2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Evet canım sevdiklerimizle akşam yemeği yedik işte güzel de ani kalmıs oldu. Siz organizasyon firmasiyla mi çalıştınız
evet canım. Armut.com dan buldum. çok hoşuma gitti yaptıkları. içime de sindi çok şükür. insanın seneye tekrar yapası geliyor. insanın içini açıyor böyle partiler.

kızlar bide bu bronsit için yeme içme ve bakımda dikkat etmem gereken neler var? odasının nemli olması gerekiyorda buhar makinesi olmayanlar bunu nasıl yapıyor veya alsam mı hemen ?
Canım çok geçmiş olsun eflalimin dediği gibi bende ventolin şurup verme derim doktor bi ara bizede verdi daha çok hırıltı yaptı kusmasıda tıkanmasından oşuyor canım sana tavsiyem bi buhar makinesi al ventolini buhar olarak ver birdr odasını sık sık havalandır her terlediğinde üstünü değiştir sık sık burnunu temizle bizde bronşit yok ama bi ara hafif hırıltı başladı bitmek bilmiyordu doktora oğlum bronşit olmasın ne gerekiyorsa yapalım dedim buhar makinası al demişti iki günde rahatladı kuzum..

I imspecial canım ben geldim bı arada yazacam yazacam yazamadım yeni okulun hayırlı olsun:)

Oğlum bu gece biraz daha iyiydi şükürler olsun uyuyAbildim zombilere dönmüştüm resmen ilk defa oğluma antibiyotiği hiç kaçırmadan veriyorum:)) bidaha böyle hastalanmasın diye..

@Mrssuperfine devitide veriyorum

Benim oğlum da çok hasta canım. Geçmiş olsun. Antibiyotik vermiyorum ben. Ama şurup veriyorum. Bişey yiyemiyor pek. Ya da kusuyor

Benim oğlum da çok hasta canım. Geçmiş olsun. Antibiyotik vermiyorum ben. Ama şurup veriyorum. Bişey yiyemiyor pek. Ya da kusuyor
Bende vermiyorum normalde ama bu sefer kanda enfeksiyon çıktı ben böyle bi hastalık görmedim çok kötüydü oğlum

Bende vermiyorum normalde ama bu sefer kanda enfeksiyon çıktı ben böyle bi hastalık görmedim çok kötüydü oğlum
Çok geçmiş olsu
çok geçmiş olsun canım. Benim oğlum da çok hasta çok halsiz.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin seni anlayabiliyorum hasta çocuğu bırakıp ise gitmek nasıl bir vicdan azabidir

kızlar bide bu bronsit için yeme içme ve bakımda dikkat etmem gereken neler var? odasının nemli olması gerekiyorda buhar makinesi olmayanlar bunu nasıl yapıyor veya alsam mı hemen ?
canım bence ventolini makine ile buhar seklinde versen çok iyi olur biz 60 tl ye allmistik nebulozer makineşurubu çok faydalı değil diye biliyorum ben kızıma hep buhar makinesi ile nebul şeklinde verdik ve çok rahatlatıyor..beslenmesine gelirsen hazır yiyecek çok vermeyeceksin deterjan alerjik uyaranli olamayan antialerjik ..yumuşatıcı falan asla yok...hastayken asla parfüm kullanilmamali oda spreyi koku küf olan ortam asla olmamalı...çamaşır suyu falan o ortaamdayken asla kullanmamalısın..kalorifer üstüne ıslak havlu su koyulabilir..su bu hari makinesini odasına değil koridora koyabilirsin ama tavsiye edilmiyor ciğerlerde su toplatiyormus ...hacettepe üniversitesi keçiboynuzu özütü satılıyor eczanede bir cay kaşığı dr sorup verebilirsin iyi geliyor ..oksurunce siyah kuru üzüm verilebilir

İnsalla
Yok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir hersey
İnsallah canim
Rabbim sabrini selametle sonuclandirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…