2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar erkenden uyanan iki canavar 7 de kalktik şebek oğlan bu ara oksueunce bizi taklit ediyor ipek ababa diye koşunca arkasindan baba diye abagiriyor taklit etmeyi çok seviyorlar bu ara :KK66:

@eflalim eymen bugün ameliyata girecek Allah yardımcın olsun ikinizinde aklımız sizde

aysimason aysimason canım eltinin annesi dalan yokmuydu niye eltisi kalacakmis ne alaka bence elti ziyaret eder gider normal dogumsa zaten 4.cocugu her isini kendi halleder anlamiyorum bu insanlari ben öyle zamanda kims yi istemem

Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar geçirir inşallah Ahmet paşa ailesiylee :)
C Cucu ve diğer süt vermeye başlayan annelerr hazır süt mü veriyosunuz yoksa sütçülerden mi ( sütçüler neyse artık :) ne diyeceğimi bilemedimm neyi sprduğumu anlatabilmişimdir umarım :) )
Canım ben şuan içmiyor ama normal sütcüden aldigim veya günlük sütler var atatürk orman çiftliğinin ondan veriyorum dr bi su bardagina kadar verilebilir dedi 200ml Safransari Safransari

Kızlar sabah esım kızımı kbb götürdü uzun zamandır kılo almayışından dalan anlıyordum ben t_ugba da gördü çok ufak tefek geniz eti çok büyükmüş dr hasta olmasınn sebebi de gelişimini etkileyende o demiş ve ameliyat günü vermiş 22 ocak karne gunu kan verilecek 25 ocakts ameliyatımz var :KK43: annemler gelecek ama ahmet gece durmayabilir sanırım onuda gorurecgım gece kaldığımda babasıda kalır oyle olursa uff ıns çabucak atlatır kızım yınede erken farkedıldı şükür
Geçmiş olsun kuzucuğa allah şifa versin

Oyy ne guzel yazmışsin iyiki doğmuş ahmet paşa iyi ki doğurmuşsun annesi:)

Elim ayağim gibi mutlaka al canim o
olmasa ne yaparmışım

sacmalamışlar resmen , iki saat bana gore cok ki şahsen ven istemem yeni doğum yapmışım iki saat yanımda eltim dursun, sen doğrusunu yapmışsın oğlunla hastaneye gitmen bile büyuk bir incelik, ayıp boyle uğraşmaları, ben doğum yapınca eltim gelmisti süt sağmaktan şaftim kaymış yarim saat oturdu çok rahatsız oldum başım agrıyor ameliyat yerim ağrıyor mutfakta sandalye tepesinde oturmuştum
canım çok fena oksürüyorum hic bir şey fayda etmefi, bugün eymenin kaninı aldilar birazdan gidicez anestezi bakıcak yarin için saat belirlenecek, oksürük için gidemedim bile doktora
Allah şifa versin kolayca atlatır inş kuzucuk

Günaydın kızlar erkenden uyanan iki canavar 7 de kalktik şebek oğlan bu ara oksueunce bizi taklit ediyor ipek ababa diye koşunca arkasindan baba diye abagiriyor taklit etmeyi çok seviyorlar bu ara :KK66:

@eflalim eymen bugün ameliyata girecek Allah yardımcın olsun ikinizinde aklımız sizde

aysimason aysimason canım eltinin annesi dalan yokmuydu niye eltisi kalacakmis ne alaka bence elti ziyaret eder gider normal dogumsa zaten 4.cocugu her isini kendi halleder anlamiyorum bu insanlari ben öyle zamanda kims yi istemem
Yok canım annesi yok onlar başka şey bekliyorlar ben ve eşim yıllardır onların çocuklarına karne hediyesi ayrı dgünü hediyesi ayrı ve sürekli eşim para verir onlara kıyafet alır bundada biz hiç birşey götürmedik bi tatlı aldık tahminimce buna tavır yapıyorlar alışmış kudurmuştan beter..
Ve onlar benim oğluma bi iğne bile almadılar ya bi oyuncak olsun almadılar benim eşim onların çocuklarını büyüttü ne ihtiyaçları varsa karşılıyordu ama onlar hep bana hep bana...
2 kızı var canım buda 3.

Kolay gelsin canım hem ticaret hem ziyaret diyor sun yani bencede incelesin iyice:KK70: tam sana yazacaktim ozledik sizi nasılsınız diye :KK15:
aynen canım,hiçbir şey yok dedi şükür

Geçen yıl bu gün su saatlerde hastaneye pasa pasa gitmiş odama çıkmak için lobide bekliyordum suni şancı takilaamasiyla saat 14.14 olması arası geçen sancinin yogunlugu aradaki ağlama inleme dus almalar muayeneler .hepsi gitti ve elimde şuan bal gibi uyuyan ahmetim kaldı Ahmetim iyiki dogdun kuzum Rabbim sana hayırlı güzel omur versin canım oğlum ablanla hep koruyun sevin bir birinizi sağlığınız mutlulugunuz daim olsun ..:KK61:
oyy Ahmet kuzusu iyiki doğmuş paşamız
Ne kadar veriyorsun canim kac ml ?
yatmadan önce 120 ml veriyorum canım
C Cucu ve diğer süt vermeye başlayan annelerr hazır süt mü veriyosunuz yoksa sütçülerden mi ( sütçüler neyse artık :) ne diyeceğimi bilemedimm neyi sprduğumu anlatabilmişimdir umarım :) )
hehehee sutçulerden alıyorum :))

Kolay gelsin canim ben de pert haldeyim ve haftaya 25 -30 kisilik bir ordu agirlayacagim bugun temizlige basliyrum
amanınn kolay gelsin duham,hamarat hatunsun sen.benimde doğum günü büyüyor gözümde yardım edecek kimse yok 20 25 kişi varız nasıl olur bilmem

Kızlar sabah esım kızımı kbb götürdü uzun zamandır kılo almayışından dalan anlıyordum ben t_ugba da gördü çok ufak tefek geniz eti çok büyükmüş dr hasta olmasınn sebebi de gelişimini etkileyende o demiş ve ameliyat günü vermiş 22 ocak karne gunu kan verilecek 25 ocakts ameliyatımz var :KK43: annemler gelecek ama ahmet gece durmayabilir sanırım onuda gorurecgım gece kaldığımda babasıda kalır oyle olursa uff ıns çabucak atlatır kızım yınede erken farkedıldı şükür
yaa minik kuzum benim.atlatınca her şey yoluna girer inşallah canm serpilir Bi anda :KK66:

Sütçülerden açık süt alıyoruz, arı sertifikası da sorabilirsin sütçülerde olması gerekiyor. Güvendiğin bir yerden açık süt alman daha evla, zaten kaynatıyorsun..

Queen_21 Queen_21 Pinking Tree Pinking Tree kızlar bende dikey gecis yapip ilitam i okuycam ama abdullahla cesaret edemiyorum ilahiyati tamamlamak istiyorum nasip bakalim.
İnş canım bebeklerin kısmetine tamamlar okursun.. Ben okumaktan çok bıktım ama madem daha evde kalıcam kendimi iyice kapamayayım diyr aldım kitapları bismillah dedim işte:)

kızlar burun tıkanıklığı için otribebe kullandınız mı? akşam burun spreyi kullandım fena değil memnun kaldım ama burundakileri de çeksem sanki daha iyi gibi fikrinizi almak istedim. Bide eczanelerden kolay ulaşabilir miyim ?
Hiç kullanmadım ama bebek pompası ile çektim yeni doğduğunda burnu dolu olunca. Serumla açınca zaten boşalıyor, gerek yok bence..

I imspecial iyiki doğmuş ahmet iyiki tanıdık sizi:))

Kızlar yine moralim sıfır oldu:KK43:
Dün sevgili elticiğim doğum yapmıştı söyledim size bende gittim 1 2 saat orda kaldım eşim gece gitmiş sevgili abisi işte x yani ben bi yabancı gibi gelip gitmiş benim çok zoruma gitmiş falandı fistandı eşim bana niye kalmadın dedi 2 saat kaldım dedim hatta iftarımı bile açamadım ezan okurken ben yoldaydım yaa kızlar benmi aptalım yoksa çokmu iyi niyetliyim herseferinde eşime dedikodumu yapacaklar ben birşey olmaz diyr üstüne çizgi çekiyorum onlar sil baştan tekrar yazıyorlar ya srn adammısın adam olsan böyle şeylere tenezzül bile etmezsin eşimde çok bozuldu bu olaya yani ben bi kabahat işlememişim hadi işledim sen on yaş benden büyüksün kulak arkası yap bukadarmı insan çirkinleşir kızlar kusura bakmayın sizinde başınızı şişirdim:KK43:
Ne saçma.. Hastane odasında kalsan ne olacak bir an önce gidip onları rahat hırakman daha iyi, yardım isteseler hemşireler var zaten. Çok otursan da çok oturdu derdi demek ki :)

Haklısın aslında canım ama kendime kabul ettiremiyorum bir türlü.

Pinking Tree Pinking Tree belkide yüksek lisans yapmaliyim bu arada. Klinik yapmayı çok istiyorum. Yada formasyon alıp çalışma alanımı genisletebilirim. Bu arada sen doktorayamı başladın? Maşallah sana. Darısı başıma.

Duha22 Duha22 yap canım valla madem evdeyiz şimdilik değerlendirelim
Ben doktoraya başladım ama pişman oluyorum sanki:) onun yerine yüksek lisans yapaydım iyiydi:) formasyon yerne tezli yl yaparsan formasyona gerek yok diye biliyorum ben. Bence bismillah de başla...

Ben psikoloji mezunuyum canım. O yüzden klinik yada gelişim alaninda yapmak istiyorum yüksek lisansı.

Senin alanin ne canım?
İnş gönlüne göre olur canım. Ben meslek olarak finansçıydım bi zamanlar ama şimdi kırk yıllık ev hanımı moduna girdm:)

Geldim canım bu ara çok giremiyorum girsem de geriden takip etmeye çalışmaktan kaçırdım baya gündemi. Eşim yok diye annem ve babam bende kalıyorlar ben de doğum günü hazırlıklariyla uğraşmaya çalışıyorum. Burayı geçmişten değil de yeni mesajlardan takip edeyim ben en iyisi :)
Hiç gerilere gitme canım yakalayamıyorsun sonra:) allah dört gözden ayırmasıj kuzucukları.. Nasıl da yokluğunu anlıyorlar..

Kizlar biz iyiyiz merak edenler sagolsn.. Misafirlee var ben arada girip okuyorum bir sure sonr geri doncrm insallah :)
Tamam canım:) keyfiniz bol olsun..

Geçmiş olsun canım. Hiç ameliyat olacak dye üzülme. Yeğenim 3 yaşından sonra falan oldu doktor üç yaşına kadar bekleelim demişti çünkü.
Üç yaşından sonra huyu suyu konuşması uykusu yemeği her şeyi değişyi çocuğun. Huysuz mızmız her ay hastalanan çocuk gitti yerine mutlu biri geldi. İnş ipek de şifa bulur tez vakitte..

@eflalim güzel haberler bekliyoruz senden inşallah herşey sorunsuz geçmistir :KK68:

I imspecial canım ipek kuzuya Allah şifalar versin inşallah sizin operasyonda sıkıntısız geçer tamamen iyileşir yavrum.:KK68:

Pinking Tree Pinking Tree canım ya hepimiz 40.yıllık ev hanımı olduk resmen :) ama pes etme sende madem başladın devam et gittigi yere kadar inşallah halledersin sen çalışkan hatunsun maşallah sana :KK66:
Karar verdim iyice araştırıp devam edicem okumaya inşallah

C Cucu canım inşallah ameliyata falan gerek kalmaz yavrun için fotoğraflarda gayet güzel görünüyor kafa gelişimi, bende takip.ettiriyorum kafa gelisimini 6. aydan itibaren kapanmak uzere denmisti 12.aylik.oldugundada kapanmış dedi.doktor ama şükür kafamız büyüyor inşallah sıkıntısız devam eder.

Kızlar ya Allah hepinizden razi olsun burayida ailem gibi görüyorum birinizden en ufak bir terslik haberi alsam güzel haberler gelmeden içim rahat etmiyor. Rabbim hepinizin sıkıntılarına tez zamanda gidersin:KK60::KK36:

Bu arada bende sutcuden alıyorum sutumu ama yinede icime sinmedi günlük sut veriyorum melisime. Birde bal vermeye başladım bayildi cadi tatli ya:-)

Son düzenleme:
@eflalim ne yaptınız eymen kuzu nasil canim haberini bekliyruz.
aysimason aysimason c a nim tatlı canini sıkma hic bende eltime gittim yarim saat durdum durmadım hastanede ki abdullahi almadilar odaya ve esim de girmezdi iceri. abimle ciktilar disari oglusu da alip.bunun lafimi olur.eltisin sen baci degilsin şahsen ben rahat edemem de.

I imspecial ipek kuzuya Allahim sifa versin kolayca atlatsin ins

aysimason aysimason hatirladim o çatlağı oğlan olsun diye tüp bebek yaptırayım bari diyen :-) er alışmışlar boşver insan Sadece maddiyat için guleryuz gösteriyorsa hic göstermesin

Pinking Tree Pinking Tree inşallah buyur gelisir ipek 4yaşında yapılabilir artik demiş biran önce olsun rahatlssin belki alerjik astımı bile yom bu hasta ediyor sürekli

@t_tuğba bisey çıkmadığına sevindim zaten gözler gayet cin gibiydi :-)

Kızlar çok saolun hepiniz hayırlısı artik

Bu arada a101 e praline praline nin hihami ye gönderdiği çikolata gelmiş delisiyim malum almak isteyenlere duyrulur:-)

Eklentiler

• P_20151224_184433.jpg
    P_20151224_184433.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 52
Selam kizlar bazi problemlerden dolayi giremedim . Yigit in tedavisi icin doktor arastrdim Kayseri de bu yontemi yapan yok Ankara da da hastane isi cok sikintiliymis bide bi gitmede yapacaklarmi o var . O yuzden bu doktora guvenip yaptiralim diyoruz bakalim hayirlisi . Doktor bobrege girmeyecez sadece kalem kadar sirttan delik acip igneyle bobrege girip lazerle parcalicaz taslari dedi o zaman ben pek ikna olmamistim doktr da nereye gidersen git yapacaklari tedavi bu demisti napalim kendimi boyle teselli edeyim .

X