2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kesinlikle neden olmasin

Ne zaman dönücek canım? Annene falan gitseydin.
Belli degil canim arabayi servise goturdu....annemler de orda dun gittiler gezmeye gelinimizin ailesi kayseri de ondan pisman oldum zaten.gelinimiz de ayni zamanda cocukluk arkafsim kac kez aradi.nasip baska zamana ins
Hava çok güzeldi keşke gelseymişsiniz
yarama tuz bastin... saka saka...burda da hava guzeldi.ama soyle bi meysuyu gezseydim kotu de olmazdi

olsun sende evde kafani dinle bebisinle canım yap bir kek, çay ac ,tv izle ohh kocasız hayatta bazen çok zevkli
keki dun yapmistim kurabiye yaptik oglusla Pisiyo....esim gidince de bim e gittik bi guzel cikolata aldim bolca kendime...kocamdan ayri kaldihima uzulmedim valla..kayseriyi teptigime uzuldum....ama aynen dedigin metodla teselli ediyrum kendimi...oglusumla doya doya vakit geciriyoz...tel ile takiliyorum tv yok

Sende benim yarama tuz bastın sadece koton için gidiyorum meysu ya. Gittiğimde de kapalıydı sınır oldum

Ay ne güzel maşallah. Ben oğlumla hiçbişey yapamam valla. Durmaz çünkü. :)

afiyet olsun canım kurabiyeye bayılırım senin tarifi daha yapamadim yarin yapayım

kİzlar oglen atesimiz cikti ve gece yine cikti
uyumuyo uyaniyor,11 de uyandi 2,5 saat gecmis uyuyayim demiyo Allah tan uykum cok yokta katlaniyorum ama bu aniden cikan ates nerden cikti niye cikti aklimda deli sorular
Geçmiş olsun canım çok kötü yaaa bizdede birimiz düşüyoruz birimiz ayaklanıyoruz çok kötü bi salgın var başım kazan gibi

hahaaha hicbi fikrim yokk
sirt yaglarim gobek buyuk boy plates topum ve plates lastigine donenen lastik sarkik
mimiklerimle hayat devam ediyoo
Gece gece güldürdün yiine beniseninle otırup sohbet etmek istiyorum herhalde güüldürmekten kırarsın beni

Yarın eşimin doğım günü onaküçük bi pasta siparişi verdim üzerinede iyiki doğdun baba yazdırdım çok sevinecek:)
Hediyede parfüm aldım aslında isimli gümüş tesbih yaptıracaktımpahalıya geliyordu..

Kızlar doktora sormayı unuttum d vitamini 1 yaşına kadar veriliyor de mi? Ben vermiyorum artık.
Canim bende görebilir miyim fotoğrafları?

Hayırlı geceler herkese. Cook cook geçmiş olsun hastalar var bayagi hepinize geçmiş olsun, bizde dişten dolayi ishal ve ateşle uğraşıyoruz. Allah hepimize acil şifalar versin.

Yarın eşimin doğum günü kızım biraz iyi olursa anneme bırakıp bu defa ben yemeğe çıkarıcam eşimi. Ondan 9 gün sonra da benim doğum günüm. o ne yapicak merak ediyorum.
Bu ara çok yorgun ve bitkinim. Bişey yapasım yok. Inşallah bir an önce enerjim geri gelir.

Son düzenleme:
Aa negüzel doğruya bizimkilerin doğum günleri aynı gündü:)) eşinin nice seneleri olsun:))

Kızlar bu göbüşler nasıl eriyecek ya zayıflasanda top gibi bi göbek ortada yine
valla istediğin kadar zayıfla yumoş göbek duruyor ben plates e gitmeye karar verdim inşallah martta başlıcam yoksa sağa yatıyorum benden önce devralıyor

hahaaha hicbi fikrim yokk
sirt yaglarim gobek buyuk boy plates topum ve plates lastigine donenen lastik sarkik
mimiklerimle hayat devam ediyoo
tombik olmak kader değil bir seçimslogan gibi oldu ben eti puf yemeyi tercih ettim

kİzlar oglen atesimiz cikti ve gece yine cikti
uyumuyo uyaniyor,11 de uyandi 2,5 saat gecmis uyuyayim demiyo Allah tan uykum cok yokta katlaniyorum ama bu aniden cikan ates nerden cikti niye cikti aklimda deli sorular
Canım simdi nasıl herşeyi dişe bağlıyorum ama ani çıkan ateş başka bisey getirmedi aklima
oooo romantik kız seni Allah hayırlı güzel sizinle bir omur versin eşine başınızdan eksik Etmesin

geçmiş olsun canm sizinde eşinin doğum günümünki mutlu huzurlu olsun Allah birbirinizden ayirmasin aslında ortasında ikinizinkini kutlasaydınız biz öyle yapıyoruz 22 ekim o 31 ekim ben 9 gün var bizimde 9gün 5 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…