teşekkür ederim canım:)Canım rabbim tez zamanda sanada nasip etsin o zaman aklıma geldikçe dua edicem sana ama stres yapma lütfen rabbim ol der olur
Umarım dediğin gibi olur..benim 2.si de sürprizdi ama hep iyiki oldu diyorum.eminim 3.sü de olunca da öyle olacak ama benim için çok Zor olacak.eşime göre bişey yok o gelene kadar işten çocuklar uyumuş oluyor benimde pestilim çıkıyor.bakalım Nasıl olacak allah Bi kolaylığını verir..bide 4 yıldır doğru düZgün çalışamadım..iznim bitti hamile kaldım..şimdi de bitmeden..bende çalışmayı çok seviyorum..en az 3 sene daha evdeyim artıkDönem deyince anladım zaten canım bizimkinin devreleri çok hızlısınz diyor eşimde bebek size dede diyecek diye susturuyor..eşinin ve senin isin daha zor Allah yardımcın olsun ..bencede geleceği varmış ne güzel gelmiş kolaylikla büyüt inş gönlünü ferah tut herkes hamilelikle uğraşırken sen ununu eleyip asacaksin
Karabasan çok kötü ya bende de oluyo ara ara..ama genelde gün içinde çok yorulduğumda oluyorEşimin ailesi yüzünden hep strese girerdim sonrada karabasan çökerdi uzun zamandır olmuyordu şimdi yine çöktü uyumaya korkar oldum
Ben bekarken hiç olmazdı mişanlandıktan sonra başladı beni çok strese soktu bu herifKarabasan çok kötü ya bende de oluyo ara ara..ama genelde gün içinde çok yorulduğumda oluyor
Canım hiç kafana takma bak maşallah nur topu gibi oğlun var hiç olmayanlar napsın çok zor allahım isteyen herkese ve hakeden herkese nasip etsin.şu kayserideki olaydaki çocukların öz annesi gibi kadınların olmasın mesela.bi anne ne olursa olsun vazgeçmez çocugundan geçmemeli onları dünyaya biz getiriyosak bakmak zorundayız. Dün izledim izlemez olaydım psikolojim alt üst oldu izlemeyenler lütfen izlemeyin yürek paramparça oluyo.teşekkür ederim canım:)
Artık çocuk olsun stresi yok bende elhamdulillah abdullagım oldu binlerce şükür ya oda olmasaydı diyorum hep beni başka sebepler strese sokuyor çok takan bi insanım bide çok kırılgan
Çocukta olmasa en kötüsü 3 yumurtamız hazırda var onlardan birini yaparız:)
Canım bakarken bi ara bendede oluyodu bağırıyordum sesim çıkmıyodu hiçbi yerimi hareket ettiremiyodum annem nas süresini oku dedi sonra ve geçti şükürBen bekarken hiç olmazdı mişanlandıktan sonra başladı beni çok strese soktu bu herif
Şimdi o bitti ailesi başladı bende strese girince öyle oluyor yorulmada üstüne eklenince hepten oluyor ama çok kötü bi durum bir an öleceüim diye korkuyorum..
Ben nas süresini olumadan yatmıyorum canım dün regl dim ondan çöktü üstüme herhalde allah kuranı dilimizden eksik etmesin..Canım bakarken bi ara bendede oluyodu bağırıyordum sesim çıkmıyodu hiçbi yerimi hareket ettiremiyodum annem nas süresini oku dedi sonra ve geçti şükür
Oy oy yerim ben o kıskanan tosunu:)Kızlar oğlum ablasini acayip kiskaniyor kızım yanima yatıp sarılınca sinirleniyro saçını cekiyor..Allahım bugunleride gördük ya hep ahmet mi kiskanilacakti azcıkta o kıskansın bu arada önüne kalın boya kağıt koyun gösterin kağıt karalar
Ben izledim üvey anne kadar öz anneyide suçladım hiçmi fark etmemiş boşanmış olabirsin ama çocuklarınıdamı görmüyordun hadi çocuklarından vazgeçip boşandın haftada birde olsa annelik yap allah esirgesin ben öyle bi duruma düşersem çocuğumu kimseye bırakmam babasına bile güvenmemCanım hiç kafana takma bak maşallah nur topu gibi oğlun var hiç olmayanlar napsın çok zor allahım isteyen herkese ve hakeden herkese nasip etsin.şu kayserideki olaydaki çocukların öz annesi gibi kadınların olmasın mesela.bi anne ne olursa olsun vazgeçmez çocugundan geçmemeli onları dünyaya biz getiriyosak bakmak zorundayız. Dün izledim izlemez olaydım psikolojim alt üst oldu izlemeyenler lütfen izlemeyin yürek paramparça oluyo.
Geçen babası verdi bakıcıya ağlamış bizimki bana by by yapıyor babayla beraber ciktigimizdada ağlamadı ama direk babacı çıktı sabah çocuk odasının yatağına gitmiş bakıyor ba aba diye oysak o baba yok nöbetteOy oy yerim ben o kıskanan tosunu:)
Gittikçe anneye düşkün oluyorlar benim kimse yok biri olsaydı abdullahta kıskanırdı babası var onuda kuskanmıyor malum babasını görünce yanından ayrılmıyor
Bende dun akşam izledim tam da izleyemedim o çocuk bunları asla unutamayacak ne sağlıklı bi hayati nede cinsel hayati sosyal hayatı olacak inş unutur kuzum çok üzüldüm çok nasıl farketmez hem bi kaç kiyat et değişik geldi baana baba bi kere izlediği halde tekrardan ayni şeyin yapılması için beklemiş mi anlayamadimBen izledim üvey anne kadar öz anneyide suçladım hiçmi fark etmemiş boşanmış olabirsin ama çocuklarınıdamı görmüyordun hadi çocuklarından vazgeçip boşandın haftada birde olsa annelik yap allah esirgesin ben öyle bi duruma düşersem çocuğumu kimseye bırakmam babasına bile güvenmem
Ahaha aynı abdullah babasından yatağı almış babası koltukta yatıyor geçen sabah komşunun zili çaldı uyuyan abdullah kafasını kaldırıp aba baa dedi kapı çalınca babası geldi sanıyorGeçen babası verdi bakıcıya ağlamış bizimki bana by by yapıyor babayla beraber ciktigimizdada ağlamadı ama direk babacı çıktı sabah çocuk odasının yatağına gitmiş bakıyor ba aba diye oysak o baba yok nöbetteevde küçük herif gibi dolanmslari çok komik değil mi bi yürüsün gör o popoyu
okunabiliniyormu ben okuyayım ozaman hert ayeti okuyabiliyormuyuz mesela ayetel kürsi falan??aysimason canim dua niyetiyle okuyabilirsin.Allahin izniyle muhafaza olunursun...ben okurum adetliyken de dua niyetiyle ama ve ezberden
orayı bende anlamadım ama anneleri konuşmuştu işte çocukların şiddet gördüğünü fark etimişmiş de o an onu boğasım geldi madem fark ettin neden sessiz kaldın puuuf yine sinirlendim..Bende dun akşam izledim tam da izleyemedim o çocuk bunları asla unutamayacak ne sağlıklı bi hayati nede cinsel hayati sosyal hayatı olacak inş unutur kuzum çok üzüldüm çok nasıl farketmez hem bi kaç kiyat et değişik geldi baana baba bi kere izlediği halde tekrardan ayni şeyin yapılması için beklemiş mi anlayamadim
Ahaha aynı abdullah babasından yatağı almış babası koltukta yatıyor geçen sabah komşunun zili çaldı uyuyan abdullah kafasını kaldırıp aba baa dedi kapı çalınca babası geldi sanıyor
Bide babasını görünce bana yokatları yapıştırıyor beni ona ver diye
hehehe cnm bnm saol bu yognlugunda detsyli cvplandirdigin icinGünaydın kızlar dun tüm gun mısafırlıkteydık aksam 10da gırdık eve..aksam teyzemın kızındaydık ahmetın yaramazlık yapısına yaparken gülüşüne ınsanları öyle kandırmasına çok güldük ne bulsa avuçladı habıre ondan bısey kacırdık ne yorucuydukızımı özel dişçime görürdük hıcbısey yok bu ağrı yapmaz sadece lekelenme kendınız fırcalayın 3ay sonra kontrole gelin defo çok sevindim devlettekı doktora kalsa anestezı ile dolgu yapılacaktı hatta çekilecekti . Esım nöbete gıttı yıne ızınlı olmanın acısı üst-üste nöbet neyse yenı yıl geliyor resmı tatıl var greco carsambada nöbetçi sizde pazar pazar ohh iyisinizdir
Bu aradaminione mı sormustu yemek saatlerini sabah aslında karışık kahvaltı varıyordum ama ısırmıyor bugun mesela ne faydası varsa tost yedi bizimle parca parca 5minik parca arada hep emer ben evdeyken uyuma çalışmaları oglen genelde çorba pilav yada makarna tarzı pek sevmiyor sebzelerden bi patates havuç haslanmıs karnıbahar
aksam 7 gibi çorba yoğurt yoğurt meyveli olursa bide sevr se çoğu zaman yemez yoğurt annesi sevmiyorduyatmadan bazen kuruyemiş ezıp verıyorum yada bebe buskıvısı pısırıp ama yemıyo gecede sureklı memede vu ara ne yapsam ben yıyorum zaten yüz kilo olcam