2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aamin canım valla çok haklısın

bitoss enistem sobanın önüne çit yapmıştı yeğenim icin, dizde yaptırabilirsiniz
canım iyi fikir aslında ama ufak ya oda eşim oralı olmadı pek.. oğluş sobaya gitmiyor ki dedi geçiştirdi

canim abdullah da ciss diye diye bilerel dokunuyrdu.artik eli yandi yani degdi firin iyi sicakken ciss diyo geliyo ama dojunamiyo
anlar senin minis de cok surmez.
ellemiyo artık canım ama sobalı odada oturduğumuzda gidiyo yanına oturuyo sanki koca adam üşümüşde ısıncak soba dibinde

I imspecial çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ahmet kuzuya

super en iyiisni yapuyosun sakin ve neşeli geçecek

bitoss saol kuzum hemen ıhlamur suru burun açma işi başlamıştır

Nego seker hamuru yainca haber ver nasıl oluyor

Ay kozlar bugece kabus gibi bi rüya gördüm hala etkisindeyim
Benim büyük abimin eşi ölecekti 4 çocuğu var ölüme dakikalar kala çocuklarını banyoya sokmuş yıkıyor rüyamda bende bi ağlıyorum biyandan çocukları giydiriyorum biyandan ağlıyorum
Anne yüreğine bak diyorum ölüme dakikalar kala çocuklarını düşünüyor ne yapacak bu çocuklar ne olacak onlara diyordum içimden

Allah kimseyi çocukların başından eksik etmesin

geçmiş olsun canım tez iyileşir inş
saol kuzum ..ruyanda hayir olsun...Allah herkesi analı babalı büyütsün hakikaten

Ay geçmiş olsun canım.
saol kuzum

Ben de doğumgünü için mekan baktım. Kahve dünyasında karar kıldım. Üst katını bize ayıracaklar. 25 kişi kadar olucaz. Süslemeleri falan ayarlamak lazım şimdi. 30 ocağa daha var tabi.
ohh rahatlamışsındr canım...baya vaktin var yavaş yavaş hazirlanirsin ne kadar tuttun

Eki Görüntüle 1720936

Tek taşımı aldım:))
Ben kuyumcuya girsem boş çıkarmıyım
Birde isimlerimizden kolye yaptırdım ortada abdullahın ismi olacak :))
Çok gUEl canım güle güle güzel günlerde kullan..isimlerde çok gÜZel fikir ne kadar isimler bende dusunuyorum ama boynum isimle dolar yada sadece ipek ahmet yazdirayum

Çok gUEl canım güle güle güzel günlerde kullan..isimlerde çok gÜZel fikir ne kadar isimler bende dusunuyorum ama boynum isimle dolar yada sadece ipek ahmet yazdirayum
Teşekkür ederim canım yok çok isim olmaz aslında çok hoş oluyor yap yap:)
500 dedi ama eşim indirir biraz zaten para vermedi tanıdık sonra hesaplaşacaklar:)

Bende onla ilgili tarifler buldum ama cesaret edemedim canim

Vende ilk defa seker hamuru yapacagim. Malzemeleri erken alip 25 aralik kendi dogum gunume bir deneme yapip 19 aralikta da kizima yapacagim insallah
Deneme iyi olmus simdiden sanada mutlu yillar canm

super en iyiisni yapuyosun sakin ve neşeli geçecek

bitoss saol kuzum hemen ıhlamur suru burun açma işi başlamıştır

Nego seker hamuru yainca haber ver nasıl oluyor

Insallah gamzecan bilemiyorum ya 25 kisi falan olacak benim sadece salonum var yani koltuk takimim tek bi odada oturuyorum digerinde masa konsol falan var millet nereye oturcak napcak bunlati düşünüyorum
Amin canim
Etkileyico bir rüya allahim korusun

Eki Görüntüle 1720936

Tek taşımı aldım:))
Ben kuyumcuya girsem boş çıkarmıyım
Birde isimlerimizden kolye yaptırdım ortada abdullahın ismi olacak :))
Vuhuuuu super iyi günlede kullan canm

Ameliyat günü belli oldu haftaya perşembe
Rabbim sifasini verecek inşallah eflalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…