Tamam canımhe evet a2 kucuk ama oldu yanı.
onu anladım canım bunun boyutunu merak etmistim:) sağol yardımın için yapmaya çalışıcam:)canım ben bundan bahsetmdm bundan yapmadm ben.kapıya hosgeldınız afısındn bahsedıorm
Maksay geriye güzel anların kalması işte topuklar zonk zonk atarken:))Pinking Tree 20 kişilik yatilı misafir nedir ya hu hamile hamile ne düşüncesizlik doğum günü konusunda benim düşuncem belli zaten bebeğin anlamayacak karı koca sizi mutlu edecek ortam olsun yeter, büyüdüklerinde kutlama daha keyifli oluyor , şimdi kendimiz için yapıyoruz bir nevi, doğumu kutlamak gibi:) şu doğumgünlerinde doğuran kişiyede hediye verilmeli bence
Zaten tecrübe ile öğreniyor minikler geçmiş olsun kuzuna...Pinking Tree misafir iy i dir severim de iste k adin milleti heryeri didikliyrlar basta kv stres e sokar malum ne derler misafirleri
ben de aynen evimiz artik oglusa gore oturma odamda koltuk ve halı dan baska bisey yok ha
bide oyuncak sepeti var
canli ciceklerim ve sehpa vardi kaldirdim
yaa nasil dusuncesiz misafirker mis Allah yardimcin olsun canim senin durumun belli bi zahmet totolarini kaldirip ayak isinde filan kostursunlar
@bitoss canim abdullah da ciss diye diye bilerel dokunuyrdu.artik eli yandi yani degdi firin iyi sicakken ciss diyo geliyo ama dojunamiyo
anlar senin minis de cok surmez.
ee ne güzel işte gelen hediyelerin 10 da birini giydirmiyoruz zaten en azından para ile istediğin şryi alabilirsin kuzuna:))Hee:) g e nelde bu grup para veriyor olsun o daha iyi.....ama eziyeti de hayli guzel
evet evet bu durum bizdede oluyor biyere gitmek isteyince uyumayan oğlumun uyuyası geliyor:)Bu cocuklar şaşırtir insani yaa....11de uyudu iki saat oldu uyuyo ter icinde uyanacak diye yemek yaptim duşa girdim evi topladim haxirlandim ablama gidicem bekliyrum uyansin diyecivcivim benim ya
canım sen misafirperversen ondan sende toplanıyorlardır/))Şimdi rahatsızım alışverişe çıkamam sanırım, istersen bardağıbı getir dedim ona bile utandım:)) millet çok yüzsüz.. Aslında bu grubu sever ağırlardım ama fark ediyorum ki hep benim evimde buluşmuşuz ühühü:))
kuzu 3gun arka arkaya akşam yemekli misafirim,vardı arada girdim okudum yyazdım Bi baktım,yazdıklarımın hiçbiri yook sinirlendim girmedim bende :) şimdi bakayım dedim duramadım sen etiketlemişsin iyi de yapmışsın nerden nasıl dalacağım bilememiştim
Yapacağım canım belki abim ile yengemde gelirler kızkardeşimde var küçük bi parti yaparız:))Selam fıstıklar kızım hala iyileşmedi bu ara okulda çocukta yok çok rahatım oynuyor eğleniyoruz çocuklarla simdi hamur saati size bakayım dedim ..hazırlıklar devam tam gaz hee :)aysimason 2 kişi kutlasanizda yap hazilrlik sen de kurla sonuçta bi iki kağıt çıktısı ankara çok soğuk bugün iki gündür kızım yok diye yuruyorum okula çok iyi geliyor aksam kızı ben ahmeti babası yikadi ne guzelnoliyor bi çocuk banyosundan yırtmak ahmet dünden beri gel gel yapinca del del diyor çok sevmiyoruz ...@duha22 iyi gezmeler canım
Nego damadima özel bi doğumgünü yap pastayı kendin bile yaparsın paylastigin siteden seker hamuru oh miss
Hoşgeldin kuzu kk yöneticilerine yaz siteye yazarken sorun yaşadığını belki bişeyler yaparlar böyle kaybolma özlüyoz senikuzu 3gun arka arkaya akşam yemekli misafirim,vardı arada girdim okudum yyazdım Bi baktım,yazdıklarımın hiçbiri yook sinirlendim girmedim bende :) şimdi bakayım dedim duramadım sen etiketlemişsin iyi de yapmışsın nerden nasıl dalacağım bilememiştim
Ben yapmayacaktim ama cok ozendim.yapmaya karar verdim.Kızlarminione nin doğumgünü için yaptığı güzel şeyler yüzünden kafsm allak bullak oldu:))
Bendemi yapsam doğumgününü acaba deyip duruyorum:))
galiba
bende yapmayacaktım dedim ama halada karasızım:))Ben yapmayacaktim ama cok ozendim.yapmaya karar verdim.
1 pasta yapayim dedim
Arsindan malzeme almisken kurabiyr de yaparim dedim.
Simdide cup cake de yapayim bari diyorum
lokumdan veya marshmallow dan yapılabiliyor ben deneyeceğim tutturursam öyle yqparımKizlar seker hamuru ve diger malzemeleri hangi siteden alacaksiniz ?
Emire yaparım zaten canim tabi insallah, asafa kararsızim, pastayı yaparim tabi:) emirinkini yapmıştım ama şeker hamursuz tavşan yapmiştım, sobra ki doğum günunda hazır alındı araba şeklinde:)Selam fıstıklar kızım hala iyileşmedi bu ara okulda çocukta yok çok rahatım oynuyor eğleniyoruz çocuklarla simdi hamur saati size bakayım dedim ..hazırlıklar devam tam gaz hee :)aysimason 2 kişi kutlasanizda yap hazilrlik sen de kurla sonuçta bi iki kağıt çıktısı ankara çok soğuk bugün iki gündür kızım yok diye yuruyorum okula çok iyi geliyor aksam kızı ben ahmeti babası yikadi ne guzelnoliyor bi çocuk banyosundan yırtmak ahmet dünden beri gel gel yapinca del del diyor çok sevmiyoruz ...@duha22 iyi gezmeler canım
Nego damadima özel bi doğumgünü yap pastayı kendin bile yaparsın paylastigin siteden seker hamuru oh miss
ben alamam marshmalovdan deniycemKizlar seker hamuru ve diger malzemeleri hangi siteden alacaksiniz ?
deneyim canım bende sizi özledim vallaHoşgeldin kuzu kk yöneticilerine yaz siteye yazarken sorun yaşadığını belki bişeyler yaparlar böyle kaybolma özlüyoz seni
becerikli hatunsun sen yaparsın :)Emire yaparım zaten canim tabi insallah, asafa kararsızim, pastayı yaparim tabi:) emirinkini yapmıştım ama şeker hamursuz tavşan yapmiştım, sobra ki doğum günunda hazır alındı araba şeklinde:)
ben alamam marshmalovdan deniycem
Bende onla ilgili tarifler buldum ama cesaret edemedim canimEmire yaparım zaten canim tabi insallah, asafa kararsızim, pastayı yaparim tabi:) emirinkini yapmıştım ama şeker hamursuz tavşan yapmiştım, sobra ki doğum günunda hazır alındı araba şeklinde:)
ben alamam marshmalovdan deniycem
Vende ilk defa seker hamuru yapacagim. Malzemeleri erken alip 25 aralik kendi dogum gunume bir deneme yapip 19 aralikta da kizima yapacagim insallahBizim,d günü 3ocak çok yaklaştı aslında ama bende hiç,telaş yok her zaman ki gb son ana kadar relax sonra Yusuf Yusuf:) eltim butik kurabiye işi yapıyor kurabiyeleri yapıp kargolayacak sağılsun,pastayıda pastacılık okuyan Bi tanıdık var ona yaptırıcam yarı fiyatına falan denk gelecek geçen haftasonuda süs püs aldım oldu da bitti:))