2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler canım. Benim de içime sindi her şey. Çok şükür. Kukiliks organizasyon var İzmirde onlar yaptı. İki bayan çalışıyorlar. Sayfalarından yaptıklarını görebilirsin.

Kızlar günaydın. Oğlum gözünü zor açıyor. Bişey yiyemiyor kusuyor. Yerinden kalmamıyor. Normal mi bunlar? Korkmaya başladım.
geçmiş olsun canım balgam kusturur bronşitte normal öyle baygın hali kendinde değilse korkutucu ama halsiz se normal ateş düşürücü iyi geliyor böyle durumlarda

en güzeli ikisi birarada olmuyorsa böyle değerlendirmek bir gün biri bi gün biri taksit taksit çocuklarla

Teşekkürler canım. öğlen biraz gözünü açtı şükür. ama dediğin gibi halsiz çok.
balgam geliyor bence boğazına o an yüzünü ekşitiyor çünkü.

Evet bende eşofman altı almıştım lc den çok beğendi bir hala giyiyor:))

aysimason bence tazmanya canavarlı boxer al
aklıma bişey geldi ben çeyizimi götürürken annesi eşime güya yeni iç. Çamaşırı almış iki tane tazmanya canavarlı boxer almıştı yengemle çeyiz sererken nerden geldiyse eline onlar bu ne diyor çizgi flimli kilot almış seninki demezmi gül gül ölmüştük

Benimde hep bekarken en büyük hayalim kocama tazmanyali boxer alcam derdim ama hic kısmet olmadı dur sevgililer ününe alayim

Saçımı boyadım ilk kez daha doğrusu esim boyadı ne zormus bakım isi ben tezcanliyim hemen olsun bitsin istedim nerdeyse hemen yıkayacaktım
Ohh hayırlı olsun yeni saçın:))
ben evde boyamayı pek beceremiyorum hangi renge boyadın?

Canım bi fark yokki ben beyazlar çıktı yanda kulak üstünde onları kapatmak için boyadım siyah simdi ilk olunca kendi rengi siyahla başladim yavaş yavaş koyu kahve acık kahve küllü kumral sarı yaparmışimesmerlere sarı yapinca pek kötü oluyor dilberay gibi onlar gibi olmayim

İnşallah anlar canim babaligin ne oldugunu..bu arada niye lohusa taci ve terligi ariyosun yoksa 2.bebis mi geliyor:)

Hahaha bende ilk sarı ile başlamıştım ama çok yakışmıştı röfle yapmıştım şimdide kızıl yaptım gerçi aktı ama yine yapıcam kızıl dahada yakıştı:))
Sarıda belli olmuyo bazı esmerlere yakışıyor:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…