2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar bi vize donemi daha geçti bu seer hic calismamistim bakalım finallere daha iyi çalışmaliuim ama berbat değil sanırım letgo ya eliptik bisikleti koymustum ama satilmadi incelerken koşu bandı buldum vfit voit sıfırı 800 ama oraya 450 koyulmus bende 350te pazarlik yaptım esim le bugun ogleden sonra gittik biz bekledik o denedi aldik arabaya zor soktular kapi kapanmadan zorla getirdik 1 saat yaptim aksam hergun sabah alama 1 saat yuruycem esim zumbaya gitme diyo para verdim ona da bi ay gidicem insallah ama çoruma da gidicem aman neyse koşu bandim var çok mutluyum hergun sporumu artik yaparim kaçış yok size dazlak oglumu koyaym minione teaş etmek ne zormus çöp poşeti gecirdik balkonda yaptık


Queen_21 Geçmis olsun bu arada kansızlık icin
 
ah ah işin zor epey hareketliliği ahmet belli :) bizim kini bıraksam neler yapacakda daha yeni yürüyor diye guvenemiyorum evdeki gibi yerde ne bulsa ağzına almaya çalışıyor parkta emiri mi sallıyım ona mı bakıyım şaşırıyorum

İnşallah iyi olur sınav sonucun
Koşu bandın hayırlı olsun bende de eliptik var minik bırakmıyor ki yapıyım

Ben bu keltoşu yerim ya gülen ayva gerçekten :)

Bende eklemeye çalışayım
 
Canım eliptik bana zor geliyordu yapmak istemiyordum sporun bile en rahatini seciyorum
 
Supersiniz canım sende fıstık gibi görünüyorsun kaynanandan kopunca ışık gelmiş sana
Sağol canım o ışığı söndürdüler kaynanam evimde kavga çıkardı konu uzun yazmıyım da gerçek yüzünü gösterdi iyice , eşim de ona uydu , artık kimseyi kendim gibi görmeme kararı aldım, herkes ederi kadar , kalbi kara insanlardan Allah korusun.

Umrumda değiller, hayırlısı ile burdan taşınmam için dua ediyorum.
 
Selam canlar bahar geldi benim iş yoğunluğum arttı gün yetmiyor nereye kosacağımi sapıtmış vaziyetteyim.Bi de ales çıkardım başıma mayısta sınav var sınavın nereden çıktığına dair en ufak bi fikrim bile yok :))
I imspecial canım yakışmış Ahmete maşallah benim oğlumun da lüle lüle saçları vardı geçen haftaya kadar ( Babası traş ettirmeye götürdü ben zannediyorum makasla kisalticaklar bi de tembihledim kısa olmasın diye bi geldi 3 numara , sıfıra vuracaklarmis ben kızarım diye korkmuş hala alışamadım bebek oglusum gitti yerine çocuk geldi resmen :))
 
Aynen öyle canım saçlar gidince bende öyle hissettim büyük çocuk gibi...3numara daha karizmadır bu bildigib kel:)) az saçı car diyordum ama o bile is görüyormuş senin yakışıklinin saçları cinar gibiydi maşallah:) islerindede kolaylıklar..


Nego takma canım herkes kendi yÜzünü gosterir
 
Sağol canım, ben de ekledim foto albüme :)
 

İlk defa bal gözle bakab güleryüzlü bi keş kafa görüyorum:) genelde bebekler gariban çocuğu gibi oluyor mahzunluk geliyor yüzlerine hiç sevmiyorum o yüzden traşı maş ahmet e..
 
Moralim çok bozuk kızlar...

Az biraz zamanım kaldı doğuma evde bebek var doğuma giderken ablama bırakır gideriz diye yanıma ablam geliyor..
İşini çocuklarını ailesbi bırakıp geliyor keyfine gelmiyor yani..

O geliyor diye eşimin kuzeni de buraya dil kırsına gelecekmiş. Gelebilir mi değil gelecek. Bir de bana dil kursu ayarlamamı yakın bir yer olmasını söylüyorlar. Yakın olmazsaablan alır bırakır diyorlar.
Zannediyorlar ki keyif yapıyoruz...
Ablam yemek bulaşık çamaşır ilgilebecek kızıma bakacak.. Bir de 20 yaşındaki kızla ilgileneceğiz..

Bir kere arayıp sormazlar keyif çatmaya gelince oh.. Şimdi eşimle kavga edicem:) boşuna ağlıcam zrlıcam kuzen gebe gelecek hizmet edicez ben doğum yapınca eşim obu gezdirme telaşına düşecek.. Sonra bir de beni tanımıyormuş triplerinde gezecek bu kız bir teşekkür olmayacak gıcık oluyorum((
 
Yurtdışına gittin mi canım...nerden çıkmış dil kursu ya esin reddetsin doğum bebekler hanimim doğumu erken olma riski var desin dusuncesizler
 
Canim bizde sabah piknik alanina gittik.kahvaltiya
Nisa hic oturtmadi beni, gezdi surekli benfe pesinde
Parkta kaymak istedi, arkadaslar biraz kostu da pesinde bende oturdum karnimi doyurdum
Eve geldik simdi uyuyor sukur
Hafta sonu esim gunduz calisiyordu, bir gun bir arkadas bir gun digeri bakti sagolsunlar bende sinava girdim ciktim orta halli gecti
Bugun kaynanam geliyor 1 hafta kalacak, brnde 1 hafta temizlik yapacagim. Hem isim bitmis olur hem de kaynanamla daha az muhattap olmus oluruz :)

Bende kizi bebek arabasina koyup her gu. Yarim saat 45 dk yuruyorum. Sikilasmam gerek baya. Bende eve bisiklet cok istiyirum ama esim yuru gerek yok diyor bisiklete. Cunku cevremizde olanlar hic kullanmiyor.
 
Canim yap kavgani da yuzzuslugunu de. Simdi misafir ogrrnci agirlayacak durumda degilim, 1 yas farkli iki bebekle mi ugrasacan genc kizin gonlunu mu gorecen. Onlar dusuncesizlik ediyorlar, sende soyle icindekilerini. Ben de cok sinirlendim vallahi.
 
uzar canım öyle çabuk uzuyor ki şaşırırsın :) hem çınarın saçı çoktu iyice sıklasır

öyle canım artık üzülmüyorum üzülen yerlerimi aldırdım :)

Sağol canım, ben de ekledim foto albüme :)
hemen bakıyorum

iyi fikir kv varken temizlik yapmak:) eşin doğru demiş kullanılmıyor canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…