2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hahahah valla ben cok ısterım oturur kv kp cekıstırırız
akrabaaa mıııı bılmem kımlerdensıınnn gıııız
yoook olur mu bacım ıfşa mıfşa benı asar aramızda
sen ayran corbası yaparsında ıcmem mı yeter kı sehrıyesız olsun

daha hasta olan sumugu akan varsa cok gecmıs olsun bacılar dogallıgın dıbıne vurdum samımılıgımıze mutevellıt efenım bebeyı yataga bastım bende hemen zıbaracam ama namaz var ahh seytan durtyor savasıyoruz ama ben kazanacagım hıhahoahsdufgf haydı hayırlı geceler tatlı uykularr bebeler sabaha kadar delıksız uyuusunnn mıss gıbı bı gune uykumuzu almıs enerjık bı sekılde baslayalımm

I imspecial kuzu
Aynkoptum gülmekten allah iyiliğini versin şehriyesiz hee

PINAR45 teşşekkür ederiz canım hihami senin yerinede teşekkürleri alıyorum doğum günümü kutluyorsun nerelerdesin bak kıskanırım hee

I imspecial canım bizim hediyemiz hazırdı bugün geç kaldık 5te kspanıyor kargo şubesi yerınnveya öbürgün bereceğiz hediyemizi:))

Ayy çok tatlısın canım yaa alıntı yaptım yarısı gitti sonra bi daha yapamadım derken kaldı öyle uyumuştum aslında çoktan :))

Canım bırakalı çok oldu diyeti koruma aşamasındayım ama verdiği listeye uymadan devam ediyorum deli gibi yiyorum yani tartıya bakarsan aynı 63 deyim hala bana midem çıktı belim kalınlasti gibi geliyo acaba diyorum şu kaybedip yagim mi artti çevremdekiler ayy çok zayıfladın diyolar anlamadım gitti böyle karışık günler geçiriyorum yani :))
Benimki unutma gafletinde bulunamaz canım hehehe evde sürekli ayy 28 yaşım bitmek üzere nerelere gidem anaa benim yarın doğum günümmuymus diye gezen bi tip olunca nasıl unutsun adam :))
Azdaha niye doğdun diyecek uyuz...
Buna çok güldüm hahahah

Tam da böyleyim canım seviyorum yay olmayı Ben de Serrayi seni ve minnak bebisi öpüyorum içime kız gibi doğuyor nedense

bence yaparsin hemde çok güzel yaparsin supermenin s harfinden yapip arda taha 1 yaşında yazacaksin hem senin doğuma yakin yaptgiin konvers patikler var aklimda becerikli hatun yap bence benim veli geçen öğretmenler gününde yas pastayı kendi yapmış pembe kalplerle seker hamurunun sağlıklı yenileninden bulmuş falan ona yaptırayım dedim bende ama yetişmez cuma aksam geliyormus annemler cumartesi kutlarızda yaa bana akil ver salonu süsleyecektim çok soğuk ısınır mi bilemedim oturma odasini mi suslesem herkese tabak hazirlariz sonra mutfakta diye düşündüm ikramlarida hani minik seyleri minik olastik saksilara koyuyoruz zaten onlarida kucuk masaya mi koysam yada sartlaro zorlayip salonu isitmayami calissam çok ikilemdeyim birde afişi hanginprogramla yaoiyosun her programi istiyorum ama araştırmaya pek vaktim yok vermezsen anlarimbhnaksam hazirlayio yarin renkli cikti almaliyim zaten bugunnplastikciye falan ugramaliyim off çok calismamnlazim
canım hi cahillik yaptım adalet ikinci universiteye yazıldım nu 2 yıllık aof açıköğretim 2 yıllık diye küçümsedim sanırım ama zorlaniyorum vakit yok kafa gitmiş ama tavsiye ederim ben biraz hobi olsun diye okuyorum meslek aciisndan önü acıkmış

amin canım..ne komiksin bugün tertemiz olsun burunlariniz ins

canım biz bekleriz ne zaman musaitsen acele etme

Gunaydin kuzucuklarrr

hihami dedigin gibi bence kilo almamışsındır ama yağ oranı artmistir bende son bi haftadır okulda evde hamurislerini götürüyorum ondan vicdanim sizliyor tartışan çok farketmiyor ama nereye kadar sabredecek tarrtida ben şu doğum gunleri gecsinnolmayacak böyle 69da çakılı kaldimndiyetisyenin yolunu tutayım belki veririmnsenibtebrik ederimncok guselbveridn bu günler hakkin

@t_ugba canim evet artik anlıyorlar masallah arhanda bak ayakkabilari tiydir gezelim demek istiyormus sen konus onla..ben cocuga hicv yüz vermiyorum abla kiskaniyor diye babası diyorki otur dedim oturdu op dedim yanagima agzini koydu bizimle oyunda oynuyor her halti biliyor bu ...askere goturcem dedi komutani sen olursan vermem paralı yapar diyorum ..pek acımasızda kocam

Günaydın, geçmise bakmadan yazayım, kv gilden uzak durayim tamam da, ben inmiyorum ama kv gunde iki kere kuçüğe bakmaya geliyor biz okuka giderken, dün küçügüde götürdüm ignesi vardı öglen arası olmadan gittik ama personel gitmisti! Aksam okula almadan igne yaptırayım dedim, kv sesimi duydu inerken amaa oglanı da mı götütüyorsun bu soğukta dedi bende hıı bu soğukta götüruyorum dedim yüzüne bakmadan, ben geliyordum buraya birak bari diyor hala, bende iğneye götüruyorum dedim, dün eve çıksak emirin buraya girmesini istemiyorum demiştim ses cıkarmamışti hanım, onu da götür diyeceksiniz dün ki cıkmanın sonucu burnu tıkandı gece bugünde akıyor yinede götürücem

Aynen canım annelik böyle:)
Ayın kaçı olduğundan normalde benim de haberim olmaz ama bugün benim de doğum günüm ordan biliyorum
Aa ne güzel senin de dogum günun demek, sana da saglıkli huzurlu nice yilllara oglunla eşinle dogacak kızinla:)
ha hay benimkilerde oyleydi

ayy onun odunu bir gün suruyor:) uzak durmayla ilgili yazdım canim okursun, aynen mimlendi, kv me diyecegimi biliyorum okulda ki cocuklara velilere kızmamın anlami yok oz halası bile yapıyor bunu diyicem:)

hangi konuymuş tüh kaçirdım
yaparsin tabi 200 lira ne ya yuh:)
amin canim:)

tabi sehriyesiz orjinal yapicam:)

canim kakabalik olacak ya salon isınır

Günaydın anneeleer:)

Ama 1 milyar civarı fiyatlar. Ya da kendim yer tutup kendim mi süslesem? Kafamda deli sorular...
Canım dışarıda mı yapacaksın? Biz dışarıda yapacağız çünkü yaklaşık 50 kişi gibi kalabalık oluyoruz. Masayı da kendimiz süsleyeceğiz, mevlüdümde orası süslemişti ama gerek yok:) aynısını ben de yaparım elimde malzemeler var:)
Sen dışarıda mı yapacaksın?
İkramsız masa süsleme şeker büfes" vs 1bin tl yapıyor ama bence çok.. Yer tutup kendin süsle... Alasını yaparsın. Organizasyoncuların 8 tl instagramdksilerin 3-5 tl dediği şeyi 1.5 tlye yaptırdım mesela tanesi. Kendin daha uyguna bulursun. Konsept belirle önceden hazırlığını yap:) sıkışma.. Benim bitti sayılır:)

Benim sülalemdeki tüm kızlar kadınlar yay) iyi bilirim canım:) akıl alır kafasındakini yygularlar kimse tutamaz:))

Canım zaten diğerlerini de hazırlayanlar senin gibi yetenekli bilgisayar bilen biraz da zamanı olan insanlar. Ablama süpriz babyshower yapmıştım tabi o zaman bebişim yoktu:) yemin ediyorum organizasyon firması yapamazdı onu:)

Pastaya gelince tabaklara koycağın pastayı içeride sakla hiç oynama üstüyle kremasıyla. Sonra da kare ya da dikdörtgen bir kutuyu iki gönlek kutusu mesela ya da köpükler straforlar var öyle bir şeyi şeker hamuru ile kapla mavi şeker hamuru ile kaplayıp üstüne arda y da süpermen logosu yapabilirisn vs vs. Onu kaplayıp masaya koy süs gibi.. Mumu maytabı vs de onda üfleyin. Görsel olarak onu kullan:)) keki kaplamaktan da daha kolay düz ve sert olduğu için.. Madem hamurların var, değerlendir bence..

Tam da böyleyim canım seviyorum yay olmayı Ben de Serrayi seni ve minnak bebisi öpüyorum içime kız gibi doğuyor nedense
Benim de içime kız doğuyor:) önceden üç günde bir doktora giderdik bunda gidemiyoruz daha cinsiyetini soramadım ama kız diye düşünüyorum:)
Kiloya gelince sadece bir gün et yumurta süt yoğurt gibi sırf protein al, yağını kasını dengeler. Günlerin ardından proten yapıyor mesela..

canım bebeğe bakmak komşuluk mecburiyeti bırak kaynanama ama oturmaya girme gorumcenle o konuşursa konuş muhattap olma .. ben bizim geline memlekete gidince sadece anneme gelince konuştum evlerine gitmiyordum hic yuz vermiyordum sonra anladı galiba abim kiriliyorum sen x e bakma onla olan sorunlarımız çok yansıdı falan deyince gitmeye başladım simdi de zaten anladı bizim ailenin iyi niyetini düzeldi
.çünkü onlar bize gelir yatılı kalırlardı ben çalıştığım halde ses çıkarmazdım sende biraz adam yerine koyma ama yapilacak islerini yaptır kaynana görümce gibi olmaz bak soyleyim kaynanan ayrıdır

Eşimin üçüncü çocukla ilgili söylediği mesajda yarim çıkmış olsun ama bu sefer sen bakıcan yardım etmem diyor yüzsuz
hahaha bunlara kim baktıysa ona da bakar ancak önce doğması lazım oda benden bittiği için avcunu yala deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…