- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Eki Görüntüle 1713884 Eki Görüntüle 1713885 Eki Görüntüle 1713886 Eki Görüntüle 1713887 Eki Görüntüle 1713888 Eki Görüntüle 1713890 kizlarrr malum d gunumuze nerdeyse 5 hafta vat ne kdr biz bize olcaz evde yapicam desemde sonucta bu isi ele yuze bulastirmakta var
hayatimda kek pasta disinda hic kurabiye yapmadim seker hamuru na elimi surmedim bile bide superman ve 1 seklinde kurabiye yapicam kismetse birde pasta yapicaktim acikcasi d gunune iki gun kala kurabiyeyi 1 gun kala pastayi dusunuyordum,ama yinede endiseliydim hersey berbat olabilirdi,o yuzden dusundum yrn ablamin dogum gunu,hic bu yasina kdr adam akilli kutlamadik ,dur dedim bir deneyim olsun trcrube kazaniyim ,kucuk bir pasts aldim,seker hamuru aldim ve basladim ise,kurabiyelerim cokbasarili olmadilar cunku harf kaliplarini cok sevemedim birde yarisi yaptiktan sonra hatami anladim,kurabiyeyr hamuru yapistirdiktan sonra harfleri yapistirinca kaliptan cikmayinca sert bastirdigim icin 4/5 kurabiye malesef kirildi digerlerini hamuru kesip isimleri yapistirip sonra kurabiyeye koyunca oldular yinede goruntu biraz yampir yumpir ama olsun :))))
ama pastayi cok begendim hem kaplamasi cok kolay oldu hemde suslemesini sevdim ,sizce ardaninkinin de altindan kalkarmiyim ???
Sen pastanelere usta şef girmelisb:)) ben şeker hamuru kursuna gitmiştim ama eve gelip yapmayı denediğimde o hamur başka hamur oldu sanki
Sen profesyonelsin çok da güzel olmuş pasta:) ellerine sağlık. Ben de altından kalkar alasını yaparsın :)