canım bu hastalık gerçekten çok acayip şu yaşıma kadar ben böyle hastalık gerçekten görmedim virüsler bakteriler level atladı resmen, atlattım diyorsun bir daha bir daha, şükür konusunda haklısın kesinlikle katılıyorum, inşallah çabuk toparlanır Abdullah, sana da geçmez umarımTeşekkür ederim kızlar şimdi biraz iyi ama idrar tahlilini bi türlü yapamadık poşeti takıyorum yerinde durmadığı için hepsi beze dökülüyor şimdi yine taktım uyuttum in ş yapar bu sefer..
Nego beterin beteri var derler ya biz şimdi o durumdayız çok agrasif hiç bişeyi kabul etmeyen bi bebek oldu gece benn üstünü örttükçe o tekrar açıyordu en sonunda yorganı peteğin önüne attım onuda peteğin yanına en azundan üstünüü açsa üşütmesin. Dedim vücudu vuz gibiydi..
Eee ben şükretmesem başıma bu gelir bi tırnağı acosa biraz uyumada söyleniyorum şimdi daha beterini çekiyom rabbim bundan beterini vermesin
nice yaşlara canım, nazarda vardır tabi ama büyük bir salgın var resmen gelenlerden bulaşmıştırmerhaba kızlar. oğlumun doğumgününü yaptık cumartesti çok şükür. güzel de oldu. fakat doğumgünü akşamına hastalandı. 3 gündür hasta. nazar mı değiyor nedir anlamadım.
bayıldım hepsine çok özenli olmuş, nice yaşlaraBoş kaldıkça doğum günü fotolarindan ekliyorum kızlar biraz ekledim süslemelerden filan :)
gez gamzem gez bir daha mı genç olucaz:) yeni yerine sevindim ne kadar güzel denk gelmiş gözün aydın olsunKızlar eve daha yeni girdim off eski gunlerime dönecem mi yoksa gezme de sinir tanımayan gamze mi olacamgerçi hic alışkın değilim kafam şişti sabah ahmet ve ipeği arkadaşıma bıraktım milli eğitime gittim ve sonuç evime 10 dk A101 in arkasındaki okula gorevlendirmem oldu çok sevindim benim için hayır oldu bu iş araba kullanmama bile gerek kalmadı ipegide sinifima götürürum artik napim eşimin ağzı kulaklarında geçen yıl bu okula il ici tayin istedim ama çıkmamıştı nasip bu dönemeymiş cocuklar için üzüldüm ama onlar arkadaslariyla yaslari küçük unuturlar beni napalim bende teni bir yere alışma provası yapayım eylülde erzuruma gidersem sonra arkadssimla sosyete pazarına gittik gezdik hava çok gÜZel di bugün bahar gibiydi hep boyle olsa keşke yarında ipek kızımı sinemaya goturcem sınıf arkadaslariyla anlaştık ogretmeniyle veda gibi olacak sabah ya ahmetin bakicisan kahvaltıya gidip onu Ahmetle özlem gidermesi icin ahmet le basbasa bırakıp kizkiza gidicez bizden böyle bugün esim nöbette buralardayım
canım ya inşallah düzelirsiniz evde huzur olmayınca hiç bir şeyin anlamı yok...Yok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir hersey
simdi nasilsiniz tatlimcanım bu hastalık gerçekten çok acayip şu yaşıma kadar ben böyle hastalık gerçekten görmedim virüsler bakteriler level atladı resmen, atlattım diyorsun bir daha bir daha, şükür konusunda haklısın kesinlikle katılıyorum, inşallah çabuk toparlanır Abdullah, sana da geçmez umarım
nice yaşlara canım, nazarda vardır tabi ama büyük bir salgın var resmen gelenlerden bulaşmıştır
bayıldım hepsine çok özenli olmuş, nice yaşlara
gez gamzem gez bir daha mı genç olucaz:) yeni yerine sevindim ne kadar güzel denk gelmiş gözün aydın olsun
canım ya inşallah düzelirsiniz evde huzur olmayınca hiç bir şeyin anlamı yok...
hamdolsun canım daha iyiyiz hafif öksürük var ki buna binlerce şükürsimdi nasilsiniz tatlim
geçmiş olsun canım ya Allah yardımcın olsun, ventolin iyi bir şey değil bir araştır canımkızlar hastalar kervanına bizde katıldık hemde minik oğluşla beraberbende vardı bişeyler oğluşta hafif öksürük burun akıntıı derken pazartesi gecesi sıklaştı ösürükleri salı sabah nefesinde hafif hırıltı duyunca hemen doktora gittik ve bronşit başlangıcı orada buhar verdiler 20 dk arayla 2 doz ama feryat figan. Akşamda şurup bşladık ventolin ve birde sprey ayrıca calpol ateşlenmede. zor bir gece geçti ateşlendi 5 gibi öncesinde mama içmişti diye calpol verdim ama kustu sonrada fitil verdik mecbur. sabah bıraktım işe geldim mecbur ama aklım onda Allah şifa versin hepsine .
radyatörün üstüne su koy canım, birde bronşit çok sıcağı sevmez terletme terleyince öksürük çoğalıyorkızlar bide bu bronsit için yeme içme ve bakımda dikkat etmem gereken neler var? odasının nemli olması gerekiyorda buhar makinesi olmayanlar bunu nasıl yapıyor veya alsam mı hemen ?
Ne güzel dilekler bunlar canım yaa çok duygulandım valla, tabi ki bunları karşılıksız yapıyoruz ama onun da bana bigün hazırlar mi fikri çok duygulandırdı beni :))Ayy sırf şu resimleri göreyim diye her şeye koştururken forumu takip ediyorum:)) her şey çok zarif çok zevkli çok özenli çok güzel Bayıldımm bayıldımmm, sağlıkla nice yaşları olsun çınar ın annesnin kıymetini bilsin:)) böyle özenli doğumgünlerni anneler günlerini de ondan da göresn inş,, elbiseleri giydiğiniz hali de isteriz ama :))
Teşekkür ederim canım inşallah :)) Senin de yeni okulun hayırlı olsun ne rahat olur senin için çok sevindimherşey çok gÜZel masallahAllah yuvanızı mutlulukla huzurla sürdürsün çınar paşanın damatligina sunnetligine olsun
Canım fotolarıma bakman için takibe alıyorum seni. Foto yüklemeyi Gamzecim anlatmış sizin de fotolarınızi görmek isteriznasıl bakıcaz canım? ben de yüklemek isterim aslında.
İnşallah düzelir canımYok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir hersey
Bana hünerli diyen asıl kendisi maharette sınır tanımayan bayan çok teşekkür ederimbayan hihami herseysuper olmus ellerine saglik hunerli kadin masallahh sanaa
cinarrr a daha nice yaslar diliyorum oglumun ertesi gun kankasi sayilirhihami
Sağolasın canımcanım bu hastalık gerçekten çok acayip şu yaşıma kadar ben böyle hastalık gerçekten görmedim virüsler bakteriler level atladı resmen, atlattım diyorsun bir daha bir daha, şükür konusunda haklısın kesinlikle katılıyorum, inşallah çabuk toparlanır Abdullah, sana da geçmez umarım
nice yaşlara canım, nazarda vardır tabi ama büyük bir salgın var resmen gelenlerden bulaşmıştır
gez gamzem gez bir daha mı genç olucaz:) yeni yerine sevindim ne kadar güzel denk gelmiş gözün aydın olsun
Cok gecmis olsunkızlar bide bu bronsit için yeme içme ve bakımda dikkat etmem gereken neler var? odasının nemli olması gerekiyorda buhar makinesi olmayanlar bunu nasıl yapıyor veya alsam mı hemen ?
teşekkür ederim canım. evet salgın var gerçekten. aslında doğumgünü olcağı sabah başladı hastalık. nazar olduğunu düşünüyorum ben de.canım bu hastalık gerçekten çok acayip şu yaşıma kadar ben böyle hastalık gerçekten görmedim virüsler bakteriler level atladı resmen, atlattım diyorsun bir daha bir daha, şükür konusunda haklısın kesinlikle katılıyorum, inşallah çabuk toparlanır Abdullah, sana da geçmez umarım
tabi ben de yüklemeye çalışıcam. teşekkürler.Ne güzel dilekler bunlar canım yaa çok duygulandım valla, tabi ki bunları karşılıksız yapıyoruz ama onun da bana bigün hazırlar mi fikri çok duygulandırdı beni :))
Teşekkür ederim canım inşallah :)) Senin de yeni okulun hayırlı olsun ne rahat olur senin için çok sevindim
Canım fotolarıma bakman için takibe alıyorum seni. Foto yüklemeyi Gamzecim anlatmış sizin de fotolarınızi görmek isteriz
İnşallah düzelir canım
Bana hünerli diyen asıl kendisi maharette sınır tanımayan bayan çok teşekkür ederimBirbirini görmeseler de kanka onlar, belki birgün bi tatilde bi yerde karşılaşırlar belli mi olur :))
Sağolasın canım
Cok gecmis olsun
Kendimiz yaptık canımÇok güzel olmuş canım Çınarcığın doğumgünü. kar konsepti seçmişsiniz. onu ben de düşünmüştüm sonra safari komsepti seçtim ben. siz mi yaptınız yoksa bir şirket yardımcı oldu mu?
Elinize sağlık canım. ben de oluşturdum şimdi albüm. isteyen bakabilir. :)Kendimiz yaptık canım
Bayıldım ben bu konsepte yaa çok eğlenceli neşeli bi tema olmuş özellikle o içi rafya dolu boyalı kasalara bittim :))Elinize sağlık canım. ben de oluşturdum şimdi albüm. isteyen bakabilir. :)
evet canım eğlenceli oldu. renkli oldu. beğendiğine sevindim. :)Bayıldım ben bu konsepte yaa çok eğlenceli neşeli bi tema olmuş özellikle o içi rafya dolu boyalı kasalara bittim :))
Ben goremuyrum izlemeye aldim ama.beni takibe alursan gorebilirimAngelHeart: 44982967 .!.:Elinize sağlık canım. ben de oluşturdum şimdi albüm. isteyen bakabilir. :)
Takibe aldım canım.Ben goremuyrum izlemeye aldim ama.beni takibe alursan gorebilirim
Evet canım sevdiklerimizle akşam yemeği yedik işte güzel de ani kalmıs oldu. Siz organizasyon firmasiyla mi çalıştınızevet canım eğlenceli oldu. renkli oldu. beğendiğine sevindim. :)
siz de dışarıda yaptınız değil mi?