2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım iyide olsalar gözüm açıldı artık eltilerede güvenmem:) esime henüz söylemedim beyaz eşya konusunu uygun zamanda söylüycem bilsin yorum yapmadan söylüycem:) bir akşam oturmaya gidelim dedim yeni eltiye çaya, kaynanam gelsin istemiyorum, büyük kaynımda cocukların uyku saati aksar siz gündüz gidin ablam falan dedi ama görumcemide istemiyorum elti eltiye olmak istiyorum:) nasıl onlar bizsiz takılıyor bundan sonra böyle onları dahil etmiycem bir şeye:)

İlahi eflalim ayaküstü iyi çekiştirmişsin kaynananlari senden korkuluriyi yapmissin ama herkes kimin ne olduğunu anlasin ama eltinlerlede çok samimi olma insanoğlu canım ne olacağı belli olmuyor arada hep mesafenolsungezmelerde cook iyi olmuş tatlım evde boğulma en iyisi ev oturması kış günü sevsigin eşinin izin verdiği akraba es dost git havam değişsin sende çok kasmadan misafir ağırlarsın ohh cocuklar içinde arkadaş ortamı kalabalık iyi gelir

Kızlar okulum gayet iyi çocuklardan diğer sinifimdan daha sakin ..inşallah iyi olur aksam görüşürüz

Ee onlar istedi güvenirmiyim hiç o eflal yok artık:)
sevindim canım okulunun iyi olmasına sonu da güzel olsun

Selam kızlar yorgunluktan ölüyorum bu hafta ne yapıp edip gideceğim şu dahiliyeye eski benle alakam yok resmen. Dün bizim odanın seçimleri vardı, kızlarla Bursaya gittik oğluşu anneme bıraktım iyi oldu lafa dağıtıp geldik ama yorulmuşuz baya. Oglusum acayip iştahsız bi bebek oldu yemek zamanı gelir diye ödüm kopuyo gece de 7 kez uyandı eşimle sürekli sen kalk hayır sen diye gece gece kapışma modundayiz :))

Nego ohh ne rahatlamissindir eltilerinle de iyi olmana sevindim. Hep ozenirim eltili oturmalara :)) küçükken eltiler dizisi vardi aile apartmanında otururlardi kaynana iki elti filan bayılırdım onları izlemeye aklıma geldi şimdi

nnightsaill Duha22 kolay gelsin kızlar inşallah kolay olur alışmaniz

hadi hayırlı olsun ..göğüslerine ped koymayi unutma sonra benim gibi rezil olma

Sağol canım hayırlısıyla geçti ilk günümüz. Ped koymAdım ama akmadı süt çok şükğr :) birleştirilmiş sınıf bide 1ler ve 2 ler olunca neyi öğrenmişler neler eksik diye anlayıncaya kadar geçiverdi gün anlamadım hiçbişey :) oğlanda sorun çıkarmamış. Meme mama diye dolanmış ortalıkta. E hiç o kadar uzun süre emmeden durmadıydı :)
Bende özlemişim çalışmayı ya. Öğrencilerimide çook özlemişim görünce farkettim :) ama okuldada oğluşumu özledim :)
Bende bugun basladim canim 14 ay sonra.ben o kadar ayri kalmadim yine de cokk ozledim...sabah cikarjen icim burkuldu vicdan yaptim...ozlemis beni kuzum sariliyr bana...Allah yardimcimiz olsun ins
Ayy bizde sarıldık gelince. Bi 15-20 dakika yapışık gezdik emdi sarıldı falan. Hiç böyle sarılmamıştı bana :) çok hoşuma gitti :)
I imspecial yeni okulun nasil canim iyidir insallah
nnightsaill Duha22 kizlar calisma hayatiniz hayirli olsun
Bende 1 hafta calisip ucretsiz izne ayrilicam insallah 1 aksilik cikmazsa su an annem bakiyor oglusa..
Sağol canım. Sanada şimdiden iyi tatiller :)
Ne guzel siz kesintisiz 13 ay falan bakmissiniz bende arada 5 ay calistim ne sacmalamisim borc yuzunden bebegimin hayatindan 5 ay calmisim
Öyle çalmak diye düşünme canım ya. Bende keşke eylülde başlasaydım diyorum. Ben son 2 ayımı uykusuz geçirdim nasıl ayrılcam diye. Büyüdüğü için daha bilinçli olduğu için ben çok alıştım. Bana çok zor oldu. Eylülde başlasam bu kadar zor gelmezdi sanırum. 2. De daha erken başlamayı düşünüyorum bu seferde ona haksızlık olcakmış gibi geliyo. Neyse onu 2. Olunca bakcaz artık. Sakın öyle çalmak diye düşünme. Erkenden alışmanız daha iyi bence

Ben o yaparken ağlıyor öyle götüriyorum dur bide senin dediğin gibi deneyeyim yavaş uavaş bezden keserim ikinciye hazırlık

Benim oğlum da çok iştahsız canım. Gece de çok uyanıyor.

ilk oğlumdan sonra pilates yaparken ağrıyordu bunu yapamadım
BENDE BI SORUN YOKMUS yanı sendede agrıdıgına gore leslıe yap sımdı yaptım baya yoruldum

oo iyi kilo vermişsin bende 70 oldum 5 kilo gitti
aaaa aynı gıdıyoruz hee benımde hedef 60 hatta o kıloya kadar memlekete gıtmeyıp eltıyı catlatmak ıstıyorum
herkes ederı kadar haa :))) agzın saglık sekerım ama beaz esya konusunu anlayamadım
ayyyhhhh ennn sınır oldugum sey kv gıderız heryere kuyruk hatta benı devre dısı bırakmaya calısır muhammedı ona bırakıp gıtmeye kalksak yandık suratı asılır.. tabı kı sen ayrı evsın ayrı takıl

bı suru alıntı yapmıstım fakat oglum durmadı bılgısayar kapanmıs alıntılar gıtmıs anne olmak boyle bısey sanırsam ıkı gun once yaptıgın alıntıyı sımdı aramak muhammedımın 7. dısı gelıyor dostlar ust dıslerı ayrık neden oldu bılmem benım de babasının da dıslerınde bı sorun yok 4 dısıde ayrık alt dısıde sankı carpık cıkıyor sankı tam bılemıyorum ama neden acaba bı doktora goturmelı mıyım
bu ara pasta borege sardım yapıp yapıp buzluga atıyorum gercı mısafırım de yok ama olsun kafam dagılıyor dun 9 da oglanı uyuttum 1 de uyandı 3 te tekrar uyudu bıde tatlı yapmıstım nasıl yorgunum bıde bebe sallayıp oynattım sabahta 7 de uyandı bıseyler oldu bu velete ıyı kı esım erken uyanıp 10 a kadar oynadı ben keyıf yaptm ohhhDAHA bı yasında ama ıkı yas sendromunda nasıl artıst nasıl trıplı allah yardım etsın anacım haydın hayırlı aksamlaar

Selam kızlar gecmisi okumayi istiyorum ama halim yok hic Allah butun hasta bebislere sifa versin.. bi hastalik biterken oburu basladi kuzum persembe gunu aşıları oldu cuma gunu oksuruk balgamla basladi sikayetler gece sabaha kadar aglamalar hiriltilar kucakta gezdirdik yok agliyo acile goturduk pazar gunu diye doktor yok duzgun. saglik ocagina goturdum surup surup ustune yok hicbisey fayda etmedi komsunun doktor bi akrabasi varmis ozel hastanede izmire yakin biz uzagiz biraz sagolsun goturdu bizi oraya gittik sabah erkenden. bronsit olmus dedi igne yazdi antibiyotik bide hastaneye yatirilcak bi durum yokmus cok sukur igneler bittikten sonra tekrar bakcakmis daha iyi simdi oglusum ama hastaneden dondukten sonra bendede basladi halsizlik heryerim agriyor yutkunmakta zorluk cekiyorum insallah daha kotu olmadan iyilesiriz bide oglusum hasta olmadan once baya yuruyodu yeni yeni ona bile sevinemedik hasta oldu hemen

ayy cok kotu olmus coooook gecmıs olsun allah sıfa versın sanada kuzucugada

Benim oğlum da çok iştahsız canım. Gece de çok uyanıyor.
Sabah sıfır kahvaltı bugün öğlen zorla tüküre tüküre yedi bi de daha şimdi yedi o kadar,çok zor iştahsızlık bittim valla
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyilesirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…