2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aysimason aysimason sirkeli tuz karisimi dis agrisina cok iyi geliyor ama iltihaplanma varsa bi yere kadar agriyi keser disciye gitmn gerekir . Gecen benimde agridi aksam acile gittim antibiyotuk verdi bir hafta kullandim agri gecmedi sonunda gittim alt on disin yanindaki dise dolgu uc gun sonrada ust azi dise de kanal tedavisi yapildi yoksa gecmedi on gun cektim

Bi bugun musaitim iki gunde ic gunde bi hastanedeyiz . Yigit e idrar kacakligina bakilacakti ama idrar tahlillerinin temiz cikmas lazimdi idrar tahlilleri hep bozuk cikiyodu bes tane igne yedi cocuk yine bozuk cikti bu sefer dr sondayla aldi idrari sonuc temiz cikti hep idrar torbasiyla idrar verildigi icin mikroplu cikiyomus bes tane igne yediginemi yaniyim bir ay bosa ugrastigimizami . Neyse idrarda kacaklik varmi diye bakildi sukur temiz cikti . Sali gunu yine gidecez prof gelecekmis bide o degerlendirecek dosyayi . Bu taslar icin bir aydir eritici karisim kullaniyoruz insallah erimistirde biseye gerek kalmaz.

hic acmacsan paketi ustunde bnm
aldigimin 2016 haziran yaziyor eger acarsan kullandin kalanini buzdolabi posetinr havasini alip sıkica baglarsan yine hazira kdr dururmus oyle dedi satan kisi :KK66:
Tamam canim tesekkurler:KK66: son zamana birakirsam kalir ben simdiden getirteyim . Hem bi pasta yapar denerim uzerine alistirma olur ins beceririm : )

aysimason aysimason sirkeli tuz karisimi dis agrisina cok iyi geliyor ama iltihaplanma varsa bi yere kadar agriyi keser disciye gitmn gerekir . Gecen benimde agridi aksam acile gittim antibiyotuk verdi bir hafta kullandim agri gecmedi sonunda gittim alt on disin yanindaki dise dolgu uc gun sonrada ust azi dise de kanal tedavisi yapildi yoksa gecmedi on gun cektim
Canım ben implant yapıyorum küçük bir ameliyat gibi birşey yaptı dikişte var ondan ağrıyor sirkeden nefret ediyorum ama işe yarayacaksa denerim..

Sanada geçmiş olsun canım
Bi bugun musaitim iki gunde ic gunde bi hastanedeyiz . Yigit e idrar kacakligina bakilacakti ama idrar tahlillerinin temiz cikmas lazimdi idrar tahlilleri hep bozuk cikiyodu bes tane igne yedi cocuk yine bozuk cikti bu sefer dr sondayla aldi idrari sonuc temiz cikti hep idrar torbasiyla idrar verildigi icin mikroplu cikiyomus bes tane igne yediginemi yaniyim bir ay bosa ugrastigimizami . Neyse idrarda kacaklik varmi diye bakildi sukur temiz cikti . Sali gunu yine gidecez prof gelecekmis bide o degerlendirecek dosyayi . Bu taslar icin bir aydir eritici karisim kullaniyoruz insallah erimistirde biseye gerek kalmaz.
geçmiş olsun canım inş erimiştir ameliyata gerek kalmaz..

gunaydinnn iyi pazarlar guzel anneler :KK66:
kahvaltiyi yine yemedi :KK43: zeytin hic sevmiyor donateside oyle biz yine yumurta ez ekmek ufala hep lapali yiyoruz merak ediyorum bu cocuk buyusede hep lapami yicek
ne zmn donatesi zeytini adam akiili yerki ?
canım kis diye domates vermiyorm artik ama normal yiyordu kahvaltıda bizimki karışım yiyor hala ayrı ayrı peyniri ağzına sürmuyo:KK43: zeytini de her zaman katmıyorum içine yerler zamanla boşver kızım hic kahvaltı yapmadı ta boyle karışım yeyince dünya benim oluyor

Bizim oglanda bee yapiyor bababa diyor bide mamma diyo acikinca:)
hahha demekki o hepsi nin kelime dağarcığı bu kadar:-)

geçmiş olsun cain inşallah erimiştir şifa versin Rabbim

Allah kavuştursun canım , benim de kocam gitti:cry: :KK61::KK61:
saol kuzum seninki is için mi gitti senide Allah kavuştursun:KK66:

Kızlar size birşey soracağım doğum yaptığımda hastsneden süt paradı için bir belge verdiler 100 tl civarı birşeydi galiba ben bankaya gittim bana vermediler çalışan eşim olduğu için onun gitmesi gerekiyor rşimde erteledikçe erteledi 1 sene oldu acaba verirlermi şimdi gitse

Benimde az önce aklıma Larkin Larkin geldi nerelerde diye
Herhalde dgünü hazırlıkları ile uğraşıyor:KK70:
:KK70::KK70:doğum günü eklese gözümüz aydinlansa:KK68:

Kızlar size birşey soracağım doğum yaptığımda hastsneden süt paradı için bir belge verdiler 100 tl civarı birşeydi galiba ben bankaya gittim bana vermediler çalışan eşim olduğu için onun gitmesi gerekiyor rşimde erteledikçe erteledi 1 sene oldu acaba verirlermi şimdi gitse
bence verirler gitsin

Allah kabul etsin cain Allah kavuştursun :KK74: bol hurma getirsin oglusuna ciciler alsın:emir_bebek:

Bugün merhaba bebek diye show tv de program var.dogum falan bisürü izledik heranini gosterdiler ayy bi tuhaf oldum esim onu izlerken aşkım 3.nün cinsiyeti supriz olsun diyor haa dedim bende eğer 1 yaşına kadar yardımcı gelmezse eve dogurmam tamam diyo ..ama epidural de isterim diyorum epidduralmis diye dalga geciyo :-)

Canım ben implant yapıyorum küçük bir ameliyat gibi birşey yaptı dikişte var ondan ağrıyor sirkeden nefret ediyorum ama işe yarayacaksa denerim..

Sanada geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım inş erimiştir ameliyata gerek kalmaz..
canım kis diye domates vermiyorm artik ama normal yiyordu kahvaltıda bizimki karışım yiyor hala ayrı ayrı peyniri ağzına sürmuyo:KK43: zeytini de her zaman katmıyorum içine yerler zamanla boşver kızım hic kahvaltı yapmadı ta boyle karışım yeyince dünya benim oluyor

hahha demekki o hepsi nin kelime dağarcığı bu kadar:-)

geçmiş olsun cain inşallah erimiştir şifa versin Rabbim

saol kuzum seninki is için mi gitti senide Allah kavuştursun:KK66:
Sagolun canlari ..
Iyi aksamlar kizlar montumuzu aldik artik
20151214_114149.jpg

Sagolun canlari ..
Iyi aksamlar kizlar montumuzu aldik artik Eki Görüntüle 1716752
guzel gnlerde kullan pinar cok gzlmis bende bns benzer aldim cok memnunum ama cok sinirleniyor giyinirken ksvgalsr ederek giyiyor,dun baktim lcw bayagi indirime girmis cok gzl college tarzi bir hirks vardi 24 e inmis bayagi kalin,birde kalin bir yelek vardi oda 34 olmus,hem yelegi cok kolay giyiyor gerci diger mont tam kis icin ideAl ben hani arabaylw biryere giderken yada nisanda giyer diye aldim bugun giydirdim cok da memnun kaldim,tavsiye ederim erkek annelerine :KK66:
image.png
image.png

X