2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canı
canım onlardan uzak durmakla zalim olmazsın yeri geldimi kendi annemizden ablamızdan bile bazen aramıza mesafe koyarız..
Aile apartmanındasın gelip gittiğn bi onlar var haliyle onlar olmasa sıkılırsın bir qtkadaşın veya başka bir komşun yokmu gidip oturasın derdini paylaşacak biri gibi mesela ozaman onlardan uzak durmak daha kolay olur tamam illaki kv ye gidecekdin ama mesafe koymak zor değil ki koymuşsunda..

Yok canım arkadaşım, hepsi baska sehirde, komsular zaten kv nin komşuları eski yani, ablamin evi uzak simdi oglan okula gidiyor ya ona da gidemez oldum

Nego aysimason a katiliyrum.esime onceden kv ile ilgili herşey hicbirsey denezdim hep annesigile beni savunurdu desteklerdi bana hic kıyamazdi is falan yaptirmazdi isteyerek yapardim ben hatta söylemezdim kullaniyo annem seni derdi.
simdi kv yi kesiyrum annesini savunuyor hayrettir ki...esin zaten goruyo emin olabilirsin herseyin farkındadır o.sen de bu halini devam ettir canim mesafeni koymussun. Sen iyi niyetle saygidan onlarin gonlunu görüyorsun ama anlamamislar herkese hakettiği kadar saygi sevgi.yavas yavas takmamaya da badlarsin bir sure sonra hic kâle bile almazsin inan.onlar icin canini sıkma degmez hele kuzularina hic kizma oyle gorumce yuzunden....ve jeske arkadaş in olsa akraba degil gidecegin icini dokecegin o sana gelse oyle rahatlatir ki....biz variz ama sanal ortam malesef yazariz ama kahveni icmis kadar olmazz:)

Sizlet olsaydınız ah ah:)

klasik bir tabir olacak ama size layik degil kucucuk bir hatira hattta yolladiktan sonrada pisman oldum neden aklima gelmedi diye yoldakinede kucucuk birsey koyabilirdim ,hep gec gelir aklima zaten boyle seyler neyse artik adres belli zaten dogumuna dogru insallah
demek sizin balyanakda sinirli :)) bu yilin cocuklari inatci asabi oglakliklarindan olabilirmi acaba
bende uykucu sakin gezmeyi seven bir tip bekliyordum sadece gezmek kismi tuttu,birde gercekten ne gorse kayit kismina inanir oldum haftanin hergunu arabayw biniyor ,h ici surekli beni izluyor arabs kullanirken h sonuda babayi takip ediyor eve gelince arabasinda bir havalar bir direksiyon tutma pozlsri dersin 40 yillik şoför :))
boynuz kullagi gecerse yandik babasindan cektim hiz tutkusundan araba sevdasindan dilerim oglu beter olmaz :))

canimo tv hic kapali degilki bizim
evde sadece yakinina gittigi an kapatiyorum ama onun dikkatini zaten reklam cikmadigi surece cekmiyor zaten
birde iyimi yaptim kotumu yaptimbilmiyorum gunde 3 ogun yemek yerken i pade bakmadan asla yemiyor oyle alisti malesef maximum 10 dk izliyor gunde toplam 30 dk yapiyor tabi
gozlerini etkilermi sizce ???
yasasin hediyeeeeemizzz
bizde sizicok seviyoruzzzz oglumun kankisiiii arhannn
buuuaradaaa cokkk gecmisss olsunnn arhanaa
kiyamamm ben onaaa
o kopru ustu video klip cekiminden sonra usutmus olabilirmi acaba annesi
hahahaaa ahhh zavalli ahmetciiik
tipki bizimwv gibi kadinlarin arasinda yasayinca kadinislerine merak sarmissss
bizimkide annane teyze annesi kucuk ablasu kahve icerken illa oda icmek ister kahve fali bakariz fincanlari elleme kalkarrr ilerikiyillar umarim aramizda kalipta kadinislerine merk salmazinsallah dedesi gibi
bu arada babamin kiz kardesi yoktur abisi askeregidince rahmetli babannem babami 10 yaslarda kiz gibi yetistirmis yemek bulasik camasir ev isi hepsini babama yaptirirmis halen 69 yasinda mutfaktan cikmaz heryeti karistirir annemle gunde en az 10 defa kavga ederlerbu yuzden,ve ardanin tipi elleri o koca tarakli ayaklari yuzu killari hersey babamnm ve umarim o huyu babama benzemezzz

Yine güldüm yazdıklarına benimkide reklamsız yemiyor maalesef gözlere zararı olur mu bilmiyorum canım

minione Nego bemimkide reklam izlwmeden yeniyor ben dün mutfakta verdimbiraz yedi öyle öyle alışacak reklamsız yemeye..
Minionenin annesi demişta ona tv izleyerek veriyorsun çocuğa ne yediğini bilmiyor diye ogün aklım başıma geldi dün mutfakta yerken tadını çıkara çıkara yefiğini fark ettim inş böyle devam eder..

Bu arada minione dün dedimya oplum yarın sinirli biri olacak ve oldu ben birşeyi demeyivereyim hwmen tersi çıkar az önce aç diye sinilenerek bağırarak ağladı...

aysimason canım doğum günün kutlu olsun oğluşunla ailenle birlikte nice mutlu yıllarıniz olsun
Aaaaaaaaa buhün ayın 1 i ben unutmuşum teşekkür ederim canım ilk hatırlayan sen oldun
Eşim zaten hiç hatırlamaz oduuuun halbuki ben onun doğum günlerini kaçırmam

aysimason dogum günün mü, derdimdem kaçırmışım, nice sağlıklı huzurlu yıllara eşinle doğacak kızınla:) kaynanasız
Ahahaha teşekkürler canım en çok doğacak kız tarafını sevdim:)
Ben bile unutmuşum dg nümü sen nasış hayırlayacan:))
aysimason benimki zaten yemiyordu ya canım, asla yemiyor reklamsız bir kaşık alıp ağzını kilitliyor yaptığımız doğru değil zaten öyle yedirenleree kızardım...
biliyorum canım benimkide yemiyor diye öyle veriyordum ama hasta olduğundan beri oda kar etmiyor en iyisi böyle alışsın inş alışır annelik işte yemeyince her yolu deniyoruz

Aaaaaaaaa buhün ayın 1 i ben unutmuşum teşekkür ederim canım ilk hatırlayan sen oldun
Eşim zaten hiç hatırlamaz oduuuun halbuki ben onun doğum günlerini kaçırmam
Aaa ne hoş bi tarih ya unutulmaz kolay kolay doğum günün kutlu olsun-bir yıllara...bu arada hihami ne ince hatunsun unutmamissin ..senidde merak ediyorum bu ara yoksun diyet olayı bitti mi benim dikisler artı sanırım kendimi tutamiyorum

Bu arada M miss_curious
@bestemeste bi gtti pir gitti arada ugrayin daa

Ayın kaçı olduğundan normalde benim de haberim olmaz ama bugün benim de doğum günüm ordan biliyorum
Aaaa seninde doğum günün kutlu olsun ailenle nice niceeee mutlu yıllara
yakın olsaydık parti yapardık
İnş eşin hatırlamıştır benim oduna bikerde hatırlasan nolur diye yazdım keşke cevabını görseydiniz uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…