2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben altına ince pijama ya da tulum giydiriyorum üzerine birşey ortmuyorum canım alırken satış görevlisi badinin üzerine direkt bunu giydireceksniz demişti ama usur gibi geliyo. İlk 2 gün benimki de rahat edemedi ama alıştı önceden battaniyeye dolanıp uyanırdı sık sık
Canım nice mutlu yılları olsun Bal Mustafa nin :)) Ben de oğlumu hep bal bebeğim diye severim bu arada, doğum gününüzün istediğiniz gibi geçmesine sevindim darısı başımıza olsun. Bizim de 23 ocakta inşallah
Biliyorum canım o niyetle yazmadığını konu bitti gitti zaten Biz de bekleriz foto amaaaa :))
Günaydın sekerler ahmeti gprumceme bırakıp kızımı bi hastaneye götüreceğiz öptüm
Günaydın canım güzel haberlerle dönün inşallah

Günaydın anneler ve tatlı bebişleri:) gerçi hepiciği büyüyor artık kooskocaa bir yaşında oluyorlar:))

Kızım babasına " bab baa del del.. Anni seen diit" diyor:)) zaten kızım kvyebenziyordu sanırım huyları da benziyor, beni babasının yanında istemiyor:) dün kucak kucağa oturmuş patlamış mısır yiyorlardı :)))) rabbim ağız tadımızı bozmasın. Tüm yuvalara sağlık huzur mutluluk versin inş.. :)

GöZün aydın canım.. Bebeği uyutabilmesi çok güzel, bir de iyiniyetli biri galiba. Senin gözünü arkada bıraktırmaz givi ay durmadı etmedi ama alışır zamanl vs dese aklında kalırdı, darısı bizim başımıza inş biz de güvenilir merhametli birini buluruz..

yeni resimmmm
miii Pinking Tree askolsun bir beni unuttunn bende isteremmmm
Yeni resim deil canım ama ablamdan asıl d.günü fotolarını alayım birkaç tane birleştirip koyucam inş.

En kısa zamanda halledeceğim. Ama bende foto isterim , hatta göndermezsen yoklemem o kadar

Hehe canım sana da atayım:)) nolcak yani elime mi yapışır biz iki d.günü yaptık bi evde misafirlerle bir de dışarıda ailece. Dışarıda olan makineden çekildi almadım daha alınca onları da atıcam.. Çiğköfte işinin tuttum ben ama o kdr kalabalığa nasıl yoğurmuşlar allah kolay versin:))

Ben de bal bebeğim balım ballı kuzum diye seviyorum bebeğimi eşimde ikincinin adı balım olaun dyor:) hiç de secmem öyle isim ama bu bebekler bal ipek can gül mis mis:))

Kızlar kızımın ameliyat günü belli oldu 22 ocak karne günü..bende ameliyat için sordum bigun emzirmezsiniz yaparız dedi bende on beş tatilde burun ameliyatini olmayı planlıyorum ama karnıma ağrılar giriyor napalim kaçışı yok guzellesirim diye kendimi kandırayım kendimi birde ameliyatlarda yatmayacakmisiz bu bi sana nasıl bigun meme vermeden durur ahmet bilmiyorum annemi cagiracagim ameliyat olurken bakıcıyi da cagiririm bakalım

cokyasa emi su hasta halimle hicc gulecegim yoktu

Kizlar benimuslu diye uzuldugum kizimda artik yaramazligi ogrendi.. Gece yykularimis cok cok kotu, bas bas bagirarak uyaniyor bende bisey oldu diye her seferinde korkuya kapiliyorum, adeta kabus ne zaman duzelcek ya sabah zombi gibi uyaniyorum, cok yorgun hissediyorum griptim inanin bir uzanmaya firsatim olmadi, gunlerimiz cok yogun geciyor (

arabada durmuyor, yeni koltuk alinca duracak saniyordum ama pek ise yaramadi, eline kraker vsveriyorumm, bebek arabasini severdi artik ondada bir sure sonra sikilyor...

Kizlar size tavsiye, mama sandalyesinin ayaklarina bant gerdim, yapiskanli tarafina renk renk kucuk toplar yutamayacagi boyutta, yapistirdim, bir kutu koydum elma toplar gibi kutusunu dolduruyor sonra banta geri yapistiriyor, guzek bir aktivite kizim sevdi :) sizde bu tip aktiviteler yaptiriyormusunuz yazarsaniz cok sevinirim fikir acisindan :)

Biz saklambac oynuyoruz bit bit satıyor duvara dönüp ..oyuncakları döküyoruz eve saciyoruz tek tek ben atiyorum oda götürüp içine atıyor

Allah tez zamanda şifa versin ikinize de

Biz oyuncakları topla boşalt yapıyoruz. Bazen de mandallarla yapıyoruz.

Kolay ve guzel gecen ameliyati olsun ipegin gamzecim.hayirkisiyla atlatin ins..cok gecmis plsun ikinize de

Bugun iki arkadas bendeydi birer ogulları var ikisininde aman Allahim ne gundu abdullah da bir oldu onlarla biri 5 ay buyuk de digeri 3 yasinda abiyle hic anlasamadilar.
hamur yogurdum beraber katmer yaptik yedik bi de biskuvili yas pasta guzel oldu.

Ooo iyiymiş 4 gündür diyet yapıyorum bugün bozasım var millet iyi almiyor bu ne biktim

Geçmiş olsun canım seni görmezse üstesnden gelir bence işe gitmişsin gibi. Allah yardımcınız olsun.. Bebekli olunca hastane hastalık işler lükse kaçıyor (

cokyasa emi su hasta halimle hicc gulecegim yoktu
Ben de önce gülüyorum ama durup düşününce fena koyuyor:)) babasının ağzını tutuyor benimle konuşmasın diye (( :)))

Larkin masallah size nasil ozeniyorsunuz her detayi guzel olmus anlasilan kucuk bir sunnet dugunu :)) sunnette ettirseydiniz aradan cikmis olurdu :)fotograflarinizi cok merak ettim :)

Pinking Tree bende istiyorum foti :)
Tamam canım :)) asıl fotolar gelmedi gelsin onları da buraya eklicem:)

Ben de kızıma azmaz yıkmaz diyordum şimdi koltuğun üstünde minder uastık kalmıyor:))

Buz kırıyoruz :)) etiket yapıştırıyoruz
Bebeklere çorap giydiriyoruz
İpe mandal takıyoruz gerçi bunu ben yapıyorım o da ipten çıkarıyor
İki elimizi de kullanarak yerleri siliyoruz, çok işime yarıyor valla:)
Bir de bantlara plastik top yapıştırıyoruz senin gibi genelde topları değil elini yapıştırıyor dudağını:))
Hamur yoğuruyor
Eline voy kalemi veriyorum karalasın diye kemiriyor :))

Selam canlar 8 gunluk istanbul tatilimizden bugun donduk ozledim sizleri foto istiyorum bende hepinizin dogumgununu merak ettim :) dogumgunu gecmis gelecek butun kuzular iyiki dogmuslar allah ailelerine bagislasin saglikli mutlu nice yillara :) bizde 19 ocak da tamamlicaz yasimizi.

gezmek iyi geldi ama oglus hic durmadi agliyodu hep arkamdan yeni yeni alisti ki biz donduk o zaman da :) ucakta hic durmuyo sıkılıyodu hemen.cok sukur ki hayirlisiyla gidip geldik

Ay baya sayfa birikmis hepsini okumaya niyetim var bakalm pc acayimda oyle

Ooo iyiymiş 4 gündür diyet yapıyorum bugün bozasım var millet iyi almiyor bu ne biktim
Eziyet etme kendine ye canim samimi diyrum...kiii cokk kilolu degilsin emin ol:)... ben de arkdslar gelince yedim kac gindur zorla yiyirdum 68-69 arasindayim iyi zayifladim arkadas da soyledi duha ne olmussun cok zayif gordum dedi hastaydim istahim gityi boyle oldum dedim.bu halimi koryrsam iyi ins.cok zayifligi sevmiyrum zati:)))

Ben de camasirliga takiyrum kalkiyo uzaniyo aliyo yerdeki mandalin yuzune bakmiyo yukardakiler daha cazip geliyo

Abdullah mama sandelyesini hic sevmedi kaldirdim kullanmiyruz
Top nerde diyrum bulmaya calsiyo,en sevdigi koltuklarin arkadina saklanip ceee yapiyo...
han hannn araba suruyo cok tatli oluyo surerken....dugmeli seykere basnayi ogrendi oyuncaginin dugmesine basiyo tel imi aliyo menu tusuna basiyo
Allah Allah deyince kendini salliyo

Vee bolca agliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…