Günaydın yine uykusuzum yine, gece ağlama krizine girdim bu sebepten, dedim yatsıyı kılıp yatayım, ben girdim yattım benimki uyandı emzirdim yatırdım 10 dk sonra yine aynı, dedim meme yok ee yapıyor bana nasıl kızıyor anneeeee anne diye
sallamıycam da dedim dellendirdiği tabiri caizse çıldırdım adeta.
Açtım ninniyi, besiginin yanına oturdum pış pış lıyorum, dönüyor dönüyor yok bir saat uğraştım, sonunda aglamaya başladım, aldım kucağıma meme meme, şu veriyorum yok ayağıma alıyorum yok, sonunda verdim meme, ayağıma aldım bu sefer inat etti uyumuyor, hüngür hüngür ağlıyorum, eşim tv karşısında uyumuş, yaaa bir saat ağladım insan duymaz mı, sonunda küçük de ağladı öyle geldi, o aldı uyutmak için yok anne de anne çıldırdım artık, içeri geçtim sakinlestim, gittim aldım yine emzirdim lutfetti salladım uyudu, 12.30 du zaten 2 de kalkıcam uyumasam, sahur sonrası hepten cozutuyor, 4 de 5 de ayakta.
Zaten uyumadı da , kalktım sahur hazırladım eşimi kaldırdım, kalkar kalkmaz sen tutmuycaksın değil mi diyor :)
Başımın ağrısı geçmedi ki.
Niye bu kadar ağlıyorum bilmiyorum sabahta ağladım küçük huysuzluk etti ağladı diye ,eşim de canım noluyor ki sana böyle dedi.
Dayanamıyorum gerçekten 1.5 senedir uyumuyor bu çocuk, sıkıntı olsa şimdiye çıkardı, huyu bu ,sabrım kalmadı, uykusuzluğa dayanacak ilaç olsa kullanıcam