2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar subat geldi ben hala dogum gunu kutlamadim :KK43:
Ocakta dedemi kaybettim antalyaya gidip geldim 2 gunde.
Sonrasinda acikogrrtim sinavim.var
Derken bulunmasini cik istedigin bir arkadasim babannesini kaybetti sehir disini gitti geldi derken bu hafta sonu kutlamayi dusunuyorum insallah

Gece gece güldürdün yiine beni:KK70:seninle otırup sohbet etmek istiyorum herhalde güüldürmekten kırarsın beni:KK70:
insallah cnm ,neden olmasin :KK70: sus pus oturuyomusum :KK70:
ayy bn bile inanamadim buna ,ne zmn kv ye gitmeden evde doldururum kendimi,gulme cok konusma surat yap :KK70: bir giderix ben muhannet acar beb guldururum onlari :KK70:

valla istediğin kadar zayıfla yumoş göbek duruyor ben plates e gitmeye karar verdim inşallah martta başlıcam yoksa sağa yatıyorum benden önce devralıyor:-)

:KK48:tombik olmak kader değil bir seçimEn Büyük TÜRKİYEslogan gibi oldu ben eti puf yemeyi tercih ettim:confused:

Canım simdi nasıl herşeyi dişe bağlıyorum ama ani çıkan ateş başka bisey getirmedi aklima:KK35:
oooo romantik kız seni:KK37: Allah hayırlı güzel sizinle bir omur versin eşine başınızdan eksik Etmesin:KK4:

geçmiş olsun canm sizinde eşinin doğum günümünki mutlu huzurlu olsun Allah birbirinizden ayirmasin:KK36: aslında ortasında ikinizinkini kutlasaydınız biz öyle yapıyoruz 22 ekim o 31 ekim ben 9 gün var bizimde 9gün 5 yıl:KK75:

Günaydın kizlar
:KK49::KK49:
gunaydinn cnmm
daha iyi gibi ,atesi suan yok sanki en son gece 12 de fitil sokmustum etkisi onun 6 saat diye biliyorum ciksa cikardi simdiye kdr insallah cikmazzz :KK17:

Canim bende görebilir miyim fotoğrafları?

Hayırlı geceler herkese. Cook cook geçmiş olsun hastalar var bayagi hepinize geçmiş olsun, bizde dişten dolayi ishal ve ateşle uğraşıyoruz. Allah hepimize acil şifalar versin.

Yarın eşimin doğum günü kızım biraz iyi olursa anneme bırakıp bu defa ben yemeğe çıkarıcam eşimi. Ondan 9 gün sonra da benim doğum günüm. o ne yapicak merak ediyorum.
Bu ara çok yorgun ve bitkinim. Bişey yapasım yok. Inşallah bir an önce enerjim geri gelir.
Beni izlemeye alırsan görebilirsin canım.

Kızlar günaydın. Oğlum gözünü zor açıyor. Bişey yiyemiyor kusuyor. Yerinden kalmamıyor. Normal mi bunlar? Korkmaya başladım.

Canım ateş öksürük olsa neyse ama kusma ve leyifsizlik kendinde olmama halinde direkt doktor. Virüs mikrop menenjit vs olabilir, bizim 40 derece ateşimiz oluyor ama kendi halinde oluyorsa fözeyimde tutup dra götürmüyoruz ama göz sçamama keyifsizlik halindr doktor gelin diyor. Allah korusun. Çok geçmiş olsun

Kızlar benim kocişkonun da doğumgünü geliyor,

Ben de ona arkadaşlarıyla sıra gecesi yapayım diyorum. Böylece ben de kızım da yorulmayız:))) o da kafa dağıtır. Mı?

Yoksa hep birlikte kızlı erkekli mi yapalım? Çok kararsız kaldım:))

Süpriz sıra gecesi türkü çiğ köfte eğlence yapacağım, yurtdışında başbaşa kalınca da birlikte kutlarız ama biz olsak mı olmasak mı, ona karar veremedim:KK43:

Bir de ben şimdi lohusa tacı terliği arıyorum yine:))) aldıklarımı kutuya koyup anneme vericem eşim görürse beni evdeb arar süse doymadın mı diye:))))

Canım ateş öksürük olsa neyse ama kusma ve leyifsizlik kendinde olmama halinde direkt doktor. Virüs mikrop menenjit vs olabilir, bizim 40 derece ateşimiz oluyor ama kendi halinde oluyorsa fözeyimde tutup dra götürmüyoruz ama göz sçamama keyifsizlik halindr doktor gelin diyor.
Allah korusun. Çok geçmiş olsun
Sağol canım. Daha yeni gözünü açtı biraz. 2 gün önce doktora gittik. Grip demişti. B

Yok canim cok zorlu bir süreçten gectim bosanmanın ucundan döndük ama ne eşim degisti ne de benim beklentilerim...zamana biraktim oglumun buyuyup baba baba diye pesinde dolanmasini beklicem belki o zaman degisir hersey
Valla canım oğluşun baba baba diye peşinden koşsa o zaman anlar babalığı. Benimki sanah uyanıyor bab ba diyor öpücük atıyor akşam baba diyor babasının başını öpüyor:) yaza birlikte top peşinde koştururlae o da babalığı anlar inş...

kızlar hastalar kervanına bizde katıldık hemde minik oğluşla beraber :KK43: bende vardı bişeyler oğluşta hafif öksürük burun akıntıı derken pazartesi gecesi sıklaştı ösürükleri salı sabah nefesinde hafif hırıltı duyunca hemen doktora gittik ve bronşit başlangıcı :KK43: orada buhar verdiler 20 dk arayla 2 doz ama feryat figan. Akşamda şurup bşladık ventolin ve birde sprey ayrıca calpol ateşlenmede. zor bir gece geçti ateşlendi 5 gibi öncesinde mama içmişti diye calpol verdim ama kustu :KK43: sonrada fitil verdik mecbur. sabah bıraktım işe geldim mecbur ama aklım onda Allah şifa versin hepsine .
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin..

kızlar bide bu bronsit için yeme içme ve bakımda dikkat etmem gereken neler var? odasının nemli olması gerekiyorda buhar makinesi olmayanlar bunu nasıl yapıyor veya alsam mı hemen ?
Üşütmeden her gece yıkıyoruz burnu açılsın diye. Odamızı havalandırıyoruz ılık tutuyoruz, gerekirse banyonun camını açıylruz 1-2 ye kadar.
Deterjan parfüm koku kullanmıyoruz. Kömürlü vs pis havada odada gezmiyoruz durmuyoruz. Allah yardımcın olsun.

Ne güzel dilekler bunlar canım yaa çok duygulandım valla, tabi ki bunları karşılıksız yapıyoruz ama onun da bana bigün hazırlar mi fikri çok duygulandırdı beni :))
bi çpücükleri anne diyişleri dünyaya bedel aslında:) inş hayırlı evlatlardan salih saliha kullardan olur yavrularımız:)

Kendimiz yaptık canım
Organizasyonculara taş çıkarmışsınız, hem zevkli hem zarif her şey çok yerli yerinde maşallah...

Elinize sağlık canım. ben de oluşturdum şimdi albüm. isteyen bakabilir. :)
Canım sizin konsepte de bayıldım bayıldımm ellerinize sağlık harika olmuş nice yaşlwrı olsun. Misafir koltukları da süslenebilirmii:) keşke önceden görseydim:) çok güzel olmuş... Kasaya da bayıldık ben de bi kasa bulup pembeye boyayıp mutfağa koymak istiyorum bebek kavanozları için:)))

evet canım. Armut.com dan buldum. çok hoşuma gitti yaptıkları. içime de sindi çok şükür. insanın seneye tekrar yapası geliyor. insanın içini açıyor böyle partiler.
Yaparken tövbe diyorum yaptıktan sonea iyi ki yapmışım:)) çok güzel olmuş her şey canım.. Hangi organizasyon yaptı?

@Girlboymom canım ben geldim bı arada yazacam yazacam yazamadım yeni okulun hayırlı olsun:)

Oğlum bu gece biraz daha iyiydi şükürler olsun uyuyAbildim zombilere dönmüştüm resmen ilk defa oğluma antibiyotiği hiç kaçırmadan veriyorum:)) bidaha böyle hastalanmasın diye..

Pinking Tree Pinking Tree devitide veriyorum:KK66:
Oh şifa olsun inş kuzuya:)

Kızlar doktora sormayı unuttum d vitamini 1 yaşına kadar veriliyor de mi? Ben vermiyorum artık.
Biz vermeye devam ediyoruz canım:)

Esim Kayseri'ye gitti bende gidecektim kirildim gitmedim yalniziz oglumla.....keske gitseydim....cok dedi ama basta gicik etmiyecekti
Ben olsam geceden çantamı hazırlardım:) eşim iş gezisine gitti geçen haftasonu hop geceden hazırlandım gittim onunla, yaz tatili gibi geldi çok iyi old:))

Kızlar bu göbüşler nasıl eriyecek ya zayıflasanda top gibi bi göbek ortada yine:63:
Canım leble tavsiye etmişti mustela anne gönek toparlama kremi var bence çok işe yarıyor tavsiye ederim..

Yarın eşimin doğım günü onaküçük bi pasta siparişi verdim üzerinede iyiki doğdun baba yazdırdım çok sevinecek:)
Hediyede parfüm aldım aslında isimli gümüş tesbih yaptıracaktımpahalıya geliyordu..

ben hediye bulamadım cimrilik yapıyorum o da her şeyi beğenmiyor güzel bir kutlama yapıcam p kadar:KK43: o da hani hediyem diyecek:)))

Canim bende görebilir miyim fotoğrafları?

Hayırlı geceler herkese. Cook cook geçmiş olsun hastalar var bayagi hepinize geçmiş olsun, bizde dişten dolayi ishal ve ateşle uğraşıyoruz. Allah hepimize acil şifalar versin.

Yarın eşimin doğum günü kızım biraz iyi olursa anneme bırakıp bu defa ben yemeğe çıkarıcam eşimi. Ondan 9 gün sonra da benim doğum günüm. o ne yapicak merak ediyorum.
Bu ara çok yorgun ve bitkinim. Bişey yapasım yok. Inşallah bir an önce enerjim geri gelir.
Geçmiş olsun canım karı koca bir yemek yitin kendinize gelirsiniz inş:) dışarıda başbaşa gezmek de bazen moral oluyor..

Kizlar subat geldi ben hala dogum gunu kutlamadim :KK43:
Ocakta dedemi kaybettim antalyaya gidip geldim 2 gunde.
Sonrasinda acikogrrtim sinavim.var
Derken bulunmasini cik istedigin bir arkadasim babannesini kaybetti sehir disini gitti geldi derken bu hafta sonu kutlamayi dusunuyorum insallah
Başınız sağolsın canım art arda gelmiş her şey.. Sen yine de bu haftasonu yap, geciktikçe daha zor oluyor. Pasta kocan kızın fotoğraf makinesi oldu öı tamamdır:))

Sağol canım. Daha yeni gözünü açtı biraz. 2 gün önce doktora gittik. Grip demişti. B
Bebekle doktota gitmek de işkence:KK43: allah yardımcın olaun çabucak iyileşsin inş..

insallah cnm ,neden olmasin :KK70: sus pus oturuyomusum :KK70:
ayy bn bile inanamadim buna ,ne zmn kv ye gitmeden evde doldururum kendimi,gulme cok konusma surat yap :KK70: bir giderix ben muhannet acar beb guldururum onlari :KK70:
tahmin edebiliyorum :KK70:

Kızlar günaydın. Oğlum gözünü zor açıyor. Bişey yiyemiyor kusuyor. Yerinden kalmamıyor. Normal mi bunlar? Korkmaya başladım.
geçmiş olsun canım bence her ihtimale karşı doktota göster..

Kızlar benim kocişkonun da doğumgünü geliyor,

Ben de ona arkadaşlarıyla sıra gecesi yapayım diyorum. Böylece ben de kızım da yorulmayız:))) o da kafa dağıtır. Mı?

Yoksa hep birlikte kızlı erkekli mi yapalım? Çok kararsız kaldım:))

Süpriz sıra gecesi türkü çiğ köfte eğlence yapacağım, yurtdışında başbaşa kalınca da birlikte kutlarız ama biz olsak mı olmasak mı, ona karar veremedim:KK43:

Bir de ben şimdi lohusa tacı terliği arıyorum yine:))) aldıklarımı kutuya koyup anneme vericem eşim görürse beni evdeb arar süse doymadın mı diye:))))
benim kocişkonunda arkadaşları dün 12 den sonra bi kutlama hazırlamışlar erkek erkeğe bende sinir oldum hemen mesaj attım bidr aradım moralini bozdum yaşasın kötülük:)

Valla canım oğluşun baba baba diye peşinden koşsa o zaman anlar babalığı. Benimki sanah uyanıyor bab ba diyor öpücük atıyor akşam baba diyor babasının başını öpüyor:) yaza birlikte top peşinde koştururlae o da babalığı anlar inş...

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin..

Üşütmeden her gece yıkıyoruz burnu açılsın diye. Odamızı havalandırıyoruz ılık tutuyoruz, gerekirse banyonun camını açıylruz 1-2 ye kadar.
Deterjan parfüm koku kullanmıyoruz. Kömürlü vs pis havada odada gezmiyoruz durmuyoruz. Allah yardımcın olsun.

bi çpücükleri anne diyişleri dünyaya bedel aslında:) inş hayırlı evlatlardan salih saliha kullardan olur yavrularımız:)

Organizasyonculara taş çıkarmışsınız, hem zevkli hem zarif her şey çok yerli yerinde maşallah...

Canım sizin konsepte de bayıldım bayıldımm ellerinize sağlık harika olmuş nice yaşlwrı olsun. Misafir koltukları da süslenebilirmii:) keşke önceden görseydim:) çok güzel olmuş... Kasaya da bayıldık ben de bi kasa bulup pembeye boyayıp mutfağa koymak istiyorum bebek kavanozları için:)))

Yaparken tövbe diyorum yaptıktan sonea iyi ki yapmışım:)) çok güzel olmuş her şey canım.. Hangi organizasyon yaptı?

Oh şifa olsun inş kuzuya:)

Biz vermeye devam ediyoruz canım:)

Ben olsam geceden çantamı hazırlardım:) eşim iş gezisine gitti geçen haftasonu hop geceden hazırlandım gittim onunla, yaz tatili gibi geldi çok iyi old:))

Canım leble tavsiye etmişti mustela anne gönek toparlama kremi var bence çok işe yarıyor tavsiye ederim..

ben hediye bulamadım cimrilik yapıyorum o da her şeyi beğenmiyor güzel bir kutlama yapıcam p kadar:KK43: o da hani hediyem diyecek:)))

Geçmiş olsun canım karı koca bir yemek yitin kendinize gelirsiniz inş:) dışarıda başbaşa gezmek de bazen moral oluyor..

Başınız sağolsın canım art arda gelmiş her şey.. Sen yine de bu haftasonu yap, geciktikçe daha zor oluyor. Pasta kocan kızın fotoğraf makinesi oldu öı tamamdır:))

Bebekle doktota gitmek de işkence:KK43: allah yardımcın olaun çabucak iyileşsin inş..
benim numune eşimde hiç bişey beğenöez bele parfüm zevkimiz hiç uyuşmuyor ama çok hastayım çıkıp bakamadım aslında tesbihleri çok seviyor ama 250 tl dediler tesbihe..

benim kocişkonunda arkadaşları dün 12 den sonra bi kutlama hazırlamışlar erkek erkeğe bende sinir oldum hemen mesaj attım bidr aradım moralini bozdum yaşasın kötülük:)

benim numune eşimde hiç bişey beğenöez bele parfüm zevkimiz hiç uyuşmuyor ama çok hastayım çıkıp bakamadım aslında tesbihleri çok seviyor ama 250 tl dediler tesbihe..

Hiç hediye almıcaz ki akıllansınlar:) ben ferrari araba alsam bu rengini mi aldın der :) parfüm alırım beğenmez saat alırım kaybeder tespih alırım kullanmaz en son lcw den eşofman altı almıştım en çok onu kullandı:))))
Bence pasta yap kutla yeter ona, hediye beğenmeyen hakkını kaybeder:)

X