Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım allah razı olsun:)Rabbim bahtını güzel etsin hep iyilikler göstersin inş yavruna ve yavrularımıza..
Gel gel yetiş halaya tey tey teyNerelerdesin sen güzelim uğra lütfen hobin hayırlı olsunda bizide unutma:)
Oyy maşaallah düz saçlı çağlarda ayrı bir yakışıklıymıs:)
yerim o abdullahı bekle bende geliyorum halaya:)
geçmiş olsun canım
biliyorum canım herkesin sıkıntısı var ben beceremiyorum takmamayı olmuyor duham çok fazla hassasım maalesef nefret ediyorum bu huyumdan, bilmiyorum ne olurum ben
maşaallah çalışkan anne:)
teşekkür ederim canım:)Yok ya bizimkinde bi değişiklik olmuyo. Ateşliyken bile durmadı çocuk ya ordan oraya gezindi durdu sıpa :)
İyi doğmuş kuzucuğunn. Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar geçirir inşallahh
Bizim daha 4 tanecik :) diş çıkmadığı için rahatız biraz :) Çağlar bey kesin diş çıkarmak için benim çalışmamı bekliyodur. O zaman uykusuz bırakayımda iyice uykusuz kalsın diye düşünüyodur kesin :)
maşallah paşaya darısı bize diyelim ama hiç ümidim yok benim yembelden..Bizimkide yaşını karşıladı. Doğum gününe 3-4 gün kala yürüdü. Gerçi bizimki denizliye gidip kızenlerini görmeyi bekliyomuş :) şimdi emeklemek istemiyo artık ama düşüncede kendisi kalkamıyo henüz. Tutunabileceği yere kadar ( duvar koltuk sandalye damacana ne varsa artık etrafında) emekliyo kalkıyo hemen :) darısı başına artık. Ama hiç durmuyo artık. Dün akşam eşim salonda tv izliyodu bende yatak odasında çamaşır katlıyodum. Arada uzunca bi kpridor var. Bi benim yanıma geliyo bi babasının yanına gidiyo ama hiç durmuyo. Kaç kere gitti geldi sayamadım valla :) emeklerlen kendi başına gitmezdi öyle kimin yanındaysa orda kalırdı :) bide koridord a karanlıktı açmadım ışığı öle gitti geldi baya bi :)
eflalime katılıyorum çok yakışıklı senin ve minionenin oğlunun saçlarına bitiyorum bende hep gür be düz saçlı oğluş istemişimdir ama bizim saç çok az..@eflalim benim kara çikin böcüğüme yakışıklı dediğin içinde teşekkür ederiz :)
Bebeği sık uyanan annelerrr size bişey soracağım. Hamileliğinizde sizin uykularınız nasıldı?
hadi canım inş ikna edersin eşini zayıf noklarından vur eşini ben birşey isteyince öyle yapıyorumCanım ben kamu yönetimi okuyordum bırakmıştım, af çıktı ya eşim asla kabul etmedi ama seneyede bu hakkım varmış, eşim ilahiyat okursun demisti onda da yan çizdi ki benim alt yapım yok imam hatipli değilim arapca için kurs şart ona da gidemem, ygs ye gireyim diyorum başladı kayitlar ama eşim kabul etmez okuyup mesleğim olursa onu terkediceğimi düşünüyor 6-20 ocak arası başvurular ikna edebilirmiyim deniycem tabi ygs nasıl falan bilgim yok öss de kaldım ben korkuyorum yani becerememekten, tabi açıköğretim hangi bölum olacak onu da bilmiyorum...
ay koptum gülmekten tülay geri dönÇok geçmiş olsun
kız nerden geldi aklına tülay öldüm gülmekten
canım şükür diğerleri küçülmüş, inşaallah kolayca geçer ameliyatta bak biz unuttuk bile:)
ay sen var ya hstayım sana:) harfleri kalıplamı yaptın bu kalıp nerden alınır:)
AminBen demiyim hiç umutsuz olur:)
oyy maşallah ardaya sevsinler onun hevesini:)
sağlıklı uzun ömrü oldun birde kız kardedi inşaallah:)
ayy çok tatli ya maşallah
kim çirkin tam karizma:) benim uykum normaldi wc ye kalkma dışında
Sen hep yap aluntılarını renk katıyorsun topiğe:)Şükür alıntılarımi yaptım rahatça temizlik topigine ugrayabilirim:)
İyiki doğmuş kuzun nice yıllara canımKizlar selamlar, girlboymom etiketleyince yazmadan gecemedim :) iyiz cok sukur dogim gununuzde gecti aile arasi biseyler yaptik, abartmak istemedim, ki esime bu kadari bile abarti gelmis, Suriyeli bebekler donarak oluyor abartmayalim diyor.. Hak veriyorum cok uzuluyorum onlarda bebek of of geldim gelir gelmez icinizi kararttim..
Konulari takip etmeye calistim ama basaramadim umatim kotu bisey olmamistir herkes iyidir, dogum gunu olanlarinkini kutluyorum hayirli yaslari olsun insallah kuzularin :)
amiiiiin teşekkür ederim kuzum
Ben altı aydan sonra pek önemsemedim ama her at bi sebepten gidiyorduk gitmişken aylık muayneyide yapıyorduk..Yazamıyorum bir türlü..
hihami mhulyak 1 lerniz çok güzel olmuş:) biz de mustela kutularından yaptık:) pembe dırfırlı ama misafir çocukları alıp götürdü:))
PINAR45 taşların ermesine çok sevindim diğeri de kendiliğinden gider inş güzel kuzucum küçücük yaşında ağrı çekiyor.. Çok geçmiş olsun tez vakitte şifa bulsun inş.
Kızlar biz her ay doktora kontorle gidiyorduk ama 1. Yaş sonrası artık gitmeye gerek var mı? Bizim doktor hastanede olmadığı için çağırıyor, aslında adam çağırmıyor ama eşim de pimpirikli götürmek istiyor. E ben de hamile olunca artık yolculuklar zor geliyor gitmeyi hiç istemiyorum, düzenli gitmek gerekiyor mu hala ay ay?
Canim acikogrrtim sayfasini takip ediyorum orada bircok ilahiyat okuyan ablalar var 40-45 yaslarinda bile. Onlardan cesaret aldim bende.Canım pes etme kaşikla değilde siz yerken bıkmadan elinle böl ver inşaallah alışır
Bende öyle düşünuyorum o yüzden yapmak istemiyorum
Kuran kursuna bende gittim canım videoyla yapabilirmiyim ki eşim öyle köreltti ki beni
Biz hic gitmiyoruz desem 3-4 aylik di en son sadece kontrol amacli herhalde...onun disinda hastalaninca acil servise gorunup geliyorduk.bi tokat a gittigimizfe kotu usutmustu dr a gittik igne ilac verdi kullanmadik.simdi yine hasta artik gitmiyruz birsey degismiyo ilaclari icmiyo cunku kusuyo....gerekmedikce gitmeye luzum yok bence simdi kış bi de mikrop hastalik vs.hastaneler.Yazamıyorum bir türlü..
hihami mhulyak 1 lerniz çok güzel olmuş:) biz de mustela kutularından yaptık:) pembe dırfırlı ama misafir çocukları alıp götürdü:))
PINAR45 taşların ermesine çok sevindim diğeri de kendiliğinden gider inş güzel kuzucum küçücük yaşında ağrı çekiyor.. Çok geçmiş olsun tez vakitte şifa bulsun inş.
Kızlar biz her ay doktora kontorle gidiyorduk ama 1. Yaş sonrası artık gitmeye gerek var mı? Bizim doktor hastanede olmadığı için çağırıyor, aslında adam çağırmıyor ama eşim de pimpirikli götürmek istiyor. E ben de hamile olunca artık yolculuklar zor geliyor gitmeyi hiç istemiyorum, düzenli gitmek gerekiyor mu hala ay ay?
Katilyrum canim arapca da bir dil calisinca olacak kadar.cok cok zor degil.Canim acikogrrtim sayfasini takip ediyorum orada bircok ilahiyat okuyan ablalar var 40-45 yaslarinda bile. Onlardan cesaret aldim bende.
İnsallah yaparsin neden yapmayasin. İnterneti verimli kullanan birisisin tanidigim kadariyla. Derslerden de internetin nimetlerinden yararlanirsin.
Aslinda yapayacagimiz birsey yok, sadece cezarrt ve azime ihtiyacimiz var.
Kim kim kim diyor gece yarıyor diye banada desinler tarifini lütfen ben deliksiz uyumayı uyuyup uyumamakta özgür olmayı çok özledim..
Oy maşallah arda paşaya:)
Bizim tembelde turlamayı çok seviyor ama birinin elini tutarak
Kime çekti bu ötlek bilmiyorum
Sagol minionem baslanadan gitsin grip uzak olsun Cabucak atlat ins.
iyi ki dogmus abdullah rabbim hayirli uzun omurler versin kaderini guzel eykesin
amin cnm insallahminione arda ne tatlidir şimdi.biz de dort gozle bekliyoruz valla yürüsun diye durdurmustu tay tay o adimi iki gundur basladik şükür bi kac adim atiyo ana hala tam cesareti yok yasina yuruycek gibi inşallah
yok canım ya sen beceriklisin asıl ben senin eline su dökemem, aslında senin tabirinle ben artık kisneyen at olucam hazır aldırabilirim ama siz yaptıkça heveslendim bunu da denemefim demiyim:) belkide yapmam bilmiyorum ki haberleri izleyince vazgeçiyorum partiden sonra sizinkilere bakıyorum hevesleniyorum:)
canım ben evimi yaz kış demeden havalandırirım bu yüzden eşimle sorun çıkar ben açarım o örter, yalıtım şart maalesef
amin inşallah
ah canım birde eşim anlasa, gündüzde aynı yatıyım bende uyuyum diyemiyorum, çoğu zaman gece emzirmiyorum ki direk sallıyorum yinede aynı benim umudum yok bir sene daha en az böyle
hahahaa vayy kisneyen heeeeVay marifetli anne:)
8 mi bende istiyorum bende ya 5 senedir bırak 8 i 7 ye kadar uyumadım:) inşallah düzelmistir abdullah
veriyorum canım kitap tabi ki yiyor:) kakadan çıkıyor bir sry olmaz:) sanane teeeeyyyzeee deseydin
iste dun aksam tipki anlattigini yasadik cnmBizimkide yaşını karşıladı. Doğum gününe 3-4 gün kala yürüdü. Gerçi bizimki denizliye gidip kızenlerini görmeyi bekliyomuş :) şimdi emeklemek istemiyo artık ama düşüncede kendisi kalkamıyo henüz. Tutunabileceği yere kadar ( duvar koltuk sandalye damacana ne varsa artık etrafında) emekliyo kalkıyo hemen :) darısı başına artık. Ama hiç durmuyo artık. Dün akşam eşim salonda tv izliyodu bende yatak odasında çamaşır katlıyodum. Arada uzunca bi kpridor var. Bi benim yanıma geliyo bi babasının yanına gidiyo ama hiç durmuyo. Kaç kere gitti geldi sayamadım valla :) emeklerlen kendi başına gitmezdi öyle kimin yanındaysa orda kalırdı :) bide koridord a karanlıktı açmadım ışığı öle gitti geldi baya bi :)
hadi bakalim yapinca foto isterizAyy cok guzel olmuslar banada cesaret verdin ins yaparim ovmek gibi olmasinda elimdende her sey gelir aslinda , yigit e konvers ayakkabi patik ormuslugum bile var kek pasta borek islerinide iyi beceririm . Siparisler gelsin bi deneme olarak yapicam buraya eklerim
Çok geçmiş olsun
kız nerden geldi aklına tülay öldüm gülmekten
canım şükür diğerleri küçülmüş, inşaallah kolayca geçer ameliyatta bak biz unuttuk bile:)
ay sen var ya hstayım sana:) harfleri kalıplamı yaptın bu kalıp nerden alınır:)
saoll canim benim Allah razi olsunSELAMUN ALEYKUM dostlar :)) herhalde bı aydır yazamıyorum. sebebı var netım yok tu bııır ıkıncısı 1 hafta yılın son yolcuugu olarak memleketıme gıttım ucuncusu kayınababm geldı 1 haftada o kaldı bızde dorduncusu e mailimi onaylamamı ıstedı bende e maile gırmeye erınınce uyelıksız arada bı baktım ama gecmısı okuyamadım tabı :)))
nasılsınız ıyısınızdır ınsallah canlarım ben cok sukur ıyıyım kısın sogugu evımde ev işi bile zor yapıyorum.goruyorum kı dogum gunu hazırlıkları var ben yapmayacagım ınsanlar bebekler aclıktan olurken eglenmeyı bıle layık gormuyorum kendımde yanlıs anlamayn amacım sızınde keyfınızı kacırmak degıl duygularımdan dusuncelerımden bahsetmek...
surıye madayada kı yetıskınler sessızce bebekler ve cocuklar aglaya aglaya aclıktan oluyor... o bebekler cocuklar gozumde aklımda kalbımdeler hep... elımden bırsey gelmıyor dua edebılıyorum sadece.... allah tum zalımlerı kahru perısan etsın.... bu nımetlerımıze ne kadar sukretsek az..... lutfen dua edelım kıyamet yakındır...
gelıyım muhammed yusumdan haberlere
oglumun 6 dısı var artık 2 sı tam cıkmadı ama... baya zorladı su ıkı gundur mik mik sureklı vızırdanıyor.. bazen sabrım tasıyor bende bagıra bagıra aglayıp avazım cıktıgı kadar bagırmak ıstıyorum... sonar tabı sabret dıyorum :/ cok yaamaz masallahhhh heryere uzanabılıyor ne ara bu kadar buyudu bılmıyorum ınanın... ellerını bırakıyor ayakta duruyor bı adım atıyor hemen ya comelıyor ya oturuyor :) 1 yasına 20 gun var daha normal dımı :) allah tum yavrulara hayırlı omurler versın ınsallah...
@eflalim oglun amelıyat mı oldu tam anlayamadım soyle bı gordum sankı ???
minione guzel olmus odan hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan
aysimason ellerıne saglık ev mıs olmustur :)))
dahada okuyamadım haydı gorusuruz optum hayırlı aksamlar hepınıze :)
Bir hafta sonra bir yaşına girecek oğlum ama hala hiç dişi çıkmadı 7-8 aydir sürekli de huzursuz gece uykular hep düzensiz doktor dis ten diyor huzursuzluğa ama bir türlü dis de çıkmıyor ölüyorum uykusuzluk tan yorgunluktan sonuç olarak dis de yok bari dis çıksa sizde en azından dis çıkıyormuş halimi gör şükret beteri beteri varBenim mızmızın buseferki huysuzluğuda belli oldu yine bir diş patlatmış ya tam bir iki gece tamam artık uyuyor diyırum sonra sil baştan uyku düzenimiz bozuluyor geceleri yatmıyor
Yaw bi deyin kızlar bu nezamana kadar sürecek ben öldüm bittim
Çok güzel olmuş bizimde bir hafta kaldı nasıl yaptın ? Başka neler yapıyorsun? Benimde fikir e ihtiyacım var !!!Selam kızlar bu ne ya herkes mi grip biz de tam atlatamadik görüntüde bişi olmasa da sümüklü sümüklü geziyoruz oğluşla. Grip misafir derken hazırlıkları aksattim baya. Bugün 1 imiz hazırladık suslenmeye hazır bekliyor Eki Görüntüle 1738543
Cook güzel olmuş ellerine sağlık iyiki doğdun :)) şeker hamurunu nereden kaca aldın ?Eki Görüntüle 1739086 Eki Görüntüle 1739088 cmt icin kendime yaptigim pasta
malzemeler
bim pasta keki 2 adet 5 lira
bim pastakrenasi 2 adet 5 lira
3 bardak sut
2 adet muz
1 su bardagi damla cikolata
1 kg seker hamuru (300 gr i artti )
toplam 18 lira maliyeti
sure: 2 saat yapma zamani: bebek uyurken
Supersin harika...ellerine emegine saglik....iyiki dogdun zeynepcimEki Görüntüle 1739086 Eki Görüntüle 1739088 cmt icin kendime yaptigim pasta
malzemeler
bim pasta keki 2 adet 5 lira
bim pastakrenasi 2 adet 5 lira
3 bardak sut
2 adet muz
1 su bardagi damla cikolata
1 kg seker hamuru (300 gr i artti )
toplam 18 lira maliyeti
sure: 2 saat yapma zamani: bebek uyurken