2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1713884 Eki Görüntüle 1713885 Eki Görüntüle 1713886 Eki Görüntüle 1713887 Eki Görüntüle 1713888 Eki Görüntüle 1713890 kizlarrr malum d gunumuze nerdeyse 5 hafta vat ne kdr biz bize olcaz evde yapicam desemde sonucta bu isi ele yuze bulastirmakta var
hayatimda kek pasta disinda hic kurabiye yapmadim seker hamuru na elimi surmedim bile bide superman ve 1 seklinde kurabiye yapicam kismetse birde pasta yapicaktim acikcasi d gunune iki gun kala kurabiyeyi 1 gun kala pastayi dusunuyordum,ama yinede endiseliydim hersey berbat olabilirdi,o yuzden dusundum yrn ablamin dogum gunu,hic bu yasina kdr adam akilli kutlamadik ,dur dedim bir deneyim olsun trcrube kazaniyim ,kucuk bir pasts aldim,seker hamuru aldim ve basladim ise,kurabiyelerim cokbasarili olmadilar cunku harf kaliplarini cok sevemedim birde yarisi yaptiktan sonra hatami anladim,kurabiyeyr hamuru yapistirdiktan sonra harfleri yapistirinca kaliptan cikmayinca sert bastirdigim icin 4/5 kurabiye malesef kirildi digerlerini hamuru kesip isimleri yapistirip sonra kurabiyeye koyunca oldular yinede goruntu biraz yampir yumpir ama olsun :))))
ama pastayi cok begendim hem kaplamasi cok kolay oldu hemde suslemesini sevdim ,sizce ardaninkinin de altindan kalkarmiyim ???
Çok güzel olmuş canım eline sağlık bence ardanın pastasınıda yapabilirsin el becerin var böyle şeylere:))

IMG-20151209-WA0033.jpg
IMG-20151209-WA0033.jpg
:KK70:

Me günlerdi gerçekten doğdu doğacak lohusa şerbeti bardakları oda süsleri off iyi çalıştık ama gelenlere verilecek magnet bile yapmıştim sekerli bademli keseler iyi calistiknama ne ttatli bebelerimİz oldu:-)
:nazar::nazar:Maşallah tosbige yerim dolma atacaklarını bende soracaktim artik yürümeyi diye :KK50:

hastaliktan kalmis demekki kuzum geçer inş

:nazar: çok hoşmuş canım yaptır bencede ayni yere inş güzel ge cer :KK15:

Dişte öksürük yapiyo kuzum
hazırlıklarda olur canım yukarda solda albüm ler var ordanda olur sayfaya dosya yükle deyip de yukleyebilirsin

otopsiler menü ama çeşit çok tatlım çeşit yerine milyarı çok yapsan cok yorulursun yas pastada tatlı sonuçta kolay elsin

Nego Nego malesef kusuyor ama cabuk atlatıyor kustuğu için merak etme halleder eymen :KK60:
İnşallah canım geçer sağolasın.

minione minione bencede yapabilirsin çok gUzelbgorunuyor:kk77: ablanin yeni yaşı kutlu olsun

Oglumun sol azı dişi çıkmış kızlar ilk azimiz biz kopek dış beklerken :-) ay ağzına elimi sokunca anladım çok mutluyum ondan kualgi ağrıdı demekki
saol cnm tesekkur ederimm
bizim de uc azi cikmis eti yarmislar 3 de kopek cikti cnm ama kulaga arisi vurdumu hic anlamadim ben valla belirtisi nasil oluyo ?

Geçen sene 11 aralık 2014 te kontrole gitmiştim hastaneye ve yatisim yapildi, 12.12.2014 te ise kızımın o boncuk gözlerine ilk defa baktım ve içim eridi.. Ahh ahh ilk doğum günleri çok duygusal geçecek galiba. Aralık ayina girdiğimizdendir geçen senede yaşıyorum resmen. :KK61:

Rabbim evlatlarımızı korusun. :KK36:

Sürekli kabız olan oğlum bügün ishal oluyor:KK43:
Dişinede bakmama müsade etmiyor dün gece sabaha kadar yatmadı dürekli kulağına elliyordu doktor kontrolünede gitmedik acaba kulağı iyileşmemişmidir puuuf diş ağrısı bide bu:KK43:

Hayırlı uğurlu olsun canım yeni dişiniz :KK66:
Saol kuzum
Geçen sene 11 aralık 2014 te kontrole gitmiştim hastaneye ve yatisim yapildi, 12.12.2014 te ise kızımın o boncuk gözlerine ilk defa baktım ve içim eridi.. Ahh ahh ilk doğum günleri çok duygusal geçecek galiba. Aralık ayina girdiğimizdendir geçen senede yaşıyorum resmen. :KK61:

Amin canım aminnn hepimiz evlatlarini1 aynen bende aralık ayına gireli ne cabuk geçti diyorum ama ikinci çocuk nasıl büyüyor anlaşılmıyor sen ikinci de gör zaman uçuyor..hey gidi annem babam burdaydi bacağımdan ve çatı agrisimdan doğru oturamuyordum annem doğuramaz bu kız daha diyordu 11 gün sonra pıt doğdu ahmedim evimizr güneş gibi ne tatlılar evimizi aydınlattılar Rabbim isteyen herkese versin doğum gününüz çok güzel geçsin kzinim doğum günü kutlu mutlu huzurlu olsun
Dişinede bakmama müsade etmiyor dün gece sabaha kadar yatmadı dürekli kulağına elliyordu doktor kontrolünede gitmedik acaba kulağı iyileşmemişmidir puuuf diş ağrısı bide bu:KK43:
canım diştendir ama ihmale gelmez bizimki de iki gecedir salya çokluğundan öksürüyor ben doktorun verdiği şurubu degilnsadece damlayi kullanıyorum çünkü kesinleşti çocuk disten ağrı olmuş sende ihmal etme ama

Saol kuzum

Amin canım aminnn hepimiz evlatlarini1 aynen bende aralık ayına gireli ne cabuk geçti diyorum ama ikinci çocuk nasıl büyüyor anlaşılmıyor sen ikinci de gör zaman uçuyor..hey gidi annem babam burdaydi bacağımdan ve çatı agrisimdan doğru oturamuyordum annem doğuramaz bu kız daha diyordu 11 gün sonra pıt doğdu ahmedim evimizr güneş gibi ne tatlılar evimizi aydınlattılar Rabbim isteyen herkese versin doğum gününüz çok güzel geçsin kzinim doğum günü kutlu mutlu huzurlu olsun
canım diştendir ama ihmale gelmez bizimki de iki gecedir salya çokluğundan öksürüyor ben doktorun verdiği şurubu degilnsadece damlayi kullanıyorum çünkü kesinleşti çocuk disten ağrı olmuş sende ihmal etme ama
İnş canım ihmal etmeyeceğim yarın götürmeye çalışıcam..

Kızlar oğlum resmen nazar oldu ya. Pazartesi akşamı komşuya gitmiştim 2 tane oğlu var( biri 6 diğeri 15-16 yaşlarında). 9gibi çağların uykusu geldi ben eve geldim uykusu geldi diye. Komşumuzda " hiç böyle erken uyumadı bizimkiler, seninki ne güzel uyuyo" dedi. 2 gündür 1den önce uyumuyo şimdide yeni sızdı saat bi buçuk :KK43: sabahta geç kalktı doğal olarak. Off masıl tekrar düzene sokcam ya :KK43: çok moralim bozuldu. Şimdide zar zor uyuttum bıraksam daha uyumıcaktı...

aysimason aysimason geçmiş olsun canım bebeğine

Şu çocuklara doğum günü hediyrsiyle ilgili soru sordum ama cevapları henüz okuyamadım :KK43: merak ediyorum sıkıntı bende mi eşimde mi? Bi ara şöyle yarım yamalak okudum ama aklımdan uçup gitti. Daha geride kalmadan yarın okurum inşallahh

İyi tatlı huzurlu uykular hepinizee

saol cnm tesekkur ederimm
bizim de uc azi cikmis eti yarmislar 3 de kopek cikti cnm ama kulaga arisi vurdumu hic anlamadim ben valla belirtisi nasil oluyo ?
Kulağa vurup vurup sallıyordu yeğenim, olmamış ki fark etmemişsindir.

Ben de öylr sürekli geçen seneyi düşünüyorum bu ay:) duygularım karman çormab. Yediğimiz yemek yürüyüşlerimiz korkularımız heyecanlarımız aklımda eşimle.. Mini mini doğdu kızım:) ah güzel yavrum bal yavrum.. Bahtları da güzel olsun inş..

Diş ishal yapar diyorlar ondandır belki ama doktora kontrole götür bence. Allah korusun..

Bu satte uyanıp alkış yapan bebek varmı bizimkinden başka acaba çok merak ediyorum:KK34:
Bizimki öpücük atıyor:KK43:(( wc ye kalkıyorum gece, öcü gibi aniden yatağından kalkıp "aa annnii muck" yapıyor, korkudan dona kalıyorum:)))

Offf hiç uyumadık :KK53: Günaydın kızlaaaar :KK3:
Günaydın canım:))) Herkes yamulmuş bu gece anlaşılan :)

X