2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Maksay geriye güzel anların kalması işte topuklar zonk zonk atarken:))

Zaten tecrübe ile öğreniyor minikler geçmiş olsun kuzuna...
Malesef misaifiri çok seviyorum ama böyle dertleri de var işte:) gazamız mübafek olsun ne diyeyim..

Hee:) g e nelde bu grup para veriyor olsun o daha iyi .....ama eziyeti de hayli guzel
ee ne güzel işte gelen hediyelerin 10 da birini giydirmiyoruz zaten en azından para ile istediğin şryi alabilirsin kuzuna:))
Bize gelen ablada para verdi almıyordum zorla verdi bende çok utanıyorum biri bişey uzatınca:))

Bu cocuklar şaşırtir insani yaa....11de uyudu iki saat oldu uyuyo ter icinde uyanacak diye yemek yaptim duşa girdim evi topladim haxirlandim ablama gidicem bekliyrum uyansin diye civcivim benim ya
evet evet bu durum bizdede oluyor biyere gitmek isteyince uyumayan oğlumun uyuyası geliyor:)

canım sen misafirperversen ondan sende toplanıyorlardır/))

Selam fıstıklar kızım hala iyileşmedi bu ara okulda çocukta yok çok rahatım oynuyor eğleniyoruz çocuklarla simdi hamur saati size bakayım dedim ..hazırlıklar devam tam gaz hee :) aysimason 2 kişi kutlasanizda yap hazilrlik sen de kurla sonuçta bi iki kağıt çıktısı ankara çok soğuk bugün iki gündür kızım yok diye yuruyorum okula çok iyi geliyor aksam kızı ben ahmeti babası yikadi ne guzelnoliyor bi çocuk banyosundan yırtmak ahmet dünden beri gel gel yapinca del del diyor çok sevmiyoruz ...@duha22 iyi gezmeler canım
Nego damadima özel bi doğumgünü yap pastayı kendin bile yaparsın paylastigin siteden seker hamuru oh miss

Yapacağım canım belki abim ile yengemde gelirler kızkardeşimde var küçük bi parti yaparız:))

Hoşgeldin kuzu kk yöneticilerine yaz siteye yazarken sorun yaşadığını belki bişeyler yaparlar böyle kaybolma özlüyoz seni

Kızlar minione nin doğumgünü için yaptığı güzel şeyler yüzünden kafsm allak bullak oldu:))
Bendemi yapsam doğumgününü acaba deyip duruyorum:))
Ben yapmayacaktim ama cok ozendim.yapmaya karar verdim.
1 pasta yapayim dedim
Arsindan malzeme almisken kurabiyr de yaparim dedim.
Simdide cup cake de yapayim bari diyorum

aysimason gittikçe artacak sayı sanırım
galiba

Ben yapmayacaktim ama cok ozendim.yapmaya karar verdim.
1 pasta yapayim dedim
Arsindan malzeme almisken kurabiyr de yaparim dedim.
Simdide cup cake de yapayim bari diyorum
bende yapmayacaktım dedim ama halada karasızım:))

Kizlar seker hamuru ve diger malzemeleri hangi siteden alacaksiniz ?
lokumdan veya marshmallow dan yapılabiliyor ben deneyeceğim tutturursam öyle yqparım

Emire yaparım zaten canim tabi insallah, asafa kararsızim, pastayı yaparim tabi:) emirinkini yapmıştım ama şeker hamursuz tavşan yapmiştım, sobra ki doğum günunda hazır alındı araba şeklinde:)
Kizlar seker hamuru ve diger malzemeleri hangi siteden alacaksiniz ?
ben alamam marshmalovdan deniycem

Hoşgeldin kuzu kk yöneticilerine yaz siteye yazarken sorun yaşadığını belki bişeyler yaparlar böyle kaybolma özlüyoz seni
deneyim canım bende sizi özledim valla

becerikli hatunsun sen yaparsın :)

Bizim,d günü 3ocak çok yaklaştı aslında ama bende hiç,telaş yok her zaman ki gb son ana kadar relax sonra Yusuf Yusuf:) eltim butik kurabiye işi yapıyor kurabiyeleri yapıp kargolayacak sağılsun,pastayıda pastacılık okuyan Bi tanıdık var ona yaptırıcam yarı fiyatına falan denk gelecek geçen haftasonuda süs püs aldım oldu da bitti:))

Bende onla ilgili tarifler buldum ama cesaret edemedim canim

Vende ilk defa seker hamuru yapacagim. Malzemeleri erken alip 25 aralik kendi dogum gunume bir deneme yapip 19 aralikta da kizima yapacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…