Canim klasik pipet ogretme yontemiyle esim ogretti daha once denedik olmamıştı bu sefer tatilde hep benim sodamdan o yontemle icti aslinda ogretme amacli yapmadik o an icsin diye verdi esim eve geldigimizde ben tekrar ogretmeyi deniyim diye verdim pipeti baktim iciyor sipapipetle icmesi en buyuk hayalim ama bnm tombik yanak bilmiyor ve sadese isiriyor :)
bu arada biz hic icecek icmiyoruz suyu bile zar zor iciyor,kac kez denediysem iciremedim sen ne veriyorsun ?
Sadece aileyse disardan kimse yoksa kasma canım, heyecanla bekliyoruz fotolariAy ne zormus ya vallahi hem eğlen eli hem yorucu kek ve salatalar kaldı yapilack salon toplandı ya herşey olur elbetama kuzularin resminin ciktisini unutmusum bide ahmet memeyi bıraksa neyse aman olduğu kadar olmadığı kader
Canim neye gore bilmiyrum ama...ahnet arhan i sil bos birsk bakalim sen populer misin aktif misin belli olur.profilinde yazi olunca yazmiyor ya
aaa hemen siliyorum :)Ben sildim bak populer misim bendeee:))
hahaaa şımarık :)hahahaaytttbirazcik populerimdir sekerim
süper ellerine sağlık canmEki Görüntüle 1708608
daha tam bitmedi herşeyama bi kaç foto yukleyim
Daha giyinmedik
Eki Görüntüle 1708609
aaa hemen siliyorum :)Ben sildim bak populer misim bendeee:))
hahaaa şımarık :)hahahaaytttbirazcik populerimdir sekerim
süper ellerine sağlık canmEki Görüntüle 1708608
daha tam bitmedi herşeyama bi kaç foto yukleyim
Daha giyinmedik
Eki Görüntüle 1708609
naparsaniz yapin aktifsiniz isteaaa hemen siliyorum :)
hahaaa şımarık :)
süper ellerine sağlık canm
ahahaaa :))) bnmki supurgeyi parcaliyor supurgenin dili olsada konussa o korkardi oglumdanKuzlar abdullah elektirikli süpürgeden korkuyor
Açtığım anda 100 metre uzağına hidiyor durduğu yerden kıpırdamıyor yaramaxlık dahi yapmıyor
bu iyi biseymi oluyor simdiAyy çocuk aylar sonra ayağımda uyudu çok şükür devamı gelir inşallah
Bende şok oldum:))
ahahaaa :))) bnmki supurgeyi parcaliyor supurgenin dili olsada konussa o korkardi oglumdan
Meslek sirri:)))