Canım yaptık çokta eğlendik çok fazla abartmadım çerçeve iyikidogdun parti bardak tabakları(sadece cocuklar kullandı) spidermanli süs iste yas pasta jelibon topu marsmelow cubuklari yaprak sarma hashasli çörek poaca hanımeli tatlı patates salatası kalpli kek yaptık bol bol foto eklemistim aslında albume ama kaldırdım istersen iki tane eller kaldırımı
valla masraf açısından 80 pasta konsepti değil damla çikolata antep fıstıklı bi pasta resmini yukleyim coktase ve lezzetliydi
malzemeler falan 200e bitti benim olay
iyi dersler kuzum ..doğum gününüz şimdiden kutlu solsun..bizde kuzunu öptük..hepimiz bi öyle bi böyle ama yaşama dolu geçiyor uğra yine versin mi kilolaro
ay benimde toffie yense yuregime iner
aşkım he bak çapkın
dış çıkarırken olur genelde bizim bizde kabiziz hep bu ara zeytinyağ içün ve rahatlı yor bi tatlı.kaşığı
canım kaç doğum tarihi erken biraz bizim 15 gün sonra yaşına girecek zencefile agir gelebilir geçen okudum 2yas öncesi için biseyler yazıyordu bali bugün yarim. Ay kaşığı ıhlamuruyla verdim bisey olması ama bi hafta önce sırtında alerji yapmıştı bi hafta bile Öneml o yaşını bekle bence