2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Babamız hergun at oluyor onu görünce elinden çekip at yapası geliyor
Hahah benim de teyzem at oluyo. Binince deh deh digidik digidik diye geziyo :)))
Bizde de öyleyiz canım az önce ben kahvaltı yaparken bile tutundu bacağıma öyle ettim nasıl yediğimi bilemedim bi de wcdeyken de yapiyo genelde uyurken girmeye çalışiyorum

Aynen wc ye gidemiyrum babasi varken ya da uyuyrken yoksa kendini yirtana kadar agliyor.
yemek kahvalti da hep kucagimizda gerci biraz rahatim hep babayi tercih ediyo biz masadayken ohh babaya iyi oluyo

Inşaallah canım:)

Sevindim canım inşallah böyle devam eder

inşallah ikinizinkide kolay geçer canım Allah kolaylık versin

Biz saklambac oynuyoruz bit bit satıyor duvara dönüp ..oyuncakları döküyoruz eve saciyoruz tek tek ben atiyorum oda götürüp içine atıyor
bizde oyuncak topluyoruz

ohh afiyet olsun

maşallah abdullaha

bizimkini anlatmış gibisin:)

Bızım abla varya oyalanıyor ben kapıyı çekıyorım kızım dikkat et oynat deyıp wcısını hallediyorum şükür kardesın faydası...
bizimkine abi fayda etmiyor derdi benim:)

Sagol canim harika tavsiyeler :)

Oyle zor oluyr ki babasi bile zaptedemiyr mutfakta is yapiyrum al diyorum babasi gotururken hem adimi soyleyerek agliyo cirpiniyo gitmek istemiyor esim nasil guluyr o haline....isine geliyor tabi.
ikinci donem calisayim diyirum bakalim.hala kararsizim simdi olmazsa yazin basliycam offf...

Ben iyiyim 2 çocuk+bulantılar+ yalnızlık idare edip gidiyoruZ..emzirmeden tam kesiyorum 1-2 gün sonra vicdan yapıp tekrar başlıyorum.karar verdim sonunda 3-4 ay emzircem.-yani zaten Doğu görevi zorunlu en azından Erzurum Doğu da en iyi yerlerden birisi..insanları iiyidir..soğuğu biraz serttir ama 2-3 sene idare edilir.tabi Ankara'dan sonra zor olur..

İnş hayırlısı canım...iyi yapmissin canım eğer hamileliğin riskli değilse emzir yurt disind hep emziriyor kuZenler ..bulantılar için Allah yardimcin olsun zor canım ya inş sağlıkla kucağına alirsin

Büyük pet bardaklara vs buz dolduruyorum havlu üstüne koyuyorum çırpıcı kaşık kepçe veriyorum eline asçında çekiçle kırıyor büyük çocuklar ama daha erken. Buzun içine meyve kuruyemiş vs koyuyorum bazıları oyuncak koyuyor.. Biz hurma koyup kırıp yiyoruz mesela..

Aaa ilginç. Evet büyüme atağı benim de aklıma geldi canım. İnşallah iştahı geri döner.
Döner canım.. Bizde de uyku yemek bir raydan çıkıyor bi düzene giriyor işte.. Hele yaşdönümünde hepten huysuz iştahsız olmuştı..

Canım bırakıp başlatmak çok yanlış hem irade eğitimini zorlar. Sevgilin bi kere terk etse gittiğine inanır ve bir kere acı çekersin. Alışırsın. Ama sürekli terledip barışsa daha zor olur sinirlerim harap pşır vs. Bu örneği veriyorlar genelde ama ben anlatamadık. Bir rahatsızlığın kanaman yoksa emzirmeye devam et en sonunda bırqlacağın zamanda da kadarlı ol. Tavsiyem bu.

Abdullah agzinin tadını nasil da biliyor kaju yiyor.gecen aksam dedesigil vardı dedesi kaju almis esim de hocam(diye hitap eder babasina) bu kajular 5 yasina gekene kadar yeter abdullah a dedi, kp niye annesi yesin abdullah da yemis olur diyo.havanda ezdim verdim masallah agzina birseyler girdigini görmek ne guzel cok şükür elhamdulillah....

iyi geceler gecmisi okudum ama alinti yapamadim cunku olan oldu gribim ogluma gecti burnu cok tikali yrm saatte bir uyaniyor,ihlamur yaptim icmedi mamasina kattim,okyanus suyu siktim o an icin iyi yatinca yine tikaniyor,cold mix buhar mk denedim ,diger gecelerde cok sık uyanirdi sebepsiz olunca oyle rahtsizxederdiki beni hatta ufakliga bile kizardim niye uyaniyosun diye ama simdi boyle butnu ndan o seslee geldikce kiyamiyorum (
1 yas dr komtrolune zaten goturcektim dedim yrn randevu alayim birde dr baksin,hafiften hiriltida duyuyorum,ins cabucak iyilesir oglum
tum hastalaraxgecmis olsun diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…