Hahah benim de teyzem at oluyo. Binince deh deh digidik digidik diye geziyo :)))Babamız hergun at oluyor onu görünce elinden çekip at yapası geliyor
Bizde de öyleyiz canım az önce ben kahvaltı yaparken bile tutundu bacağıma öyle ettim nasıl yediğimi bilemedim bi de wcdeyken de yapiyo genelde uyurken girmeye çalışiyorumMasallah guzel eglence bulmussunuz...acikcasi bizim ufakligin en iyi oyuncagi benim yaninda oturayim kanepede filan degil yerde o zaman oyuncaklariyka guzel oynuyr ben kalkip bi ise bajayim dedigim anda pesimde zir zir dolaniyo.ogkum bak surekli oyun oynayanayiz acikiyoz yenek yapnam lazim diyrum nerdee yok cok bencil hep bana diyo
Aynen wc ye gidemiyrum babasi varken ya da uyuyrken yoksa kendini yirtana kadar agliyor.Hahah benim de teyzem at oluyo. Binince deh deh digidik digidik diye geziyo :)))
Bizde de öyleyiz canım az önce ben kahvaltı yaparken bile tutundu bacağıma öyle ettim nasıl yediğimi bilemedim bi de wcdeyken de yapiyo genelde uyurken girmeye çalışiyorum
Haklısın canım ısrar etmemek lazım fazla. teşekkür ederim canım. bebeklerimize bol iştahlı günler dilerim.Donem donem oluyr dis cok etkiliyo yemelerini....biz iki aydir yemiyrduk bi kac gundur az da olsa yiyiruz cok sukur.israr etmedim ben hepten sogutmamak icin
amin canım inşallah iyi olur bende pek istemiyorum ama arkadaşım olması teselli dedigin gibi bakıcı işi beninkorkutuyir birde iyi biri çıkar ins karsimiza olmazsa kreşe veririm ama bakıcı onceligim...sen mapiyorsun hamilelik naısl
burdada bahar sanki.mevsimler karıştı asiniz hayırlı olsun canim
canım kuzenimde orda 7-8 saatmis en azından ama yolu ordanmis ugrarsak belki senide görürüm kısmet olursa
Sevindim canım inşallah böyle devam ederKızlarr bakıcımız dün başladı. Okullar açılıncaya kadar haftaiçi yarım gün gelicek. 2 gündür iyiyşz baya ilgili kuzucuğumla hep böyle devam eder inşallahh. Dün 1 saatliğinr yalnız bıraktım gayet güzel geçinmişler çok şükür. Benim geldiğimde uyutmuş. Zaten ben çıkarkende uykusu vardı sıpamın. Biraz evin içinde beni aramış sonra oynamışlar. BensiZ nasıl uyucal diye merak ediyodum yanına yatmış okşayarak uyutmuş :) kendi çocuklarına yaptıklarını falan anlattı sanırım iyi bakıcak oğluma :) inşallah yanılmıyorumdur :) mutluyum :) 1 aydır falan geceleri doğru düzgün uyuyamıyodum dün gece 12:30 gibi uyudum :) sanırım rahatladım bakıcımız iyi olunca :) çok şükürr
inşallah ikinizinkide kolay geçer canım Allah kolaylık versinKızlar kızımın ameliyat günü belli oldu 22 ocak karne günü..bende ameliyat için sordum bigun emzirmezsiniz yaparız dedi bende on beş tatilde burun ameliyatini olmayı planlıyorum ama karnıma ağrılar giriyor napalim kaçışı yok guzellesirim diye kendimi kandırayım kendimi birde ameliyatlarda yatmayacakmisiz bu bi sana nasıl bigun meme vermeden durur ahmet bilmiyorum annemi cagiracagim ameliyat olurken bakıcıyi da cagiririm bakalım
bizde oyuncak topluyoruzBiz saklambac oynuyoruz bit bit satıyor duvara dönüp ..oyuncakları döküyoruz eve saciyoruz tek tek ben atiyorum oda götürüp içine atıyor
ohh afiyet olsunBugun iki arkadas bendeydi birer ogulları var ikisininde aman Allahim ne gundu abdullah da bir oldu onlarla biri 5 ay buyuk de digeri 3 yasinda abiyle hic anlasamadilar.
hamur yogurdum beraber katmer yaptik yedik bi de biskuvili yas pasta guzel oldu.
maşallah abdullahaİyi geceler kızlar çok mutluyum oğlum bugün yürğdü hemde bayaa bi yürüdü anneme hitmiştim orda kardrşimle uğraştık biraz ve yürüdü eve gelincede bütün koridoru tek başına yürüdü çok güzel bi duyguymuş:))
bizimkini anlatmış gibisin:)Masallah guzel eglence bulmussunuz...acikcasi bizim ufakligin en iyi oyuncagi benim yaninda oturayim kanepede filan degil yerde o zaman oyuncaklariyka guzel oynuyr ben kalkip bi ise bajayim dedigim anda pesimde zir zir dolaniyo.ogkum bak surekli oyun oynayanayiz acikiyoz yenek yapnam lazim diyrum nerdee yok cok bencil hep bana diyo
bizimkine abi fayda etmiyor derdi benim:)Bızım abla varya oyalanıyor ben kapıyı çekıyorım kızım dikkat et oynat deyıp wcısını hallediyorum şükür kardesın faydası...
Sagol canim harika tavsiyeler :)Ara ara yapmaya çalışıyoruz canım biz. Aklıma gelenler; şallari ucuca bağlayıp tişörtümun içine tiktim ucunu dışarıda bırakıp guya onu çekip renk renk çıkışını görecekti sadece en ucundan çektiği için pek verimli olmadı. Mama sandalyesinin tepsisine ufak peçete parçası koyup üflüyorum uçuşunu izliyo sonra kendi de üflüyo üflemeyi öğrendikten sonra su dolu bardağa pipetle üflüyorum kabarciklarini izliyo kendisi de yapsın diye ama içine çekti. Büyük bi kartonu açıp yan kısımlarını bantladik beraber yastiklardan destek alarak kaydırak yaptık oradan kaydırıyorum. En verimli oyunumuz bu oldu hem oyuncağını beraber yaparken eğlendi hem oynarken:) bi de onu yukarı tırmanma,üzerinden top yuvarlama gibi farklı şekillerde de kullanabildik. Kukla konusturuyorum bazen farklı ses tonlarinda ona çok gülüyo. Çubuğa geçen halkaları var onu takıyoruz bazen 1.5 aydır filan kendisi takabiliyor bazen çok peşimde dolanirsa benim de işim varsa o halkaları gidip bozuyorum onları toparlamakla ugrasiyo aklıma gelenler bunlar. Geçen oyuncu anne de yazmış bebeklerle oynanabilecek oyun önerileri diye bulabilirsen bi göz at istersen
6. Ayında kan verdik canım 9 da sağlık ocağı istiyor dedim Dr yok 12 de alacağım o zaman göndeririz dedi.
Suslu pakize
Masallah...canim senin prensesin adi ne hic duymadim daBenim kizimda yuruyor :) 1bucuk iki aydir adim atiyordu ama cesaret edemiyordu bikac gundur cesareti geldi yuruyor dusuncede emekleyerek devam ediyor :) masallah kuzulara nerden nereye geldiler :)
Oyle zor oluyr ki babasi bile zaptedemiyr mutfakta is yapiyrum al diyorum babasi gotururken hem adimi soyleyerek agliyo cirpiniyo gitmek istemiyor esim nasil guluyr o haline....isine geliyor tabi.Inşaallah canım:)
Sevindim canım inşallah böyle devam eder
inşallah ikinizinkide kolay geçer canım Allah kolaylık versin
bizde oyuncak topluyoruz
ohh afiyet olsun
maşallah abdullaha
bizimkini anlatmış gibisin:)
bizimkine abi fayda etmiyor derdi benim:)
Ben iyiyim 2 çocuk+bulantılar+ yalnızlık idare edip gidiyoruZ..emzirmeden tam kesiyorum 1-2 gün sonra vicdan yapıp tekrar başlıyorum.karar verdim sonunda 3-4 ay emzircem.-yani zaten Doğu görevi zorunlu en azından Erzurum Doğu da en iyi yerlerden birisi..insanları iiyidir..soğuğu biraz serttir ama 2-3 sene idare edilir.tabi Ankara'dan sonra zor olur..amin canım inşallah iyi olur bende pek istemiyorum ama arkadaşım olması teselli dedigin gibi bakıcı işi beninkorkutuyir birde iyi biri çıkar ins karsimiza olmazsa kreşe veririm ama bakıcı onceligim...sen mapiyorsun hamilelik naısl
burdada bahar sanki.mevsimler karıştı asiniz hayırlı olsun canim
canım kuzenimde orda 7-8 saatmis en azından ama yolu ordanmis ugrarsak belki senide görürüm kısmet olursa
İnş hayırlısı canım...iyi yapmissin canım eğer hamileliğin riskli değilse emzir yurt disind hep emziriyor kuZenler ..bulantılar için Allah yardimcin olsun zor canım ya inş sağlıkla kucağına alirsinBen iyiyim 2 çocuk+bulantılar+ yalnızlık idare edip gidiyoruZ..emzirmeden tam kesiyorum 1-2 gün sonra vicdan yapıp tekrar başlıyorum.karar verdim sonunda 3-4 ay emzircem.-yani zaten Doğu görevi zorunlu en azından Erzurum Doğu da en iyi yerlerden birisi..insanları iiyidir..soğuğu biraz serttir ama 2-3 sene idare edilir.tabi Ankara'dan sonra zor olur..
[QUOTE Mrssuperfine, post: 44620540, member: 588394"]
Hahaa benim kizimda misafirlikteydik bi kalkiyor sehpayi siliyor bir yeri siliyor, yatiyorsa elinde islak mendil varsa poposunu siliyor :)) cok hamaratlar masallah :))
Buzu ne ile kiriyosunz? Bende boya kalemi aldim bebekler icin kagiti ciziyor sonra gozumun icine baka baka agzina goturuyor boyayi :)
Döner canım.. Bizde de uyku yemek bir raydan çıkıyor bi düzene giriyor işte.. Hele yaşdönümünde hepten huysuz iştahsız olmuştı..Aaa ilginç. Evet büyüme atağı benim de aklıma geldi canım. İnşallah iştahı geri döner.
Ben iyiyim 2 çocuk+bulantılar+ yalnızlık idare edip gidiyoruZ..emzirmeden tam kesiyorum 1-2 gün sonra vicdan yapıp tekrar başlıyorum.karar verdim sonunda 3-4 ay emzircem.-yani zaten Doğu görevi zorunlu en azından Erzurum Doğu da en iyi yerlerden birisi..insanları iiyidir..soğuğu biraz serttir ama 2-3 sene idare edilir.tabi Ankara'dan sonra zor olur..
Cocugun pahalı zevkleri var demkki sen amlayammisin çam fıstığı da sever o zamanCok komik simdi de havani onune verdim oynuyrdu icinde kalan kaju parçalarını aliyor aliyor yiyor