Ben iyiki emzirmeyi bırakmışım diyorum, bebek diyoruz ama koca adamdan akıllılar adam kullanıyorlar eesmen
(
Uyku düzeni ve yemek konuş unda sadece ağlamak istiyorum:)) buraya gözyaşlarımı yazabilirim.
Gündüz 20 dk uyuyorsa şanslıyım kıvranıyor ama açlıktan uyuyamıyor, 15 dklık tek uykumuz var.
Akşam da onubla ilgilebmiyorsam birilye konuşuyorsam dışarıdaysam vs elimden tutar uyut beni der akşam 8 dr beni odaya sokar 11 gibi uykusu gelir ama o zamana dek onunla ilgielnixem sallıcam emirlerini yerine getircem
((
Gece milyon kez kalkıyor artık önceden de kalkardı ama babası gidnxe beşiğine yatıramaz oldum eğileniyoejm göbekten.. Yanıma alıyorum.. Yarım saatte uyanıyor konuşuyor öpüyor su istiyor binni istiyor sallanmak istiyor konuşmak istiyor
((
Yemek işine gelince tatlı sütlaç yese tek çeşit yese sevineceğim
( hiçvir şeyi ağzına sürmüyor dondurma yoğurt tarhana öryvenin her türlüsü.. 9-12 ay bodylerini giyebiliyor, nisandan beri babasının gidişiyle iyice zayıfladı ve hiçbir şey yemez oldu. Gene iki kaşık da olsa yoğrt yerdi karpuz yerdi en azından şekeri düşmez diye sevinirdim. Şimdi resmen afrikalı bebeker gibi..
Kısacaso yemiyor yediremiyoruz. İpad açıyoruö ğarka çıkıyoruz vs vs yapmadığın şey yok. Tek eliyle kaşık itiyor anne no tek eliyle ağzını kapatıyor
( zaten mama sandalesne bağlasak da kendi çıkaniliyor sağolsun:))
Sonra açlıktan bütün gün kovranıyor.. Çubuk kraker bile yemez mi ya bi bebek
((