Valla canım oğluşun baba baba diye peşinden koşsa o zaman anlar babalığı. Benimki sanah uyanıyor bab ba diyor öpücük atıyor akşam baba diyor babasının başını öpüyor:) yaza birlikte top peşinde koştururlae o da babalığı anlar inş...
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin..
Üşütmeden her gece yıkıyoruz burnu açılsın diye. Odamızı havalandırıyoruz ılık tutuyoruz, gerekirse banyonun camını açıylruz 1-2 ye kadar.
Deterjan parfüm koku kullanmıyoruz. Kömürlü vs pis havada odada gezmiyoruz durmuyoruz. Allah yardımcın olsun.
bi çpücükleri anne diyişleri dünyaya bedel aslında:) inş hayırlı evlatlardan salih saliha kullardan olur yavrularımız:)
Organizasyonculara taş çıkarmışsınız, hem zevkli hem zarif her şey çok yerli yerinde maşallah...
Canım sizin konsepte de bayıldım bayıldımm ellerinize sağlık harika olmuş nice yaşlwrı olsun. Misafir koltukları da süslenebilirmii:) keşke önceden görseydim:) çok güzel olmuş... Kasaya da bayıldık ben de bi kasa bulup pembeye boyayıp mutfağa koymak istiyorum bebek kavanozları için:)))
Yaparken tövbe diyorum yaptıktan sonea iyi ki yapmışım:)) çok güzel olmuş her şey canım.. Hangi organizasyon yaptı?
Oh şifa olsun inş kuzuya:)
Biz vermeye devam ediyoruz canım:)
Ben olsam geceden çantamı hazırlardım:) eşim iş gezisine gitti geçen haftasonu hop geceden hazırlandım gittim onunla, yaz tatili gibi geldi çok iyi old:))
Canım leble tavsiye etmişti mustela anne gönek toparlama kremi var bence çok işe yarıyor tavsiye ederim..
ben hediye bulamadım cimrilik yapıyorum o da her şeyi beğenmiyor güzel bir kutlama yapıcam p kadar
o da hani hediyem diyecek:)))
Geçmiş olsun canım karı koca bir yemek yitin kendinize gelirsiniz inş:) dışarıda başbaşa gezmek de bazen moral oluyor..
Başınız sağolsın canım art arda gelmiş her şey.. Sen yine de bu haftasonu yap, geciktikçe daha zor oluyor. Pasta kocan kızın fotoğraf makinesi oldu öı tamamdır:))
Bebekle doktota gitmek de işkence
allah yardımcın olaun çabucak iyileşsin inş..