2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım bu hastalık gerçekten çok acayip şu yaşıma kadar ben böyle hastalık gerçekten görmedim virüsler bakteriler level atladı resmen, atlattım diyorsun bir daha bir daha, şükür konusunda haklısın kesinlikle katılıyorum, inşallah çabuk toparlanır Abdullah, sana da geçmez umarım
merhaba kızlar. oğlumun doğumgününü yaptık cumartesti çok şükür. güzel de oldu. fakat doğumgünü akşamına hastalandı. 3 gündür hasta. nazar mı değiyor nedir anlamadım.
nice yaşlara canım, nazarda vardır tabi ama büyük bir salgın var resmen gelenlerden bulaşmıştır
Boş kaldıkça doğum günü fotolarindan ekliyorum kızlar biraz ekledim süslemelerden filan :)
bayıldım hepsine çok özenli olmuş, nice yaşlara
gez gamzem gez bir daha mı genç olucaz:) yeni yerine sevindim ne kadar güzel denk gelmiş gözün aydın olsun
Yok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir hersey
canım ya inşallah düzelirsiniz evde huzur olmayınca hiç bir şeyin anlamı yok...

simdi nasilsiniz tatlim

kızlar hastalar kervanına bizde katıldık hemde minik oğluşla beraber bende vardı bişeyler oğluşta hafif öksürük burun akıntıı derken pazartesi gecesi sıklaştı ösürükleri salı sabah nefesinde hafif hırıltı duyunca hemen doktora gittik ve bronşit başlangıcı orada buhar verdiler 20 dk arayla 2 doz ama feryat figan. Akşamda şurup bşladık ventolin ve birde sprey ayrıca calpol ateşlenmede. zor bir gece geçti ateşlendi 5 gibi öncesinde mama içmişti diye calpol verdim ama kustu sonrada fitil verdik mecbur. sabah bıraktım işe geldim mecbur ama aklım onda Allah şifa versin hepsine .

simdi nasilsiniz tatlim
hamdolsun canım daha iyiyiz hafif öksürük var ki buna binlerce şükür

geçmiş olsun canım ya Allah yardımcın olsun, ventolin iyi bir şey değil bir araştır canım

kızlar bide bu bronsit için yeme içme ve bakımda dikkat etmem gereken neler var? odasının nemli olması gerekiyorda buhar makinesi olmayanlar bunu nasıl yapıyor veya alsam mı hemen ?
radyatörün üstüne su koy canım, birde bronşit çok sıcağı sevmez terletme terleyince öksürük çoğalıyor

Ne güzel dilekler bunlar canım yaa çok duygulandım valla, tabi ki bunları karşılıksız yapıyoruz ama onun da bana bigün hazırlar mi fikri çok duygulandırdı beni :))
herşey çok gÜZel masallah Allah yuvanızı mutlulukla huzurla sürdürsün çınar paşanın damatligina sunnetligine olsun
Teşekkür ederim canım inşallah :)) Senin de yeni okulun hayırlı olsun ne rahat olur senin için çok sevindim
nasıl bakıcaz canım? ben de yüklemek isterim aslında.
Canım fotolarıma bakman için takibe alıyorum seni. Foto yüklemeyi Gamzecim anlatmış sizin de fotolarınızi görmek isteriz
Yok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir hersey
İnşallah düzelir canım
bayan hihami herseysuper olmus ellerine saglik hunerli kadin masallahh sanaa
cinarrr a daha nice yaslar diliyorum oglumun ertesi gun kankasi sayilir hihami
Bana hünerli diyen asıl kendisi maharette sınır tanımayan bayan çok teşekkür ederim Birbirini görmeseler de kanka onlar, belki birgün bi tatilde bi yerde karşılaşırlar belli mi olur :))
Sağolasın canım
kızlar bide bu bronsit için yeme içme ve bakımda dikkat etmem gereken neler var? odasının nemli olması gerekiyorda buhar makinesi olmayanlar bunu nasıl yapıyor veya alsam mı hemen ?
Cok gecmis olsun

teşekkür ederim canım. evet salgın var gerçekten. aslında doğumgünü olcağı sabah başladı hastalık. nazar olduğunu düşünüyorum ben de.

tabi ben de yüklemeye çalışıcam. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…