2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
@gulse29mart 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
@mhtpfth 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
@Kedersiz 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
@SSGG 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
@gazia 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
@umutt88 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
@Eliftnc ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak :KK19:
@hadi insallah 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
@roseemoon ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
@fulya3535 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
@esunger53 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
@Badembadem34 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
@umutlugirl 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
@biyologmerve 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
@melegimgelsin 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
@yumuklagli 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
@beren84 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
@gokyuzun 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
@Tomiris 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
@timse 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
@EsEs50 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat:KK19:
@fluuu 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb):KK19:
@elif_su06 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb):KK19:
@zlemo 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat:KK19:
@eyluleylul29 36Eurofertil?07 Şubat19 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
@sebocek 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)23 Şubat ?
@sevil35 ???12 Şubat24 Şubat?
@bulutefe 27Bahçeci Umut?13 Şubat??
@amanda29 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb)?
@umur ???17 Şubat02 Mart?
@Ssilan ???18 Şubat03 Mart (2 Emb)?
@aresel84 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat??
@blgk 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat?? ?
@mrv0509 ?Bursa Jinemed ?24 Şubat? ?
@Acelyam21 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat? ?
@cagla30 30Medistate10 Şubat?? ?
@simal27 32Ankara T.B.11 Şubat???
@ERSU 28Bursa Art????
@hkom 27Maslak Acıbadem??? ?
@hayalimsinnn 34???? ?
@yeloyelo ????? ?
@nursela09 ?Bahçeci Fulya ??? ?
@modelist25 ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
@eskisehir 30Özel İzmir? ? ? ?
@insomniabrs 30Bahçeci Fulya????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Yeni eklediğim arkadaşlar oldu...
Birde kızlar şu eksik bilgilerinizi yazın artık bak Kardan Anne yaparım siziiiiii :p[/QUOTE]
Bn yokum :KK43:

Kizlar bugun ogleden sonra transferim olacak bols sas dileklerinizi ve dualarinizi bekliyorum.
Canim hayirlisi olsun insallah Allah gonlune gore versin emeklerini bosa cikarmasin dualarimiz seninle bebisini kuzucugunu saglikla al gel...gelince bizi bilgilendir bende merak icerisindeyim.

Günaydın arkadaşlarım, dert ortaklarım :)
canlarım öncelikle şunu belirtmeliyim ki kesinlikle umudumuzu Allahtan ümidimizi kesmeyeceğiz.
bende 2 kez aşılama ve 1 tüp bebek denemem sonucu çok yıprandım. 3 senedir git gel, ne oldu ne bitti bu ay hamile kalırmıyım derken sinirlerim psikolojim alt üst oldu. Allah nasip ederse bu ay sonu da dondurulmuş embriyolarımla yeni bir yola giricem. Allah hakkımızıda hayırlısı neyse onu nasip etsin.

şimdi sizinle çok kısa birşey paylaşacağım. benim eşimin kız kardeşi yani görümcem :) bekarlığında da çok düzensiz adet görürdü hep ilaçlarla falan. evlendi aradan 1- 1,5 sene sonra bebek sahibi olmak istedi. tabi düzensiz adet gördüğü için tedaviyle hamile kalabilirdi. doktorlara gitti meğer erken menepoza girme durumu varmış.
o doktor bu doktor derken ki bunlarda özel hastanelerde prof doktorlar tüp bebek bile imkansız dendi.
yani hormonları öyle kötüymüş ki tüp bebek için bile 1 tane yumurtası yok. kayınvalidem başlamış doktorun yanında ağlamaya, dr demiş sen ağlama kızına destek moral ol. görümcem çok üzlümüş tabi. sonra çocuğum olmayacak diye bırakmış. tabi bu arada hep ilaçlarla adet görmüştü.

düşünsenize bizim tüp bebeği denemeye şansımız var, o şansı olmayanlar ne yapsın..

son gel zaman git zaman görümcemin de polenlere karşı, toza tüğe karşı alerjisi var. bazen grip olmuş gibi halsiz bitkin düşer. yine birgün o durumdayken işine gidememiş. kocasıda demiş gel birlikte hastaneye gidelim ilaç falan verir sonra eve döner yatarsın bende hastaneden sonra işime giderim. bunlar hastaneye gidiyor. anlatıo polenlere karşı alerjim var falan. doktor diyoki ben bi ultrsason kontrolü yapacağım. görümcem demişki ne kontrolü ya zaten olcak şey değil sadece kırgınlık var üstümde. doktor bi muayene ediyor bir bakıyorlar ki BEBEK. ALLAHIN MUCİZESİ. o an bizimkiler şoka giriyor. pıt pıtttt kalp atışları falan başlıyorlar ağlamaya.... resmen rüya gibi ama gerçek... nasıl oldu ama imkansızdı derken çocuk dünyaya geldi. şimdi martta 4 yaşına girecek. yani Allah tüp bebeği nasip etmedi ama kendiğinden oluverdi işte.

ben bu şekilde bebeğine kavuştugunu bildiğim halde Allah affetsin isyan ettiğim günlerde oldu.şimdi çok pişmanım.ama ne olur Allahtan ümidinizi kesmeyin. burada okuduğum o kadar çok yazı varki senelerde geçsede hamile kalıp çocugunu kucağına alan. Sabredelim. 2 olmazsa 3. 3 olmazsa 4. yeterki Allah sağlık versin ki maddi durumumuzda yeterli olsun tedavilerimiz için :)
Ayy ne guzel anlatmissin.Allah'tan umidimizi kesmeyelim, israrci olalim dualarimizda ve pes etmeyelim arkadaslar.

kızlar maşallah supanallah bugun 6. gunum ve sılık cıgıyı gordum hemen 10 rekat sukur namazı kılıp hepınıze dua ettım dılerım rabbım hepımızın yuzunu guldursun rabbım kucagıma almayı nasıp etsın acısını yalamım yıne kaybetmım amınn ecmaınnn

A
ama hep tehdit canım nereye varıcak bu işin sonu :) Nasılsın tatlım başladınmı çalışmaya nasıl gidiyor ???

Ne yapayım yahu bu kızlar sakin sakin sorunca anlamıyor, illa alacaksın maşayı eline yavrum ne yapayım zor işler bu takip işleri...
İyi gibiyim canım biraz kasık ağrısı ve dolgunluk hissi var... Transferden sonra 1 gün evde durdum dün ve bugün işteyim maalesef... Birde bu kar meselesi kötü bir zamanlama oldu benim için...

Yeni eklediğim arkadaşlar oldu...
Birde kızlar şu eksik bilgilerinizi yazın artık bak Kardan Anne yaparım siziiiiii :p
Bn yokum :KK43:[/QUOTE]

Canım kaçırmışım gözden, üzüleceğine tablodaki bilgileri yaz bak nasıl hemen ekliyorum ama eksiksiz bilgi isterim :KK70:

Benide listeye eklermisiniz 17 Şubat transfer yas 37 medicana ankara 2 mart test

Listeye ekledim zaten seni ama güncelleme yaparım canım seninde hala eksik bilgilerin yok değil hani :-)

kızlar maşallah supanallah bugun 6. gunum ve sılık cıgıyı gordum hemen 10 rekat sukur namazı kılıp hepınıze dua ettım dılerım rabbım hepımızın yuzunu guldursun rabbım kucagıma almayı nasıp etsın acısını yalamım yıne kaybetmım amınn ecmaınnn

Ayyyy hadi inşallah canım çok sevindim... Bana da yer ver dualarında benimde 3.günüm...

Ne yapayım yahu bu kızlar sakin sakin sorunca anlamıyor, illa alacaksın maşayı eline yavrum ne yapayım zor işler bu takip işleri...
İyi gibiyim canım biraz kasık ağrısı ve dolgunluk hissi var... Transferden sonra 1 gün evde durdum dün ve bugün işteyim maalesef... Birde bu kar meselesi kötü bir zamanlama oldu benim için...

Bn yokum :KK43:

Canım kaçırmışım gözden, üzüleceğine tablodaki bilgileri yaz bak nasıl hemen ekliyorum ama eksiksiz bilgi isterim :KK70:

Listeye ekledim zaten seni ama güncelleme yaparım canım seninde hala eksik bilgilerin yok değil hani :-)

Ayyyy hadi inşallah canım çok sevindim... Bana da yer ver dualarında benimde 3.günüm...[/QUOTE]
amınn ınsallah kandada gorurum poztfı ettım şimdi senın ıcınde dua ınşallah poztıfı goruru saglıkla kucagına alırsın inşallah hepınız dualarımdasınız

Merhaba arkadaşlar
benimde bugün Usg randevum vardı doktorum herşey yolunda salı günü yapalım transferi dedi. 24 Şubat Salı öğleden sonra transfer olacak dua edin.
Transfer den önce hcg yapacaklar rahime. Daha önce duydunuz mu ya da yaşadınız mı?

Ay kuzum çok sevindim.Allahın izniyle herşey yolunda gider ,kucağına almayı nasip eder inşallah.Kan testi yapıncada net bilgi ver olurmu ...:nazar::nazar::nazar:

1. Allahım Hepimize bebişlerimizi kucağımiza almayi nasip eder insallah.2011 de dondurulmus eMbriyoyla allahım bana dünya tatlısı bir kız çocuğu nasip etti. taze embriyo denemeleğim çok d

Taze embriyo denemelerimde çok dikkat etmiştim sürekli yattım dinledim düşündüm tutmadı dondurulmus embriyo transferinde yokmuş gibi hayatima devam ettim (tabi dikkat ederek) hatta Pazarcılik bile yaptim. Allah nasip etti. Bunu çalışanlar için yazıyorum kızlar. Demem o ki Allah ol diyince hersey oluyor bize dua etmek dusuyor

Ay kuzum çok sevindim.Allahın izniyle herşey yolunda gider ,kucağına almayı nasip eder inşallah.Kan testi yapıncada net bilgi ver olurmu ...:nazar::nazar::nazar:
allah razı olsun canım kan testını pazar gunu yaparım sımdı erken eger poztıf cıkarsa haber veırım sımdı pırofor arıyom bende pıhtılama var ve bı kaybım var cok korkuyorum

allah razı olsun canım kan testını pazar gunu yaparım sımdı erken eger poztıf cıkarsa haber veırım sımdı pırofor arıyom bende pıhtılama var ve bı kaybım var cok korkuyorum
canım bende aynıyım benimde bi kaybım vardı transfer günü clexan iğneye başladım sendede varsa sakın vakit kaybetme hemen başla zaten çok şükür pozitif gibi...

10959252_368956756617617_820770819_n.jpg
canım bende aynıyım benimde bi kaybım vardı transfer günü clexan iğneye başladım sendede varsa sakın vakit kaybetme hemen başla zaten çok şükür pozitif gibi...
canım bend ebasladım ama emın degılım dogru doz verıldıgıne 06 kullanıyorum ama dıyorum ya azsa gene kaybedersem napıcam pırofosore gıdeyım dıyorum bulamıyorumkı

46 kıloyum canım sen bılgın varsa banada ver nolursun ınan cok korkuyorum tub bebek dk 04 yazdı baska dk gıttım az yazılmıs 06 verdı yeterlımı acaba
canım senin kilon az zaten sana 0,4 lükte yetermiş.Dozu kiloya göre veriyorlar ben 53 kiloyum tam aradayım benim 0,5 mm kullanmam gerekiyor fakat o üretilmediği için 0,6 mm kullanıyorum.Sen yinede doktora sor canım fazla gelmesin sana 0,4 mm ...

canım senin kilon az zaten sana 0,4 lükte yetermiş.Dozu kiloya göre veriyorlar ben 53 kiloyum tam aradayım benim 0,5 mm kullanmam gerekiyor fakat o üretilmediği için 0,6 mm kullanıyorum.Sen yinede doktora sor canım fazla gelmesin sana 0,4 mm ...
pardon canım 0,6 mm fazla gelmesin dicektim...

X