olsun sende evde kafani dinle bebisinle canım yap bir kek, çay ac ,tv izle ohh kocasız hayatta bazen çok zevkliEsim Kayseri'ye gitti bende gidecektim kirildim gitmedim yalniziz oglumla.....keske gitseydim....cok dedi ama basta gicik etmiyecekti
Ne güzel dilekler bunlar canım yaa çok duygulandım valla, tabi ki bunları karşılıksız yapıyoruz ama onun da bana bigün hazırlar mi fikri çok duygulandırdı beni :))
Teşekkür ederim canım inşallah :)) Senin de yeni okulun hayırlı olsun ne rahat olur senin için çok sevindim
Canım fotolarıma bakman için takibe alıyorum seni. Foto yüklemeyi Gamzecim anlatmış sizin de fotolarınızi görmek isteriz
İnşallah düzelir canım
Bana hünerli diyen asıl kendisi maharette sınır tanımayan bayan çok teşekkür ederimBirbirini görmeseler de kanka onlar, belki birgün bi tatilde bi yerde karşılaşırlar belli mi olur :))
Sağolasın canım
Cok gecmis olsun
Belli degil canim arabayi servise goturdu....annemler de orda dun gittiler gezmeye gelinimizin ailesi kayseri de ondan pisman oldum zaten.gelinimiz de ayni zamanda cocukluk arkafsim kac kez aradi.nasip baska zamana insNe zaman dönücek canım? Annene falan gitseydin.
yarama tuz bastin... saka saka...burda da hava guzeldi.ama soyle bi meysuyu gezseydim kotu de olmazdiHava çok güzeldi keşke gelseymişsiniz
keki dun yapmistim kurabiye yaptik oglusla Pisiyo....esim gidince de bim e gittik bi guzel cikolata aldim bolca kendime...kocamdan ayri kaldihima uzulmedim valla..kayseriyi teptigime uzuldum....ama aynen dedigin metodla teselli ediyrum kendimi...oglusumla doya doya vakit geciriyoz...tel ile takiliyorum tv yokolsun sende evde kafani dinle bebisinle canım yap bir kek, çay ac ,tv izle ohh kocasız hayatta bazen çok zevkli
Sende benim yarama tuz bastınBelli degil canim arabayi servise goturdu....annemler de orda dun gittiler gezmeye gelinimizin ailesi kayseri de ondan pisman oldum zaten.gelinimiz de ayni zamanda cocukluk arkafsim kac kez aradi.nasip baska zamana ins
yarama tuz bastin... saka saka...burda da hava guzeldi.ama soyle bi meysuyu gezseydim kotu de olmazdi
keki dun yapmistim kurabiye yaptik oglusla Pisiyo....esim gidince de bim e gittik bi guzel cikolata aldim bolca kendime...kocamdan ayri kaldihima uzulmedim valla..kayseriyi teptigime uzuldum....ama aynen dedigin metodla teselli ediyrum kendimi...oglusumla doya doya vakit geciriyoz...tel ile takiliyorum tv yok
Ay ne güzel maşallah. Ben oğlumla hiçbişey yapamam valla. Durmaz çünkü. :)Belli degil canim arabayi servise goturdu....annemler de orda dun gittiler gezmeye gelinimizin ailesi kayseri de ondan pisman oldum zaten.gelinimiz de ayni zamanda cocukluk arkafsim kac kez aradi.nasip baska zamana ins
yarama tuz bastin... saka saka...burda da hava guzeldi.ama soyle bi meysuyu gezseydim kotu de olmazdi
keki dun yapmistim kurabiye yaptik oglusla Pisiyo....esim gidince de bim e gittik bi guzel cikolata aldim bolca kendime...kocamdan ayri kaldihima uzulmedim valla..kayseriyi teptigime uzuldum....ama aynen dedigin metodla teselli ediyrum kendimi...oglusumla doya doya vakit geciriyoz...tel ile takiliyorum tv yok
afiyet olsun canım kurabiyeye bayılırım senin tarifi daha yapamadim yarin yapayımBelli degil canim arabayi servise goturdu....annemler de orda dun gittiler gezmeye gelinimizin ailesi kayseri de ondan pisman oldum zaten.gelinimiz de ayni zamanda cocukluk arkafsim kac kez aradi.nasip baska zamana ins
Amin canim allah razi olsunİnsalla
İnsallah canim
Rabbim sabrini selametle sonuclandirsin insallah
hahaaha hicbi fikrim yokkKızlar bu göbüşler nasıl eriyecek ya zayıflasanda top gibi bi göbek ortada yine
Geçmiş olsun canım çok kötü yaaa bizdede birimiz düşüyoruz birimiz ayaklanıyoruz çok kötü bi salgın var başım kazan gibikİzlar oglen atesimiz cikti ve gece yine cikti
uyumuyo uyaniyor,11 de uyandi 2,5 saat gecmis uyuyayim demiyo Allah tan uykum cok yokta katlaniyorum ama bu aniden cikan ates nerden cikti niye cikti aklimda deli sorular
Gece gece güldürdün yiine benihahaaha hicbi fikrim yokk
sirt yaglarim gobek buyuk boy plates topum ve plates lastigine donenen lastik sarkik
mimiklerimle hayat devam ediyoo
Canim bende görebilir miyim fotoğrafları?Kızlar doktora sormayı unuttum d vitamini 1 yaşına kadar veriliyor de mi? Ben vermiyorum artık.
Aa negüzel doğruya bizimkilerin doğum günleri aynı gündü:)) eşinin nice seneleri olsun:))Canim bende görebilir miyim fotoğrafları?
Hayırlı geceler herkese. Cook cook geçmiş olsun hastalar var bayagi hepinize geçmiş olsun, bizde dişten dolayi ishal ve ateşle uğraşıyoruz. Allah hepimize acil şifalar versin.
Yarın eşimin doğum günü kızım biraz iyi olursa anneme bırakıp bu defa ben yemeğe çıkarıcam eşimi. Ondan 9 gün sonra da benim doğum günüm. o ne yapicak merak ediyorum.
Bu ara çok yorgun ve bitkinim. Bişey yapasım yok. Inşallah bir an önce enerjim geri gelir.
valla istediğin kadar zayıfla yumoş göbek duruyor ben plates e gitmeye karar verdim inşallah martta başlıcam yoksa sağa yatıyorum benden önce devralıyorKızlar bu göbüşler nasıl eriyecek ya zayıflasanda top gibi bi göbek ortada yine
hahaaha hicbi fikrim yokk
sirt yaglarim gobek buyuk boy plates topum ve plates lastigine donenen lastik sarkik
mimiklerimle hayat devam ediyoo
Canım simdi nasıl herşeyi dişe bağlıyorum ama ani çıkan ateş başka bisey getirmedi aklimakİzlar oglen atesimiz cikti ve gece yine cikti
uyumuyo uyaniyor,11 de uyandi 2,5 saat gecmis uyuyayim demiyo Allah tan uykum cok yokta katlaniyorum ama bu aniden cikan ates nerden cikti niye cikti aklimda deli sorular
oooo romantik kız seniYarın eşimin doğım günü onaküçük bi pasta siparişi verdim üzerinede iyiki doğdun baba yazdırdım çok sevinecek:)
Hediyede parfüm aldım aslında isimli gümüş tesbih yaptıracaktımpahalıya geliyordu..
geçmiş olsun canm sizinde eşinin doğum günümünki mutlu huzurlu olsun Allah birbirinizden ayirmasinCanim bende görebilir miyim fotoğrafları?
Hayırlı geceler herkese. Cook cook geçmiş olsun hastalar var bayagi hepinize geçmiş olsun, bizde dişten dolayi ishal ve ateşle uğraşıyoruz. Allah hepimize acil şifalar versin.
Yarın eşimin doğum günü kızım biraz iyi olursa anneme bırakıp bu defa ben yemeğe çıkarıcam eşimi. Ondan 9 gün sonra da benim doğum günüm. o ne yapicak merak ediyorum.
Bu ara çok yorgun ve bitkinim. Bişey yapasım yok. Inşallah bir an önce enerjim geri gelir.
Her gun mekige baslamak.istiyorum her gun unutuyorumKızlar bu göbüşler nasıl eriyecek ya zayıflasanda top gibi bi göbek ortada yine