canım onlardan uzak durmakla zalim olmazsın yeri geldimi kendi annemizden ablamızdan bile bazen aramıza mesafe koyarız..Haklısın canım peki nasıl takmıycam bunu da söyle gerçekten bilmiyorum, bu kadar hassas olmasaydım zalim olsaydim diyorumsesleti grliuor aşağıdan duydukça sinir oluyorum hani yazın baba evine gitmistim ya eşimin ablası o zaman da annesigildeydi, eşim bunların tavrıni biliyor ya, hiç suratlarına bakmamış, ben yokken anasi bize gelmis yüzune bile bakmadan banyoya girmiş, mormalde gel ana hos geldin der, esim bana kızmış gibi yapar ama hep söylediğim meseleyle ilgili bir şey yapmıs olur, bunda da yapacak ama bu sefer her şey aleni olsun istiyorum benden gizli saklı değil, kv de yine iyi diyorum ona eminim kızlarından korkuyor belli, çünkü bir kere kendide bana dert yanmışti, kız geliyor yine küçük kız burnumdan getirecek gelmesini hic istemiyorum demisti, ben kv ile konuşurumda o onlara söylemiyor bence
Yok canım arkadaşım, hepsi baska sehirde, komsular zaten kv nin komşuları eski yani, ablamin evi uzak simdi oglan okula gidiyor ya ona da gidemez oldumaysimason .!.:Canı
canım onlardan uzak durmakla zalim olmazsın yeri geldimi kendi annemizden ablamızdan bile bazen aramıza mesafe koyarız..
Aile apartmanındasın gelip gittiğn bi onlar var haliyle onlar olmasa sıkılırsın bir qtkadaşın veya başka bir komşun yokmu gidip oturasın derdini paylaşacak biri gibi mesela ozaman onlardan uzak durmak daha kolay olur tamam illaki kv ye gidecekdin ama mesafe koymak zor değil ki koymuşsunda..
Sizlet olsaydınız ah ah:)Nego aysimason a katiliyrum.esime onceden kv ile ilgili herşey hicbirsey denezdim hep annesigile beni savunurdu desteklerdi bana hic kıyamazdi is falan yaptirmazdi isteyerek yapardim ben hatta söylemezdim kullaniyo annem seni derdi.
simdi kv yi kesiyrum annesini savunuyor hayrettir ki...esin zaten goruyo emin olabilirsin herseyin farkındadır o.sen de bu halini devam ettir canim mesafeni koymussun. Sen iyi niyetle saygidan onlarin gonlunu görüyorsun ama anlamamislar herkese hakettiği kadar saygi sevgi.yavas yavas takmamaya da badlarsin bir sure sonra hic kâle bile almazsin inan.onlar icin canini sıkma degmez hele kuzularina hic kizma oyle gorumce yuzunden....ve jeske arkadaş in olsa akraba degil gidecegin icini dokecegin o sana gelse oyle rahatlatir ki....biz variz ama sanal ortam malesef yazariz ama kahveni icmis kadar olmazz:)
klasik bir tabir olacak ama size layik degil kucucuk bir hatiraGünaydın anneler:)
Erkek bebeğe hediyr almak ne zormuş:) ablam da yeğenime ihtiyaçlarını almaya gider alamaz benim kızıma süslü püslü şeyler alırdı:) acaba karnımdaki bebiş de mi kız diyorum :)
Ben hediyemi allahizin verirse perşembe göndereceğim cuma da ulaşmış olur sanırım:)
minione hediyesine ilk kavuşan benim kızım olucak demek ki:) teşekkür ederiz teyzesi:))
Sinire gelince benim evimde snir in s'si yok:) ama kızım çok sinirli, burnundan soluyor kızdığında ciddi ciddi.. Külotlu çorap giydirirsem ayaklarından çeke çeke çıkartmaya çalışıyor ve anni bu anni bu diye derdini anlatıyor allahtan yoksa asla anlamam...
Bir de yeğenim de öyle kaskatı kesiliyordu araba koltuğuna bağlanınca falan da.. Üşür titrer gibi yapıyordu bir de.
2 yaşına kadar çocuğun yanında ne kadar sinirlenirsek 2 yaş itibariyle aynılarını bize yaşatırmış, her şeyi kayda alıp.
Kızım bağırınca "bu evde bağırmak yasak tatlım. Sesin kısılır, boğazın acır" diyorum, istediği şeh kendine zarar vermeyeceği bit şey ise izin veriyorum. Herkes "kızınız sizi mum etmiş, sistemi iyi kurmuş" diye dalga geçiyor.
Uykucu, gezmeyi seven ve sakin bir kızım olacak sanıyordum anne babasına benzese. Ama araba gördü mü ağlayan iki kıştır mont astronot giydiremediğimiz uykusuz sinirli bir balyanağımız oldu:))
ohh iyi yapmişsın:) tv açık oluyor mu sizde de ordan da görebilir, inşallah geçiçidir canım zor oluyor huyduz sinirli bebek çocuk:) benimkide üstünu giydiroyorum diye çıldırıyor
he yaa kaldım tombik
kolay gelsin derslerinde
yasasin hediyeeeeemizzzhızlı hatun maşallah:)
bak sen şu ardaya,kuzum benim niye sinirleniyor acaba giyinmekten nefret ediyor hepsi
okuyunca rahatladıysa nazar mı acaba canm
ama yaa arda = yanak benim için çok seviyorum onu çoookk ne kadar seviyorsam artık hediyemizde size gelecek
sağol canım akşam baya ateşlendi acile götürdük 39 du ateşi kucağımızda yatıyo sessiz sessiz hiç yapmadığı şey
fitil verdiler ve soğuk uygulama yapıldı
kendileri de yapmadı getirdiler ben yaptım bezle kaldı sadece yavrum nasıl ağladı ne zordur sıcak tenine soğuk sular gelince
sonra düştü 37 ye hemen emzirme odasına çıkıp emzirdim uyudu rahatlayınca
allahım ne zordu o an ama yapmak zorundaydım
kolay gelsin canım azimlisin valla helal olsun ben wc ye gitmeye üşeniyorum:)
ayyy iyi bilirim ben o zıplatmayı canıma okuyor
eflal hepsini Bi kenara bırak bak ne güzel eşinle uyumu yakaladınız ne kadar zaman sonra bence eşin halletsin bu işi
hahahaaa ahhh zavalli ahmetciiikEki Görüntüle 1704300 sabah sabah gülünçocuk cekmeciyi dağıtmış geldi aldı bezi bulaşık makinesinin yüzünü siliyor aferin oğlum diyorum daha hızlı diliyor kızlar artik fazlasıyla anlıyor bebisler konuşarak anlatin sevgiyi yapilmamasi gerekn seyleri canlarım ama yapiyorlar yinede yaramazlik arastirmacilik genlerinde var alintilari yaptim ama ev isinden donemedim dönerim bys
paşam benim aferin kuzuma
her şeyi anlıyorlar demi artık,ayakkabılarını çoraplarını ayağına götürüyor Arhan bilinçlimi yapıyor bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor,
daha iyi canım teşekkür ederim ilacın etkisiyle uyuyuor
Yine güldüm yazdıklarınaklasik bir tabir olacak ama size layik degil kucucuk bir hatirahattta yolladiktan sonrada pisman oldum neden aklima gelmedi diye yoldakinede kucucuk birsey koyabilirdim ,hep gec gelir aklima zaten boyle seyler neyse artik adres belli zaten dogumuna dogru insallah
demek sizin balyanakda sinirli :)) bu yilin cocuklari inatci asabi oglakliklarindan olabilirmi acaba
bende uykucu sakin gezmeyi seven bir tip bekliyordum sadece gezmek kismi tuttu,birde gercekten ne gorse kayit kismina inanir oldum haftanin hergunu arabayw biniyor ,h ici surekli beni izluyor arabs kullanirken h sonuda babayi takip ediyor eve gelince arabasinda bir havalar bir direksiyon tutma pozlsri dersin 40 yillik şoför :))
boynuz kullagi gecerse yandik babasindan cektim hiz tutkusundan araba sevdasindan dilerim oglu beter olmaz :))
canimo tv hic kapali degilki bizim
evde sadece yakinina gittigi an kapatiyorum ama onun dikkatini zaten reklam cikmadigi surece cekmiyor zaten
birde iyimi yaptim kotumu yaptimbilmiyorum gunde 3 ogun yemek yerken i pade bakmadan asla yemiyor oyle alisti malesef maximum 10 dk izliyor gunde toplam 30 dk yapiyor tabi
gozlerini etkilermi sizce ???
yasasin hediyeeeeemizzz
bizde sizicok seviyoruzzzz oglumun kankisiiiiarhannn
buuuaradaaa cokkk gecmisss olsunnn arhanaa
kiyamamm ben onaaa
o kopru ustu video klip cekiminden sonra usutmus olabilirmi acaba annesi
hahahaaa ahhh zavalli ahmetciiik
tipki bizimwv gibi kadinlarin arasinda yasayinca kadinislerine merak sarmissss
bizimkide annane teyze annesi kucuk ablasu kahve icerken illa oda icmek ister kahve fali bakariz fincanlari elleme kalkarrrilerikiyillar umarim aramizda kalipta kadinislerine merk salmazinsallah dedesi gibi
bu arada babamin kiz kardesi yoktur abisi askeregidince rahmetli babannem babami 10 yaslarda kiz gibi yetistirmis yemek bulasik camasir ev isi hepsini babama yaptirirmishalen 69 yasinda mutfaktan cikmaz heryeti karistirir annemle gunde en az 10 defa kavga ederlerbu yuzden,ve ardanin tipi elleri o koca tarakli ayaklari yuzu killari hersey babamnm ve umarim o huyu babama benzemezzz
Aaaaaaaaa buhün ayın 1 i ben unutmuşum teşekkür ederim canım ilk hatırlayan sen oldun
Ahahaha teşekkürler canım en çok doğacak kız tarafını sevdim:)aysimason dogum günün mü, derdimdem kaçırmışım, nice sağlıklı huzurlu yıllara eşinle doğacak kızınla:) kaynanasız
biliyorum canım benimkide yemiyor diye öyle veriyordum ama hasta olduğundan beri oda kar etmiyor en iyisi böyle alışsın inş alışır annelik işte yemeyince her yolu deniyoruzaysimason benimki zaten yemiyordu ya canım, asla yemiyor reklamsız bir kaşık alıp ağzını kilitliyor yaptığımız doğru değil zaten öyle yedirenleree kızardım...
Ayın kaçı olduğundan normalde benim de haberim olmaz ama bugün benim de doğum günüm ordan biliyorumAaaaaaaaa buhün ayın 1 i ben unutmuşum teşekkür ederim canım ilk hatırlayan sen oldun
Eşim zaten hiç hatırlamaz oduuuun halbuki ben onun doğum günlerini kaçırmam
Aaa ne hoş bi tarih ya unutulmaz kolay kolay doğum günün kutlu olsun-bir yıllara...bu aradaAaaaaaaaa buhün ayın 1 i ben unutmuşum teşekkür ederim canım ilk hatırlayan sen oldun
Eşim zaten hiç hatırlamaz oduuuun halbuki ben onun doğum günlerini kaçırmam
Aaa çifte doğum günü iyiki doğdunuz.kızlar nice yıllara sağlıklı huzurluAyın kaçı olduğundan normalde benim de haberim olmaz ama bugün benim de doğum günüm ordan biliyorum
Aaaa seninde doğum günün kutlu olsun ailenle nice niceeee mutlu yıllaraAyın kaçı olduğundan normalde benim de haberim olmaz ama bugün benim de doğum günüm ordan biliyorum