2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aysimason keser dediysem yani azaltr zor getrir buda daha sancili olmasina neden olur doye biliyorum ama senin azaltmayip agrini kesiyosa bilmm cnm
Bende hep çok adet görmekten şikayetçiydim öyle oluyorduki rengim sapsarı oluyordu şimdi biraz kesiyor ama okadar etki etmiyor bende..

Evet canım büyükler öyle söylüyor annemde en büyük abisinin öyle anneannemin hamile olduğunu anlamadan emzirmesiyle ölmüş anneannem süt vurdu diyormuş.o demekse??bende korktum ama henüz hiç Bi kaynaktan araştırma fırsatım olmadı.inşallah öyle değildir çünkü ben hala emZiriyorum.bi de bizimki Bi uzun emiyo ki:..(

Sagol canim benim burdaki sordugumuz doktorlarin hepsi ayni seyi soyledi bi tek ankara daki yapariz dedi . Bende pek guvenemedim ama inaniyorum o gune kadar o taslar eriyecek elimden geleni yapicam internette cok arastrdim cok yontem var ama bebekler uzerinde uygun olmayabilir sadece limonata ve alkali su aklima yattu onlari vercem

Rahimde sancı kasılma olmazsa 6. Aya kadar emziriliyor ama emzirmek rahimde uyarı yapıyorsa emzirmeyi bırakmak gerekiyor. Ablam 3-4 ay emzirmişti kızını ama Bende sancı ve lekelenme tarzı kanama olunca bıraktım emzirmeyi, ve acı ama gerçek iyi ki de bırakmışım. İlk zamanlar rızkını kestim diye duygusaldım ama bizimki tamamen numaradan mememi açtırıp kapatıp bana eziyet ediyormuş:) rmzirmeyi hızlı bir şekilde bıraktım.

erkek annelrri bugun oglen oglumun pipisinin sis oldugunu farkettim bu durum basiniza geldimi hic?
sunnet derisinide siyirip temizledim gerci ama,az evvel banyo yaptik simdi uyuyor evde travacort krem var azcik pipinin ucuns surup yarinimi bekliyim ?
Canim bir bucuk yasina hatta iki yasina kadar gece kalkmalari oluyor eren oyleydi . Yigit te uyaniyor ben de gece iki uc gibi sutu ilitip icine cicibebe katip biberonla uyurken iciriyorum .

Benim kiz kardesim de hamile dort aylik bi bebegi daha var . Ona da doktor biraktirmasini soylemis ama bebegi alti yedi aylik olana kadar emzirmeyi dusunuyor . Hayirli olsun bu arada beraber buyurler

Canim bir bucuk yasina hatta iki yasina kadar gece kalkmalari oluyor eren oyleydi . Yigit te uyaniyor ben de gece iki uc gibi sutu ilitip icine cicibebe katip biberonla uyurken iciriyorum .
Canım geceleri bişey verme derim ben mama verdiğime rağmen gece 2 veya 3 kere sadece meme veriyorum bazen hiç vermiyorum bari geceleri alışmasınlar yatmadan önce iyice doyursan gerek kalmaz bence

Benim annemde süt bozuyor derdi:)

PINAR45 tam yazmamışım çevremde öyle biberonla gece bedlenen çocuklar vardı gece beslenmesini bırakmaları zor oldu ondan yazdım..

PINAR45 tam yazmamışım çevremde öyle biberonla gece bedlenen çocuklar vardı gece beslenmesini bırakmaları zor oldu ondan yazdım..
Tavsiyen icin sagol canim ben Eren'e de verirdim iki yasindan sonra icmedi artik kendi birakti ama komsumunda bi oglu var uc yasinda hala biberonla gece sut iciyomus iki uc biberon . Annesi yakiniyodu nasi biraktrcam diye . Bide gece bende emziriyorum icsede icmesede ayni emiyo yani . Gece onda yatiyor sabaha kadar ac kalmasin diye veriyorum guzel iciyo.

erkek annelrri bugun oglen oglumun pipisinin sis oldugunu farkettim bu durum basiniza geldimi hic?
sunnet derisinide siyirip temizledim gerci ama,az evvel banyo yaptik simdi uyuyor evde travacort krem var azcik pipinin ucuns surup yarinimi bekliyim ?
Sunnetimi gelmiski pasanin :) yigitin sunnet dersi dardi hic siyrilmiyodu geriye hep siserdi

Canım mesajın ve cevabın için teşekkürler..benim için yeterince açıklayıcı oldu..şimdilik biraz daha denemek istiyorum emzirmeyi..zaten günde 4 kez emziriyorum.gece 1 kere kalkıyor ama 2 göğsümü de emmek istiyor bugün tek göğsümü verdim biraz ağrı hissedince diğerini vermeyeyim dedim 6.30 dan 8.30 a kadar eşimle ben ne yaptıysak uyumadı diğer göğsümü verince öyle tekrar uyudu.belli ki bizim için bu bırakma süreci baya zor olacak.ben biran önce inek sütüne alıştırayım.olmadı gece onu veririm.diğer oğlumda da hamileliğimi öğrenir öğrenmez kesmiştim ama sonra pişman oldum..keşke kademeli bıraksaydım diye.şimdi 4-3-2-1 derken bıraktırırım inşallah..

Benim kiz kardesim de hamile dort aylik bi bebegi daha var . Ona da doktor biraktirmasini soylemis ama bebegi alti yedi aylik olana kadar emzirmeyi dusunuyor . Hayirli olsun bu arada beraber buyurler
Teşekkür ederim..2.süpriz Bebek..inşaallah en kısa zamanda alışırım..ve basa çıkabilirim çünkü daha çok küçükler..

Kızlar 5 haftalık hamileyimmmm şoktayımmmmmmm
Yavaş geliiin bence topiğin adını değiştrelim 2. Bebişlere hamile kalanlar topiği olsun:))

Bebeğin hayırlı olsun canım bildirimlere bakarken ulan ilaydada hamile olmasın derken daha lafımı bitirmedim hanileyimi okudum

Ahh ahh keşke bende kalabilseydim..

Aynen teker teker geliyoruz işte hepimiz birden gelirsek sayfa çökebilir teşekkür Ederim canım darısı sana diyelim o zaman hamile duası kabul olurmuş bak eminmisin bi kere daha düşün dün öğrendim hala kabullenemedim nasıl olcak bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…