2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
pipetle icmesi en buyuk hayalim ama bnm tombik yanak bilmiyor ve sadese isiriyor :)
bu arada biz hic icecek icmiyoruz suyu bile zar zor iciyor,kac kez denediysem iciremedim sen ne veriyorsun ?
Canim klasik pipet ogretme yontemiyle esim ogretti daha once denedik olmamıştı bu sefer tatilde hep benim sodamdan o yontemle icti aslinda ogretme amacli yapmadik o an icsin diye verdi esim eve geldigimizde ben tekrar ogretmeyi deniyim diye verdim pipeti baktim iciyor sipa
Kahvaltida pekmezli su iciyor canim ilik 1cay bardagi suya 1 cay kasigi pekmez bayılıyor
Armut suyu seviyor bide

Sadece aileyse disardan kimse yoksa kasma canım, heyecanla bekliyoruz fotolari

Ayy çocuk aylar sonra ayağımda uyudu çok şükür devamı gelir inşallah
bu iyi biseymi oluyor simdi desene dogdugundan beri ayakta uyutuyorum
kiskandik pipet aldik ama hata yaptim galiba inceden degilde gorseli gzl diye essek kdr kalin almisim cocuk onunla cekecegi varsada cekemez ne saftirik bir kadinim ben yaa

ahahaaa :))) bnmki supurgeyi parcaliyor supurgenin dili olsada konussa o korkardi oglumdan
Bende şok oldum:))
Normalde hiçbirşeyden korkmaz daha yeni emeklerken salonsa oturuyordum nırmalde salona gitsek taş üstünde taş bırakmaz süpürge kenarda duruyordu bu oturmuş gıkını çıkarmıyor meğer süpürge orda diye korkuyor

Aynı anası bende küçükken birinden korkuyordum onu gördüğüm yerde donuyordum

Neler kaynattiniz boyle ya ama bende cook eglendim o kadar mutlu olduk ki çok guzl3 geçti kızlar heranina değdi kucukt3 olsa aile arasında kutlayin derim ahmet te çok mutlu oldu ahmet ete ada bkmktn bi foto da doğru çıksa bayıldık)albüm yapacağım simdi herkes meyve yiyor ben oglusumu uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…