Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel canimEki Görüntüle 1714471 dogum gunumuzu kutladik
hazir canim altin simlide satiliyordu ama sisin orda bulamazsan dedigin sekilde yapman cok mantikliCok guzel canim
Bende 25 aralikta krndi dogum gunu pastami yapmaya karar verdim. Acemiligim benim pastada ciksin
Hem 30 yas gunu pastami kendim yapmis olurum
Altin cagima giriyorum
Ben kendi konseptimi pembeli ve altin rengi yapmak istiyorum. Sari hamur alip altin rengi sim katsam icine olur mu canim ??
Allah rahmet eylesin ailesine bol sabır versin çok kötü oluyorum böyle şeyleri duydukça Rabbim tüm evlatları korusun (((
Aman Allahim rabbim boll sabir versin.cokk etkileniyrum boyle haberlerden.akil alir gibi degil bi anda basa geliyo stor a asil ve ol offf.cokkk zor
ayy tubaa ne diyosun tuylerim diken diken olduu
nasil buyuk bir aci ,ahh ahhh rabbimm sabir versinn
minione canim pasta harika hic para verme sen yaparsin.
Duha22 tatlim o ates degil ya sakin ilac verme 39 olmadan ilac verme vucud kendi savasarak indiriyor ve gucleniyor.. Oda isisi 22 derece olsun badisiyle dursun insallah duser yarim saate.
C Cucu off cok kotu oldum yaa ((( ne denir ki, cok aci ama cook (
Çok kötü Allah sabır versin...
böyleleri ne hayranım sürekli marka dan bahsederler sonrada cimrinin alası çıkarlar emeğe saygı dı ye bisey var boşver hobi olarak kalsin
C Cucu cook üzüldüm çok fena bi kaza Rabbim evlatlarımızı saklasın ateş düştüğü yeri yakıyor malesef
Duha22 canım üstünü hafifler ilik düş aldır iyi gelir geçmezse alnini sirkeli su ile sil
saolun kızlar rabbim kimseye evlat acısı vermesin kimseyi bu acıyla sınamasın
Of of ne denir ne teselli eder anneyi.. Allah yardımcıdı olsun ferahlık verdn yüreğine. Sen de gecikmeden ara zor ama zaman geçtikçe daha zor..Kızlar ablamın bekarlıktan ev arkadaşı vardı annemlere falan gelirdi kalırdık hep 2yaşında oğluşu dun vefat etti çok moralim bozuk aramaya elim varmıyor
kızına mutfakta yemek yediriyormuş oğlu odaya geçmiş koltukta zıplarken stor perdenin zincirine asılı kalmış Allahım sabır versin çok fena
Canım üstünü hafiflet az giydir evi serinlet. Bekle bence ılık bir duş ve bol su içirebilirsn. Seyrine göre devam edersin..Kizlar oglumun atesi var 37.0- 37.5 arasi.ilac kullanmak istemiyrum.yok da zaten buzdolabindaydi alt rafta abdullah yere atti kirdi calpol du..ne yapayim hasta degil sabah kalktim ki atesi var disten galiba
Beyaz renk alıp onu istediğin gibi renklendirebiliesn canım..Cok guzel canim
Bende 25 aralikta krndi dogum gunu pastami yapmaya karar verdim. Acemiligim benim pastada ciksin
Hem 30 yas gunu pastami kendim yapmis olurum
Altin cagima giriyorum
Ben kendi konseptimi pembeli ve altin rengi yapmak istiyorum. Sari hamur alip altin rengi sim katsam icine olur mu canim ??
keske cnm neden olmasin bir gun belki gorusuruz d gununu de kutlatizC Cucu canım başınız sağolsun allah ailesinede sabır versin çok zor bir durum
minione seni gördükçe gözümüz şenleniyor keşke seninle çok yakın arkadaş olsak benimde böyle dg nümü kutlasan
Hastsneye götürdüm oğlumu çok şükür birşeyi yokmuş ishal sebebi ile karnı ağrıyor olabilir dedi doktor birde azılar çıkabilir dedi ilaç verdi..
Hep kabızlıkla savaştığımız için ishalde neler yapılır bilmiyorduk eve muz almıyordum muz aldım birde patates haşlayıp vereyim inş geçer ishalimiz..
maşallah yaaa siz ne tatlısınız ya kurabiye canım cektiEki Görüntüle 1714471 dogum gunumuzu kutladik
amin canım olay dun oldu bugün defnedildi yavrum görenler aramayın açacak halde değil parçalıyor kendini diyorOf of ne denir ne teselli eder anneyi.. Allah yardımcıdı olsun ferahlık verdn yüreğine. Sen de gecikmeden ara zor ama zaman geçtikçe daha zor..
Benim de yeğenim kanepeden kanepeye atlarken kolunu kırdı dirseği kırılmış bugün ameliyat oldu beş platin takıldı koluna.. Ev kazaları bir şey olmaz diyorsun neler oluyor allah korusun. Ah güzel yavrum cennette bekleyecek annesini((
Canım üstünü hafiflet az giydir evi serinlet. Bekle bence ılık bir duş ve bol su içirebilirsn. Seyrine göre devam edersin..
Beyaz renk alıp onu istediğin gibi renklendirebiliesn canım..
Beyaza direkt bir toplu iğne başı kadar katsan renk veriyor. Şeker hamuru bıyaları var.. Sarı sim pemve vs o şekilde alıp renk verevilirsn.
Wilson marka kaliteli olandı sanırım aklımda bunlar kalmış..
amin canım,rabbim kimseyi sınmasın bu acıyla
kolay gelsin canmmaşallah yaaa siz ne tatlısınız ya kurabiye canım cekti
İyi dileklerde bulunun
Kızlar yarın sınavlarım var
canminione canim bu pastanin uzerindeki seker hamuru nerden aldin nette satilirmiki ve fiyatinida yazarsan sevinirim :))
canim baktim simdi internettr satisi varmisminione canim bu pastanin uzerindeki seker hamuru nerden aldin nette satilirmiki ve fiyatinida yazarsan sevinirim :))
ne kusuru duhacım,bende hala etkisindeyim Bi an olsun aklından çıkmıyor ablamda bende görüşemedik telefona bakmıyorlar canım ablam haftaya gidicek bulundukları şehire o zaman tam olarak nasıl oldu anlaşılır yazarım size
ne kusuru duhacım,bende hala etkisindeyim Bi an olsun aklından çıkmıyor ablamda bende görüşemedik telefona bakmıyorlar canım ablam haftaya gidicek bulundukları şehire o zaman tam olarak nasıl oldu anlaşılır yazarım size