Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günayfın şeker:))Günaydın kızlar
Oh maşallah ellerine sağlık, gelenlere ziyafet olmuş bu sofra:) arhan ın da mutlu yaşları olsun inş.. Kurabiyelere de bayıldım ben de bunun güllüsünü yapıyordum ama sevgililer gününe aynısını çalıyorum o halde:))amin canım teşekkür ediyorum
bulgurlu salata
makarna salatası
peynirli dereotlu borek
elmalı kurabiye
poğaça
un. Kurabiyesinden uçaklı arabalı kurabiyeler
sirkeli simit
kırmızı gıda boyasıyla kalp kurabiye yaptım pişirmeden Bi kenarına pipetle delik açıp pişirdim sonra deliklere kurdele bağladım
işte bu kadar
Şu iki üç gündür ev epey sıcak ben direkt pijama ile yatırıyorum kafası terleyip bunaldıkça uyuyamıyorlar çünkü..Pinking Tree Nego sagolun kizlar tulum uzun kollu t
yavrum nasil rahat etsin icinden pijama giydirmistim ustune yorgan neyseku yorgani açıp sonradan ince battaniye orttumsimdi cit citli body tamam uzerine yine ince battaniye yatirdim
Kurabiyelere bayıldımm bayıldımm:) çok güzeller:)ne isin var canım orda eğer ayni tarihlere denk gelirsek yine görüşürüz inş ya Eki Görüntüle 1741533 tugbanin kurabiyeler silmemişim
Oh maşallah nice sağlıklı mutlu yaşları olsun mustafanın ailesi ile birlikte.. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin..Selam şekerlerim.
Doğum günleri kutlu mutlu olsun bebelerimizin.
Bizim koşturmamız bitti, şimdi ceremesini çekiyoruz, çok yorulduk, ev çok dağıldı yerleş yıka pakla.
Çok şükür her şey çok güzel oldu. Ama yorgunluktan telaştan bittik.
Geçmişi biraz okuyabildim bugün sabahtan. Heyecanla girmiştim ama tatsız bir muhabbetle karşılaştım.
Tamda aşırı abartarak bi doğum günü kutlamışken. Bizde eşimle sürekli yapmasak mı, bu kadarı çok fazla oldu benim içim hiç rahat değil, benim de içim hiç rahat değil diye diye, maalesef başladık artık, bundan sonra lütfen böyle şeyler yapmayalım diyerek partimizi gerçekleştirdik.
Bu dünyada bu kadar acı varken bizim yaşadığımız hayata bak kısmıydı.
Bir de diğer kısmı var ki; hep söylerim bu işlere koca destek olmazsa istemezse, hiç değilse karışmazsa yani ne yaparsan yap beni bulaştırma demezse olmayacak işler.
Maddi durum olarak tabi o yoksa zaten hiç biri olmaz.
Ama para ve imkan olsa bile koca tırı vırı yapar burnundan getirirse insanın hiç kalkışılmaz bile.
Beni eşim Allah razı olsun bugüne kadarkilere karışmadı, bu sefer benden beter kendini kaptırdı.
Organizasyon şirketi tutmadık. Tutsaydı altından hiç kalkamazdık.
Yaptığımız masrafta zaten boyumuzu aştı. Hadi bu son tamam kalkıştık bari tam olsun diye diye çok açıldık.
her şeyi kendimiz yaptık, pazardan tüller müller kurdeleler, istanbul toptancılardan malzemeler vs
Eniştem reklamcı zaten, davetiyeydi, su sargısıydı, peçete sargısıydı, anı panosuydu, büyük 1'ler yapışkanlar aklınıza gelebilecek her türlü baskı işine 5 kuruş para yine almadı Allah razı olsun.
Pastayı da ben zaten 3-4 sene önce ablamla butik pastacılık yaptığımız için elimden geliyordu.
Eminöündeki pastacılardan pasta için strafor aldık yine, şeker hamuruyla straforu kaplayıp diş buğdayındaki gibi maket pasta yaptık.
Pastanede de dilim pasta yaptırdık. Onu da ablamlar yaptırdı zaten.
Yani maket pastayı keser gibi yaptık. Cupcakeleri kendimiz yaptık, kurabiyeleri kendimiz yaptık.
Bal kavanozu hediye ettik misafirlerimize onları kendimiz hazırladık. Gerçi o da astarı yüzünü geçti ya...
Masa örtüsü vs zaten kendim dikmiştim diş buğdayı için, kurdeleler vs hastane için dikmiştim geçen sene.
Kıyafetlerimizi yine annem dikti.
Ama tabi yinede korkunç bir masrafımız oldu. 80 kişilikti davetimiz.
Kavurma-pilav-tulumba tatlısı-ayran ikram edildi.
Ardından pasta kurabiye ve cupcake servis edildi.
Ardından eniştemin tabela ustası Gaziantep li. O geldi ailesiyle sağolsun. Etli çiğ köfte yoğurdu orada.
Birde çiğ köfte limon marul servis edildi. Ardından da çay tabiki.
Ama bize çok güzel anılar bıraktı elhamdülillah.
Slayt gösterisi oldu Mustafanın ve bizim fotoğraflarımızdan oluşan.
Hee fotoğraf çekildiğimiz yeri eniştem demir profilden yaptırdı.
Kuzenimin kocası bilgisayarcı projeksiyon aleti ve projeksiyon perdesi ondan geldi.
Yani anlayacağınız evet fazla abartılı oldu. Şu sıra bir daha sünnet bile yapmayı düşünmüyoruz.
Canım herhalde 1 hafta on günlük süreç bu.. Doğumgünü gelen çocukta oluyor gibi, çevremdeki bebeklerde de aynısı var, büyüme atağına yoruyoruz biz. Gündüz ağladığı zamanlarda yanına çöküyorum ben de mızıldaması duruyor gibi. Ama bir haftaya geçer inş:) yaşını alan çocuk bi çıldırıyor:)Hasta bebilere Allah acil şifalar versin. Şu dişler lütfeennn kolay çıksın artık.
Mustafa ya artık nazar mı değdi, büyüme atağı mı bilemiyorum, yemek yemiyor, hep mız mız sürekli ağlıyor, ne yapacağımızı şaşırdık. Ne istediğini bence kendisi de bilmiyor. Çok zordayız bu aralar
Pinking Tree derhal ama derhalllll fotoğraf istiyorum. O kadar dedim yaaaaa aşkolsun sanaaaa
Amin canım.. Bizde de öyle. Kızım buzluktan et poşeti almış dişine koyuyor garibimLarkin canım hayırlı olsun mustafanin yeni yaşı ama fotoğraf istiyoruz :)
Pinking Tree canım bende fotoğraf istiyorum noolurr cok merak ediyorum seni ve serrayı :)
Dişler mahvetti bizi huysuzluk uykusuzluk.. Sabah 4lere kadar oturuyoruz sanırım sizlerdede öyle. Allah kolaylıklar versin hepimize.
Doğum günü kutlamaları konuşulmuş. Gönül isterki yeryüzündeki herkes mutlu olsa huzurlu olsa.. herkes sıcacık evinde güzel güzel yasasa. Eminim hepimizin içi parcalaniyor hele de anne olduktan sonra, ama bi yandan da insan imkanları nispetinde bişeyler yapmak istiyor. Bizde aile içinde bir kutlama yaptık. ilk olduğu için çok özel olduğunu hissettim. Böyle konularda ikilemde kalmakta çok zor. Bir yandan bende hazırlıkları takip etmeyi seviyorum. Diğer yandan içim yanıyor yaşananlara. Allah hayırlı kapılar açsın bu zulüm bitsin diye dua etmekten başka çare yok ne yazık ki.
Gamzecim ben erzurumluyum geçen sene benim en samimi arkadaşın tayini akademiden Erzurum'a çıktı..ilk üzüldü ama. Şimdi çok memnun..ama bakıcı sıkıntısı var oralarda..umarım sizin için en iyisi olur..Saol cnm inş tertemiz yattık kuzularımızla..erzurum %70 ihtimal seneye bakalım donarm orda
Benim oğlum çok iştahlı ve emme düşkünü bu bebek olmadığından kolay oldu belki bize. Beslenmesini direkt kesmedim mesela 3 saatte bir kalkıyosa arayı uzattım yavaş yavaş en son 12 de bi de sabah 5 de doyuruyodum sonra kendisi bırakıyor zaten sabah 5 de de istememesi başladı. Tayin işin de inşallah istediğin gibi olurGece emzirmeyi kestikten sonra geceleri uyandığında napıyosunuz peki? Ben çalışmaya başladıkta sonra 3e kadar beni görmeyeceği için emmeyi tamamen bırakabilir. O yğzden merak ediyorum bıraktığında gece uyanırsa ne yapacağımı :)
Kızlarr bana dua edinde gelibolu merkeze çıksın tayinim ya. Bugün tayin için başvuruda bulunacağım.. Oğlan olmasa köyde çok rahatımda bütğn görememe düşüncesi beni çok üzüyo eğer gidersem köye offf gitmiyim ya
Ay lisede sifır bedendim ablamların kıyafetlerini giyemiyorum diye kilo almak için uğraşırdım:) ah ah bilsem hiç uğraşmazdım:) 40 olsam razıyım nerdeee:)Ben diyet yanyana yakışmayan kelimeleraz önce tıkındım ne bulsam yerim tam bi ois boğaz olmuşum
ay yok ya sıfır be güzel okmuyor benim için en ideal kilo 38,40 beden
ben seviyorum ya olsam keşke:)Hic sevmem sıfır bedenleri
pc açınca bakıcam fotolara tablette ekran kayıyor, güzel çıkmıştırsın sen:)aysimason Nego geldimm Kuzularim
I imspecial a yazmistim telimde normalde sorun yok ama kk ya girince noluyo anlamadım sayfa okuyorum alintilayarak geliyorum bi anda ekran gidiyor ve siteden atıyor yazamadan cikiyorum, tum geçmişi biliyorum sinav yapin isterseniz
Dogum gunumuzu yaptik gecenn pazar sukur eevde 25kisi falandik guzelcoldu magnetlerim yetismedi aras kargoyla birbirimize girdik resmen
Ikramlatim guzeldi cok beğenildi sukur pastayi begenmedim
Oglusumda yuruyor artik ama profesyonel degil daha 10 12 adim falan
Ohh gerginlik ben gelmedem bitmis
Yapmayin Kuzularim sevelim birbirimizi ortada bi sorunda gormedim ben gamze iyi aciklamis konuyu efferrriin sana
Konudan konuyabatladim en iyisi gidip album yapayim
ayy ne yaptın sen tabi uyumaz pişmiş abdullah sıcaktan:)Pinking Tree Nego sagolun kizlar tulum uzun kollu t
yavrum nasil rahat etsin icinden pijama giydirmistim ustune yorgan neyseku yorgani açıp sonradan ince battaniye orttumsimdi cit citli body tamam uzerine yine ince battaniye yatirdim
bende kucağımda yıkıyorum önce ben giriyorum sırayla yıkıyorum yavruları, senin kıpırdak nasıl duruyor sandalyede, bizde de var ondan denesem mi:)Bebeleri yıkadım ahmeti uyuttum..banyoya minik sandalyeyi koydum onda yıkadım çok iyi oldu babda yok bende sıkılıyorum off siz napiyonuz
oo yaklaşıyorsun bana:) eski soğuğu kalmadı sivasın erzurumun:)Saol cnm inş tertemiz yattık kuzularımızla..erzurum %70 ihtimal seneye bakalım donarm orda
bizimki daha olmadı hasta diye erteledim, gecmiş olsunBugün aşımızı yaptık oğlum hemşireyi görince ağlamadı bile çapkın oğlum
Ordan anneaneye geldik kahvaltı yaptık abdullahta yaramazlık peşinde hava çık güzel biraz dışrıya çıkacaz:)
Atıyım canım sana da..
amin canım inşallah iyi olur bende pek istemiyorum ama arkadaşım olması teselli dedigin gibi bakıcı işi beninkorkutuyir birde iyi biri çıkar ins karsimiza olmazsa kreşe veririm ama bakıcı onceligim...sen mapiyorsun hamilelik naıslGamzecim ben erzurumluyum geçen sene benim en samimi arkadaşın tayini akademiden Erzurum'a çıktı..ilk üzüldü ama. Şimdi çok memnun..ama bakıcı sıkıntısı var oralarda..umarım sizin için en iyisi olur..
burdada bahar sanki.mevsimler karıştı asiniz hayırlı olsun canimBugün aşımızı yaptık oğlum hemşireyi görince ağlamadı bile çapkın oğlum
Ordan anneaneye geldik kahvaltı yaptık abdullahta yaramazlık peşinde hava çık güzel biraz dışrıya çıkacaz:)
canım kuzenimde orda 7-8 saatmis en azından ama yolu ordanmis ugrarsak belki senide görürüm kısmet olursaAy lisede sifır bedendim ablamların kıyafetlerini giyemiyorum diye kilo almak için uğraşırdım:) ah ah bilsem hiç uğraşmazdım:) 40 olsam razıyım nerdeee:)
ben seviyorum ya olsam keşke:)
pc açınca bakıcam fotolara tablette ekran kayıyor, güzel çıkmıştırsın sen:)
ayy ne yaptın sen tabi uyumaz pişmiş abdullah sıcaktan:)
bende kucağımda yıkıyorum önce ben giriyorum sırayla yıkıyorum yavruları, senin kıpırdak nasıl duruyor sandalyede, bizde de var ondan denesem mi:)
oo yaklaşıyorsun bana:) eski soğuğu kalmadı sivasın erzurumun:)
bizimki daha olmadı hasta diye erteledim, gecmiş olsun
abdullaha insallah ateslenmez
Ay yok zevkle baktım :))Sapık gibi dadanmışım canım kusura bakma yanlışlıkla oldu:))
Gözünüzaydin canım çok sevindim maşallahKızlarr bakıcımız dün başladı. Okullar açılıncaya kadar haftaiçi yarım gün gelicek. 2 gündür iyiyşz baya ilgili kuzucuğumla hep böyle devam eder inşallahh. Dün 1 saatliğinr yalnız bıraktım gayet güzel geçinmişler çok şükür. Benim geldiğimde uyutmuş. Zaten ben çıkarkende uykusu vardı sıpamın. Biraz evin içinde beni aramış sonra oynamışlar. BensiZ nasıl uyucal diye merak ediyodum yanına yatmış okşayarak uyutmuş :) kendi çocuklarına yaptıklarını falan anlattı sanırım iyi bakıcak oğluma :) inşallah yanılmıyorumdur :) mutluyum :) 1 aydır falan geceleri doğru düzgün uyuyamıyodum dün gece 12:30 gibi uyudum :) sanırım rahatladım bakıcımız iyi olunca :) çok şükürr
yeni resimmmmAy yok zevkle baktım :))
Canim gormemisim alintini.Cok ağladığı durumlar olursa teklif ediyorum almiyo nerdeyse hiç emmiyo yani geceleri kilo alımı da aynı gitti eskiyle, fark olsa bırakamazdım zaten gidim gidim yiyo. Şu annelere karışmaktan ne zevk alır millet anlamadım gitti kim olursa olsun babası da olsa anneyle bebiş arasına girmemek lazımGeceleri hic emziyr musun canim.
Ahhh badta kocam biraknaz ki halime yok cope doner o rahatliyo emsin diyo gecen artik tak etti duzene sokayim dedim.dedim de gamzenin dedigi topa tutarlar linc ederler kp kv esim heosi karisir
Canim ben oceki konulara dikkat etmedim iki aydir filan pek giremiyorum zaten, trdeydim sonrada misafirim var vs kacirmisim, benim yazim uzerine olunca direk uzerime aldim :). O gun, esimle konusu olunca biz dogum gunu kutlarken baska bir bebegin basina gelen uzucu olayi duyunca ister istemez sorguladim kendimi, o duyguyla buraya yazdim, kimseye laf atmadim, ki bilemem burda kim nasil dua edoyor kim ne kadar yardim ediyor... Dedigin gibi dogum gunu kutlamakla baglantisi yok.. Bu tip paylasimlarin yapilmasi icin bu topik var, lohusaliktan mevlude hersey paylasildi dogum hunude bunun bir parcasi,, yaniiii paylasimlara devam foto bekliyoruzz :))Yok canım ki sen zaten kutladigindan bahsetmistin aslında kimseyi kastederek demedim dediğim gibi 2 aydır filan olan muhabbetler üzerine yazdım. Diger konu hepimizin içinde yara zaten anne olup duyarsız kalmak mümkün olmasa gerek ama ikisi farklı konular diye düşünüyorum hani şunu diyen olur anlarım ben doğum gününe ayırdığım bütçeyi gittim Suriyeli çocuklara bağışladım bu ayrı bi mesele. Bunu yapan varsa da yazsın zaten örnek oluşturma açısından benim bahsettiğim çok farklı bi olay Mrssuperfine de gayet net açıklamış zaten demek istediğimi. Olay foto paylaşıp paylaşamamak da değil ben birbirimize fikir oluyoruz heyecanımızı paylaşıyoruz diye seviyorum
Aynen dediğin gibi düşündüm canım sağol anlayışın için :)
Canim odanin derecesine baglo, 22 filansa ben ince uyku tulumu altina normal pijama uzerine karnini ortevek sekilde orgu battaniye ortuyorum. Tulum cok ince ama elde die pazenden, elyaf vs yok icinde. Seninknde elyaf varsa ince battaniye ort uzerine. Gece genelde battaniye olmuyor tek tulum kaliyor uzerinde.Kizlar abdullah a babannesi uyku tulumu ve mont almis hediye(bajti biz almiyoruz gitmis almis)bu gece rahat edemefi sık sık uyandi saga sola dönemedi alışır duye tahmin ediyrum bir de tulumun icinden ne giydiruyrsunuz ve tekrar uzerine ne ortuyrsunuz danisayim sizlere