aamin canım valla çok haklısınHehehe buzdolabı poşeti bulantılar için:)
Yok cnaım ya biri de mesaj atmış "ben senin bardaklarından çay zevkini hiç alamıyorum. Yeni bardak alacak mısın kendi bardağımı getireyim mi?" Diye şok şok şok oldum..
Amin canım sağolasın inş.
Soba konusunda etrafını kapatın çpk dikkatli pöun allah lorusun. Bir de yanık durumunda ne yapmanız gerektiğini uzmandan öğrenin. Acil durumlar için aklınızda olsun allah korusun öuntaç etmesin..
canım iyi fikir aslında ama ufak ya oda eşim oralı olmadı pek.. oğluş sobaya gitmiyor ki dedi geçiştirdibitoss enistem sobanın önüne çit yapmıştı yeğenim icin, dizde yaptırabilirsiniz
ellemiyo artık canım ama sobalı odada oturduğumuzda gidiyo yanına oturuyo sanki koca adam üşümüşde ısıncak soba dibindecanim abdullah da ciss diye diye bilerel dokunuyrdu.artik eli yandi yani degdi firin iyi sicakken ciss diyo geliyo ama dojunamiyo
anlar senin minis de cok surmez.
super en iyiisni yapuyosun sakin ve neşeli geçecekBizim,d günü 3ocak çok yaklaştı aslında ama bende hiç,telaş yok her zaman ki gb son ana kadar relax sonra Yusuf Yusuf:) eltim butik kurabiye işi yapıyor kurabiyeleri yapıp kargolayacak sağılsun,pastayıda pastacılık okuyan Bi tanıdık var ona yaptırıcam yarı fiyatına falan denk gelecek geçen haftasonuda süs püs aldım oldu da bitti:))
geçmiş olsun canım tez iyileşir inşGünaydın kızlar ahmet hasta oldu bu seferde aksam içime kustu duş aldım düşününşimdide öksürük burun akıntısı inş cabuk atlatr
Ay geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar ahmet hasta oldu bu seferde aksam içime kustu duş aldım düşününşimdide öksürük burun akıntısı inş cabuk atlatr
saol kuzum ..ruyanda hayir olsun...Allah herkesi analı babalı büyütsün hakikatengeçmiş olsun canım tez iyileşir inş
saol kuzumAy geçmiş olsun canım.
ohh rahatlamışsındr canım...baya vaktin var yavaş yavaş hazirlanirsin ne kadar tuttunBen de doğumgünü için mekan baktım. Kahve dünyasında karar kıldım. Üst katını bize ayıracaklar. 25 kişi kadar olucaz. Süslemeleri falan ayarlamak lazım şimdi. 30 ocağa daha var tabi.
Amin canım amin allah kimseyi anasız babasız bırakmasın..saol kuzum ..ruyanda hayir olsun...Allah herkesi analı babalı büyütsün hakikaten
saol kuzum
ohh rahatlamışsındr canım...baya vaktin var yavaş yavaş hazirlanirsin ne kadar tuttun
Hadi canım hayırla geçsin inş kendine stres yapma sen sağlam durki paşanda senden güç alsın..Ameliyat günü belli oldu haftaya perşembe
teşekkür ederim canım..,
Çok gUEl canım güle güle güzel günlerde kullan..isimlerde çok gÜZel fikir ne kadar isimler bende dusunuyorum ama boynum isimle dolarEki Görüntüle 1720936
Tek taşımı aldım:))
Ben kuyumcuya girsem boş çıkarmıyım
Birde isimlerimizden kolye yaptırdım ortada abdullahın ismi olacak :))
Saol kuzum..kolayca gececek ins ameliyatAmeliyat günü belli oldu haftaya perşembe
Teşekkür ederim canım yok çok isim olmaz aslında çok hoş oluyor yap yap:)Çok gUEl canım güle güle güzel günlerde kullan..isimlerde çok gÜZel fikir ne kadar isimler bende dusunuyorum ama boynum isimle dolaryada sadece ipek ahmet yazdirayum
Deneme iyi olmus simdiden sanada mutlu yillar canmBende onla ilgili tarifler buldum ama cesaret edemedim canim
Vende ilk defa seker hamuru yapacagim. Malzemeleri erken alip 25 aralik kendi dogum gunume bir deneme yapip 19 aralikta da kizima yapacagim insallah
Amin canimAy kozlar bugece kabus gibi bi rüya gördüm hala etkisindeyim
Benim büyük abimin eşi ölecekti 4 çocuğu var ölüme dakikalar kala çocuklarını banyoya sokmuş yıkıyor rüyamda bende bi ağlıyorum biyandan çocukları giydiriyorum biyandan ağlıyorum
Anne yüreğine bak diyorum ölüme dakikalar kala çocuklarını düşünüyor ne yapacak bu çocuklar ne olacak onlara diyordum içimden
Allah kimseyi çocukların başından eksik etmesin
Vuhuuuu super iyi günlede kullan canmEki Görüntüle 1720936
Rabbim sifasini verecek inşallah eflalimAmeliyat günü belli oldu haftaya perşembe
Canim rabbim.yardimciniz olsunAmeliyat günü belli oldu haftaya perşembe
Ooo gule gule kullan canimEki Görüntüle 1720936