2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim kimse uzerine alinmasin demissin ama ben benim sozum uzerine soyledin gibi hissrttim, gerci ben daha once dogum gunu hakkinda hic yorum yapmamistim, farkli sayafaya filan gerek yok canim ben kutlamadim ama sizin hazirliklarinizi takip ediyorum, herhangi bir rahatsizlik duymuyorum, benimkisi kisisel bir durum, ogun yazmamin sebebide bir olay uzerine uzuldugum icin o sekilde yazdim, kimse dogum gunu kutluyor diye duyarsiz olamaz, ben kutlamadim diye dunyanin en iyi insanida olmadim.. Siz rahat rahat paylasimlarinizi yapin :)
Pinking Tree Pinking Tree canim senin ozenli hazirliklarina bayiliyorum zaten, hepsi cok guzel olmus masallah :).. Bende anne olduktan sonra hassaslastim gercekten cok uzuluyotum dunyada sevgi gormeyen butun cocuklara kucak acmak istiyorum :KK43: keske gucum yetse.. Gercekten kisisel bir durum sen mesela hamileyken alisverise gec baslamistin, ya birsey olursa hevesim kursagimda kalirsa diye yanlis hatirlamiyorum ddgil mi :) benimkide ona benzer, bebegim konusunda simarmak abartmak istemiyorum, kotu bisey olursa korkusu olusuyor, Allah benden boyle davranmami bekliyor sanki, ne bileyimm :))
Yok canım ki sen zaten kutladigindan bahsetmistin aslında kimseyi kastederek demedim dediğim gibi 2 aydır filan olan muhabbetler üzerine yazdım. Diger konu hepimizin içinde yara zaten anne olup duyarsız kalmak mümkün olmasa gerek ama ikisi farklı konular diye düşünüyorum hani şunu diyen olur anlarım ben doğum gününe ayırdığım bütçeyi gittim Suriyeli çocuklara bağışladım bu ayrı bi mesele. Bunu yapan varsa da yazsın zaten örnek oluşturma açısından benim bahsettiğim çok farklı bi olay Mrssuperfine de gayet net açıklamış zaten demek istediğimi. Olay foto paylaşıp paylaşamamak da değil ben birbirimize fikir oluyoruz heyecanımızı paylaşıyoruz diye seviyorum
Eflalim belki haklısın ama burası paylaşım alanı, hiç puset alamayan da var ya da çocuğu olmayan da.. Herkes bebeğine aldığını paylaşıyor o anki duyguları sadece bebeğim doğsa da giydirsem gezdirsem:)) sen bileziğini paylaştığında vs bence burada bize mutlu olmak düşer, gerisi boş...

Bir de hassasiyeti ayrı tutarak şunu söyleyeyim ben güzel şeyleri izlemeyi bile seviyorum sanırım:) biri cicili bicili bir şey paylaştı mı bakmaya doyamıyorum hehe:)

Bir de kadınlara dırdırcı derler:) oysa erkeklerin çenesinden daha çok çekiniyorux valla:)

Ayıptır söylemesi ben de gurbette olsam bir pasta çay ile kutlardım çünkü insan sevdikler ile olmayınca abartamıyoe bile.. Hastane odamda da sıradan bir kapı süsü vardı e kimsemiz olmayınca o kadarı bile çok oluyor aslında:) bu biraz yapı meselesi, benim bir ablama kızımın kapı süsünü taktırdım, bu fırfırlarla uğraşacağıma tüm evini temizleseydim keşke diyor:)) o plastik örtü pasta kuru pasta hazır kek ile çocuklara doğumgünü yapıyor biz içli köftelerden girip nerden çıkacağımızı şaşırıyoruz:))

Ben seni anlıyor ve katılıyorım hihamicim. Sen kutlamayanlardan fikrini belirtenlerden rahatsız olmadın, sadece kutlamanın lüzumsuzluğu art arda dile getirilince insanın şevki kırılır hele bbir de insan bu kadar hazırlıkla vs ile ilgilenirken şevki kırılsın istemiyor..
Prensesin dediği başlık konusu bana da mantıklı geldi hem derli toplu bulunur fikirler fotoğraflar hem de kimse üzülmemiş olur gibi..
Aynen dediğin gibi düşündüm canım sağol anlayışın için :)

yapmayi bilmiyrum ama yemeyi iyi bilirim...deniycem ins yapa yapa lezzetli olur eh ustalik istiyor icli kofte
ben yapabiliyorum izim oranın meşhur yemeğidir ama uğradığı çok var yapsam löp löp götürüyorum:)

Hahaha yok be canım, nasıl gizem oluşturmuşum :)) özelden attım resim albüm yapmaya halim olmuor göya kızıma ay ay yapacaktım.. Sana da atayım:)
Hem ünlü olsam da çıkan kaş bıyık kilolar sayesinde beni kimse tanıyamazdı hehhe:)
ama ben seni tanıyorum hediye kağıdında galiba yazıyordu bişeyler tüh attım ben onu bende isterim foto:)

ayyy kizlarrr yazmayi unuttum size dun nolduu
yonetici esimi aramis hanimin oglani dovuyormus diye,sen altimdaki komsu ara yonetici deki ustumdeki oglunu dovuyordu oda yapma dovmee imdatt kurtatin beni diyordu demis,yoneticide ya yanlisiniz var odaha bebek anne baba demekten aciz,kaldiki evin gozbebegi bir fiske vurmazlar demis,sen esim dun elnde tatliyla geldi,ardayi versene dedi indi asagiya,isteboyle boyle demissiniz o sesler bizden degil karsi daireden geliyo demis benm oglum daha demis de de diyo sadece,ama demis ustunuzdeki o korkunc sesleri cikaran yaramaz bu demis hakkinizi helal edin deyip tatli vermis :KK70: dedim iyikiii polis yada tv ye haber vermemisler valla yanlis anlasilmadan Allah muhafaza
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sabah gazetelerde haberlerde seni görürdük ne güze işte:KK70:

sorma valla canım gece gece benı bu gamze imrendırdı,ama neee gezerrr tam takır kuru bakır bır mutfak kg almıyım diye hiç yıcek almıyorum artık eve,fare gibi arandım sonunda dedım kalmış ayva vardı hem tıkar tok tutar ama nerdeee karnımın gurultusundan aç aç yattım gene
:KK48:

artık içime şüphe girdi domuz gribimiyim acaba :KK57: bu kdr aileyı vurması annem babam ablam eniştem ben ardından eşim
inşallah mınık oğluma birşey olmazz tek korkum o:KK43:
Allah korusun yaa deme öyle

içli köftelerr vayyyy
nedense şu pzt diyetıne hç inanasım gelmıyorr gamzeee puahhahaa :KK45::KK48:
bu arada kankan nerde yaaa tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK31:
yok anam cook abarttım ve arkadaşla başlıyoruz mutlaka yapmalıyım yoksa doğum yapmam is gibi.olcam :KK17: aslında giriyormus foto atacaktı dogumgununden ama sayfada sorun yaşıyordu sabah sorayim tekraragnetleri yetismemis misafirlere :KK12: kargonun salaklığı çok güzel parti yaptı tuğbis arhanima

bende çok çok seviyorum içli köfteyi Ama yapmiyom çok yememek için:)

Ahaha bak Sen su ahmede benimkide yakında öğrenir o durumlari:)
ayy benim de kocam yapiyor:KK45: adam benden umudu kesti imternetten bakıp tek seferde tutturdu..gerçi dün kuzenimin kaynanasi yapıp adanadan yollamış kendisi mardinli aslen ah siz becerikli memelekttensinz yaparsın tabi:kk77:

Doktor bizi uyardı 1 yaş sonrası şımarmaya başlıyorlr anlayacağı mantıklı net kararlarınız olsun ev içi ve ağlayarak her istediğini yaptırmaya çalışır dedi. Ağlayarak yaptırmaya çalışırsa yapmayın dedi. Doktora yok ağlayarak yaptırmıyor dedik o kadar:KK66:) ama doğrusu şu.. Çok şükür biz daha ağlamadan yaptığımız için sıkıntı yok:))) krizd girerse korkusuna evdeki herkes mum oldu:)
yaa aslında yaramazlık hareket kısmı yani öyle garip bi çocuk değil kimseye zararı yıl sürekli ordan oraya gidiyor bebek arabasında da durackasin deyince mecbur kalıyor araba koltuğunda oturuyor zaten..ama hareket noktasında gülerek yapacagini milleti kandırıp yapiyorherseyin üstüne çıkma tirmanma huyu var anlatınca anlıyor eline vurunca ağlıyor abladan dolayı herşeyi fazla öğreniyor ondan boyle ikinciler hızlı görrsun ikincide herşeyi tatlı geliyor:KK45:

yonetici esimi aramis hanimin oglani dovuyormus diye,sen altimdaki komsu ara yonetici deki ustumdeki oglunu dovuyordu oda yapma dovmee imdatt kurtatin beni diyordu demis,yoneticide ya yanlisiniz var odaha bebek anne baba demekten aciz,kaldiki evin gozbebegi bir fiske vurmazlar demis,sen esim dun elnde tatliyla geldi,ardayi versene dedi indi asagiya,isteboyle boyle demissiniz o sesler bizden degil karsi daireden geliyo demis benm oglum daha demis de de diyo sadece,ama demis ustunuzdeki o korkunc sesleri cikaran yaramaz bu demis hakkinizi helal edin deyip tatli vermis :KK70: dedim iyikiii polis yada tv ye haber vermemisler valla yanlis anlasilmadan Allah muhafaza
:KK70: seni gidi cani kadın seni karşı komşu gerçekten mi çok dövüyor acaba :KK67:

saol kuzum

Ya kutlama meseleside ya burda kutlamayin gereksiz dedim en hızlı kutlayan ben oldum:KK30: mütevazi oldu ama karşı çıkan esim bile günün sonunda çok mutluydu :-) keske gıcık kocalar karismasa ufak bisey yapılsa ama iste..aslında ortalığı karıştırdı gitti @asliayet ben kutlamam gereksiz dedi kaçtı hain saygı duyarim ama zaten kutlamada muhtarimi çağıracak napsin:KK70: neyse kutlayan kutlamayn hepimiz kardeşiyiz daha cook neler çıkcak siz abartanlar dev edin bayiliyorum abartmanizi ben eriniyorum da:KK71:

Kızım hasta olma yolunda hicbiseyi yoktu Allahım uyuyamadi öksürük faln suurp verdin inş cabuk atlatır iyi geceler asiii ve tatlı ocak:KK68: analari

Günaydın anneler ve bebişleri:)

Ayın 10'u oldu geçen sene bu zamanlar komposto yap, iki saatte bir emzir, bez değiştir, üst değiştir, uyuyakal, hey gidi... Güzel kızım.. Bebeği on beş gün yıkayamadık, banyomuz soğuk olur, üşütürüz diye:) eve hemşire gelmişti kontrole iki dkda sulu bezlerle silmişti de rahatlamıştık:)

O zaman ay başı ilk doğum yapanlardandım, şimdi allah nasip ederse ay sonu olacağım.. Ama insan doğuranları gördükçe sabırsızlanıyor:))

Bir de annesini bir sn bırakmayan kızım dün sucuya atlatıp bye bye yapıyor bana:))) yeterki dışarı çıkabilsin:)

Haha arda büyük olsa dayakçı anne diye fişlenecektin valla:)) eşin de maşallah çok olgun ve hoş davranmış, komşular bir daha arda Ya bağırsan da aramazlar yöneticiyi:)) onlar değildir diye:)) çok geçmiş olsun :))'

Cok abartnadan bende cok isterim ama esimle ugrasamam dedigin gibi....neyse sen konus dur diyirum esime oglum buyunce isteyecek biz kutlariz diyorum.
kv adagim var pilav kavurma yapalim mevlit yapalim dedi karsi cikti dogum gunu yok olmaz sunu yapalim yok Herseyi gosteris zannediyo(tamamen esimin fijri) biz kadinlardan anlamiyo.bi dis bugdayi yaotik en sadesinden o kadar
aynen canım anlamıyor bizim eşler:)
Canim haklisin herkesin maddi gucu farkli, burada ytiskin insanlariz kimse kimseyi kiskanacak degil,bende arkadaslarin hazirliklarini zevkle takip ettim mevlyttur hastane odasidir vs, ama ben ne dogum icin ne mevlut vs hic birini yapmadim, maddiyat yuzunden yda esim istemediginden degil, hamdolsun isteseydim yapardim bana gereksiz geliyor, yapanlari kinamam begenirim hatta ama kendim hoslanmiyorum, zaten gurbetteyim yapacak kimsede yok :)
bende beğeniyorum canım kimseyide kıskanmıyorum yazdığım yanlış anşaşılmış
Biz geldik abdullah dışarıda beni gülmwkten öldürdü gelen geçen bu kadın manyakmı niye gülüyor demiştir:KK70:
Bebek arabasına koydum onu kenerleri falan bağlamadım önündeki engelide farketmedn çıkardım şekwr hamuru almak için parti süsü dükkanına gitmiştik bi baktım abullah arabadan çıkaya çalışıyor yarıya kadarda çıkmış bitek kafası kalmış arabada :KK70:
Dönüştede kardeşim bime girelim dedi bişeyler aldım bay kuyruk vardı kasada biz beklerken bi baktım yine aynı kendisini yere atmaya çalışıyor onu alıncada çoğlık atıyor beni bırak diye millete rezil olduk:KK70:
ha hay çok tatlı ya

Canım herkes özgür elbette ki ben illa herkes kutlasın kutlamayan sessizce takip etsin demiyorum. Burdaki 1-2 günlük muhabbet üzerine de yazmadım dediklerimi. Biliyorsun en az 2-3 aydır doğum günü muhabbeti donuyo sayfada o günden bugüne yazılanlardan sonra rahatsızlığımi belirtme gereği duydum. Kutlamaya karşı olan bazı arkadaşların ifade ediş şekli rahatsız etti beni. Ben mesela desem ki kutlamayı doğru buluyorum kutlamama gibi birşey asla düşünmem aaa öyle şey mi olur o zaman bu benim özgürlüğüm olmazdı yani eleştirel bakis açısıyla yazılınca bazı şeyler ben de soyleme gereği duydum.

Bu arada ben kimsenin tek bir yorumu üzerine söylemedim kimse şahsi olarak üzerine alınmasın kızlar. Prenses arkadaşımız farklı sayfa açalım deyince mantıklı geldi birde duyarlılık meselesi yorumları epeydir döndüğünden üzüldüm ayrı bir yerde konuşmak mantıklı geldi kimsenin üzülmemesi adına.
canım tabi ki rahatsız olduğunu belirteceksin neden rahatsız olduğunuda anladım zaten kaldı ki savaş var aç çocuk var diye yemeyip içmiyormuyuz eğlenmiyomuyuz, maalesef o haberleri görünce ağlıyoruz sonra unutup hayatımıza devam ediyoruz
Kızlar bu aralar dikkatli olun domuz geibi hızla yayılıyormuş ben hastaneye gitmeye korkuyorum:KK43:
evet birde bu var sinüzit oldum gitmem lazım sen yazınca vazgeçtim:KK43:
Eflalim belki haklısın ama burası paylaşım alanı, hiç puset alamayan da var ya da çocuğu olmayan da.. Herkes bebeğine aldığını paylaşıyor o anki duyguları sadece bebeğim doğsa da giydirsem gezdirsem:)) sen bileziğini paylaştığında vs bence burada bize mutlu olmak düşer, gerisi boş...

Bir de hassasiyeti ayrı tutarak şunu söyleyeyim ben güzel şeyleri izlemeyi bile seviyorum sanırım:) biri cicili bicili bir şey paylaştı mı bakmaya doyamıyorum hehe:)

Bir de kadınlara dırdırcı derler:) oysa erkeklerin çenesinden daha çok çekiniyorux valla:)

Ayıptır söylemesi ben de gurbette olsam bir pasta çay ile kutlardım çünkü insan sevdikler ile olmayınca abartamıyoe bile.. Hastane odamda da sıradan bir kapı süsü vardı e kimsemiz olmayınca o kadarı bile çok oluyor aslında:) bu biraz yapı meselesi, benim bir ablama kızımın kapı süsünü taktırdım, bu fırfırlarla uğraşacağıma tüm evini temizleseydim keşke diyor:)) o plastik örtü pasta kuru pasta hazır kek ile çocuklara doğumgünü yapıyor biz içli köftelerden girip nerden çıkacağımızı şaşırıyoruz:))

Ben seni anlıyor ve katılıyorım hihamicim. Sen kutlamayanlardan fikrini belirtenlerden rahatsız olmadın, sadece kutlamanın lüzumsuzluğu art arda dile getirilince insanın şevki kırılır hele bbir de insan bu kadar hazırlıkla vs ile ilgilenirken şevki kırılsın istemiyor..
Prensesin dediği başlık konusu bana da mantıklı geldi hem derli toplu bulunur fikirler fotoğraflar hem de kimse üzülmemiş olur gibi..
ben mutlu olmadığımı mı yazdım ya da rahatsız olduğumu, ayrıca paylaşılan her şeyi beğendiğimi süsü püsü sevdiğimide yazdım ama herkes istediği şekil anlamış
Bi saat once filan an be an deorem yasadik.5-6 saniye surdu Kırşehir'de olmus am biz burda da hissettik.ne zormus.kanepede yatiyrdum resmen sallandim:KK43:
ah canım Allah korusun depremden korkuyorum hem de çok:KK43:
Ablan da ablam gibiymis...cani sagolsun pekk rahattir bazen derim kesje oyle olsaydim....gecen gittim yeni evli kardesim de gelecekti hasnimiyla iki gun onceden soyledik.gittim hicbisey yok ne pisirsem diye bana soruyo aman siz yabanci degilsiniz ya diyo....aksam ezandan sonra yemek haxirlamaya basladik.ikizleri var guzel yiyorlar kismetlwrine elim hic bos olmaz hep pastayla giderim onu yediler bi de orda yaptim teyze pasta yap deyip duruyo....ablam hep rahattir...ben olsam temizkigine tatlisina yemegine haxir ederdim kardeslerim olsada dusunurum ne yapsam ne etsem hazir ederim:KK43:((
ha hay ablan annem gibiymiş:)
işte aslında tam olarakta güzel bir konuya değinmişsin farkında olmadan,burası bebeklerimiz için ortak paylaşım alanı,aylardır burda bırşeyler paylaştık,hastane çıkışını,odalarımızı,hedıyelıklerımızı,ne kılotu kaltı koymadığımız ne geceleliğimiz,yeri geldi sende oğluşuna ne ciciler paylaştın papyonu ceketını yada kendıne ne feraceler elbıseler,bileziğini v.s. hepsini ilgiyle yorumladık beğendik,kendim almış kadar mutlu oldum sonunda eşi nıhayet eflalım için gzl birşey yapmış dedim,ben cevrem yok diye evımde kutlama kararı aldım,imkanım yok dıye değil becerim var dıye herşeyımı kendım yaptım,ama dışarda organizasyoncuda mılyarlar harcayıp kutlayanı hayranlığım var saygım var kutlamayanada sonsuz saygım var
Burda yaptığınm pastayı bile deli gibi 3 lıra kek,5 lira hamur yok ucuzu boyle bu kdr deyınmemın sebei kesinlikle Alan var alamayan var ,,herkese katkım olsun,ufak bütçelerle de çok gzl şeyler yapılabıleceğini savunmaktı,istedimki senınde hevesin var şeker hamurunu yapmayı öğrenmeni bile istedım yeterkı evınde hazırlayabılmen için,ayrıca o bir mılyoncu yu bıle demişsiniz dediğin yıne benım,evet çunku aysımason yapmak ıstemedığını ama benı gördükçe heveslendiği söylemiş inan ona yardımcı olmak amaç partı organızasyonuna mılyarlarca lıra harcayıpta eşleri dellendirmemek adına tavsıyemdi sadece 2 balon bır ıyıkı doğdun yazısı bırde pasta ucuz paralara mal etmek,mesala gamzecık 1 günde karar verdi ne kdr mütevazı bir şekılde kutladı bakmaya doyamadım herşeyı çok gzldi,işte uzun lafın kısası herşeyler paylaşıldı edildi,aramızda hedıyeleştik ettik,hiçbir konuda alan var alamayan var olmadı yada başka sebepler ortaya sunulmadı ,burda yuzde 80 parti hazırlığı yaparken çoğunlukta yapmışken bu duyumlar açıkçası bizi rahatsız etti canım,ki ben inanıyorum ki eşin kızmamış olsa imkan sağlasa azcık ta olsa sen çok çok daha şıkırtıyı süsü püsü sevdiğini seve seve hazırlıklar yapıp kutlayacağını zaten biliyorum :KK66:
canım yanlış anlaşmışsınız ben kimsenin paylaştığından rahatsız olduğumu yazmadım hiç bir zaman tam tersi heveslendiğimi ama yapamadığımı yazdım, isteyen istediğini paylaşsın ama siz olayı kıskançlığa getirmişsiniz:KK43:

Evet canım sen güzel şeyler paylaşınca bende yapmak istedim zaten kutlayacağız ama bizimkiler çok kalabalık ondan sadece bi pasta alacaktım ben çok hoş buluyorum uğraşıp yapanları örneğin larkin onun yaptıklarına bakınca hep dilimde maşallah hiç üşenmemiş neler neler yapmış diyorum senin paylaştıklarını diğer arkadaşlarımızın paylaştıkları herşey çok hoşuma gidiyor bazı şeylerden akıl alıyor insan aslında burası fikir konusunda çok güzel oluyor insan çok değişik fikir sahibi oluyor geçenlerde de Pinking Tree Pinking Tree mama sandalyesini süsledi demişti. Çok hoşuma gitti :)) normalde böyle şeyler aklıma gelmez burda bişeyler paylaşıyoruz diye kimse kırılmamak lazım hikayede doğru söylüyor böyle olunca ben kimse üzülmesin diye bişey paylaşmıyorum..
Ben de mama sandalyesi fikribi yabancı bir forumdan çaldım:))

Alemsin canim erinmeden nasil yaptin.bende sus ous ugrasamam yapanam da zaten....masallah ablana.uc ablam var ikisi yapar ederler telas edrler guzel agirlarlar. bu ablam rahattir. agirlar yedirir ama kendin yap ye misali yapariz birlikte oyle..kendi de bIze menu soyler sunu yapin da yiyelim canim cekiyo der guzel ablacim:)))
Senin ablan hepten kolaya kaçıyormış marifetli kardeşleri var diye, benimki gariban işten koşa koşa geliyor alışverişini yapıp bizi ağırlıyor:))

yeni
birseylerse biZde isteriz :KK70:@Mrssuperfine
Valla ablam hala oğlunun her anını fotosunu videosunu çekiyo benim cebimde yer bile kalmadı:KK43:( ama dışarıda yaptığım dgününün fotolarını ablam çekti gönderince paylaşıcam süsler masa kar eşliğinde güzsl oldu..

Benimki tehlikesiz birşeyler olmasa oynamaz hep tehlike saçıyor:KK70:

Senin kv iyi oynamıyor ozaman benimkinin maşallahı var valla eşim hayatta inanmaz annesinin kabahat işlediğine çünkü çok güzel oynuyor:KK43:
Canım annesi gözünün önünde sana vursa annem şaka yaptı tükürse yüzüne üfledi ya olur, erkekler malesef inanamıyor böyle şeylere:) bir de annen şöyle böyle dedikçe "s o snn hakkında konuşmuyor seviyor ama sürekli sen onu kötülüyorsun" diye yine biz kötü oluyoruz:)) evde huzurluysan gerisi boş..

ben yapabiliyorum izim oranın meşhur yemeğidir ama uğradığı çok var yapsam löp löp götürüyorum:)

ama ben seni tanıyorum hediye kağıdında galiba yazıyordu bişeyler tüh attım ben onu bende isterim foto:)
Hahah burda dedikodunun dibine vuruyoruz sonunda zaten tanıdık çıkarsa şaşırmam şansıma:KK66:)

Benim yazı tipim niye farklı çıkıyor ya:KK43: bir şey de yapmadım..

Günaydın bir mesaj yazıyorum pişman oluyorum, alan var alamayan var sözüm yanlış mı böyle bir durum hayatın gerçeği, kimsenin paylaştığını kıskanmadım imrendim her zaman kötü niyetle değil, ne güzel derim maşallah diyerek fotoğraflara bakarım ben hep istemeden nazarım değer diye, imkanım olsa bende yaparım abartı göreceli bir kavram bana abartı gelen başkasına normal gelir, Larkin Larkin paylaşım yapınca hayran kaldım maşallah diye diye baktım, minione minione marifetlerini paylaştıkça maşallah hem işli hem güzel kadın diyerek baktım...
Neyse kıskandığım ima edilmiş daha bir şey yazmıyım..

Esin çok güzel tatlıya bağlamış canım iyi olmuş :)
Günaydın anneler ve bebişleri:)

Ayın 10'u oldu geçen sene bu zamanlar komposto yap, iki saatte bir emzir, bez değiştir, üst değiştir, uyuyakal, hey gidi... Güzel kızım.. Bebeği on beş gün yıkayamadık, banyomuz soğuk olur, üşütürüz diye:) eve hemşire gelmişti kontrole iki dkda sulu bezlerle silmişti de rahatlamıştık:)

O zaman ay başı ilk doğum yapanlardandım, şimdi allah nasip ederse ay sonu olacağım.. Ama insan doğuranları gördükçe sabırsızlanıyor:))

Bir de annesini bir sn bırakmayan kızım dün sucuya atlatıp bye bye yapıyor bana:))) yeterki dışarı çıkabilsin:)
Ne kadar çabuk gecti zaman inanamıyorum biz daha bekleme modundaydik. Bu bebisler bizden bikmaya başlıyorlar heralde geçen yemek yiyorduk çınarın mama sandalyesi yan duruyordu hemen arkasında da bi kadın vardı döndü sevdi bizimkini bu kolları uzattı kalkmaya çalışıyo sandalyeden yalvarıyo kadına alsın diye ne yapacağımı şaşırdım hehehe
Gunaydinlar herkrse ..zor bir geceydi kızım oksuruktrn burundan uyuyamadi ya hicbiseyde olmadı havalarda güzel niye hasta oldu anlamadik inş gececk napalim pazartesi sendromu başlıyor optum
Canım salgın var heralde kimle konuşsam grip geçmiş olsun kuzuya

Günaydın bir mesaj yazıyorum pişman oluyorum, alan var alamayan var sözüm yanlış mı böyle bir durum hayatın gerçeği, kimsenin paylaştığını kıskanmadım imrendim her zaman kötü niyetle değil, ne güzel derim maşallah diyerek fotoğraflara bakarım ben hep istemeden nazarım değer diye, imkanım olsa bende yaparım abartı göreceli bir kavram bana abartı gelen başkasına normal gelir, Larkin Larkin paylaşım yapınca hayran kaldım maşallah diye diye baktım, minione minione marifetlerini paylaştıkça maşallah hem işli hem güzel kadın diyerek baktım...
Neyse kıskandığım ima edilmiş daha bir şey yazmıyım..
Günaydın canım ben ne yazdığında kıskançlık ifadesi me de kızların yazdığında bunu ima eden birşey gördüm burda yazı diliyle anlastgimizdan tam ifade edemiyoruz belki birbirimizi. Ama alan var alamayan yazınca ben paylaşmasak daha iyi demek ki diye düşündüm. Bunu da kıskançlık olur diyerek değil ki zerresi geçmedi aklımdan yapmak isteyip de yapamayan da var imrenmesin gibisinden.

Günaydın canım ben ne yazdığında kıskançlık ifadesi me de kızların yazdığında bunu ima eden birşey gördüm burda yazı diliyle anlastgimizdan tam ifade edemiyoruz belki birbirimizi. Ama alan var alamayan yazınca ben paylaşmasak daha iyi demek ki diye düşündüm. Bunu da kıskançlık olur diyerek değil ki zerresi geçmedi aklımdan yapmak isteyip de yapamayan da var imrenmesin gibisinden.
Canım senin yazdığın gayet netti anladım sorun yok, ince düşünmende çok hoş ama şahsen ben rahatsız olmuyorum süsü püsü seviyorum bakmak açıkçası çok hoşuma gidiyor başka sayfada açsanız orayada bakarım ben, kaldı ki burdan heveslenip bende yapsam mı dedim tatilde bakıcam yapmak istiyorum ama eşim kabul etmez doğum günü konusunda farklı düşünceleri var, yapsamda sağolsun sevde keyfekedersaatlerimi yazmıştı baktım çok hoş bir site sadece çıktı alınacak vs. minione fotomagneti yazdı ordan magnet yaptırırım dedim ama sonra eflal hayal kurma eşin yine burnundan getirir dedim, bir kere sorucam yok derse ısrar etmiycem onla uğraşacak gücüm yok çünkü

aynen canım anlamıyor bizim eşler:)

bende beğeniyorum canım kimseyide kıskanmıyorum yazdığım yanlış anşaşılmış

ha hay çok tatlı ya

canım tabi ki rahatsız olduğunu belirteceksin neden rahatsız olduğunuda anladım zaten kaldı ki savaş var aç çocuk var diye yemeyip içmiyormuyuz eğlenmiyomuyuz, maalesef o haberleri görünce ağlıyoruz sonra unutup hayatımıza devam ediyoruz

evet birde bu var sinüzit oldum gitmem lazım sen yazınca vazgeçtim:KK43:

ben mutlu olmadığımı mı yazdım ya da rahatsız olduğumu, ayrıca paylaşılan her şeyi beğendiğimi süsü püsü sevdiğimide yazdım ama herkes istediği şekil anlamış

ah canım Allah korusun depremden korkuyorum hem de çok:KK43:

ha hay ablan annem gibiymiş:)

canım yanlış anlaşmışsınız ben kimsenin paylaştığından rahatsız olduğumu yazmadım hiç bir zaman tam tersi heveslendiğimi ama yapamadığımı yazdım, isteyen istediğini paylaşsın ama siz olayı kıskançlığa getirmişsiniz:KK43:
saskinlik icinde yazini okudum eflalim,bunca yazdigim satirlardan bunlari cikarabilmen kutfen 5-6 sayfa geriye git ve tekrar tekrar yazdiklarini oku lutfen,kimse sana kiskanmanin k sini kastetmedi bile,Alan var alamayan var hic dusundunuz mu,bir milyoncudan bile alip kutlasam esim zehir eder diyorsun,sonra herkes bebek arabasu vs pahali ucuz demeden paylasiyo diyorsun,bende bunlari sana dile getirerek hayrr onemli olan parada pulda diil,kucuk imkanlarlada birseyler yapilabilecegini acikliyorum ve seni kiskanc ilan ettimi soyluyorsun ve inanamiyorum halen daha
aylardir her zamn begenileri takdirlerini aliyorum hic bir zamn birbirimize karsi tersbir uslubumuz bile olmadi sadece sana buranin paylasim alaninin oldugunuda senin nasil paylasma hakkin varsa herkesde kucuk buyuk paylasabilir onuda kastetmeye calistim ki kaldiki neden kiskanasinki,hickimsedende eksigin yok,cok sukur hamdolsun halimize,gercekten boyle dusundurduysem seni bunca zaman daha da kendimi ifade etmeye calisip bosyere yormayim ben kendimi neyse....

Canım senin yazdığın gayet netti anladım sorun yok, ince düşünmende çok hoş ama şahsen ben rahatsız olmuyorum süsü püsü seviyorum bakmak açıkçası çok hoşuma gidiyor başka sayfada açsanız orayada bakarım ben, kaldı ki burdan heveslenip bende yapsam mı dedim tatilde bakıcam yapmak istiyorum ama eşim kabul etmez doğum günü konusunda farklı düşünceleri var, yapsamda sağolsun sevde keyfekedersaatlerimi yazmıştı baktım çok hoş bir site sadece çıktı alınacak vs. minione fotomagneti yazdı ordan magnet yaptırırım dedim ama sonra eflal hayal kurma eşin yine burnundan getirir dedim, bir kere sorucam yok derse ısrar etmiycem onla uğraşacak gücüm yok çünkü

Anlamadım ama Sanırım benim yazdıklarım sorun olmuş, neresi sorun oldu neresinde kıskançlık gibi bir şey var ben anlamadım, sen alan var alamayan var puset örneği vs verince ben de hepimiz burada bu tarz şeylerle mutlu oluyoruz a bağlamaya çalıştım. Biz mutlu olduk, sen de mutlu ol gibi bir şey demedim. Ama hihami nin dediği gibi yazı diliyle herhalde kendimizi net ifade edemiyoruz.
Herneyse ocak ayı en güzel ay benim bizim için.. Evlatlarımıza kavuştuk maksat mutlu olmak, herkese de ailesiyle evladıyla sğalık mutluluk dileyip konuyu uzatmama taraftarıyım ben.. Yanlış anlaşılmalardan öteye gitmiyor çünkü..

saskinlik icinde yazini okudum eflalim,bunca yazdigim satirlardan bunlari cikarabilmen kutfen 5-6 sayfa geriye git ve tekrar tekrar yazdiklarini oku lutfen,kimse sana kiskanmanin k sini kastetmedi bile,Alan var alamayan var hic dusundunuz mu,bir milyoncudan bile alip kutlasam esim zehir eder diyorsun,sonra herkes bebek arabasu vs pahali ucuz demeden paylasiyo diyorsun,bende bunlari sana dile getirerek hayrr onemli olan parada pulda diil,kucuk imkanlarlada birseyler yapilabilecegini acikliyorum ve seni kiskanc ilan ettimi soyluyorsun ve inanamiyorum halen daha
aylardir her zamn begenileri takdirlerini aliyorum hic bir zamn birbirimize karsi tersbir uslubumuz bile olmadi sadece sana buranin paylasim alaninin oldugunuda senin nasil paylasma hakkin varsa herkesde kucuk buyuk paylasabilir onuda kastetmeye calistim ki kaldiki neden kiskanasinki,hickimsedende eksigin yok,cok sukur hamdolsun halimize,gercekten boyle dusundurduysem seni bunca zaman daha da kendimi ifade etmeye calisip bosyere yormayim ben kendimi neyse....

Ayıptır söylemesi eflalim sana mı alınmış, bana mı alınmış ben onu bile anlamadım çünkü yazdıklarımızda öyle bir şey yoktu.

Gunaydinlar herkrse ..zor bir geceydi kızım oksuruktrn burundan uyuyamadi ya hicbiseyde olmadı havalarda güzel niye hasta oldu anlamadik inş gececk napalim pazartesi sendromu başlıyor optum
gecmis olsun gamzecim desene berbat bir gece gecirmisiz :KK43: cokkk hastayim oyle boyle degil gozlerim yaniyor bogazlarim sis agrili,burnum salya sumuk akiyo buda yetmezmis gibi oglanin uykusu yatim saatte bir kalk emzir salla uyut tam besige koycam tekrar uyansin,bu donguyu saat 7 ye kdr yasadik ve ben hic uyuyamadim,kemiklerim yorgun bitkinim bu hastalik oyle birswyki uyumadan dinlenmeden vucut atamiyor maleswf ve ruhum bu cokuntuyu kaldiramadi sabah 7 de yine oglan uyandi ve ayagimda sallarken aglama krizi gecirdim,sesle hickira hickira,durduramadim kendimi : ( oglumda sicradi esim zaten soka girdi bu yasima geldim boyle bir aglama seklini ilk defa gordum galiba aylarin yorgunlugu birikimiydi,saolsun esim sen git yat ben bakarim deyince yrm saat uyumysum yine kiyamadim bebek actir diye kalktim kahvalti hazirladim,boylebir gune birde yanlis anlasilmak oda tuz biber ekti ustune :KK43:(

canım bende kimse paylaşmasın demedim ama yazdığından bu çıkıyor ya ben yanlış okuyup anlıyorum bilmiyorum, kıskanmayı açıkça ifade etmeye gerek yok ima edilmiş dedim zaten, senin küçük imkanlarla bir şeyler yapılabileceğini söylediğini zaten biliyorum kaldı ki paylaştıklarını hem beğenip takdir etmiyormuyum seni ne kadar beğendiğimi her fırstatta da dile getiriyorum gerek kişilik olarak gerek dış görünüş olarak, tekrar söylüyorum kimsenin paylaştığına bir şey demiyorum ben, bende kendimi ifade edemiyorum demek ki...bende yormuyum o zaman
Ayıptır söylemesi eflalim sana mı alınmış, bana mı alınmış ben onu bile anlamadım çünkü yazdıklarımızda öyle bir şey yoktu.
bunu bana sorsan direk

X