Günaydın kızlar dun tüm gun mısafırlıkteydık aksam 10da gırdık eve..aksam teyzemın kızındaydık ahmetın yaramazlık yapısına yaparken gülüşüne ınsanları öyle kandırmasına çok güldük ne bulsa avuçladı habıre ondan bısey kacırdık ne yorucuydu
kızımı özel dişçime görürdük hıcbısey yok bu ağrı yapmaz sadece lekelenme kendınız fırcalayın 3ay sonra kontrole gelin defo çok sevindim devlettekı doktora kalsa anestezı ile dolgu yapılacaktı hatta çekilecekti
. Esım nöbete gıttı yıne ızınlı olmanın acısı üst-üste nöbet neyse yenı yıl geliyor resmı tatıl var greco carsambada nöbetçi
sizde pazar pazar ohh iyisinizdir
Bu arada
minione mı sormustu yemek saatlerini sabah aslında karışık kahvaltı varıyordum ama ısırmıyor bugun mesela ne faydası varsa tost yedi bizimle
parca parca 5minik parca arada hep emer ben evdeyken uyuma çalışmaları oglen genelde çorba pilav yada makarna tarzı pek sevmiyor sebzelerden bi patates havuç haslanmıs karnıbahar
aksam 7 gibi çorba yoğurt yoğurt meyveli olursa bide sevr se çoğu zaman yemez yoğurt annesi sevmiyordu
yatmadan bazen kuruyemiş ezıp verıyorum yada bebe buskıvısı pısırıp ama yemıyo gecede sureklı memede vu ara ne yapsam ben yıyorum zaten yüz kilo olcam