bende hep zannederdimki ise gidince ruhen daha cok rahatlaticagini sanirdim demekki yanilmisim
ise gitmeyince evdeykende surekli ayni seyleri yap insan yinede bunalima giriyor ama anliyorumki sizin duzeniniz cok monotanlasmis,birde gercrkten bekarlikts cok gezip tozunca evlenince saniyorsunki esimle daha cok seyler yapariz deniliyor ama bir bakiyorsun nerdeeee hepsi flort doneminde kalmis
suan kendime bakiyorum ben bile mutsuz hissediyorum kendimi,oysaki gunde iki defa disari cikiyoruz sabah market ardindan park,aksam yuruyus vs dolasiyoruz ama oglumla
esim zaten gec geliyor,gelincede yorgun argin elinde telefon,Allahtan annm babml surekli s disina tatile gidiyorlsrda saolsunlsr bizde peslerine takiliyoruz ama sonucta esimle ortak paylastigimiz birsey yok ,yine ailemle oluyor hersey
etrafimda goruyorum ufacik bebekleriyle neler yapiyorlar ,nerelere gidiyorlar
birazda insanin icinden gelicek boyle seyler
gecenin yarisi bana gel bogsza kumpir yiyelim de usenmem pijamamla cikar giderim o kdr severim gezmeyi,ama esim dunyaya geldigine bin pisman
iki zit karakteriz nasil sevip asik olup evlenmisim hayret ediyorum kendime demekki diyorum denge bu ,bir giriskrn insana bir pasif kisilik dusuyor deyip avutuyorum kendimi
sen yinede hirslarindan hayallerinden vazgecme
emrivaki yap,hangi sehirde yssiyosunuz bilmiyorum ama kisada olsa minik turlara katilin
izinleriniz varmi peki bari yaz tatiline cikabilcekmisiniz ayni tarihlerde ???
bebek lerle tstil zor gibi gozuksede 17 gunluk guzl keyifli bir tatil gecirmistim ,zor yanlari tabikide oluyor ama cokiyi gelmisti
[/QUOTEYaz
Yaz tatiline çıkabilecek miyiz ? çok güzel sormuşsun. Sana şöyle açıklayayım ki bu anlattığım bizim iyi günlerimiz şu ramazan çıksın sen bi de o zaman gör adam evde hiç yok. Ne zamana kadar kurban bayramına kadar yoğun bir tempoya giriyorlar ve ne hafta içi ne hafta sonu hiç bir gün ve gece evde yok adam. Sen git çalış, kazan, al, taşı, getir ,pişir ,koy, kaldır, temizle bi de 1.5 yaşında zırıl zırıl kaprisli çocuk yanında düşündükçe deli oluyorum.
Biraz anneme babama takılayım desem babam gezmeyi hiç sevmez annem çok sever. Dolayısıyla annem hep turlara katılır bende otobüslerde çocukla ne yaparım diye hiç yanaşmıyorum. Zaten benim zamandan yana da sıkıntım çok 17 gün tatil diye bir şey mümkün değil benim için 4-5 gün max. ama o da olmuyor ya işte ne diyeyim.