2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İşte hayalimdeki doğum heehehe çok güzelmiş:) dikişi aslında hiç hissetmiyorsun doğum olunca. O zamana tekrar epidural sitemem ama sancı soasında verirlerse muhteşem olur:))
İnş hayırlısı sağlıkla kucğımıza almak nasip olsun..
 
Selam kızlar nasılsınız bebiişleriniz nasıl iyisinizdir inşallah..
Biz köye gidip geldik inanılmaz iyi geldi bize çok güzel bi tatil oldu:)
Oğlum hasta oldu orda ama okadar havası güzeldiki abdullahın huysuzluğu olduğuna rağmen kafa dinledim oranın havası inanılmaz güzel iki saat uyuyorsun sanki 12 saat uyumuş gibi dinç uyanıyorsun istanbulda uykuya doymuyorum ben orası tamda annelere göre bi yer:))

Eşimin akrabalarını ziyarete gittik orda kuzular vardı bitanesi yeni doğmuştu abdullah peşinden gidip geliyordu anası ata binmeden oğlumu ata bindirdik gerçekten çok güzeldi:)

Şimdi biraz resim eklicem görmek isteyen beni izlemeye alsın bende onu izlemeye alırım
 
Günaydın anneler...

Erken doğum riskiyle gene başım dertte.. Eşim bunu da doğur iki çocuk daha isticdm başka istemicem diyor:))))))

Çocuklarınız napıyor kızlar? Her gün süzenli parka ya da dışarı çıkarmayan var mı? Ben çıkaramazsam vicdan azabından ölüyorum onu eve kilitlemiş gibi, kardeşi olunca da muhtemelen çıkaramam ama aslında herkes her gün çıkarmıyor değil mi? Ühüühü :))
 

Tamam hepsini anladım da o evden 2 tanenin birini götürme işine kesinlikle izin verme a aaaa çok şaşırdım. Birkaç kere tersle ben yedek olsun hamileyim çocukluyum çıkamam diye alıyorum sende böyle fazla bulduğunu alıyorsun sonra ben sıkıntıya düşüyorum de alıştırma sakın hiç hoş değil.
''Ispanak sana fazla gelir yarısını aldım'' bu ne çirkin hareket ya sana ne kardeşim öyle dediğinde ben o fazla ıspanaktan kavurup yumurta yapıcam eşim öyle istedi bırak sen onu geri dolaba de fazlaysa da akşam atarsın gider, maksat o huyunu bıraksın.
Sen bu kadını ev işleri için mi tuttun? bence hediye falan da kesin biraz yüzgöz mü olmuş b.kunu mu çıkarmış afedersin belli değil. Bence biraz kendi hakimiyetin altına al ne dese öyle değil böyle de. Ay bende kendime yapıldı gibi sinirlendim kusura bakma.
 
ses kaydından kastın ne anlamadım ???
 
inşallah zamanında gfelir ya .. valla ben ahmeti balkonda cıkartıyorum hafta ici sabah yemek is olayları ögleden onra işe gidiyorum malum o bakıcı ile balkonda falan bol u oynuyorlar haftasonu mutlaka cıkarıyoruz bugun haTANE IIM VARDI CIKARDIM ama halasına bırakıp geri alıp bakıcıya bıraktm bu seferde onun balkonuna cıkm ıslardı bazen 5gün hic cıkmadıgı oluyor evden ama onucta balkon onun zaaten acık görünce kacıyor:=))

ses kaydından kastın ne anlamadım ???
canım görüntü sonucta yasak diyorlar ama map3ünü bi köşeye koyuup acık bıraksan o görmeden oda ses kaydediyorya nasıl konustgunu hitabını cocuga sen yoken telefonda falan konusup konusmadıgını anlartsn söylemzsin onradan baska sekilde rahatız oldugun bişey olursa uyarırsn

evet 12 ay ve sonrası
teekkurler 23 nisan günü yaptırayım

Asi biz yaptırmadik...hemsire bize hic bahsetmedi...
Reengarenk hosgeldin canim...Izle beni de abdullah i gorelim ins.büyümüş tür minik
canım özel bi aşçı 160 lira isteyene yaptırıyor ama uriyelılerden dolayı ben korkuyorm kızıma bile yaptırdım oglumada yaptırdcam
 
Ben yaptirmayacaktim esim israrla yaptiralim diyor doktorun bize verdigi 13 ve 15. Ayda yaptirilacak dedi ama ben yaptirmadim sizin asinin adi ne 14 ayligiz biz onu yaptiralim
 
Ben yaptirmayacaktim esim israrla yaptiralim diyor doktorun bize verdigi 13 ve 15. Ayda yaptirilacak dedi ama ben yaptirmadim sizin asinin adi ne 14 ayligiz biz onu yaptiralim
canım tek cesıt sanırım meningokok diye hatırlıyorum cocuk klinigini aradık var mı diye var gelin dediler vurdurduk eczanaden ozel almadım
 

Baştan yapamadım canım.. Kızımın saç bantlarını istemişti bir keresinde bir sürü var ama 3-5 tllik şeyler vermedim kızım çok seviyor ve oynuyor diye.. Onun kızı da kocaman kafasına bile olmaz ertesi gün hastayım diyip gelmedi zorda kaldım.. Ev işleri için tutmadım aslında bebeğe göz kulak olsun tehlikeli bi evim var uyuyakalırım bir şey olur va diye bir de bebek bezini açamıyorum diye.. Zaten bir ay sonra değiştirexeğiz diye dayanıyorum ama muhtaç olduğunu anladılar mı hepsi aynı oluyor..

ses kaydından kastın ne anlamadım ???
Ben de girlboymom a katılıyorum keisnlikle ablamayacağı şekilde sen yokken gözlemlemelisin..

Oh içimi rahatlattın canım ya ben her gün çıkarıyorum ama iki gün önce başıma güneş geçti peşinde koşmaktan yoruldum artık çıkaramayacağım kendi kendime vicdan yapıyordum ama elimden gelen budur:))
Benimki de tehlikeli işler yaparken beni tanımıyor yoksa anne del diye peşine takıyor:))


Bizimkini balkon kesmiyot balkondan terliğini şağkasıno atıp hadi hadi diyor... Ama vicdan yapmama gerek yok anlaşılan ben de artık hergün çıkaramıcam:)) pes ediyorum:)
 
canım tek cesıt sanırım meningokok diye hatırlıyorum cocuk klinigini aradık var mı diye var gelin dediler vurdurduk eczanaden ozel almadım
Tamam canim bi eczaneye sorayim bakalim
Valla hamile halinle yine iyi cikarmissin hergun canim ben hic cikaramiyorum daha once de bahsetmistim ya ayakkabi giymek istemiyor yürümüyor surekli kucagimda tutamiyorum arabasinda gezecek ya da kucakta genelde evde takiliyoruz bi yaz gelseydi terlik deneyecegim bi de belki onu giyer:)
 
İnşallah canım. Hayalindeki doğumu gerçekleştirmen dileği ile...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…