- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
kolay gelsinbakalimCanım bizim de saçma sapan bi düzenimiz vardı Dr a sordum akşam 21 de yatırıp sabah 8 de kaldır öğlen 13 de 1 saat öğle uykusu o kadar dedi 4 gündür bunu uygulamaya çalışıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsinbakalimCanım bizim de saçma sapan bi düzenimiz vardı Dr a sordum akşam 21 de yatırıp sabah 8 de kaldır öğlen 13 de 1 saat öğle uykusu o kadar dedi 4 gündür bunu uygulamaya çalışıyoruz
Bende ne kadar sert fırçalasan o kadar temiz olur diye dişlerimi mahvettim
Aynı bizim rutinimiz ama sanki öğlen bir saat uyumak az geliyor akşam 7 gibi huzursuzluk başlıyor uyuyana kadar bizim uyku eğitiminden sonra gündüz uykumuz teke düştüCanım bizim de saçma sapan bi düzenimiz vardı Dr a sordum akşam 21 de yatırıp sabah 8 de kaldır öğlen 13 de 1 saat öğle uykusu o kadar dedi 4 gündür bunu uygulamaya çalışıyoruz
Aynen canım bugün 2.5 saat uyudu mesela dokunmadım hiç. Uyku eğitimini nasıl verdin biz bir türlü beceremedikAynı bizim rutinimiz ama sanki öğlen bir saat uyumak az geliyor akşam 7 gibi huzursuzluk başlıyor uyuyana kadar bizim uyku eğitiminden sonra gündüz uykumuz teke düştü
Bende boyle dusunuyordum disetlerim bile zarar gormusBende ne kadar sert fırçalasan o kadar temiz olur diye dişlerimi mahvettim
Sen onlara bakma o teyzeler zamanında gazda yoktu çocuğu beşiğe bağlayıp tarlaya giderlerdi kim öle kim kala ama devir değişti sen annesisin gözlemle anneler hisseder anlar kalbini dinleAslinda domateste aklima geldi karpuzu top zannedip istemis olabilir dedim
Yok canim milletin hep konusmuyor mu oynamiyor mu sunu yapmiyor mi bunu yapmiyor mu demesi beni geriyor
Gelisim psikolojisi derslerini hatirlarsin canim böyle bir cok etken vardir gelisimle ilgili bana göre cok anormal degil normal ama yavas yavas ilerleyen bir bebek ama iste teyzeler neneler yok mu herseyi bilen beni de geriyorlar anlatiyorum yok yok konusmasi lazim falan filan diyorlar burdada gecen konusulunca bebeklerin yaptiklari yoksa bu teyzeler dogru mu soyluyor diye panik oldum biran
iyi bari büyük bisey yok ya oda güzel
tek tek numarası yap bence adamın yüreğine iner ruhunu teslim eder erkekler malumKizlar bugun 300 liralik makyaj malzemesi aldim yok yok hersey var icinde ama esimin hala haberi yok sizce hepsini gosterip bu kadar mi aldim diyim ya da hic gostermeyim gordukce ayri zamanlarda tek tek almisim gibi numara mi yapsam
Sen onlara bakma o teyzeler zamanında gazda yoktu çocuğu beşiğe bağlayıp tarlaya giderlerdi kim öle kim kala ama devir değişti sen annesisin gözlemle anneler hisseder anlar kalbini dinle
tek tek numarası yap bence adamın yüreğine iner ruhunu teslim eder erkekler malum
Kizlar bugun 300 liralik makyaj malzemesi aldim yok yok hersey var icinde ama esimin hala haberi yok sizce hepsini gosterip bu kadar mi aldim diyim ya da hic gostermeyim gordukce ayri zamanlarda tek tek almisim gibi numara mi yapsam
Sen onlara bakma o teyzeler zamanında gazda yoktu çocuğu beşiğe bağlayıp tarlaya giderlerdi kim öle kim kala ama devir değişti sen annesisin gözlemle anneler hisseder anlar kalbini dinle
tek tek numarası yap bence adamın yüreğine iner ruhunu teslim eder erkekler malum
Gösteremedim de söyleyemedim de adamin kalbine inmesin diye aslinda uzun zamandir tek alisverise cikmamistim dun tek basima cikinca gözüm dönmus resmen ne bulduysam almisim isin tuhafi çok makyajda yapmam bi ruj bi kalemdir benim icin tamamdirneyse artik aldim bi kere surer surer evde dolanirimGösterip de delirtme bence.. Kendi fark ederse ne ala, toplu mu aldın kaça aldın bilmesin.. Sadece aldığını anlasın:)
Güle güle kullan cicilerini:)
Pinking Tree canim ben artik esime hesabi degil de israf mi ihtiyac mi hakkini vererek kullaniyr muyum onu hesap ediyrum...simdi aldim 2-3yil daha ayakkabi cantaya para vermem Allahin izniyle..alirken kaliteli alirim uzun sure kullanirim...niye almiyrsun canim al giyin usutme kendini
ben de botu 3 mu 4 mu yil oldu giyiyrum bu sene alirim heralde.jaban filan da oyle sık sık almam
offff bu meme bagimliligini nasil kaldircaz bilmiyorum cnmm yaaaminione cim bizim uykumuz bir e dustu gunduz.soyleki vazen erken kaljarsa ben kurstayken tekrar yatiyo ben gelince uyaniyo tabi hemen. 3 -4 gibi yatiyor .yok gec uyanirsa 1 bucuk 2 de yatiyr 4 te kalkiyr gece de 9 bucuk 10 bazen de 11 de yatiyo malesef
geceye gelince sabaha jadar memedeyiz yanimda ter su icinde kala kala