2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızım da kandilde doğmuştu allah bahtlarını güzel etsin inş.. Bizim doktor kontrollere klinik ya da dağlık ocağına götürün hastaneye götürmeyin diyor artık, şu sıralar için. Oyun gruplarına da götürmeyin kışın dedi.
Amin canım allah bahtlarını güzel yapsın..

Bebeğin kan şekeri doğduğundan beri düşükmüş yoğun bakıma aldılar kan pıhıtılaşması oluşmuş galiba inş düzelir..

hadi gozunaydin güle güle git onlar içinde çok güzeller cağlarda mutlu olur kalabalıkta çok kutlu oluyorlar

hamarat seni bende güya ders çalışıyorum ne okuma aşkı varmış:-)
ne hjamaratı canım yaa yapıyorum yapmıyorum yine dağınık yine pasaklıyım ben geçtim artık süper düzenli ve temiz olmayı:))

Kesinlikle vazgceme 2 yıl sonra buyuyecek seninle konuşacak ve sen niye yapmamisim diye.pişman olacaksin biz hep bize bağımlı kalacaklar saniyoruz

Haklısın aslında canım ama kendime kabul ettiremiyorum bir türlü.

Pinking Tree Pinking Tree belkide yüksek lisans yapmaliyim bu arada. Klinik yapmayı çok istiyorum. Yada formasyon alıp çalışma alanımı genisletebilirim. Bu arada sen doktorayamı başladın? Maşallah sana. Darısı başıma.

Duha22 Duha22 yap canım valla madem evdeyiz şimdilik değerlendirelim

Amin canım allah bahtlarını güzel yapsın..

Bebeğin kan şekeri doğduğundan beri düşükmüş yoğun bakıma aldılar kan pıhıtılaşması oluşmuş galiba inş düzelir..
Canim cok üzüldüm bebege Allah acil şifalar versin ama senin de bebeğin var ne bekliyorlar ki senden. Çok ayip kayninin böyle konuşması. Üzme sen kendini bazı insanları asla degistiremezsin kendini yıpratma canım. Hem bebekle hastanede ne kadar kalabilirsinki. Benim kızım 2 saat bile durmaz mesela yere inmek istiyor, emeklicek yurucek falan heryere dokunacak.

kızlar burun tıkanıklığı için otribebe kullandınız mı? akşam burun spreyi kullandım fena değil memnun kaldım ama burundakileri de çeksem sanki daha iyi gibi fikrinizi almak istedim. Bide eczanelerden kolay ulaşabilir miyim ?
Canim ona benzer bişey kullandim tonimer baby kesinlikle ac burnunu doktorumuz tikanik kalmaması gerektigini söylüyor daima. Birde eczanelerde var kolay ulaşabilirsin.

Pmetre Pmetre her gece uykusundan evel odasını havalandır. Duş aldırıp yatır burnu açılır.
Bir se serum fizyolojik için çok ağlıyorsa yatağına ıyku yukumuna bir damla cold mix de işe yarar.

Biz banyo yaptırıp yatırıyoruz burnu açılıyor idare ediyor sabaha ladar

Haklısın aslında canım ama kendime kabul ettiremiyorum bir türlü.

Pinking Tree Pinking Tree belkide yüksek lisans yapmaliyim bu arada. Klinik yapmayı çok istiyorum. Yada formasyon alıp çalışma alanımı genisletebilirim. Bu arada sen doktorayamı başladın? Maşallah sana. Darısı başıma.

Duha22 Duha22 yap canım valla madem evdeyiz şimdilik değerlendirelim

Senin alanın ne canım? Bence yüksek lisansa başlaybilirsin :)

Canim cok üzüldüm bebege Allah acil şifalar versin ama senin de bebeğin var ne bekliyorlar ki senden. Çok ayip kayninin böyle konuşması. Üzme sen kendini bazı insanları asla degistiremezsin kendini yıpratma canım. Hem bebekle hastanede ne kadar kalabilirsinki. Benim kızım 2 saat bile durmaz mesela yere inmek istiyor, emeklicek yurucek falan heryere dokunacak.
Aynen canım oğlumda zaten eneklemek istiyordu beni yere bırak diyordu..
Ben onları allaha havala ettim ben doğum yaptığımda bana ettiklerini hala unutmuş değilim hepsi ağuz birliği yapıp beni yalancı çıkardılar ben daha bunu hazmedememişken şimdi hala fesatlık yapıyor dün kandildi o mübarek günde beni ağlattılar şimdi onlar ağlamaktan beter oldular beb onlara hiç üzülmedim amao meleğin bi günahı yok rabbim onların günahını ona yüklemesin:KK43:

Bugünde gittim annemlerle gitmeyrcektim eşim boşver git ama tavrını koy dedi yeri geldiği zamanda dillendir dedi işte ben hiç dillendirmem boşver deyip geçerim ama busefer kv ye söyleyeceğim..

Geçen yıl bu gün su saatlerde hastaneye pasa pasa gitmiş odama çıkmak için lobide bekliyordum suni şancı takilaamasiyla saat 14.14 olması arası geçen sancinin yogunlugu aradaki ağlama inleme dus almalar muayeneler .hepsi gitti ve elimde şuan bal gibi uyuyan ahmetim kaldı Ahmetim iyiki dogdun kuzum Rabbim sana hayırlı güzel omur versin canım oğlum ablanla hep koruyun sevin bir birinizi sağlığınız mutlulugunuz daim olsun ..:KK61:
Oyy ne guzel yazmışsin iyiki doğmuş ahmet paşa iyi ki doğurmuşsun annesi:)

kızlar burun tıkanıklığı için otribebe kullandınız mı? akşam burun spreyi kullandım fena değil memnun kaldım ama burundakileri de çeksem sanki daha iyi gibi fikrinizi almak istedim. Bide eczanelerden kolay ulaşabilir miyim ?
Elim ayağim gibi mutlaka al canim o
olmasa ne yaparmışım
I imspecial iyiki doğmuş ahmet iyiki tanıdık sizi:))

Kızlar yine moralim sıfır oldu:KK43:
Dün sevgili elticiğim doğum yapmıştı söyledim size bende gittim 1 2 saat orda kaldım eşim gece gitmiş sevgili abisi işte x yani ben bi yabancı gibi gelip gitmiş benim çok zoruma gitmiş falandı fistandı eşim bana niye kalmadın dedi 2 saat kaldım dedim hatta iftarımı bile açamadım ezan okurken ben yoldaydım yaa kızlar benmi aptalım yoksa çokmu iyi niyetliyim herseferinde eşime dedikodumu yapacaklar ben birşey olmaz diyr üstüne çizgi çekiyorum onlar sil baştan tekrar yazıyorlar ya srn adammısın adam olsan böyle şeylere tenezzül bile etmezsin eşimde çok bozuldu bu olaya yani ben bi kabahat işlememişim hadi işledim sen on yaş benden büyüksün kulak arkası yap bukadarmı insan çirkinleşir kızlar kusura bakmayın sizinde başınızı şişirdim:KK43:
sacmalamışlar resmen , iki saat bana gore cok ki şahsen ven istemem yeni doğum yapmışım iki saat yanımda eltim dursun, sen doğrusunu yapmışsın oğlunla hastaneye gitmen bile büyuk bir incelik, ayıp boyle uğraşmaları, ben doğum yapınca eltim gelmisti süt sağmaktan şaftim kaymış yarim saat oturdu çok rahatsız oldum başım agrıyor ameliyat yerim ağrıyor mutfakta sandalye tepesinde oturmuştum
Nego Nego Nerelerdesin?
praline praline de yok epeydir
canım çok fena oksürüyorum hic bir şey fayda etmefi, bugün eymenin kaninı aldilar birazdan gidicez anestezi bakıcak yarin için saat belirlenecek, oksürük için gidemedim bile doktora

Oyy ne guzel yazmışsin iyiki doğmuş ahmet paşa iyi ki doğurmuşsun annesi:)

Elim ayağim gibi mutlaka al canim o
olmasa ne yaparmışım

sacmalamışlar resmen , iki saat bana gore cok ki şahsen ven istemem yeni doğum yapmışım iki saat yanımda eltim dursun, sen doğrusunu yapmışsın oğlunla hastaneye gitmen bile büyuk bir incelik, ayıp boyle uğraşmaları, ben doğum yapınca eltim gelmisti süt sağmaktan şaftim kaymış yarim saat oturdu çok rahatsız oldum başım agrıyor ameliyat yerim ağrıyor mutfakta sandalye tepesinde oturmuştum
canım çok fena oksürüyorum hic bir şey fayda etmefi, bugün eymenin kaninı aldilar birazdan gidicez anestezi bakıcak yarin için saat belirlenecek, oksürük için gidemedim bile doktora
Cqnım onlar incelikten anlamıyor benim hep onlara faydam dokunmuş şimdide yine benden bekliyorlar eltimin yanında kimse yoktu bi kaybım vardı istiyprlarki ben orda saatlerce bebeğimi düşünmeden onlarla ilgileneyim ben eşimede dedim kusuruma bakmayın ben başkaları için evladımı süründüremem eğer imkanım olsaydı gidip yardımcı olurdum dedim ama bu durumda birşey yapamam dedim

Gunaydin kizlarr

hihami hihami nerde
Geldim canım bu ara çok giremiyorum girsem de geriden takip etmeye çalışmaktan kaçırdım baya gündemi. Eşim yok diye annem ve babam bende kalıyorlar ben de doğum günü hazırlıklariyla uğraşmaya çalışıyorum. Burayı geçmişten değil de yeni mesajlardan takip edeyim ben en iyisi :)

Geçen yıl bu gün su saatlerde hastaneye pasa pasa gitmiş odama çıkmak için lobide bekliyordum suni şancı takilaamasiyla saat 14.14 olması arası geçen sancinin yogunlugu aradaki ağlama inleme dus almalar muayeneler .hepsi gitti ve elimde şuan bal gibi uyuyan ahmetim kaldı Ahmetim iyiki dogdun kuzum Rabbim sana hayırlı güzel omur versin canım oğlum ablanla hep koruyun sevin bir birinizi sağlığınız mutlulugunuz daim olsun ..:KK61:
Ayyyy ne güzel 1 sene nasıl geçti ne çabuk geçti anlamadım ben daha doğum hazırlıklarını konuşmamız dün gibi :) Çooook güzel bir ömrü olsun inşallah kuzucugun iyi ki doğdun topigimizin sarı şekeri :KK73:

I imspecial 4-5 saat mi ooo biz emerej uyuyoruz uyaninca emiyruz.simdi sabah vermedim 1 bucuk saat filan yine kahvalti yemedi...ben masadakilerden elimle teklif ediyrum o mememe vuruyo mem memmm diyo.huzursuzlugu acliktan olabilir diye de düşünüyorum cunku iki de bir memeye sariyo saatimiz dakikamiz yok doymuyor.

@sarfansari canim bende dusunuyrdum artik vermeyi bir de onu deneyeyim diye...az suyla seyreltip oyle bi denerim sutcuden sutumuzu aldiktan sonra ins
canım iste ondan teko yor ahmet ye aslında meme düşkünü ama use başlamanla 5 saat meme bulamayınca daha ıyı yedi ek gıdayı ben varsam hep emerek uyuyor sımsıkı günü :-) ben hoek te zaten yemıuor diye her ıstedııgnde emzırdım her seferinde sonrada ek gıda hep geri kaldı sen dedıgımı duble oyala verme 3 saat en azından

Geldim canım bu ara çok giremiyorum girsem de geriden takip etmeye çalışmaktan kaçırdım baya gündemi. Eşim yok diye annem ve babam bende kalıyorlar ben de doğum günü hazırlıklariyla uğraşmaya çalışıyorum. Burayı geçmişten değil de yeni mesajlardan takip edeyim ben en iyisi :)
aynen nerden devam edersen et yeterki devam et:KK66:

Ayyyy ne güzel 1 sene nasıl geçti ne çabuk geçti anlamadım ben daha doğum hazırlıklarını konuşmamız dün gibi :) Çooook güzel bir ömrü olsun inşallah kuzucugun iyi ki doğdun topigimizin sarı şekeri :KK73:
saol canım ya kolay gelsin annenlerle oğlusun da mutludur ohhh.

Kızlar doğumgününüzü kutlayan herkese cokk teşekürler

Nego Nego eymen kuzuya Allah yardm etsin yarın çabucak atlatsın

Kızlar sabah esım kızımı kbb götürdü uzun zamandır kılo almayışından dalan anlıyordum ben t_ugba da gördü çok ufak tefek geniz eti çok büyükmüş dr hasta olmasınn sebebi de gelişimini etkileyende o demiş ve ameliyat günü vermiş 22 ocak karne gunu kan verilecek 25 ocakts ameliyatımz var :KK43: annemler gelecek ama ahmet gece durmayabilir sanırım onuda gorurecgım gece kaldığımda babasıda kalır oyle olursa uff ıns çabucak atlatır kızım yınede erken farkedıldı şükür

canım iste ondan teko yor ahmet ye aslında meme düşkünü ama use başlamanla 5 saat meme bulamayınca daha ıyı yedi ek gıdayı ben varsam hep emerek uyuyor sımsıkı günü :-) ben hoek te zaten yemıuor diye her ıstedııgnde emzırdım her seferinde sonrada ek gıda hep geri kaldı sen dedıgımı duble oyala verme 3 saat en azından

aynen nerden devam edersen et yeterki devam et:KK66:

saol canım ya kolay gelsin annenlerle oğlusun da mutludur ohhh.

Kızlar doğumgününüzü kutlayan herkese cokk teşekürler

Nego Nego eymen kuzuya Allah yardm etsin yarın çabucak atlatsın
Teşekkür ederim canım yokluğumu farkettigin için :KK15:
Oglusumdan mutlu annemlerle dedesine deli oluyo iyice de dillendi ama babayı arıyo malesef gece uykumuz hiç yok
Kızlar sabah esım kızımı kbb götürdü uzun zamandır kılo almayışından dalan anlıyordum ben t_ugba da gördü çok ufak tefek geniz eti çok büyükmüş dr hasta olmasınn sebebi de gelişimini etkileyende o demiş ve ameliyat günü vermiş 22 ocak karne gunu kan verilecek 25 ocakts ameliyatımz var :KK43: annemler gelecek ama ahmet gece durmayabilir sanırım onuda gorurecgım gece kaldığımda babasıda kalır oyle olursa uff ıns çabucak atlatır kızım yınede erken farkedıldı şükür
Cok gecmis olsun canım çok bilgim yok ama bi kaç arkadaşım da çocuklarına ameliyat olacak demişlerdi geniz eti için sonra bi kaç doktora daha götürdüler sprey oluyormuş onu küçülten ameliyattan kurtulduk onu kullanıyoruz diyorlardı aklında olsun diye söyledim

Kullan kullan valla tıkanık olduğunda kullanıyoruz rahat rahat uyuyo. Temizlerken baya ağlıyo ama sonra rahatlıyor

I imspecial geçmiş olsun canım hayırlısıyla atlatır İpek kuzun :)

X