- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Maşallah canım Abdullah da büyümüş saçları da pek havalı, cok yakışıklı olur bu delikanlı, kime benziyor biraz sama ama tam değil, eşine hiç benzemiyorBiz de foto yukledik canlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım Abdullah da büyümüş saçları da pek havalı, cok yakışıklı olur bu delikanlı, kime benziyor biraz sama ama tam değil, eşine hiç benzemiyorBiz de foto yukledik canlar:)
Canim benim kiz 76 cm, 9400 gr. Seninki ?Çocukların boy kilo durumları ne kızlar?Bizimki 1 yaşına kadar iyiydi sonra bir durdu veya yavaşladı bende üzüldüm
Benimki 10 kilo 78 cm di en son , 5. Aydan sonra kilosu azalmaya başladıÇocukların boy kilo durumları ne kızlar?Bizimki 1 yaşına kadar iyiydi sonra bir durdu veya yavaşladı bende üzüldüm
Oğlusun saçlarını görünce bu tepkiyi verdim gariban çocuğuna benzemiş dedim :)İlk defa bal gözle bakab güleryüzlü bi keş kafa görüyorum:) genelde bebekler gariban çocuğu gibi oluyor mahzunluk geliyor yüzlerine hiç sevmiyorum o yüzden traşı maş ahmet e..
Ne ayıp yaa dusuncesizlik diyeceğim bu kadar olamaz gayet de düşünülerek sinir etme operasyonu gibi geldi bana o yüzden amacına ulaştırma kimseyi önce moralini bozma sinir olma eşinle de tartışma sana söylediklerinde direkt kendin reddet bence canımMoralim çok bozuk kızlar...
Az biraz zamanım kaldı doğuma evde bebek var doğuma giderken ablama bırakır gideriz diye yanıma ablam geliyor..
İşini çocuklarını ailesbi bırakıp geliyor keyfine gelmiyor yani..
O geliyor diye eşimin kuzeni de buraya dil kırsına gelecekmiş. Gelebilir mi değil gelecek. Bir de bana dil kursu ayarlamamı yakın bir yer olmasını söylüyorlar. Yakın olmazsaablan alır bırakır diyorlar.
Zannediyorlar ki keyif yapıyoruz...
Ablam yemek bulaşık çamaşır ilgilebecek kızıma bakacak.. Bir de 20 yaşındaki kızla ilgileneceğiz..
Bir kere arayıp sormazlar keyif çatmaya gelince oh.. Şimdi eşimle kavga edicem:) boşuna ağlıcam zrlıcam kuzen gebe gelecek hizmet edicez ben doğum yapınca eşim obu gezdirme telaşına düşecek.. Sonra bir de beni tanımıyormuş triplerinde gezecek bu kız bir teşekkür olmayacak gıcık oluyorum((
ayyy bnde isterim bendeeee
hergun cikariyordum cnm sabah ayri aksam ayri eve gel kostur kostur markete git alisveris yap ne yemk yapiyim oylemi boylemi cokkk bikmiskrn 15 gunlugune annmle babm antalya tstiline cikiyolardi hmnn peslerine takildim arsiz gibi bizde geldik sirf disari cikarmak zor geldi burda doya doya gezsin diye getirdim ama burdada cok pis alisti cimenler temiz hava gunes cokkk kudurdu korkunc yaramax edepsiz canavar bir cocuk oldu cikti basim dertteGünaydın anneler...
Erken doğum riskiyle gene başım dertte.. Eşim bunu da doğur iki çocuk daha isticdm başka istemicem diyor:))))))
Çocuklarınız napıyor kızlar? Her gün süzenli parka ya da dışarı çıkarmayan var mı? Ben çıkaramazsam vicdan azabından ölüyorum onu eve kilitlemiş gibi, kardeşi olunca da muhtemelen çıkaramam ama aslında herkes her gün çıkarmıyor değil mi? Ühüühü :))
vaaavvv diyorum yine sana maşallah saçın çok hoş olmuş kilo vermissin, Arda da tam lokum maşallah sert erkeğe :)
geçmiş olsun canım zordur tabi
iyi kendi doğursun:)
ohhh miss aldım canım bende Sağol güzelmiş; )
ayyy cok saol tatlimmm o senin guzelliginBurdan bildirim gelmiyordu yazan yok sandım bende :)
Küçük paşam iki haftadır yürüyor, çimenle tanışmamıştı tanıştı ve ağladı dokunmadı
Günlerim yoğun geçiyor, bir yandan bahar temizligi yapmaya çalışıyorum bir yandan çocuklar diyet, temizlik yaptığımı sanıp evi dağıtıyorum
Asaf beni çok yoruyor, abisini götürürken onu her gün almıyorum yanıma yoruyor napıyım :)
Emire yoğunlaştım okul öncesi park sonrası park
Evimin halini çeksem eflal bu ne hal dersiniz her yer her yerde , boya yapılacak güya doğum günü yapıcam güya
Plansız geçiyor günler ortada icraat yok.
Küçük paşam tam dil baz bıd bıd susmuyor hiç, sabahın beşinde kalkıyor anne baba emir abi çiçek dede adda mama artık ne kadar kelimesi varsa sıralıyor oyuncakların yanına götürelim diye:)
Meme bağımlılıģı devam başkalarının yanında aç aç diyor acmazsam göğsümün olduğu yeri öpüyor mamaaaa diye
Birde kapaklı ne bulsa aç aç diye bize veriyor
Selam kızlar bi vize donemi daha geçti bu seer hic calismamistim bakalım finallere daha iyi çalışmaliuim ama berbat değil sanırım letgo ya eliptik bisikleti koymustum ama satilmadi incelerken koşu bandı buldum vfit voit sıfırı 800 ama oraya 450 koyulmus bende 350te pazarlik yaptım esim le bugun ogleden sonra gittik biz bekledik o denedi aldik arabaya zor soktular kapi kapanmadan zorla getirdik 1 saat yaptim aksam hergun sabah alama 1 saat yuruycem esim zumbaya gitme diyo para verdim ona da bi ay gidicem insallah ama çoruma da gidicem aman neyse koşu bandim var çok mutluyum hergun sporumu artik yaparim kaçış yok size dazlak oglumu koyaym minione teaş etmek ne zormus çöp poşeti gecirdik balkonda yaptık Eki Görüntüle 1816037
ahHaa kesinlikle zorrr o yuzden daha evde yapmiyorum dogru berberee gidiyorum alistim
artik kocami beklemeden ben goturuyorum berbere
@Queen_21 Geçmis olsun bu arada kansızlık icin
amannnnnn agzi durnayan bir kv ,kendi gelir elalemi getirir laf sokar bir dunys birde bu yetmezmis gibi bu kiz nerden cikti ayyycok sinir bir durumm simdi uzaktanakil vermek kolay geliyo ama bu gercekten sacma olmus yanii dogum oncesi uc canli bir kadinin evine ne ayipp ne cahillikMoralim çok bozuk kızlar...
Az biraz zamanım kaldı doğuma evde bebek var doğuma giderken ablama bırakır gideriz diye yanıma ablam geliyor..
İşini çocuklarını ailesbi bırakıp geliyor keyfine gelmiyor yani..
O geliyor diye eşimin kuzeni de buraya dil kırsına gelecekmiş. Gelebilir mi değil gelecek. Bir de bana dil kursu ayarlamamı yakın bir yer olmasını söylüyorlar. Yakın olmazsaablan alır bırakır diyorlar.
Zannediyorlar ki keyif yapıyoruz...
Ablam yemek bulaşık çamaşır ilgilebecek kızıma bakacak.. Bir de 20 yaşındaki kızla ilgileneceğiz..
Bir kere arayıp sormazlar keyif çatmaya gelince oh.. Şimdi eşimle kavga edicem:) boşuna ağlıcam zrlıcam kuzen gebe gelecek hizmet edicez ben doğum yapınca eşim obu gezdirme telaşına düşecek.. Sonra bir de beni tanımıyormuş triplerinde gezecek bu kız bir teşekkür olmayacak gıcık oluyorum((
Aman canım bulmuşsun açık büfeyi ye:) dönünce halledersin , azmim gitmezse 5 li sayıları görmek istiyorumkg lardan bahsedilmis ne gxl eflalim 68e dusmus
gamxe sana sasirdjm 72 idin ne ara 77 oldun valla inanasim gelmiyor
bende durum gzldi 68 e kdr dusmustum sonra 69 oldum ve acil bufeli tatildeyim suan ve 16 gun :S sonumne olucak bilmiyorum ama suan yarisi bitti tatilin dugmelerim zor kapaniyor midem cikti sanki 4 aylik gebeyim gibi en az 4kg Aldimi hissediyorum umarim eve 75 ystu kg la donmem cok uzulurum ( hayvan gibi yiyorumm donunce 5 gunde 3 kg yogurt diyetine baslicam acil aldiklarimi vermem lazim
canım ben çok kolay veririrm çokta kolay alırım okul veliler aldırdı ..ama diyetisyenle gitmiştm geçen ay onun etkiside var ters tepti artik önlem aldm tam listeyi uyguluyorum vericemkg lardan bahsedilmis ne gxl eflalim 68e dusmus
gamxe sana sasirdjm 72 idin ne ara 77 oldun valla inanasim gelmiyor
bende durum gzldi 68 e kdr dusmustum sonra 69 oldum ve acil bufeli tatildeyim suan ve 16 gun :S sonumne olucak bilmiyorum ama suan yarisi bitti tatilin dugmelerim zor kapaniyor midem cikti sanki 4 aylik gebeyim gibi en az 4kg Aldimi hissediyorum umarim eve 75 ystu kg la donmem cok uzulurum ( hayvan gibi yiyorumm donunce 5 gunde 3 kg yogurt diyetine baslicam acil aldiklarimi vermem lazim
Allah rahmet eylesin i haberi gördüm canım@Mrssuperfine ayy cnmsana bir kotu haberim daha var
hani su mimislrrimizi ablamincerraha yaptiracaktik ya tugrulturana ,adamzaten iki defa motorsikletiyleölümden dönmüstu bu sefer kozyataginda enniyet seridinde giderken ustune araba kirmis altinda kalmis ölmüs gecen hafta topraga verilmis ,deliydi doluydu manyakti ama isinin ehliydi,Allah rahmet etsin ne diyelim
Hayırlı olsun canım koşu bandın geçen haftalarda düzene bindirmistim 20-30 dk yürüyüp arkasından spor yapıyodum çok iyi gelmişti ruhen de bedenen de iyi hissettiriyor spor ama koşu bandını alalı 4 yıl olmuştur toplasan 20 kere yurumemisimdir daha inşallah benim gibi olmazsın. Ben de kilo almaya başladım deli gibi saldırıyorum bu ara tüm yiyeceklere ne zorluklarla 62 yi görmüştüm bugün baktım 63 olmuş 1 kilo çok bişi değil ama bu almaya başladım demek oluyo durdurmak lazım 70 leri yine görmedencanım ben çok kolay veririrm çokta kolay alırım okul veliler aldırdı ..ama diyetisyenle gitmiştm geçen ay onun etkiside var ters tepti artik önlem aldm tam listeyi uyguluyorum vericem
Allah rahmet eylesin i haberi gördüm canım
Bak önlem alıyorum yürüyorum aartik zumbada bi başlayamadi çarşamba baslar inşallah
Niye canım sen benden yakınsın o rakamlara :) 5 kilo ver tamam:) benim en az 10 kilo vermem lazımHayırlı olsun canım koşu bandın geçen haftalarda düzene bindirmistim 20-30 dk yürüyüp arkasından spor yapıyodum çok iyi gelmişti ruhen de bedenen de iyi hissettiriyor spor ama koşu bandını alalı 4 yıl olmuştur toplasan 20 kere yurumemisimdir daha inşallah benim gibi olmazsın. Ben de kilo almaya başladım deli gibi saldırıyorum bu ara tüm yiyeceklere ne zorluklarla 62 yi görmüştüm bugün baktım 63 olmuş 1 kilo çok bişi değil ama bu almaya başladım demek oluyo durdurmak lazım 70 leri yine görmeden
Nego wuhu 5 li rakamlar çok iddialı hayal bile edemiyorum
Gitmiyo canım ya 63 de kilittim 62 yi lahana diyetiyle görmüştüm işte :)) 62 yetiyor bana aslında ama 60 olup rahat rahat yemek istiyorum :))) Hem 50 ler yakışmaz bana heheheh (olamıyorum ya kendimi böyle avutuyorum )Niye canım sen benden yakınsın o rakamlara :) 5 kilo ver tamam:) benim en az 10 kilo vermem lazım
Eflalim ne uyguluyorsun bilmiyorum ama benim diyetisyenin listesi çok doyurucu yaparsanNiye canım sen benden yakınsın o rakamlara :) 5 kilo ver tamam:) benim en az 10 kilo vermem lazım
Çok hoşsun:) takıldın demek ki , boy da önemli 1.60 ım 50 olsam normal bana:)Gitmiyo canım ya 63 de kilittim 62 yi lahana diyetiyle görmüştüm işte :)) 62 yetiyor bana aslında ama 60 olup rahat rahat yemek istiyorum :))) Hem 50 ler yakışmaz bana heheheh (olamıyorum ya kendimi böyle avutuyorum )
Canım diyet listelerini ezberledim artık, a Bur cuburu hamur işini kestim ilk hafta bu hafta buna yürüyüş ve 3 litre su ekliyorum öyle hafta hafta gidicem günlüğüme yazıyorum, belli listen yok yani:)Eflalim ne uyguluyorsun bilmiyorum ama benim diyetisyenin listesi çok doyurucu yaparsan Eki Görüntüle 1816775
hihami canım çok zorlukla getirdim kocamin çenesi durmaz valla hergn aksam 1saat yuruycem en azından mutlu ve sikilasmis olurum sabah ta 15 di cocuklar uyanana kadar bindim..sende ama benim gibi salma sakin nasıl kendime bu kötülüğü yaptım anlamıyorum ne güzel vermistim ..ramazanda geliyor tekrar 70 olursam ramazandada veririm 6li rakamlar iyi oluragustosta esimin rütbe toreninde güzel olmaliyim
Hahaha iyi iyi başında sıkıştıran biri olursa mecbur hissedip yürünür en azından :) Ben de salinca aynen sen gibi nasıl aldığımı bile anlamıyorum taa ki biri fotoğrafımı çekene kadar :))Eflalim ne uyguluyorsun bilmiyorum ama benim diyetisyenin listesi çok doyurucu yaparsan Eki Görüntüle 1816775
hihami canım çok zorlukla getirdim kocamin çenesi durmaz valla hergn aksam 1saat yuruycem en azından mutlu ve sikilasmis olurum sabah ta 15 di cocuklar uyanana kadar bindim..sende ama benim gibi salma sakin nasıl kendime bu kötülüğü yaptım anlamıyorum ne güzel vermistim ..ramazanda geliyor tekrar 70 olursam ramazandada veririm 6li rakamlar iyi oluragustosta esimin rütbe toreninde güzel olmaliyim
Takılmakla kalmayıp üstüne alıyorum bi de :)) Benim boy da 1.70 60 iyi olur heraldeÇok hoşsun:) takıldın demek ki , boy da önemli 1.60 ım 50 olsam normal bana:)