2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
image.jpeg
dogum gunumuzu kutladik :KK73::KK73:

Cok guzel canim
Bende 25 aralikta krndi dogum gunu pastami yapmaya karar verdim. Acemiligim benim pastada ciksin
Hem 30 yas gunu pastami kendim yapmis olurum
Altin cagima giriyorum :anneadayı:
Ben kendi konseptimi pembeli ve altin rengi yapmak istiyorum. Sari hamur alip altin rengi sim katsam icine olur mu canim ??

Cok guzel canim
Bende 25 aralikta krndi dogum gunu pastami yapmaya karar verdim. Acemiligim benim pastada ciksin
Ben kendi konseptimi pembeli ve altin rengi yapmak istiyorum. Sari hamur alip altin rengi sim katsam icine olur mu canim ??
hazir canim altin simlide satiliyordu ama sisin orda bulamazsan dedigin sekilde yapman cok mantikli :KK66:

Allah rahmet eylesin ailesine bol sabır versin çok kötü oluyorum böyle şeyleri duydukça Rabbim tüm evlatları korusun :KK43:(((

Aman Allahim rabbim boll sabir versin.cokk etkileniyrum boyle haberlerden.akil alir gibi degil bi anda basa geliyo stor a asil ve ol offf.cokkk zor

ayy tubaa ne diyosun tuylerim diken diken olduu
nasil buyuk bir aci ,ahh ahhh rabbimm sabir versinn

minione minione canim pasta harika hic para verme sen yaparsin.

Duha22 Duha22 tatlim o ates degil ya sakin ilac verme 39 olmadan ilac verme vucud kendi savasarak indiriyor ve gucleniyor.. Oda isisi 22 derece olsun badisiyle dursun insallah duser yarim saate.

C Cucu off cok kotu oldum yaa :KK43:((( ne denir ki, cok aci ama cook :KK43:(

Çok kötü Allah sabır versin...

böyleleri ne hayranım sürekli marka dan bahsederler sonrada cimrinin alası çıkarlar emeğe saygı dı ye bisey var boşver hobi olarak kalsin:KK66:

C Cucu cook üzüldüm çok fena bi kaza Rabbim evlatlarımızı saklasın ateş düştüğü yeri yakıyor malesef:KK43:

Duha22 Duha22 canım üstünü hafifler ilik düş aldır iyi gelir geçmezse alnini sirkeli su ile sil

C Cucu canim cok uzuldum ve sasirdim
Rabbim ailesine sabir versin.
saolun kızlar rabbim kimseye evlat acısı vermesin kimseyi bu acıyla sınamasın

C Cucu canım başınız sağolsun allah ailesinede sabır versin çok zor bir durum:KK43:

minione minione seni gördükçe gözümüz şenleniyor keşke seninle çok yakın arkadaş olsak benimde böyle dg nümü kutlasan:-)

Hastsneye götürdüm oğlumu çok şükür birşeyi yokmuş ishal sebebi ile karnı ağrıyor olabilir dedi doktor birde azılar çıkabilir dedi ilaç verdi..
Hep kabızlıkla savaştığımız için ishalde neler yapılır bilmiyorduk eve muz almıyordum muz aldım birde patates haşlayıp vereyim inş geçer ishalimiz..

Kızlar ablamın bekarlıktan ev arkadaşı vardı annemlere falan gelirdi kalırdık hep 2yaşında oğluşu dun vefat etti çok moralim bozuk aramaya elim varmıyor :KK43:

kızına mutfakta yemek yediriyormuş oğlu odaya geçmiş koltukta zıplarken stor perdenin zincirine asılı kalmış Allahım sabır versin çok fena
Of of ne denir ne teselli eder anneyi.. Allah yardımcıdı olsun ferahlık verdn yüreğine. Sen de gecikmeden ara zor ama zaman geçtikçe daha zor..
Benim de yeğenim kanepeden kanepeye atlarken kolunu kırdı dirseği kırılmış bugün ameliyat oldu beş platin takıldı koluna.. Ev kazaları bir şey olmaz diyorsun neler oluyor allah korusun. Ah güzel yavrum cennette bekleyecek annesini:KK43:((

Kizlar oglumun atesi var 37.0- 37.5 arasi.ilac kullanmak istemiyrum.yok da zaten buzdolabindaydi alt rafta abdullah yere atti kirdi calpol du..ne yapayim hasta degil sabah kalktim ki atesi var disten galiba:KK61:
Canım üstünü hafiflet az giydir evi serinlet. Bekle bence ılık bir duş ve bol su içirebilirsn. Seyrine göre devam edersin..

Cok guzel canim
Beyaz renk alıp onu istediğin gibi renklendirebiliesn canım..
Beyaza direkt bir toplu iğne başı kadar katsan renk veriyor. Şeker hamuru bıyaları var.. Sarı sim pemve vs o şekilde alıp renk verevilirsn.
Wilson marka kaliteli olandı sanırım aklımda bunlar kalmış..

C Cucu canım başınız sağolsun allah ailesinede sabır versin çok zor bir durum:KK43:

minione minione seni gördükçe gözümüz şenleniyor keşke seninle çok yakın arkadaş olsak benimde böyle dg nümü kutlasan:-)

Hastsneye götürdüm oğlumu çok şükür birşeyi yokmuş ishal sebebi ile karnı ağrıyor olabilir dedi doktor birde azılar çıkabilir dedi ilaç verdi..
Hep kabızlıkla savaştığımız için ishalde neler yapılır bilmiyorduk eve muz almıyordum muz aldım birde patates haşlayıp vereyim inş geçer ishalimiz..
keske cnm neden olmasin bir gun belki gorusuruz d gununu de kutlatiz :KK66:
oglusunada acil sifalar gecmiss olsunn

Of of ne denir ne teselli eder anneyi.. Allah yardımcıdı olsun ferahlık verdn yüreğine. Sen de gecikmeden ara zor ama zaman geçtikçe daha zor..
Benim de yeğenim kanepeden kanepeye atlarken kolunu kırdı dirseği kırılmış bugün ameliyat oldu beş platin takıldı koluna.. Ev kazaları bir şey olmaz diyorsun neler oluyor allah korusun. Ah güzel yavrum cennette bekleyecek annesini:KK43:((

Canım üstünü hafiflet az giydir evi serinlet. Bekle bence ılık bir duş ve bol su içirebilirsn. Seyrine göre devam edersin..

Beyaz renk alıp onu istediğin gibi renklendirebiliesn canım..
Beyaza direkt bir toplu iğne başı kadar katsan renk veriyor. Şeker hamuru bıyaları var.. Sarı sim pemve vs o şekilde alıp renk verevilirsn.
Wilson marka kaliteli olandı sanırım aklımda bunlar kalmış..
amin canım olay dun oldu bugün defnedildi yavrum görenler aramayın açacak halde değil parçalıyor kendini diyor :KK43:
sizin kuzunuza da çok geçmiş olsun dediğin gibi ev kazaları çok tehlikeli olabiliyor maalesef

C Cucu okuyunca kotu oldum Allah kimsenin basina vermesin ailesine sabir versin.
amin canım,rabbim kimseyi sınmasın bu acıyla :KK43:
maşallah yaaa siz ne tatlısınız ya kurabiye canım cekti:KK70:
İyi dileklerde bulunun:KK43:

Kızlar yarın sınavlarım var
kolay gelsin canm

Cidden dg pastasi fiyatlari cok pahaliymis ya bencede bgerek yok o kadar paraya minionenin yaptigi daha mantikli bende oyle yapicam sanirim . Normalde normal bi pastayla gecistrirdim ama resim filan cekilncez guzel bi hatira olsun o yuzden az kisi olmamiza ragmen , pastaya bari ozeniyim diyorum . tabi becerebilirsem.

minione minione canim bu pastanin uzerindeki seker hamuru nerden aldin nette satilirmiki ve fiyatinida yazarsan sevinirim :))
can
minione minione canim bu pastanin uzerindeki seker hamuru nerden aldin nette satilirmiki ve fiyatinida yazarsan sevinirim :))
canim baktim simdi internettr satisi varmis
tuana pasta malzemelerinden aldim
seker&sugar markssi 13 lira kilosu ama daha az satilmiyor 250gr var birde oda yetmez ki zaten oyle pahaliya geliyiyor 5 lira:KK66:

Günaydınnn
bol uyanmali bir geceden:KK43:(
Kac gundur kv ye gidiyrum misafiri vardi yazamadım
minione minione canim ne kabiliyetli hanimsin herseyi halledersin bosuna para verme senden kötü yapanlara masallah kocaman.
ablanin d.gunu kutlu olsun sevdikleriyke hayirli uzun ömrü olsun ins.
@eflalim cokk gecmis olsun.ne ameliyati canim eymenin kacirdim ben.ins kolayca olup biter dualarim senle canim:)
I imspecial cok gecmis olsun azilariniz cikmis oh elhamdulillah biz yankesici cijariyruz mahvolduk. Dr diyo ki kolaylar cikmis yan zorlar azilar zaten sizi mahvedecek.icimden sagol dr cugum iyi moral veriyorsun dedim.

C Cucu canim kusura bakma ama ben hala o vefat eden coxugu dusunuyrum bir türlü aklım almiyr stor a nasil takilmis kopmamis mi perde tedbir amacli soruyrum canim.te k rar kus u ruma bakma canim:KK43:(
ne kusuru duhacım,bende hala etkisindeyim Bi an olsun aklından çıkmıyor ablamda bende görüşemedik telefona bakmıyorlar canım ablam haftaya gidicek bulundukları şehire o zaman tam olarak nasıl oldu anlaşılır yazarım size

ne kusuru duhacım,bende hala etkisindeyim Bi an olsun aklından çıkmıyor ablamda bende görüşemedik telefona bakmıyorlar canım ablam haftaya gidicek bulundukları şehire o zaman tam olarak nasıl oldu anlaşılır yazarım size

Çok çok zor. Hasta olsa bir şeyi olsa insan gene kendini alıştırır ama böyle ani ve acımasız kazalarla çok zor.. Ben de dikkatsiz biriyim evimiz tehlikeli iki çocuk olacak aklım çıkıyor..
Bebek beşiği odamızın köşesindeydi kızım stor ipleri ile punuyordu uyanınca hemen yerini değiştirdim. Anne babanın halini düşünemiyorum. Çok zor evlat acısı aile acısını rabbim kimseye yaşatmasın. Kalplerine ferahlık versin... Allah yardımcıları olsun. Hiçbir şey denmiyor işte bu durumlarda. Ne denir ki...

X