Ben altına ince pijama ya da tulum giydiriyorum üzerine birşey ortmuyorum canım alırken satış görevlisi badinin üzerine direkt bunu giydireceksniz demişti ama usur gibi geliyo. İlk 2 gün benimki de rahat edemedi ama alıştı önceden battaniyeye dolanıp uyanırdı sık sıkKizlar abdullah a babannesi uyku tulumu ve mont almis hediye(bajti biz almiyoruz gitmis almis)bu gece rahat edemefi sık sık uyandi saga sola dönemedi alışır duye tahmin ediyrum bir de tulumun icinden ne giydiruyrsunuz ve tekrar uzerine ne ortuyrsunuz danisayim sizlere
Canım nice mutlu yılları olsun Bal Mustafa nin :)) Ben de oğlumu hep bal bebeğim diye severim bu arada, doğum gününüzün istediğiniz gibi geçmesine sevindim darısı başımıza olsun. Bizim de 23 ocakta inşallahHepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
Pinking Tree niye ben göremiyorum hiçbir şey acabaaa. Ne gönderdin ne senin profilinde var. Bekliyorum hamiş bekliyorum
Etli çiğ köfte efsane oldu. Daha öncede yaptırmıştık ustaya zaten, hiç acı yiyemeyen ben rekorumu tek seferde 6 ya çıkardımAma perişan oldum o ayrı
Fotoğrafların hepsi profesyonel makineyle çekildi yani yine boyutları çok büyük.
Hepsini tek tek küçültmem gerekiyor yüklemek için.
En kısa zamanda halledeceğim. Ama bende foto isterim , hatta göndermezsen yoklemem o kadar
hihami ciiim sizin ne zamandı doum gününüz heyecanla bekliyorum.
@nnightsaill çok sevindim içine sinmesine. İnşallah bir anne şefkati ve merhametiyle yaklaşır sever her zaman. Seninde için rahat olur inşallah
Biliyorum canım o niyetle yazmadığını konu bitti gitti zatenCanim ben oceki konulara dikkat etmedim iki aydir filan pek giremiyorum zaten, trdeydim sonrada misafirim var vs kacirmisim, benim yazim uzerine olunca direk uzerime aldim :). O gun, esimle konusu olunca biz dogum gunu kutlarken baska bir bebegin basina gelen uzucu olayi duyunca ister istemez sorguladim kendimi, o duyguyla buraya yazdim, kimseye laf atmadim, ki bilemem burda kim nasil dua edoyor kim ne kadar yardim ediyor... Dedigin gibi dogum gunu kutlamakla baglantisi yok.. Bu tip paylasimlarin yapilmasi icin bu topik var, lohusaliktan mevlude hersey paylasildi dogum hunude bunun bir parcasi,, yaniiii paylasimlara devam foto bekliyoruzz :))
Günaydın canım güzel haberlerle dönün inşallahGünaydın sekerler ahmeti gprumceme bırakıp kızımı bi hastaneye götüreceğiz öptüm
GöZün aydın canım.. Bebeği uyutabilmesi çok güzel, bir de iyiniyetli biri galiba. Senin gözünü arkada bıraktırmaz givi ay durmadı etmedi ama alışır zamanl vs dese aklında kalırdı, darısı bizim başımıza inş biz de güvenilir merhametli birini buluruz..Kızlarr bakıcımız dün başladı. Okullar açılıncaya kadar haftaiçi yarım gün gelicek. 2 gündür iyiyşz baya ilgili kuzucuğumla hep böyle devam eder inşallahh. Dün 1 saatliğinr yalnız bıraktım gayet güzel geçinmişler çok şükür. Benim geldiğimde uyutmuş. Zaten ben çıkarkende uykusu vardı sıpamın. Biraz evin içinde beni aramış sonra oynamışlar. BensiZ nasıl uyucal diye merak ediyodum yanına yatmış okşayarak uyutmuş :) kendi çocuklarına yaptıklarını falan anlattı sanırım iyi bakıcak oğluma :) inşallah yanılmıyorumdur :) mutluyum :) 1 aydır falan geceleri doğru düzgün uyuyamıyodum dün gece 12:30 gibi uyudum :) sanırım rahatladım bakıcımız iyi olunca :) çok şükürr
Yeni resim deil canım ama ablamdan asıl d.günü fotolarını alayım birkaç tane birleştirip koyucam inş.
En kısa zamanda halledeceğim. Ama bende foto isterim , hatta göndermezsen yoklemem o kadarHepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
Pinking Tree niye ben göremiyorum hiçbir şey acabaaa. Ne gönderdin ne senin profilinde var. Bekliyorum hamiş bekliyorum
Etli çiğ köfte efsane oldu. Daha öncede yaptırmıştık ustaya zaten, hiç acı yiyemeyen ben rekorumu tek seferde 6 ya çıkardımAma perişan oldum o ayrı
Fotoğrafların hepsi profesyonel makineyle çekildi yani yine boyutları çok büyük.
Hepsini tek tek küçültmem gerekiyor yüklemek için.
Ben de bal bebeğim balım ballı kuzum diye seviyorum bebeğimi eşimde ikincinin adı balım olaun dyor:) hiç de secmem öyle isim ama bu bebekler bal ipek can gül mis mis:))Ben altına ince pijama ya da tulum giydiriyorum üzerine birşey ortmuyorum canım alırken satış görevlisi badinin üzerine direkt bunu giydireceksniz demişti ama usur gibi geliyo. İlk 2 gün benimki de rahat edemedi ama alıştı önceden battaniyeye dolanıp uyanırdı sık sık
Canım nice mutlu yılları olsun Bal Mustafa nin :)) Ben de oğlumu hep bal bebeğim diye severim bu arada, doğum gününüzün istediğiniz gibi geçmesine sevindim darısı başımıza olsun. Bizim de 23 ocakta inşallah
Biliyorum canım o niyetle yazmadığını konu bitti gitti zatenBiz de bekleriz foto amaaaa :))
Günaydın canım güzel haberlerle dönün inşallah
cokyasa emi su hasta halimle hicc gulecegim yoktuGünaydın anneler ve tatlı bebişleri:) gerçi hepiciği büyüyor artık kooskocaa bir yaşında oluyorlar:))
Kızım babasına " bab baa del del.. Anni seen diit" diyor:)) zaten kızım kvyebenziyordu sanırım huyları da benziyor, beni babasının yanında istemiyor:) dün kucak kucağa oturmuş patlamış mısır yiyorlardı :)))) rabbim ağız tadımızı bozmasın. Tüm yuvalara sağlık huzur mutluluk versin inş.. :)
Biz saklambac oynuyoruz bit bit satıyor duvara dönüp ..oyuncakları döküyoruz eve saciyoruz tek tek ben atiyorum oda götürüp içine atıyorKizlar benimuslu diye uzuldugum kizimda artik yaramazligi ogrendi.. Gece yykularimis cok cok kotu, bas bas bagirarak uyaniyor bende bisey oldu diye her seferinde korkuya kapiliyorum, adeta kabusne zaman duzelcek ya sabah zombi gibi uyaniyorum, cok yorgun hissediyorum griptim inanin bir uzanmaya firsatim olmadi, gunlerimiz cok yogun geciyor (
arabada durmuyor, yeni koltuk alinca duracak saniyordum ama pek ise yaramadi, eline kraker vsveriyorumm, bebek arabasini severdi artik ondada bir sure sonra sikilyor...
Kizlar size tavsiye, mama sandalyesinin ayaklarina bant gerdim, yapiskanli tarafina renk renk kucuk toplar yutamayacagi boyutta, yapistirdim, bir kutu koydum elma toplar gibi kutusunu dolduruyor sonra banta geri yapistiriyor, guzek bir aktivite kizim sevdi :) sizde bu tip aktiviteler yaptiriyormusunuz yazarsaniz cok sevinirim fikir acisindan :)
Allah tez zamanda şifa versin ikinize deKızlar kızımın ameliyat günü belli oldu 22 ocak karne günü..bende ameliyat için sordum bigun emzirmezsiniz yaparız dedi bende on beş tatilde burun ameliyatini olmayı planlıyorum ama karnıma ağrılar giriyornapalim kaçışı yok guzellesirim diye kendimi kandırayım kendimi birde ameliyatlarda yatmayacakmisiz bu bi sana nasıl bigun meme vermeden durur ahmet bilmiyorum annemi cagiracagim ameliyat olurken bakıcıyi da cagiririm bakalım
Biz oyuncakları topla boşalt yapıyoruz. Bazen de mandallarla yapıyoruz.Kizlar benimuslu diye uzuldugum kizimda artik yaramazligi ogrendi.. Gece yykularimis cok cok kotu, bas bas bagirarak uyaniyor bende bisey oldu diye her seferinde korkuya kapiliyorum, adeta kabusne zaman duzelcek ya sabah zombi gibi uyaniyorum, cok yorgun hissediyorum griptim inanin bir uzanmaya firsatim olmadi, gunlerimiz cok yogun geciyor (
arabada durmuyor, yeni koltuk alinca duracak saniyordum ama pek ise yaramadi, eline kraker vsveriyorumm, bebek arabasini severdi artik ondada bir sure sonra sikilyor...
Kizlar size tavsiye, mama sandalyesinin ayaklarina bant gerdim, yapiskanli tarafina renk renk kucuk toplar yutamayacagi boyutta, yapistirdim, bir kutu koydum elma toplar gibi kutusunu dolduruyor sonra banta geri yapistiriyor, guzek bir aktivite kizim sevdi :) sizde bu tip aktiviteler yaptiriyormusunuz yazarsaniz cok sevinirim fikir acisindan :)
Kolay ve guzel gecen ameliyati olsun ipegin gamzecim.hayirkisiyla atlatin ins..cok gecmis plsun ikinize deKızlar kızımın ameliyat günü belli oldu 22 ocak karne günü..bende ameliyat için sordum bigun emzirmezsiniz yaparız dedi bende on beş tatilde burun ameliyatini olmayı planlıyorum ama karnıma ağrılar giriyornapalim kaçışı yok guzellesirim diye kendimi kandırayım kendimi birde ameliyatlarda yatmayacakmisiz bu bi sana nasıl bigun meme vermeden durur ahmet bilmiyorum annemi cagiracagim ameliyat olurken bakıcıyi da cagiririm bakalım
Allah tez zamanda şifa versin ikinize de
saolun canlar amin...Kolay ve guzel gecen ameliyati olsun ipegin gamzecim.hayirkisiyla atlatin ins..cok gecmis plsun ikinize de
Ooo iyiymiş 4 gündür diyet yapıyorum bugün bozasım var millet iyi almiyor bu ne biktimBugun iki arkadas bendeydi birer ogulları var ikisininde aman Allahim ne gundu abdullah da bir oldu onlarla biri 5 ay buyuk de digeri 3 yasinda abiyle hic anlasamadilar.
hamur yogurdum beraber katmer yaptik yedik bi de biskuvili yas pasta guzel oldu.
Geçmiş olsun canım seni görmezse üstesnden gelir bence işe gitmişsin gibi. Allah yardımcınız olsun.. Bebekli olunca hastane hastalık işler lükse kaçıyorKızlar kızımın ameliyat günü belli oldu 22 ocak karne günü..bende ameliyat için sordum bigun emzirmezsiniz yaparız dedi bende on beş tatilde burun ameliyatini olmayı planlıyorum ama karnıma ağrılar giriyornapalim kaçışı yok guzellesirim diye kendimi kandırayım kendimi birde ameliyatlarda yatmayacakmisiz bu bi sana nasıl bigun meme vermeden durur ahmet bilmiyorum annemi cagiracagim ameliyat olurken bakıcıyi da cagiririm bakalım
Ben de önce gülüyorum ama durup düşününce fena koyuyor:)) babasının ağzını tutuyor benimle konuşmasın diyecokyasa emi su hasta halimle hicc gulecegim yoktu
Tamam canım :)) asıl fotolar gelmedi gelsin onları da buraya eklicem:)Larkin masallah size nasil ozeniyorsunuz her detayi guzel olmus anlasilan kucuk bir sunnet dugunu :)) sunnette ettirseydiniz aradan cikmis olurdu :)fotograflarinizi cok merak ettim :)
Pinking Tree bende istiyorum foti :)
Kizlar benimuslu diye uzuldugum kizimda artik yaramazligi ogrendi.. Gece yykularimis cok cok kotu, bas bas bagirarak uyaniyor bende bisey oldu diye her seferinde korkuya kapiliyorum, adeta kabusne zaman duzelcek ya sabah zombi gibi uyaniyorum, cok yorgun hissediyorum griptim inanin bir uzanmaya firsatim olmadi, gunlerimiz cok yogun geciyor (
Eziyet etme kendine ye canim samimi diyrum...kiii cokk kilolu degilsin emin ol:)... ben de arkdslar gelince yedim kac gindur zorla yiyirdum 68-69 arasindayim iyi zayifladim arkadas da soyledi duha ne olmussun cok zayif gordum dedi hastaydim istahim gityi boyle oldum dedim.bu halimi koryrsam iyi ins.cok zayifligi sevmiyrum zati:)))Ooo iyiymiş 4 gündür diyet yapıyorum bugün bozasım var millet iyi almiyor bu ne biktim
Ben de camasirliga takiyrum kalkiyo uzaniyo aliyo yerdeki mandalin yuzune bakmiyo yukardakiler daha cazip geliyoGeçmiş olsun canım seni görmezse üstesnden gelir bence işe gitmişsin gibi. Allah yardımcınız olsun.. Bebekli olunca hastane hastalık işler lükse kaçıyor(
Ben de önce gülüyorum ama durup düşününce fena koyuyor:)) babasının ağzını tutuyor benimle konuşmasın diye(( :)))
Tamam canım :)) asıl fotolar gelmedi gelsin onları da buraya eklicem:)
Ben de kızıma azmaz yıkmaz diyordum şimdi koltuğun üstünde minder uastık kalmıyor:))
Buz kırıyoruz :)) etiket yapıştırıyoruz
Bebeklere çorap giydiriyoruz
İpe mandal takıyoruz gerçi bunu ben yapıyorım o da ipten çıkarıyor
İki elimizi de kullanarak yerleri siliyoruz, çok işime yarıyor valla:)
Bir de bantlara plastik top yapıştırıyoruz senin gibi genelde topları değil elini yapıştırıyor dudağını:))
Hamur yoğuruyor
Eline voy kalemi veriyorum karalasın diye kemiriyor :))
Abdullah mama sandelyesini hic sevmedi kaldirdim kullanmiyruzKizlar benimuslu diye uzuldugum kizimda artik yaramazligi ogrendi.. Gece yykularimis cok cok kotu, bas bas bagirarak uyaniyor bende bisey oldu diye her seferinde korkuya kapiliyorum, adeta kabusne zaman duzelcek ya sabah zombi gibi uyaniyorum, cok yorgun hissediyorum griptim inanin bir uzanmaya firsatim olmadi, gunlerimiz cok yogun geciyor (