Çok geçmiş olsun allah yarfımcınız olsun analı kızlı inş.. Anne olduktan sonra acillere giremez oldum
girince de katıla katıla ağlıyorjm:)) allah hiçkimseyi düşürmesin hele minik canları hiç..
Bence mutlaka gidin.. Evet tatil gibi değil yorucu ama bebekli tatil de öyle klacak. Biri gelip biri denize girecek bir çocupu la kumda oynayacak, onunda zEvki başka:)) akşam yemeğiniz rezil olacal:) ama bunlar da ilerde güzel hayırlanır:)
Eşim de ben de sakin insanlarız, bu bebek nasıl böyle oldu bilmiyorum:)) boynu kırılacak diye korkuyorum hep
:)
Tatl meselesine gelince geçen ramazan kızım yüryordu ve o tatil bana daha zor geldi. Kumu yiyor atlıyor iskelede koşuyor hep peşinde olmak lazımdı. Ama haziran gibi gittiğim tatlde koyuyordum yere örtü serp oh mis:))) sanki daha tehlikelern farkında olmayn ama hateketli bebekle tatil daha zor gibi.. Gerçi eşinle olunca bi çocuğun üstesinden gelrsiniz:)) tatilsiz yaz olmuyo..
Aynısını ben yaşadım burda camlar bacak baldırı mesafesinden başlıyor bir de kızım da asılıp salıncak gibi sallıyor kendini
açmayınca da yanıyorum
( kazadız belasız dağalim afietle büyütürüz inş yavrularımızı
:))))) sen yazdıkça ben maşallah çekiyordum azacakları vakit de geliyor işte:)) ben de ikincisi uslu olsun bari diye dua ediyorum:)) benim kızımda parkta bebeklerle oybamıyor hep kendinden üç dört yaş büyük erkeklerin peşinde:)) hızına göre onları buluyor:)
Bence mutlaka doktora danış canım. Şu haplar büyün düzeni bozuyır. Ve aşternatif olarak saraçoğlu kürlerini yapabilirsin benim en çok korktuğum şry koruyucu haplar
çübkü tüm metabozizmayı bozuyor..
Canım inş kolaylıla istedğin zaman hamile kalırsın ikinci çocuk bence kazara olmalı:))) yoksa ben de asla cesaret edemezdim bebeğim hala doğmadı ama doğmadığı günler kar sayıylrum çok korkuyorum etim ne budum ne diyip ağlıyorum:)) kızım yese karnı doysa bu kadar dert etmem ama iştahsız zor hareketli bit bebeğin ardından... 2 yıldır tek başıma 3 saat geçiremedim dinlenemedim sinirlerim dayanmıyor artık.. İştahsız bebeğe gelince benim annem bile bunu 4. Ayds sofraya oturtucam yemek yeditmeye başlıcam alışsın diyor:))) aklıma
I imspecial geliyor o da kızı öyle diyr oğluna erken başlamıştı:))
Yok canım ya üç dört çocuklu genç kadın hepsiyşe yek trk ilgleniyor parkta oynuyor ama çocukları qzmıyor bence bizim yürk genleri sıkıntılı:)))
İdrar enfeşsiyonu da iştahsızlık yapıyor... Pipetli şaşallardan al kırılmaz en azındn..