- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 39
Ay evet ya bizimkide agiz dolusu sayiyo hiçbişey anlamıyoruz ama bayılıyoruz eriyoruz resmen eşimle ama en çokta kıbele kıbele diye tekrarlamasına bayıldım artik ne demekseGünaydın kizlarrrrdigil diğil gibi anlamsız sozlerle uyanmak dünyanın en güzel şeyi
İnşallah gelir canım menun gUzel ama bi placa falan mi eklesen kalabalık gelecekler sanirimKızlarım fikir verin kardeşinize güzel tarifleriniz varsa yazın malum pazar d günümüz
menüyü yazayım ekleme çıkarma fikriniz olursa açığım:)
pasta
şalgamlı bulgur salatası
peynirli börek
tatlı-tuzlu kurabiye
patates topları
çikolatalı kek topları
içecekler
bide Aras kargo iki gündür teslimatta olan magnetlerimi getirmedi dun defalarca aradım,bugün mutlaka gelecek dediler gelmedi ve şubeye de ulaşamadım,inşallah yarın öğleye kadar çalışırlar yoksa elimde patladı resmen
Kibele diye doğa tanrıçası mi aavardi ne senin kız mitolojide çözmüşAy evet ya bizimkide agiz dolusu sayiyo hiçbişey anlamıyoruz ama bayılıyoruz eriyoruz resmen eşimle ama en çokta kıbele kıbele diye tekrarlamasına bayıldım artik ne demekse
Kolay gelsin düğün gibi oh iyiki doğdu çağlar beyKızlarr bizde bugün doğum günümüzü kutlayacağızz. Küçük bişey olsun istiyodum anane babanne dedeler teyzemiz ve amcamız olsun istiyodum sadece ama iş büyüdü biraz. Benim teyzemler dayımlar ve eşimin teyzeleri dayılarıda girdi devreye 35-40 kişi olcaz. Hazırlıkta pek bişey yok. Pasta poğaça bide kaynanamlar bişey yaptırıyomuş... Nasıl olcak bilemeyom garii :) öpüyorum hepinizii kendinize iyi bakın. Byeee
placa ne beynim,bilemedimİnşallah gelir canım menun gUzel ama bi placa falan mi eklesen kalabalık gelecekler sanirim
Kızlarım fikir verin kardeşinize güzel tarifleriniz varsa yazın malum pazar d günümüz
menüyü yazayım ekleme çıkarma fikriniz olursa açığım:)
pasta
şalgamlı bulgur salatası
peynirli börek
tatlı-tuzlu kurabiye
patates topları
çikolatalı kek topları
içecekler
bide Aras kargo iki gündür teslimatta olan magnetlerimi getirmedi dun defalarca aradım,bugün mutlaka gelecek dediler gelmedi ve şubeye de ulaşamadım,inşallah yarın öğleye kadar çalışırlar yoksa elimde patladı resmen
Poacaplaca ne beynim,bilemedim
inş yarın çalışırlar canm bende yarım gün diye biliyorumBugün çalışmıyorlar yrın yarım gün sanırım..
Çikoltalı kek topunu ele bence pasta var çünkü.
Yoğurtlu kereviz havuç ospanak yarma salatası gibi bir şey ekleyevilirsin. Tatlı tuzlu kurabiyeye de gerek yok gibi. Kuraniyelet genelde kalıyor bizde. Börek salata pasta gibi eoyurucu şeyler olsun bence.
Benim dün akşamki misafir menüm:
Bebeklere tarhana çorbası
Sinide Kaz pilav
Patlıcan dolması
Lahana sarması
Mercimek köftesi
İçli köfte
Portakallı kereviz salatası
Çeri domateste naneli süzmeli yoğurt (noel baba gibi oluyor)
Pasta
Muffins
Cakepops
Kuruyemiş/meyve
Benim misafirlerim yatılı diye pilav vs vardı. Ama salata ve doyurucu şeyleri fazla tutmak iyi oluyor..
Evet ben de tek başımayım zorluğu biliyorum allah yardımcın olsun...inş yarın çalışırlar canm bende yarım gün diye biliyorum
menuyede ellerine sağlık :))
beybimm ben gurbet ellerde bebemle Bi başımayım :))) dediğin gibi salataları artırayım,doyurucu olsun
Canım ya Rabbim sağlığını versin inş korktugun gibi değildir kendini yorma doktro kontrollerine git ve olmasada kendini korkutma hayırlısıyla olur canım benimSlm kızlar moralim çok bozuk yılın ilk günüme çok kötü Bi şekilde girdik. Dün iş çıkışı kanamam başladı çok çok azdı önemsemedim.oğlumdada bu haftalarda öyle olmuştu çünkü. Eve geldim. Geceye doğru artmaya başladı. Sabah acile gittik. Muayeneye ilk kez pazartesi gidecektim. Doktor baktı ultrasonla kese görünmüyor dedi vajinal muayene yaptı yine göremedi. 2 tane gebelik testi yaptım ikiside pozitifti dedim. Kan tahlili yaptılar betahcg 16 çıktı. Kimyasal gebelik büyük ihtimal dedi. Pazar tekrar gelip kan tahlili yaptır düşmesi gerekiyor dedi. Benim aklım dış gebelikte kaldı inşallah öyle değildir. Çok moralim bozuk çok
Canım çok geçmiş olsun hayırlısı böyledir üzülme lütfen. Dış gebelikte hcg değeri yüksek olur ve ultrasonda görünür rahim duvarından anlaşılır diye biliyorumSlm kızlar moralim çok bozuk yılın ilk günüme çok kötü Bi şekilde girdik. Dün iş çıkışı kanamam başladı çok çok azdı önemsemedim.oğlumdada bu haftalarda öyle olmuştu çünkü. Eve geldim. Geceye doğru artmaya başladı. Sabah acile gittik. Muayeneye ilk kez pazartesi gidecektim. Doktor baktı ultrasonla kese görünmüyor dedi vajinal muayene yaptı yine göremedi. 2 tane gebelik testi yaptım ikiside pozitifti dedim. Kan tahlili yaptılar betahcg 16 çıktı. Kimyasal gebelik büyük ihtimal dedi. Pazar tekrar gelip kan tahlili yaptır düşmesi gerekiyor dedi. Benim aklım dış gebelikte kaldı inşallah öyle değildir. Çok moralim bozuk çok