2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Gecmis olsun inşallah birsey yoktur
saolun kızlar biraz kulağı ve boğazı kızarmış ama antibiyotiklik degil 5 günlük ibrumen ve kulak damlası3günlük kullanacağız bol bol ilik biseyler icsin dedi..boyu kilosu çok iyi yasina 15 gün var akilli bi çocuk dedi çok sevdi dr umuz biraz para harcadık simdi evde kuzum bende çocukları sinemaya getirdim bun etken bitecek işim eve gecerim kizin da çok mutlu ilk kez sinemaya geliyor...

prenses1805 canım hic üzme kendini her cocugun gelisimi farklıdır yavaş yavaş gelişir kalabalık orta-alt misafirlerde gelisimine katki sağlıyor bizimki ablasindan gördüğü için erken gelisti saglikli olsun yavaş yavaş olacak abimin kızı 16 aylikken yürüdü kizimin dışı 11 aylıkken çıkmıştı çok op

çok beğendik canım ne gerek vardı şapkaya yazamadım bışuna uğraşmasaydın..

Bu zamane bebekleri ne şanslı daha cinsiyeti nile belli değildi eşimin bi arkadaşıda uzaktan kumandalı araba hediye etmişti şimdide x amcası almış:))
Bizim zamanımızda bir naylon bebek bile zor bulurduk annem bir eskiyi söker başka kazak örerdi o söktüğünden şimdi bebek ipleri bile özel satılıyor valla kıskandım şu bebekleri:))

Geçmiş olsun canım iyi ilerlememiş..

Selamlarr güzel annelerr iyi günlerr.
Hasta olanlara çook geçmiş olsunn. En acilinden şifa bulurlar inşallah.

Ben size bişey soracağım. Doğum gününde bebişlerinize hediye ne alcaksanız? Dahada doğrusu alcak mısınız? Dün eşime sordum oğluma ne hediye alcaz diye oda hediye mi alcaz dedi o benim soruma şaşırdı ben onun cevabına

canim ben ilk ve cok erken ayiranlardan biri olarak 4. cu ayda ayirmistim
esim cok erken uyaniyor diye onu hic rahatsiz etmiyelim diye en ufak cit sesine uyanip hmn besiginden alip salona gidip emzirip yada ayagimda sallayip uyutup tekrar yatiriyorum bu döngü boyle surup gidiyor gecr boyu ne gece emzirmesini kesebildim nede ayakta uyumays alisti,asla kesemiyorum ve asla yatir kaldir pis pis yontemiylede uyumuyor
hahaha valla bende esin gibi sasirdim cnm ya
hic hediye falan dusunmedik gelenler zaten dunden merakli hediye almaya ananesi teyzesi halasi enistesi dedeleri zaten alirlar ama bizdemi alsak acaba diger hatunlar siz ne fikirdesiniz ? sizlerde aliyormusunuz ?

Bende eşin gibi yapacam hediyemi alacaz

Hediye mi alcaz:)) pastası kıyafeti süsü püsü ona o günü hazırlaması... E bunlrı kim aldı kim yaptı.. Daha da "anne hediye" derse alırım demezse almam:)) ama babası bana hediye alsın böyle güzel vi evlat verdğim için hahahaha:)) dur söyleyeyim eşime:) bakayım kanarsa:)
Kızım küçük olduğu için annesne hediye alsın:))))

nnightsaill benim aklıma geldi de o kadar masraf var almicam :)
Pinking Tree canm benm oğlum 7aylıktan beri ayrı yatıyor ama dip dibe odalar
aysimason evveet foto bekliyoruz
bizimkini eşim almış şubeden akşam yükleyerim inşallah
I imspecial geçmiş olsun canm antibiyotik siz atlatın inş bizim dr direk antibiyotik veriyor aaz burnu aksa bile,geçen gün götürdüm de ciğer temiz boğazı kızarmış dedi antibiyotik yazdı direk

Kızlar geçen gün kivi vermiştim arhana tabi de olduğu gibi yine pişik yaptı ama diğeri 2gunde geçti bu 4guun oldu çok fena bildiğin yara oldu ve kanıyor kantron yağı desitin vazelin her şeyi denedim yok hiç bir küçülme olmadı.ıslak mendili sıcak suyla yıkayıp kullanıyorum

Aynı alerjik pişik derdi bizde de var
Islak panukla sil açık bırak havalandır genel şeyler. Bir de önce bepanten sür yakmıyor o sonra kremi sür.

Musfela stelaactiviyy mi ne var pişik geçirici. Onu mutlaka tabsiye ederim..

Evet canım kendim süslerim olmassa. 1.200 fiyat verdiler çok gibi.

Ben de armut.com dan teklif aldım canım. Daha mekan bulmam lazım benim. Senin oldu mu doğumgünü??

İyiki götürmüşsün doktora çabucak iyileşir inşallah. Oğluşum Ne zaman yürüyüp dis çıkaracak bakalım böyle şeyler duyunca daha rahatlıyor um Sağol.

sağol canım
napcaz bu pişikle bilmiyorum ya tahin ve kiviye kadar nerdeyse hiç pişik olmamıştı
halini Bi görsen kakasını yapar yapmaz ayağa kalkıyor uff uff diye

evin ve kızın hayırlı olsun bu arada :) katılıyorum kızına verebileceğin en güzel hediye kız kardeş

eşim almış şubeden akşam gelecek inşallah merakla bekliyoruz ve zevkine güveniyoruz canım
aç bana foto at diyorum yok kendin aç diyor :)

ben almadim alınıyor mu ya almayalim bide o masraf olmasın zaten hep aliyoruz

antibiyotik taraftarı doktorlara kızıyorum ama çözüm olmayınca yaap ak bisey yok canım çabuk geçer ins
Merhaba arkadaşlar oğlumun gribi geçti şükür ama ara ara öksürüyor. Özellikle sabah uyandığında ve gece... Kaloriferlerden olabilir mi? Olmazsa doktora götürücem.
canım kalor içerik üstüne ıslak havlu koy birkaç gün dene ama hastalığı geceli ne kadar oldu sebepsiz öksürük malesef alerjik.olabiliyor ihmal etme dr sorarsın geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…