işte aslında tam olarakta güzel bir konuya değinmişsin farkında olmadan,burası bebeklerimiz için ortak paylaşım alanı,aylardır burda bırşeyler paylaştık,hastane çıkışını,odalarımızı,hedıyelıklerımızı,ne kılotu kaltı koymadığımız ne geceleliğimiz,yeri geldi sende oğluşuna ne ciciler paylaştın papyonu ceketını yada kendıne ne feraceler elbıseler,bileziğini v.s. hepsini ilgiyle yorumladık beğendik,kendim almış kadar mutlu oldum sonunda eşi nıhayet eflalım için gzl birşey yapmış dedim,ben cevrem yok diye evımde kutlama kararı aldım,imkanım yok dıye değil becerim var dıye herşeyımı kendım yaptım,ama dışarda organizasyoncuda mılyarlar harcayıp kutlayanı hayranlığım var saygım var kutlamayanada sonsuz saygım var
Burda yaptığınm pastayı bile deli gibi 3 lıra kek,5 lira hamur yok ucuzu boyle bu kdr deyınmemın sebei kesinlikle Alan var alamayan var ,,herkese katkım olsun,ufak bütçelerle de çok gzl şeyler yapılabıleceğini savunmaktı,istedimki senınde hevesin var şeker hamurunu yapmayı öğrenmeni bile istedım yeterkı evınde hazırlayabılmen için,ayrıca o bir mılyoncu yu bıle demişsiniz dediğin yıne benım,evet çunku aysımason yapmak ıstemedığını ama benı gördükçe heveslendiği söylemiş inan ona yardımcı olmak amaç partı organızasyonuna mılyarlarca lıra harcayıpta eşleri dellendirmemek adına tavsıyemdi sadece 2 balon bır ıyıkı doğdun yazısı bırde pasta ucuz paralara mal etmek,mesala gamzecık 1 günde karar verdi ne kdr mütevazı bir şekılde kutladı bakmaya doyamadım herşeyı çok gzldi,işte uzun lafın kısası herşeyler paylaşıldı edildi,aramızda hedıyeleştik ettik,hiçbir konuda alan var alamayan var olmadı yada başka sebepler ortaya sunulmadı ,burda yuzde 80 parti hazırlığı yaparken çoğunlukta yapmışken bu duyumlar açıkçası bizi rahatsız etti canım,ki ben inanıyorum ki eşin kızmamış olsa imkan sağlasa azcık ta olsa sen çok çok daha şıkırtıyı süsü püsü sevdiğini seve seve hazırlıklar yapıp kutlayacağını zaten biliyorum