Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy cook tatlisiniz masallah nereye yaptirdin kuzu:) ben çerçeveye 15 vermiştim herşeyi ucuza getirdim pastamız bile ikili
bizimki bedavaya geldi canim :)) esimin arkadasi hediye yaptiAyyy cook tatlisiniz masallah nereye yaptirdin kuzu:) ben çerçeveye 15 vermiştim herşeyi ucuza getirdim pastamız bile ikili
Çok şeker olmuş ha taha arda, ha arda taha farketmez bence:))bizimde d gunu resim cekme cercevemiz geldi cok mutlu olduk tek kusuru ismimiz ters olmus o kadar :))Eki Görüntüle 1709009
Öyle qz kişi gelse kutlarım ama anamı çağırdam kv var kv çağırsa görümce eltiler var eltileri çağırdam yengeler var yani ben saydıkça uzuyor en iyisi boşverryimNeler kaynattiniz boyle ya ama bende cook eglendim o kadar mutlu olduk ki çok guzl3 geçti kızlar heranina değdi kucukt3 olsa aile arasında kutlayin derim ahmet te çok mutlu oldu ahmet ete ada bkmktn bi foto da doğru çıksa bayıldık)albüm yapacağım simdi herkes meyve yiyor ben oglusumu uyutuyorum
olsun ilk dvgunuz kimse olmasa bile esinle bile kutlayin kendi aranizda olsun yeter benceÖyle qz kişi gelse kutlarım ama anamı çağırdam kv var kv çağırsa görümce eltiler var eltileri çağırdam yengeler var yani ben saydıkça uzuyor en iyisi boşverryim
biz kutlarız canım ben kimseyi çağırmıyacam aslında hazırlıklar zor gelmez bana ama küçük bir evde 20 ye yakın çocuk düşünemiyorumolsun ilk dvgunuz kimse olmasa bile esinle bile kutlayin kendi aranizda olsun yeter bence
Og oh maşallah çağlar kucusuna darısı bizimkilerin başına:)) bendr bazen rüyamda görüyorum çok mutlu oluyorum:))İyi geceler hanımlarr. Çok mutluyum çoook :) Çağlar dün ayakta durmaya başladı bugünde 4-5 adım atmaya başladı. Ayy çok komik oluyo yürürken yaa :) düşüncede sinir oluyo çığlık atıyo :) çok eğlendim bu akşam çoook :)
İyi uykular tatlı rüyalar güzel anneler ve tatlı bebişleri :) huzurlu geceler
maşallah sana canım bukadar misafiri ağırlamak her yiğidin harcı değildir heleki çocuklaHayırlı geceler hanımlar, nasılsınız? Doğum günü hazırlıklarımız devam ediyor. Bir yandan da hala misafir ağırlıyorum. Kosturmacadan giremiyorum. Bugün kızıma çok güzel bir elbise aldım. Bir iki küçük tadilatı var. Süslerimizide aldık
Magnet çerçeve aldım kızımın fotoğrafını koyucam gerçi tam istediğim gibi değil ama çok gezip araştıracak zamanim kalmadı. hafta ici kvler gelicek 5 kisi yatılı olarak. Annemler abimler teyzemler falan derken yirmi kişi falan olucaz heralde. Yine çok yoğunum. Daha pastaya karar vericem
Tatlı yorgunluklar Allaha şükür. 6, 7 adım atıyor artik, 1 hafta var doğum gününe inşallah doğum gününde tamamen yürür.
ohh eline sağlık arkadasinin bu arada ahmet te aynen boyle cerceveye bakmaktan bi doğru pozu yokbizimki bedavaya geldi canim :)) esimin arkadasi hediye yapti
seninki siirt halayı gibi habire birileri takılıyor kuyruğa canım en iyisi kendiniz evde esinle kutlayınÖyle qz kişi gelse kutlarım ama anamı çağırdam kv var kv çağırsa görümce eltiler var eltileri çağırdam yengeler var yani ben saydıkça uzuyor en iyisi boşverryim
hadi gözün aydın o kadar cabuk geliştiriyorlar ki yürüme isini iki haftaya koşarİyi geceler hanımlarr. Çok mutluyum çoook :) Çağlar dün ayakta durmaya başladı bugünde 4-5 adım atmaya başladı. Ayy çok komik oluyo yürürken yaa :) düşüncede sinir oluyo çığlık atıyo :) çok eğlendim bu akşam çoook :)
kolay gelsin tatlım biz kutladık bile o aksam bugün yorgunluklar bitecek cook egleneceksin kuzunada maşallah yaşını yuruyerek karsilasin bizimki ortalıkta küçük adam gibi yürüdükce herkes güldü o kadar komikki tek basina evi turluyor gece uyutmaya calisrken yataktan hop iniyor arkasına bakmadan annemler yatılı kalıyor onların odasına gidiyor yatılı misafir de çok zorn Allah kolaylık versin bende de şuan 6 yatılı misafir var bugun 1 e düşecek sadece annem kalacakHayırlı geceler hanımlar, nasılsınız? Doğum günü hazırlıklarımız devam ediyor. Bir yandan da hala misafir ağırlıyorum. Kosturmacadan giremiyorum. Bugün kızıma çok güzel bir elbise aldım. Bir iki küçük tadilatı var. Süslerimizide aldık
Magnet çerçeve aldım kızımın fotoğrafını koyucam gerçi tam istediğim gibi değil ama çok gezip araştıracak zamanim kalmadı. hafta ici kvler gelicek 5 kisi yatılı olarak. Annemler abimler teyzemler falan derken yirmi kişi falan olucaz heralde. Yine çok yoğunum. Daha pastaya karar vericem
Tatlı yorgunluklar Allaha şükür. 6, 7 adım atıyor artik, 1 hafta var doğum gününe inşallah doğum gününde tamamen yürür.
Baktim baktim.cokkk guzel olmus....sende zayiflamis geldin gozume incelmissin:))Albüm hazır kızlar Allah kuzularimza hayırlı sağlıklı omur versin inş
Herkese günaydınlarrr
Masallah canimİyi geceler hanımlarr. Çok mutluyum çoook :) Çağlar dün ayakta durmaya başladı bugünde 4-5 adım atmaya başladı. Ayy çok komik oluyo yürürken yaa :) düşüncede sinir oluyo çığlık atıyo :) çok eğlendim bu akşam çoook :)
masallah.ne tatlidir yaa.bizde heyecanla bekliyruz tipis tipis yurumeyi.yeni yeni tay tay duruyoruz nasip bakalim....İyi geceler hanımlarr. Çok mutluyum çoook :) Çağlar dün ayakta durmaya başladı bugünde 4-5 adım atmaya başladı. Ayy çok komik oluyo yürürken yaa :) düşüncede sinir oluyo çığlık atıyo :) çok eğlendim bu akşam çoook :)
Ayakta durmaya başladıysa çok yakındır adım atması. Bizimki 1 gün sonra başladı baksana :)masallah.ne tatlidir yaa.bizde heyecanla bekliyruz tipis tipis yurumeyi.yeni yeni tay tay duruyoruz nasip bakalim....
Buzzz gibi burasi...Ayakta durmaya başladıysa çok yakındır adım atması. Bizimki 1 gün sonra başladı baksana :)
Bizim oğlanda yememeye başladı ya 1-2 kaşık alıyo gerisi yok maalesef bakalım ne zamana kadar sürecek. Kabaran diş falanda görünmüyo ama ağzının suyu çok akmaya başladıı
I imspecial hadi geçmiş olsun atlattın doğum gününü :) çok güzel görünüyo herşey :)
Safransari elbet yürücek canım daha hazır değil demekki sennin minnak ın :)
Herkeslere günaydınn. Mutlu pazarlarr. Gelibolu'da hava çok güzell. Sizin oralar nasıl???
Çağlarında yok bi hızursuzluğu ya neşesi gayet yerinde ama yemiyo işte. Ya aç olsa yer heralde ya da neşeli olmaz diye düşünüyorum çokta takmıyprum ya geçici diye düşünüp. Dedim ya diş etlerinde kabarıklık olmasada ağzının suyu çok akıyo bizim oğlanınki diş diye düşünüyorum. Ya önceden yiyoduysa sıkıntı yapmaya gerek yok bence ya :) sen nerdeydin canım ya kafa gidik bende unutuyorum hep. Öncedende unutkandım şimdi Çağlar iyice aklımı başımdan aldıBuzzz gibi burasi...
Abdullah da birsey yemiyo
h u zursuz da degil.belli dis gilan olsa belli ederdi...baska bi sikintisi var mi demeden edemiyrum
Kızlar bizimki de bu ara yemiyor donem donem huzursuzluk yapiyo demekki her cocugun yediği donem farklı ne kadar takma desekte hepimiz tkaiyoruz üzülüyoruz malesef annelik isteÇağlarında yok bi hızursuzluğu ya neşesi gayet yerinde ama yemiyo işte. Ya aç olsa yer heralde ya da neşeli olmaz diye düşünüyorum çokta takmıyprum ya geçici diye düşünüp. Dedim ya diş etlerinde kabarıklık olmasada ağzının suyu çok akıyo bizim oğlanınki diş diye düşünüyorum. Ya önceden yiyoduysa sıkıntı yapmaya gerek yok bence ya :) sen nerdeydin canım ya kafa gidik bende unutuyorum hep. Öncedende unutkandım şimdi Çağlar iyice aklımı başımdan aldı