2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayırlı akşamlar kizlarr, bisey soracaktım ya 12. ayda siz kontrole götürdünüz mü kuzuları? Birde kan degerlerine falan bakılması gerekiyor mu 12. ayda? Ben hic düşünemedim götürmedik 12. ayda. Şimdi 13ü doldurduk? Sizler nasıl yaptiniz?

I imspecial canım inşallah herşey yolunda gider sıkıntısız geçer gider.

Aşı var 12. Ayda canım 3 tane yaptılar abdullaha.. Kan değerlerine bamtırmadık biz sağlık ocağında yaptık aşıyı kan deperlerini de bizim doktorun yanında baktıracam,...

saol canım ..sağlık ocaginda dr iyice kilo boya baktı iyi dedi kan ilacını deviti bırakın et yesin dedi çok düşük değildi kani dedi..3 asi yapıldı haziranda gelin dedi

I imspecial canım ameliyatınız inş çabucak olur geçer ahmette uslu çocuk olup sizi zorlamaz inş:))
amin kuzum ...inş kaçışı yok artik napayım

Merhaba kızlar. Oğlum 2-3 gündür kahvaltı ve yoğurt dışında birşey yemiyor. Sadece emiyor. Ayrıca emeklemeye başladı 1 haftadır. Sanırım yeni bir dişi de çıkıyor. Üzülüyorum yemediği için. Sizin de böyle durumlar oldu mu son zamanlarda?

İki yaşa kadar; 6. Ay ve 15 ya da 18. Ay kan değerlerine bakılıyor diye biliyorum.
12. Ay kontrolünde idrar tahlili verecek bir de. Bazen günü gününe götüremiyoruz kontrole, bizim doktor rahat olun demek ki bana ihtiyaç duymamışsınız diyor gecikmeler için, senin bebeğin aşıları varsa onlr için götürebilir gitmeden de idrar torbası va takabilirain tahlil için evde varsa..

Hem diş hem hüyüme atağı çok bornal canım.. Benimki de sadecd domatese abanmıştı hiçbir şey yemiyordu soğuk domates dışında.. Oluyor böyle ara ara..

İyi geceler kızlar çok mutluyum oğlum bugün yürğdü hemde bayaa bi yürüdü anneme hitmiştim orda kardrşimle uğraştık biraz ve yürüdü eve gelincede bütün koridoru tek başına yürüdü çok güzel bi duyguymuş:))

[QUOTE Mrssuperfine, post: 44620540, member: 588394"]Geçmiş olsun canım seni görmezse üstesnden gelir bence işe gitmişsin gibi. Allah yardımcınız olsun.. Bebekli olunca hastane hastalık işler lükse kaçıyor (

Ben de önce gülüyorum ama durup düşününce fena koyuyor:)) babasının ağzını tutuyor benimle konuşmasın diye (( :)))

Tamam canım :)) asıl fotolar gelmedi gelsin onları da buraya eklicem:)

Ben de kızıma azmaz yıkmaz diyordum şimdi koltuğun üstünde minder uastık kalmıyor:))

Buz kırıyoruz :)) etiket yapıştırıyoruz
Bebeklere çorap giydiriyoruz
İpe mandal takıyoruz gerçi bunu ben yapıyorım o da ipten çıkarıyor
İki elimizi de kullanarak yerleri siliyoruz, çok işime yarıyor valla:)
Bir de bantlara plastik top yapıştırıyoruz senin gibi genelde topları değil elini yapıştırıyor dudağını:))
Hamur yoğuruyor
Eline voy kalemi veriyorum karalasın diye kemiriyor :))[/QUOTE]
Hahaa benim kizimda misafirlikteydik bi kalkiyor sehpayi siliyor bir yeri siliyor, yatiyorsa elinde islak mendil varsa poposunu siliyor :)) cok hamaratlar masallah :))

Buzu ne ile kiriyosunz? Bende boya kalemi aldim bebekler icin kagiti ciziyor sonra gozumun icine baka baka agzina goturuyor boyayi :)

[QUOTE Duha22 post: 44621317, member: 540814"]Abdullah mama sandelyesini hic sevmedi kaldirdim kullanmiyruz
Top nerde diyrum bulmaya calsiyo,en sevdigi koltuklarin arkadina saklanip ceee yapiyo...
han hannn araba suruyo cok tatli oluyo surerken....dugmeli seykere basnayi ogrendi oyuncaginin dugmesine basiyo tel imi aliyo menu tusuna basiyo
Allah Allah deyince kendini salliyo

Vee bolca agliyor[/QUOTE]
Of telefon pesinde kizimda cok ilgisini cekiyor, benimde elimde gordugu icin sanirim... Kizimda artik aglayarak islerini yaptiracagini ogrendi cirlayip duruyor :))

Aaa ilginç. Evet büyüme atağı benim de aklıma geldi canım. İnşallah iştahı geri döner.

Ara ara yapmaya çalışıyoruz canım biz. Aklıma gelenler; şallari ucuca bağlayıp tişörtümun içine tiktim ucunu dışarıda bırakıp guya onu çekip renk renk çıkışını görecekti sadece en ucundan çektiği için pek verimli olmadı. Mama sandalyesinin tepsisine ufak peçete parçası koyup üflüyorum uçuşunu izliyo sonra kendi de üflüyo üflemeyi öğrendikten sonra su dolu bardağa pipetle üflüyorum kabarciklarini izliyo kendisi de yapsın diye ama içine çekti. Büyük bi kartonu açıp yan kısımlarını bantladik beraber yastiklardan destek alarak kaydırak yaptık oradan kaydırıyorum. En verimli oyunumuz bu oldu hem oyuncağını beraber yaparken eğlendi hem oynarken:) bi de onu yukarı tırmanma,üzerinden top yuvarlama gibi farklı şekillerde de kullanabildik. Kukla konusturuyorum bazen farklı ses tonlarinda ona çok gülüyo. Çubuğa geçen halkaları var onu takıyoruz bazen 1.5 aydır filan kendisi takabiliyor bazen çok peşimde dolanirsa benim de işim varsa o halkaları gidip bozuyorum onları toparlamakla ugrasiyo aklıma gelenler bunlar. Geçen oyuncu anne de yazmış bebeklerle oynanabilecek oyun önerileri diye bulabilirsen bi göz at istersen
6. Ayında kan verdik canım 9 da sağlık ocağı istiyor dedim Dr yok 12 de alacağım o zaman göndeririz dedi.

Aa ne güzel eğleniyormuşsunuz bende deniicem:)

Masallah guzel eglence bulmussunuz...acikcasi bizim ufakligin en iyi oyuncagi benim yaninda oturayim kanepede filan degil yerde o zaman oyuncaklariyka guzel oynuyr ben kalkip bi ise bajayim dedigim anda pesimde zir zir dolaniyo.ogkum bak surekli oyun oynayanayiz acikiyoz yenek yapnam lazim diyrum nerdee yok cok bencil hep bana diyo

Donem donem oluyr dis cok etkiliyo yemelerini....biz iki aydir yemiyrduk bi kac gundur az da olsa yiyiruz cok sukur.israr etmedim ben hepten sogutmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…