2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen teker teker geliyoruz işte hepimiz birden gelirsek sayfa çökebilir :-) teşekkür Ederim canım darısı sana diyelim o zaman hamile duası kabul olurmuş bak eminmisin bi kere daha düşün :KK16: dün öğrendim hala kabullenemedim nasıl olcak bilmiyorummm :KK17::KK17:
Evet evet eminim bende istiyom ikinci çok çok dua et:KK66:

Tesekkur ederim canim baska sehire goturup getrmek sikinti dedigin gibi hani en iyisinin yapacaklarini bilsem yine mesele degil ama ben bi yandan babam kp bi yandan arastirmislar doktorlar idrar yolundan girilerek yapilan operasyonunun riskli olabilecegini idrar kanalini tahrip edip genisleme yapabilecegini soylemisler . Bizde vazgectik . Ocagin 15 inde tahlilleri yapilacak temiz gelirse 20 sinde de ameliyat olacak malesef bakalim hayirlisi . Ilaclarini kullaniyorum arti limonata iciriyorum eritmede faydaliymis bebeklerin tasi yumusak oldugu icin belki ameliyat gunune kadar eriyebilr belli olmaz umudum var daha . Bide bu doktor ilacin eritmeyecegini soyledi ama oraya gelen bazi cocuklarin taslarimi eritmis eczaci dayima sordum oda eritir dedi . Burdaki salak eczaci dozunu az yazmis doktorun recetesine baktim 10 cc yaziyor eczaci 7 cc yazmis bide 10 cc olarak denicem ins erir son care
Inşallah erir canım ameliyata hiç gerek kalmaz. Güzel haberler verirsin inşallah

Ayy ne güzel ikinci bebek haberleri gelmiş maşallah sağlıkla kucaginiza alin hepiniz inşallah. :KK36:

Bende istiyorum ikinciyi ve artık eşimde istiyor, bakalım hayırlısıyla olur inşallah :KK68:

Teşekkür ederim canım..büyükle kız arası 27 ay kıza yeni doğacak bebiş arası da 20 ay olacak..2 senede Bi hamileyim yani:)
:KK70:benimde öyle gibi kızımla oğlum arası okulda dalga konusu olsun 5 yılda 2 çocuk 20 yılda 8 eder dıyorlar:cool: ama ben bi 5 yıl ara vereceğim 3.için bakalım:KK25:

Günaydın kızlar dun tüm gun mısafırlıkteydık aksam 10da gırdık eve..aksam teyzemın kızındaydık ahmetın yaramazlık yapısına yaparken gülüşüne ınsanları öyle kandırmasına çok güldük ne bulsa avuçladı habıre ondan bısey kacırdık ne yorucuydu:KK14: kızımı özel dişçime görürdük hıcbısey yok bu ağrı yapmaz sadece lekelenme kendınız fırcalayın 3ay sonra kontrole gelin defo çok sevindim devlettekı doktora kalsa anestezı ile dolgu yapılacaktı hatta çekilecekti:KK47:. Esım nöbete gıttı yıne ızınlı olmanın acısı üst-üste nöbet neyse yenı yıl geliyor resmı tatıl var greco carsambada nöbetçi:KK53: sizde pazar pazar ohh iyisinizdir :KK19:

Bu arada minione minione mı sormustu yemek saatlerini sabah aslında karışık kahvaltı varıyordum ama ısırmıyor bugun mesela ne faydası varsa tost yedi bizimle:KK45:parca parca 5minik parca arada hep emer ben evdeyken uyuma çalışmaları oglen genelde çorba pilav yada makarna tarzı pek sevmiyor sebzelerden bi patates havuç haslanmıs karnıbahar
aksam 7 gibi çorba yoğurt yoğurt meyveli olursa bide sevr se çoğu zaman yemez yoğurt annesi sevmiyordu:oops: yatmadan bazen kuruyemiş ezıp verıyorum yada bebe buskıvısı pısırıp ama yemıyo gecede sureklı memede vu ara ne yapsam ben yıyorum zaten yüz kilo olcam:KK17:

:KK70:benimde öyle gibi kızımla oğlum arası okulda dalga konusu olsun 5 yılda 2 çocuk 20 yılda 8 eder dıyorlar:cool: ama ben bi 5 yıl ara vereceğim 3.için bakalım:KK25:
Hayaller gerçekler:KK43:
Bende senin gibi düşünüyordum 3-4 sene sonra 3.yü yaparım diye ama nasip işte..tüm korunma yöntemlerine rağmen geliyor meleğim.aslında hala kabullenebilmiş değilim ama tek tesellim zaten 3.yü düşünüyordum erken olmuş oldu.bende su dalga konusundan korkuyorum hamileliğimi uzun sure söylemeyi düşünmüyorum.eşimin dönem arkadaşları ilkleri yeni yaparken bizim 3. İnanılır gibi değil:KK43:(

Hayaller gerçekler:KK43:
Bende senin gibi düşünüyordum 3-4 sene sonra 3.yü yaparım diye ama nasip işte..tüm korunma yöntemlerine rağmen geliyor meleğim.aslında hala kabullenebilmiş değilim ama tek tesellim zaten 3.yü düşünüyordum erken olmuş oldu.bende su dalga konusundan korkuyorum hamileliğimi uzun sure söylemeyi düşünmüyorum.eşimin dönem arkadaşları ilkleri yeni yaparken bizim 3. İnanılır gibi değil:KK43:(
Esin ne is yapıyor ..aynen 2 çocuklu tek ben varım arkasaslardan falan ..olsun canım ne güzel sağlıklı doğsunda insanlarin dediğinin önemi yok 3 çocuk hem kardeşler birbirini korur sever oynar ..nasıl hamile kaldın ki canım spiral de mi vardi

Esin ne is yapıyor ..aynen 2 çocuklu tek ben varım arkasaslardan falan ..olsun canım ne güzel sağlıklı doğsunda insanlarin dediğinin önemi yok 3 çocuk hem kardeşler birbirini korur sever oynar ..nasıl hamile kaldın ki canım spiral de mi vardi
Eşim dz subayı..çoğunlukla görevde..olduğu Zaman'larda geç geç geliyor..gecen ay farkında olmadan sprialim düşmüş ben tağim ağzı yarası vardı onu kontrol ettirmek için gittiğimde Dr farketti geçen ay ucuz yırttık yani ama bu ay oldu:)hemen yine taktırcaktım ama Dr biraz dinlensin rahim dedi.sadece bir kere oldu onda da bebiş oldu..eşim diyor ki bebeğin geleceği vardı..tüm önlemlere rağmen..hayırlısı olsun sağlıkla gelsin..

Eşim dz subayı..çoğunlukla görevde..olduğu Zaman'larda geç geç geliyor..gecen ay farkında olmadan sprialim düşmüş ben tağim ağzı yarası vardı onu kontrol ettirmek için gittiğimde Dr farketti geçen ay ucuz yırttık yani ama bu ay oldu:)hemen yine taktırcaktım ama Dr biraz dinlensin rahim dedi.sadece bir kere oldu onda da bebiş oldu..eşim diyor ki bebeğin geleceği vardı..tüm önlemlere rağmen..hayırlısı olsun sağlıkla gelsin..
Dönem deyince anladım zaten canım bizimkinin devreleri çok hızlısınz diyor eşimde bebek size dede diyecek diye susturuyor..eşinin ve senin isin daha zor Allah yardımcın olsun ..bencede geleceği varmış ne güzel gelmiş kolaylikla büyüt inş gönlünü ferah tut herkes hamilelikle uğraşırken sen ununu eleyip asacaksin

Inşallah erir canım ameliyata hiç gerek kalmaz. Güzel haberler verirsin inşallah

Ayy ne güzel ikinci bebek haberleri gelmiş maşallah sağlıkla kucaginiza alin hepiniz inşallah. :KK36:

Bende istiyorum ikinciyi ve artık eşimde istiyor, bakalım hayırlısıyla olur inşallah :KK68:
Sağol canım amin inşallah allah sanada nasip etsin :anneadayı:

kittybetty kittybetty gözünaydın güle güle büyüt ayy noluyoruz kızlar ocak anneleri amma üretken çıktınız:KK66:

aysimason aysimason istiyorsan Rabbim inş verir hayırlı sağlıklı Queen_21 Queen_21 sende patlat bi güzel haber inş
Canım çok sağol aynen ya ne doğurgan çıktık :-) korkmuyoda diilim açıkçası oğlumu tek başıma büyüttüm şimdi ikisi birden allahım kolaylığını verir inşallah

Canım çok sağol aynen ya ne doğurgan çıktık :-) korkmuyoda diilim açıkçası oğlumu tek başıma büyüttüm şimdi ikisi birden allahım kolaylığını verir inşallah
Veriyor canım valla büyüdüler bile simdi ven rahatım ahmet kIzın peşinde koşuyor unutuyor bİzi ablası uyuyorsa mızır mızır başımda

Veriyor canım valla büyüdüler bile simdi ven rahatım ahmet kIzın peşinde koşuyor unutuyor bİzi ablası uyuyorsa mızır mızır başımda
Oğlumda çok acemilik vardı çünkü hayatımda hiç bebek olmamıştı bugünlere geldik şükür şimdi daha tecrübeliyim en azından öyle teselli ediyorum işte kendimi :oops:

X