- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
Teşekkür ederiz canımAaa çifte doğum günü iyiki doğdunuz.kızlar nice yıllara sağlıklı huzurlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz canımAaa çifte doğum günü iyiki doğdunuz.kızlar nice yıllara sağlıklı huzurlu
ayy benim dedemde aynı mutfak konusunda ama yardım etmez iş buyurur sadeceklasik bir tabir olacak ama size layik degil kucucuk bir hatira hattta yolladiktan sonrada pisman oldum neden aklima gelmedi diye yoldakinede kucucuk birsey koyabilirdim ,hep gec gelir aklima zaten boyle seyler neyse artik adres belli zaten dogumuna dogru insallah
demek sizin balyanakda sinirli :)) bu yilin cocuklari inatci asabi oglakliklarindan olabilirmi acaba
bende uykucu sakin gezmeyi seven bir tip bekliyordum sadece gezmek kismi tuttu,birde gercekten ne gorse kayit kismina inanir oldum haftanin hergunu arabayw biniyor ,h ici surekli beni izluyor arabs kullanirken h sonuda babayi takip ediyor eve gelince arabasinda bir havalar bir direksiyon tutma pozlsri dersin 40 yillik şoför :))
boynuz kullagi gecerse yandik babasindan cektim hiz tutkusundan araba sevdasindan dilerim oglu beter olmaz :))
canimo tv hic kapali degilki bizim
evde sadece yakinina gittigi an kapatiyorum ama onun dikkatini zaten reklam cikmadigi surece cekmiyor zaten
birde iyimi yaptim kotumu yaptimbilmiyorum gunde 3 ogun yemek yerken i pade bakmadan asla yemiyor oyle alisti malesef maximum 10 dk izliyor gunde toplam 30 dk yapiyor tabi
gozlerini etkilermi sizce ???
yasasin hediyeeeeemizzz
bizde sizicok seviyoruzzzz oglumun kankisiiii arhannn
buuuaradaaa cokkk gecmisss olsunnn arhanaa
kiyamamm ben onaaa
o kopru ustu video klip cekiminden sonra usutmus olabilirmi acaba annesi
üşütme değildi hava değişimi bence canım ya
çünkü o gün bütün otel havuzda denizdeydi baya sıcaktı
sabahtan beri hiç ateşlenmesi şükür
hahahaaa ahhh zavalli ahmetciiik
tipki bizimwv gibi kadinlarin arasinda yasayinca kadinislerine merak sarmissss
bizimkide annane teyze annesi kucuk ablasu kahve icerken illa oda icmek ister kahve fali bakariz fincanlari elleme kalkarrr ilerikiyillar umarim aramizda kalipta kadinislerine merk salmazinsallah dedesi gibi
bu arada babamin kiz kardesi yoktur abisi askeregidince rahmetli babannem babami 10 yaslarda kiz gibi yetistirmis yemek bulasik camasir ev isi hepsini babama yaptirirmis halen 69 yasinda mutfaktan cikmaz heryeti karistirir annemle gunde en az 10 defa kavga ederlerbu yuzden,ve ardanin tipi elleri o koca tarakli ayaklari yuzu killari hersey babamnm ve umarim o huyu babama benzemezzz
mutlu sağlıklı yaşlar canlar hihami aysimasonAyın kaçı olduğundan normalde benim de haberim olmaz ama bugün benim de doğum günüm ordan biliyorum
Valla canım ben bi yer tutma isine giremem esimden dolayı ama evde plan yaptigim halde iste armut.com var orda teklif aldim evi suslemeleri icin falan 450 tl den başlıyor iste palyaço falanda var bazi tekliflerde ama ben vazgectimAma 1 milyar civarı fiyatlar. Ya da kendim yer tutup kendim mi süslesem? Kafamda deli sorular...
Hahha kurban olsun sanaaAzdaha niye doğdun diyecek uyuz...
Abuk subuk konulardi yumurtlama günleri filan bi arada erenin evlendiği zamanları düşünüp kıskançlık krizlerine giriyodum kaynanalik psikolojisi ama ordaki yorumlar kendime getrmisti beni bi linç etmedikleri kalmıştı şimdi şimdi anlıyorum ne kadar saçma olduğunu psikolojik bi sorundu sanırım şükür geçti çocuktan soguyacktimcanım cesaretimi toplsam bende deniycem ama yok ya hiç alışacağa benzemiyor:) abidi 21 aylıktı alıştığında düşün:) bu ondan beter hep ayağımda uyuyor beşığı boşa kurmuşuz:)
oyy kıyamam arhana zor tabi eşimfen biliyorum çok ateşlenir çocukken havale geçirmış, hala ateşlenir soğuk kompres yaparım koca adam nerdeyse ağlayacak ne olur üşüyorum diyordu halbuki ateşı 40 olmuştu, Rabbim şifa versin arhana hava değisımi çarpmıştır zaten mevsimler tuhaf olfu her yer mikrop kaynıyor kar yâğsa kırılacak mikroplar
Yok be kuzum eşimin iyilik hali iki sürmez yine aynı, bu sehir bu bina boğuyor bizi, uzaklaşabilsek, ev fiyatları düşse keşke yoksa zor
oyyyy hemen bir kız doğurup bu hamarat erkeki almalıyım tam benlik damat, ahmey yetim senin pamuk ellerini
aynen cok mutlu oldum bende merak ettim seninkileride
canım zaten son bir senedir çoook uzağım, biliyorsunuz her gün iniyorum yazmıştim, görumcem gelince uçarak giderdim, elim dolu yemek yapıp giderdim ya da davet ederdim gelin bende yiyelim diye, emirin durumundan dolayın gitmemeye başladim, bir kere gel oturalım niye gelmiyorsun diye çağırmadılar, önce yok canım yine ben alınıyorum dedim ama yok ablamlar bile anladı, kv me açıkca dedim küçük kızın ablasını görunce havalanıyor, beni çağırmıyorsunuz dedim açıkca, o da davete ne gerek var her zaman geliyordun çağırmıyorduk ki dedi, bende evet geliyordum öz ablam gibi göruyordum ama ben gelmeyince niye gelmiyor diye çağırma zahmetinde bulunmadınız isteseydiniz çâğırırdınız dedim, o da yok kızim olur mu hiç falan dedi, kv ister biliyorum onu ama görümcelerim çağırma diyorlardır, yani söylemiştim daha önce, eşimde biliyor ablası gelince bana artık seni çagırdılar mı diye soruyor hep, eşime söylrme konusunda haklı olabilirsin, aslında o kirmadan onlarla konuşsun istiyorum ben konuşursam sorun çıkar diye düşünüyorum
Sadece bdv mi gitti acep neden benimkiler duruyoAbuk subuk konulardi yumurtlama günleri filan bi arada erenin evlendiği zamanları düşünüp kıskançlık krizlerine giriyodum kaynanalik psikolojisi ama ordaki yorumlar kendime getrmisti beni bi linç etmedikleri kalmıştı şimdi şimdi anlıyorum ne kadar saçma olduğunu psikolojik bi sorundu sanırım şükür geçti çocuktan soguyacktim
eyvah eyvahh dilini isirmaliymissin dedigin basina gelmis vallaminione @eflalim bemimkide reklam izlwmeden yeniyor ben dün mutfakta verdimbiraz yedi öyle öyle alışacak reklamsız yemeye..
Minionenin annesi demişta ona tv izleyerek veriyorsun çocuğa ne yediğini bilmiyor diye ogün aklım başıma geldi dün mutfakta yerken tadını çıkara çıkara yefiğini fark ettim inş böyle devam eder..
Bu arada minione dün dedimya oplum yarın sinirli biri olacak ve oldu ben birşeyi demeyivereyim hwmen tersi çıkar az önce aç diye sinilenerek bağırarak ağladı...
Ayın kaçı olduğundan normalde benim de haberim olmaz ama bugün benim de doğum günüm ordan biliyorum
kizlarrrrr iyiki dogmussunuzzzzAaaa seninde doğum günün kutlu olsun ailenle nice niceeee mutlu yıllara
yakın olsaydık parti yapardık
İnş eşin hatırlamıştır benim oduna bikerde hatırlasan nolur diye yazdım keşke cevabını görseydiniz uyuz
kizlarrrrr iyiki dogmussunuzzzz
tum sevdiklerinizle ailenizle nice guzelll yillariniz olsun insallahhhh
teşekkür ederim kızlar:))
tamam emek var ama cok paralar gercekten yaaaAngelHeart kendi deddimi anlatmisim sana verecegim tavsiye sadece yer parası ve susleme ise bu fiyat bence fazla eğer ikramda dahilse degerlendir..yoksa ben olsam yer tutardim kendim süslerdim
Benimki hiç kendini sallatmaz sevmez hep emerek uyur .Canim bikac gun dayansan mutlu sona ulasirsin cunku illaki uyucak ne zamana kadar dayanacakki? Hamilesin sana daha zor olur ama simdi hamileliginin basinda ogretirsen ilerleyen haftalarda sen dahada agirlasinca rahat edersin. Tabi kizinin durumunu tam olarak bilmedigim icin tavsiye benimki. Ama bence simdi ugras hem bebegin doguncada rahat edersin. Kendisi uyuyuncaya kadar bekle. Belki biraz huysuzlasir mizirdanir ama sen kararli olursan ogrenir diye dusunuyorum. Caglarda once hep benim ustume geldi durdu ben hep yatagina yatirdim. Super dadida da izlemistim bu sekilde. Anne cocukla hic konusmuyo her kalktiginda konusmadan geri yatiriyodu. Ben arada konustum tabi duramadim :) huysuzlugu olmadi ama caglarin. Kararini ver ve uygula. Cumartesi gunduz denicektim beb aslinda esim dayanamadi sallasana ne surunduruyon cocugu diye bende salladim 1 dakikada uyudu. Pisman oldum keske sallamasaydim diye esimee farketti aksamina bisey demedi. Simdide hosuna gidiyo ne kadar rahatmis diyo sanki kendisi salliyodu :)
Senin yapman.ha sonra dagittigi mutfagi toplayacaksa o ayri...
Gecmis olsun kuzuya da sana da:)
Bi kere ben hamileyken sırtım ağrıyordu ramazandı eşim yemek yaptı yemek dediğimde menemen:)) neyse bana şu nerde bı nerde demesinden gına gelmişti
Geçmiş olsun canım bence bırak eşin yapsın hem dinlen hemde sefanı sür bi günde olsa çok dağıtırsada yarın toplarsın bugğn yat dinlen yarınada iyi olursun hem ben olsam öyle yaparım yani
tesekkurler canlar aksam yemegını ben yaptım o sofrayı kurdu kahvaltıyı hazırladı aslı sen olmasan halimiz harap dedı heriflere arada bır kahvaltı hazırlatıp ev temızletmek lazım yoksa yaptıgımızın degerı yokhimmm esin yapsin ama ardindan toplasin
hahahah gecelerı 12 8 arası bakacaksan hay hay dıyeydınHa hay onu eşim bana diyor iki sarı oldu birde kara kızımız olsun diyor
kahvaltıyı hazırlattıım canım ama ben yatamıyorum yaa batıyor kaygısıııız kaygısııız yatanlardan olmak ısterdımGecmiş olsun yapsın ya her durumda sen topluyorsun yemek yapma derdin olmaz:)
hahahah buna cook guldumdusunuyorum gordugu kimse yok ama genlerde delilik asabilik var ,buyuk dede sinir hastasiydu,babam sinirli ben sinirliyim,esim sinirli ama oglumuz henuz bu sinirimizi gormedi gerci gormedi diyorum ama dahs 1 saat evvel real markette kasiyeele kavga ettim
sagol canımmmGeçm us olsun canim bırak dağıtsın yarin toplarsin
burden ben sınırlendım yemınle sunlara bak yaaGünaydın benim görümce bir kaç gündür kv gilde hep küçük görümce gidiyordu kalmaya bu sefer gidemedi, eşi şehir dışına çıkıyor, tabi bana siniri bastı, ben artık inmiyorum o gelince, emirin inmesinide istemiyorum onun kızını benim oğlumdan sakınıyorlar tamam ilk zamamlar anlıyodum ama artık abarttılar, benim oğlumda gidicem diye ağlıyor, dün o okuldayken indim salak gibi, okuldan gelince mecbur girdik küçük ordaydı çünkü, bunlar daha yaklaşmadan sıkmasa oynayacak demeye başladılar,sıkmıyor artık, sinirimi oğlumdan çıkardım eve gitmek istemedi kızdım ağlattım eve gelincede eşime mesaj attım tavırlarını yazdım, ablasının nankörlüğünü, eşim anlıyorum seni evet öyle bir durum var yazdı, dalga geçiyor sandım, farkındayım, ablamın kızı emanet diye sakınıyorlar el oğlu laf etmesin diye korkuyorlar yazmış, esimde oğlumu irdelediklerini anlamış, birde kp benim oğluma çok düşkün ilk torun olduğu için, görümcelerimde bunun hazımsızlığı da var, kp farketse onlara çok kızar, eşime zoruma gidiyor dedim o da senin ailenden böyle bir şey sezsem benimde zoruma giderdi haklısın dedi, adamın kafaya taş düştü galiba:) kimse için çocuklara kizma bos ver dedi, bende buna üzüluyorum ya onlara kızip çocukları üzüyorum, benim bunu takacağı mı biliyorsun bne yapmayı düşünuyorsun dedim, kapatalim bu konuyu eve gelincede konuşmayalım dedi, bu mümkun değil eve gelince hic açmadim konuyu ama eşimlede konuşmadim, gece yine uyumadı minik hem ondan hem de o meseleden başım ağrıyor, eşimde gördü halimi çocuklarla ilgili konuştum sadece.
Eşim yine susacak bir şey demeyecek onlara ama ben gerçekten gem kırgin hem kızginım onlara, çok birikti içimde onların son iki yildır tavırları, sizvc bu konuda ne yapmalıyım, konuşmak istiyorum ama nasıl savunmaya gececekler uste bile çıkacaklar, lütfen akıl verin.
Sadece çocukların meselesi değil, görumceme yaptığım iyilikler ve beni nasil kullandığıni anlamam, iyi gün dostuymuş, kendi derdi varken ven can cığerdim ablamdı benim ama benim eşimle sorunlarımda sessiz kaldı ne oluyor size diye büyüklük yapıp konuşmadı misal...