2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım rabbim tez zamanda sanada nasip etsin o zaman aklıma geldikçe dua edicem sana ama stres yapma lütfen rabbim ol der olur
teşekkür ederim canım:)

Artık çocuk olsun stresi yok bende elhamdulillah abdullagım oldu binlerce şükür ya oda olmasaydı diyorum hep beni başka sebepler strese sokuyor çok takan bi insanım bide çok kırılgan

Çocukta olmasa en kötüsü 3 yumurtamız hazırda var onlardan birini yaparız:)

Umarım dediğin gibi olur..benim 2.si de sürprizdi ama hep iyiki oldu diyorum.eminim 3.sü de olunca da öyle olacak ama benim için çok Zor olacak.eşime göre bişey yok o gelene kadar işten çocuklar uyumuş oluyor benimde pestilim çıkıyor.bakalım Nasıl olacak allah Bi kolaylığını verir..bide 4 yıldır doğru düZgün çalışamadım..iznim bitti hamile kaldım..şimdi de bitmeden..bende çalışmayı çok seviyorum..en az 3 sene daha evdeyim artık

Eşimin ailesi yüzünden hep strese girerdim sonrada karabasan çökerdi uzun zamandır olmuyordu şimdi yine çöktü uyumaya korkar oldum
Karabasan çok kötü ya bende de oluyo ara ara..ama genelde gün içinde çok yorulduğumda oluyor

Kizlar e bebekten indirim kuponu kazandim yarin aksama kasar kullanilacak egger alisverisde ihtiyacini varaanozelden verebilirim 125 tl ve uzeri icin 20tl indirim isteyen varsankodu veririm

Karabasan çok kötü ya bende de oluyo ara ara..ama genelde gün içinde çok yorulduğumda oluyor
Ben bekarken hiç olmazdı mişanlandıktan sonra başladı beni çok strese soktu bu herif
Şimdi o bitti ailesi başladı bende strese girince öyle oluyor yorulmada üstüne eklenince hepten oluyor ama çok kötü bi durum bir an öleceüim diye korkuyorum..

Canım hiç kafana takma bak maşallah nur topu gibi oğlun var hiç olmayanlar napsın çok zor allahım isteyen herkese ve hakeden herkese nasip etsin.şu kayserideki olaydaki çocukların öz annesi gibi kadınların olmasın mesela.bi anne ne olursa olsun vazgeçmez çocugundan geçmemeli onları dünyaya biz getiriyosak bakmak zorundayız. Dün izledim izlemez olaydım psikolojim alt üst oldu izlemeyenler lütfen izlemeyin yürek paramparça oluyo.

Canım bakarken bi ara bendede oluyodu bağırıyordum sesim çıkmıyodu hiçbi yerimi hareket ettiremiyodum annem nas süresini oku dedi sonra ve geçti şükür

Kızlar oğlum ablasini acayip kiskaniyor kızım yanima yatıp sarılınca sinirleniyro saçını cekiyor..Allahım bugunleride gördük ya hep ahmet mi kiskanilacakti azcıkta o kıskansın bu arada önüne kalın boya kağıt koyun gösterin kağıt karalar

Canım bakarken bi ara bendede oluyodu bağırıyordum sesim çıkmıyodu hiçbi yerimi hareket ettiremiyodum annem nas süresini oku dedi sonra ve geçti şükür
Ben nas süresini olumadan yatmıyorum canım dün regl dim ondan çöktü üstüme herhalde allah kuranı dilimizden eksik etmesin..

Oy oy yerim ben o kıskanan tosunu:)

Gittikçe anneye düşkün oluyorlar benim kimse yok biri olsaydı abdullahta kıskanırdı babası var onuda kuskanmıyor malum babasını görünce yanından ayrılmıyor

Ben izledim üvey anne kadar öz anneyide suçladım hiçmi fark etmemiş boşanmış olabirsin ama çocuklarınıdamı görmüyordun hadi çocuklarından vazgeçip boşandın haftada birde olsa annelik yap allah esirgesin ben öyle bi duruma düşersem çocuğumu kimseye bırakmam babasına bile güvenmem

Oy oy yerim ben o kıskanan tosunu:)

Gittikçe anneye düşkün oluyorlar benim kimse yok biri olsaydı abdullahta kıskanırdı babası var onuda kuskanmıyor malum babasını görünce yanından ayrılmıyor
Geçen babası verdi bakıcıya ağlamış bizimki bana by by yapıyor babayla beraber ciktigimizdada ağlamadı ama direk babacı çıktı sabah çocuk odasının yatağına gitmiş bakıyor ba aba diye oysak o baba yok nöbette evde küçük herif gibi dolanmslari çok komik değil mi bi yürüsün gör o popoyu

Bende dun akşam izledim tam da izleyemedim o çocuk bunları asla unutamayacak ne sağlıklı bi hayati nede cinsel hayati sosyal hayatı olacak inş unutur kuzum çok üzüldüm çok nasıl farketmez hem bi kaç kiyat et değişik geldi baana baba bi kere izlediği halde tekrardan ayni şeyin yapılması için beklemiş mi anlayamadim

Ahaha aynı abdullah babasından yatağı almış babası koltukta yatıyor geçen sabah komşunun zili çaldı uyuyan abdullah kafasını kaldırıp aba baa dedi kapı çalınca babası geldi sanıyor

Bide babasını görünce bana yokatları yapıştırıyor beni ona ver diye

aysimason canim dua niyetiyle okuyabilirsin.Allahin izniyle muhafaza olunursun...ben okurum adetliyken de dua niyetiyle ama ve ezberden
okunabiliniyormu ben okuyayım ozaman hert ayeti okuyabiliyormuyuz mesela ayetel kürsi falan??

orayı bende anlamadım ama anneleri konuşmuştu işte çocukların şiddet gördüğünü fark etimişmiş de o an onu boğasım geldi madem fark ettin neden sessiz kaldın puuuf yine sinirlendim..

da yak haaaa aferin ona

Ahmet beni uyur diye yalvariyo ama yatırmıyorum ger gece ben ina yalvarıyordum ohh

hehehe cnm bnm saol bu yognlugunda detsyli cvplandirdigin icin
sende sanirim elindrn geldigince gayret ediyorsubn ama anladigim o ki bu aralar hcbiri yemiyor galiba
100 kg olcam demissin hayatta inanmam abartiyormussun gibime grliyor
egerki istahin aciksa inanki bu aralarherkes oyle bence donemsel bu istah olayii sen iradeli bir annesin istesen tig gibi olursun sadece istemiyorsun:)))) sutumuz sekteye ugramasin can bogazdan gelir canim Afiyet olsun
boyle diyorum ama kararim kati ayda 5 gunluk yogurt duyetine basliyorum pztden cumaya 5 gun sadece ve haftads 3 kg ymus
zaten hedefim 9 kg vermekti
allah nasip ederse 3 ayda tekrarlamayi dusunuyorum
atiyorum diyet listesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…