2015 ocak annelerinin bebisleri boy kilo hafta paylasimi

slmm 31+4 da 1800 kg. boy da 42 cm kendimde 11 kilo aldım sizce normal mi bebeğimin kilosu
canım kiloyu hiiiç takma bi bakıorsun zayıf aradan iki hafta geçiyo şok oluyosun . doktorun bir sorun var demediği sürece hepsi normal . bebişlerimizn kilo alım hızı farklı oluyor

son kontrol : 17.12.2014
hafta: 33+6
kilo: 2450 ( yuvarlak )
boy : 48 cm

ikinci doğumumu yapacağım ve bu verilerin pek de bi anlamı olmadığını ilkinden biliyorum hanımlar. İri derler küçücük bir şey çıkar, zayıf derler tersi olur...

35+1 de dün gittim kontrole 2695 gram dedi. 4 haftada 1 Kilo almış. Boyunu soylemiyor hiç bi zaman doğru ölçü değil diyor. Ben 1,5 Kilo verdim şeker sebebi ile kontrol edicem diye :KK43: bebeğim Kilo alamadı diye üzülürken bu rakam iyi geldi :KK66:
Aksamları yatarken muz yiyip süt içiyorum. Çocuğa Kilo aldiriyormus doğru mu bilmem ama rahat uyuduğum kesin :)))

33+4de 2723 gr dı. şuan kaç oldu çok merak ediyorum. 5 aralıkta bi dahaki kontrol uzun geldi bana çok arası..

Geçen hafta 3650 faln çıkmıştık bugün nst için yakında bi merkeze gittim doktor 3050 dedi. Canım sıkıldı ya iki gün sonra doğuma giricem gerçi o zaman kesin sonucu öğrenirim artık.

Geçen hafta 3650 faln çıkmıştık bugün nst için yakında bi merkeze gittim doktor 3050 dedi. Canım sıkıldı ya iki gün sonra doğuma giricem gerçi o zaman kesin sonucu öğrenirim artık.
canim ultrason olcumlerinde hata oluyor . dun bi arkadasim dogum yapti bebege 3800 diyorlardi 3 kg dogdu . düşuk kilolu dediklerindede cogu kez bebek iri oluyor son hafta olcumkeri pek saglikli degil .hiic stres yapma saglikli olsun yeter . sutunle aldir kilolari bebişe :) sag salim bebegini kucagna alirsin insallah

Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsiz :KK43: ne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur :KK43: veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var :KK43:

X