ohh iyi yapmişsın:) tv açık oluyor mu sizde de ordan da görebilir, inşallah geçiçidir canım zor oluyor huyduz sinirli bebek çocuk:) benimkide üstünu giydiroyorum diye çıldırıyordusunuyorum gordugu kimse yok ama genlerde delilik asabilik var ,buyuk dede sinir hastasiydu,babam sinirli ben sinirliyim,esim sinirli ama oglumuz henuz bu sinirimizi gormedi gerci gormedi diyorum ama dahs 1 saat evvel real markette kasiyeele kavga ettim
napimm tum kasalarda 10 kisi tek bir kasa son musterisi geciyor kasa kapali yazmis rica ettim , o sirada arda hickira hickira agliyo tabi,bebegim cok agliyo lutfen bizidevgecip oyle kapasaniz dedim gicikk aaaa dedi yeter her gelen bir mazaret deyinceeeee bana heyyy heyyy gelll hemen o sakin tipimin ardindan canavar cikiyorr bir kavgaa kizlaelimdekileri attim kasaya almiykrum hicbirini dedim
sinirkenince gozum hicbisi gormuyo
he yaa kaldım tombikbenimkilerde gitmiwmi acaba zayiflayamadik zaten
kolay gelsin derslerindeCitirlar sayfası dur yor illa beni zayıflatacak bu kkne olurdu o sayfada hackleneydi ben ders çalışmaya kaçar kızlar sınavlar öne alınmış pek stersliyim hehe
Kucakta hoplatmak ayakta sallamaktan cok daha zordur ya valla Allah kolaylik versin canim ya sizin balyanaginizda kendi kendine uyumayi ogrenir insallah. Hamilelik nasil gidigo? Kac haftalik oldu?nnightsaill ah şu uyku eğitime ben de çok özeniyorum ama hiç halim yok;(
Bizimki kundak yapıp kucakta hoplata zıplata ve arada ds fön sesiyle uyuyor halave çok yorucu oluyor..
Kucakta hoplatmak ayakta sallamaktan cok daha zordur ya valla Allah kolaylik versin canim ya sizin balyanaginizda kendi kendine uyumayi ogrenir insallah. Hamilelik nasil gidigo? Kac haftalik oldu?
Canim bikac gun dayansan mutlu sona ulasirsin cunku illaki uyucak ne zamana kadar dayanacakki? Hamilesin sana daha zor olur ama simdi hamileliginin basinda ogretirsen ilerleyen haftalarda sen dahada agirlasinca rahat edersin. Tabi kizinin durumunu tam olarak bilmedigim icin tavsiye benimki. Ama bence simdi ugras hem bebegin doguncada rahat edersin. Kendisi uyuyuncaya kadar bekle. Belki biraz huysuzlasir mizirdanir ama sen kararli olursan ogrenir diye dusunuyorum. Caglarda once hep benim ustume geldi durdu ben hep yatagina yatirdim. Super dadida da izlemistim bu sekilde. Anne cocukla hic konusmuyo her kalktiginda konusmadan geri yatiriyodu. Ben arada konustum tabi duramadim :) huysuzlugu olmadi ama caglarin. Kararini ver ve uygula. Cumartesi gunduz denicektim beb aslinda esim dayanamadi sallasana ne surunduruyon cocugu diye bende salladim 1 dakikada uyudu. Pisman oldum keske sallamasaydim diye esimee farketti aksamina bisey demedi. Simdide hosuna gidiyo ne kadar rahatmis diyo sanki kendisi salliyodu :)12 hafta olmuş bile, diğerinde günler geçmezdi :) inş canın öğretmeye çalışsam öğrenşr belki ama bende de hal yok .. Bir ara göze alıp denemeliyim/
slm kizlarr
ben hizli ciktim sanirim
hediyemiz cuma hazirdi,cmt kargoya verecektik aslinda aaaaa asres kk da msj kutumda ve kk ya girilmiyorrrcook sinir bozucuydu bizde pzt yi bekledik oglen verdik ohhhh ustumden buyuk bir yuk kalkti yagmur yokken hava guzelken o iside hallettik darisi sizlere
Pinking Tree canimcim yuzde 10 ihtimalle yari n 90 ihtimalle carsamba gelir
himmm esin yapsin ama ardindan toplasin
hızlı hatun maşallah:)dislerimizin 3 kopek disi ucu patladi 1 azi patladi
geriye kalan 1 kopek ve 3 azi
istah 3-5 kasik kahvalti
guzel bir oglen yemegi
zar zor yogurt
gece uykumuz cok kotusaat basi uyanma
dogdu dogali aglamayan yawrum aglayarak uyaniyor deli gibi emmek istiyor sut olmasada 45 dk emdi cmt gecesimemeden ayirip tam yatagina koycam agliyor ,ilk defa boyle bir olayla karsi karsiyim ,bu durum halen suren 1 ay olcak nerdeyde dis cikarma surecimi yoksa bir atakmi bilemiyorum herneyse ins kisa surer
cokkk sinirli bir oglum var,artik istemedigi en ufak seyi ofkeyle yada aglama numarasi ilr belli ediyor,giyinmekten nefret ediyor ,sapka takinca ellerini yumruk yapip kendininkaskati katip yuzunu bi tuhaf yapip diskerinj sikip geriyor kendinikucucuk bebekte bune sinir bu ne inat anlamadim,esim hic gormemisti bu huyunu,cmt aksami suslendim puslendim dedim gzl bir cafe ye gideriz sicak birseyler icerix ,esim az kaldi geliyorum dedi diye oglana kilotlu corap ustune kot,bady giydirdim,neyse esim geldi artik yrm satte fazla kot ve corapla kaldi diyemi onun ustunede sapka mont giydurdim tam evden cikicsz yine o kendini sıkma kasma hareketini yapti ve bu sefer cok uzun surduu
ayyy esimmm korkk kül gibi ol surati benide korkuttu,gittim yuzynu yikadik soydum hemn corabiciksrdim hafif seyler gitdirdik,esimi sakinlestiremiyorum illa dr a gidelim diyo
yaa diyorum hep yapio yok diobu farkli tovbr est ,sanmiski carpilmisrabbim sana siginirim,Allah muhafazaa hemrn annmlere gittik babam abdest alip okudu falan velasil o gecemizide oyle atlattik
anliyacaginiz bu aralar arda taha beyle halimm harap yani
Allah baska keder dert vermesin insallahh bugunlerimize sukurr
sağol canım akşam baya ateşlendi acile götürdük 39 du ateşi kucağımızda yatıyo sessiz sessiz hiç yapmadığı şeyHa hay onu eşim bana diyor iki sarı oldu birde kara kızımız olsun diyor
Canım süt birikince siser ya öyle şişiyor ama sütüm o kadar yok, ya da şey umdum bazen istemeden yemek programlarını görüyorum:) ya da nazar, ama tıbbi düşünürsek:) süt kanallarımda sorun var gibi
Canım çok geçmiş olsun, hastanın canı ne isterse o verilmeli, birde hastayken iştahımız kapanıyor ya vücut yediklerimizi sindirmekle uğraşmasin diyeymiş, anne sütü uzun vadeli yatırim oyle duşün:) siz daha çok geziyorsunuz daha çok hastalanır
masallah caglarabizimde oturma odasında gündüz için yer yatağı var ama yok benimki hazır değil:)
kolay gelsin canım azimlisin valla helal olsun ben wc ye gitmeye üşeniyorum:)Ay su saat oldu gece kuru öksürük kiizmda mecburen makineyi çalıştırdım babasida başına diktim başka odaya kaçmıştı kızım babamı istiyorum deyince ohh dedim içimden başında o bekliyor bende ders caliisyorum güya ne aşkmış bendeki de iyice saçmaladım okuyorum ben yaa diyen genclerle recep ivedik misali okumalik bisey buldum yaoysa ki öyle başında oturuyorum anladigiimda yok ahmet kuzusundan kaçış benimki sanırım yatakta her bulduğunda beni memeye saldırıyor eliyle yokluyor kendimi mandıra gibi hissettim
ayyy iyi bilirim ben o zıplatmayı canıma okuyornnightsaill ah şu uyku eğitime ben de çok özeniyorum ama hiç halim yok;(
Bizimki kundak yapıp kucakta hoplata zıplata ve arada ds fön sesiyle uyuyor halave çok yorucu oluyor..
eflal hepsini Bi kenara bırak bak ne güzel eşinle uyumu yakaladınız ne kadar zaman sonra bence eşin halletsin bu işiGünaydın benim görümce bir kaç gündür kv gilde hep küçük görümce gidiyordu kalmaya bu sefer gidemedi, eşi şehir dışına çıkıyor, tabi bana siniri bastı, ben artık inmiyorum o gelince, emirin inmesinide istemiyorum onun kızını benim oğlumdan sakınıyorlar tamam ilk zamamlar anlıyodum ama artık abarttılar, benim oğlumda gidicem diye ağlıyor, dün o okuldayken indim salak gibi, okuldan gelince mecbur girdik küçük ordaydı çünkü, bunlar daha yaklaşmadan sıkmasa oynayacak demeye başladılar,sıkmıyor artık, sinirimi oğlumdan çıkardım eve gitmek istemedi kızdım ağlattımeve gelincede eşime mesaj attım tavırlarını yazdım, ablasının nankörlüğünü, eşim anlıyorum seni evet öyle bir durum var yazdı, dalga geçiyor sandım, farkındayım, ablamın kızı emanet diye sakınıyorlar el oğlu laf etmesin diye korkuyorlar yazmış, esimde oğlumu irdelediklerini anlamış, birde kp benim oğluma çok düşkün ilk torun olduğu için, görümcelerimde bunun hazımsızlığı da var, kp farketse onlara çok kızar, eşime zoruma gidiyor dedim o da senin ailenden böyle bir şey sezsem benimde zoruma giderdi haklısın dedi, adamın kafaya taş düştü galiba:) kimse için çocuklara kizma bos ver dedi, bende buna üzüluyorum ya onlara kızip çocukları üzüyorum, benim bunu takacağı mı biliyorsun bne yapmayı düşünuyorsun dedim, kapatalim bu konuyu eve gelincede konuşmayalım dedi, bu mümkun değil eve gelince hic açmadim konuyu ama eşimlede konuşmadim, gece yine uyumadı minik hem ondan hem de o meseleden başım ağrıyor, eşimde gördü halimi çocuklarla ilgili konuştum sadece.
Eşim yine susacak bir şey demeyecek onlara ama ben gerçekten gem kırgin hem kızginım onlara, çok birikti içimde onların son iki yildır tavırları, sizvc bu konuda ne yapmalıyım, konuşmak istiyorum ama nasıl savunmaya gececekler uste bile çıkacaklar, lütfen akıl verin.
Sadece çocukların meselesi değil, görumceme yaptığım iyilikler ve beni nasil kullandığıni anlamam, iyi gün dostuymuş, kendi derdi varken ven can cığerdim ablamdı benim ama benim eşimle sorunlarımda sessiz kaldı ne oluyor size diye büyüklük yapıp konuşmadı misal...
Ben tek çareyi uzak durmanda buldum mümkün olduğu kadar uzak tut kendini çocuklarını onlardan ben olsam bu uygulamayı yapardım..Günaydın benim görümce bir kaç gündür kv gilde hep küçük görümce gidiyordu kalmaya bu sefer gidemedi, eşi şehir dışına çıkıyor, tabi bana siniri bastı, ben artık inmiyorum o gelince, emirin inmesinide istemiyorum onun kızını benim oğlumdan sakınıyorlar tamam ilk zamamlar anlıyodum ama artık abarttılar, benim oğlumda gidicem diye ağlıyor, dün o okuldayken indim salak gibi, okuldan gelince mecbur girdik küçük ordaydı çünkü, bunlar daha yaklaşmadan sıkmasa oynayacak demeye başladılar,sıkmıyor artık, sinirimi oğlumdan çıkardım eve gitmek istemedi kızdım ağlattımeve gelincede eşime mesaj attım tavırlarını yazdım, ablasının nankörlüğünü, eşim anlıyorum seni evet öyle bir durum var yazdı, dalga geçiyor sandım, farkındayım, ablamın kızı emanet diye sakınıyorlar el oğlu laf etmesin diye korkuyorlar yazmış, esimde oğlumu irdelediklerini anlamış, birde kp benim oğluma çok düşkün ilk torun olduğu için, görümcelerimde bunun hazımsızlığı da var, kp farketse onlara çok kızar, eşime zoruma gidiyor dedim o da senin ailenden böyle bir şey sezsem benimde zoruma giderdi haklısın dedi, adamın kafaya taş düştü galiba:) kimse için çocuklara kizma bos ver dedi, bende buna üzüluyorum ya onlara kızip çocukları üzüyorum, benim bunu takacağı mı biliyorsun bne yapmayı düşünuyorsun dedim, kapatalim bu konuyu eve gelincede konuşmayalım dedi, bu mümkun değil eve gelince hic açmadim konuyu ama eşimlede konuşmadim, gece yine uyumadı minik hem ondan hem de o meseleden başım ağrıyor, eşimde gördü halimi çocuklarla ilgili konuştum sadece.
Eşim yine susacak bir şey demeyecek onlara ama ben gerçekten gem kırgin hem kızginım onlara, çok birikti içimde onların son iki yildır tavırları, sizvc bu konuda ne yapmalıyım, konuşmak istiyorum ama nasıl savunmaya gececekler uste bile çıkacaklar, lütfen akıl verin.
Sadece çocukların meselesi değil, görumceme yaptığım iyilikler ve beni nasil kullandığıni anlamam, iyi gün dostuymuş, kendi derdi varken ven can cığerdim ablamdı benim ama benim eşimle sorunlarımda sessiz kaldı ne oluyor size diye büyüklük yapıp konuşmadı misal...
Eki Görüntüle 1704300 sabah sabah gülünçocuk cekmeciyi dağıtmış geldi aldı bezi bulaşık makinesinin yüzünü siliyor aferin oğlum diyorum daha hızlı diliyor kızlar artik fazlasıyla anlıyor bebisler konuşarak anlatin sevgiyi yapilmamasi gerekn seyleri canlarım ama yapiyorlar yinede yaramazlik arastirmacilik genlerinde var alintilari yaptim ama ev isinden donemedim dönerim bys
paşam benim aferin kuzumaEki Görüntüle 1704300 sabah sabah gülünçocuk cekmeciyi dağıtmış geldi aldı bezi bulaşık makinesinin yüzünü siliyor aferin oğlum diyorum daha hızlı diliyor kızlar artik fazlasıyla anlıyor bebisler konuşarak anlatin sevgiyi yapilmamasi gerekn seyleri canlarım ama yapiyorlar yinede yaramazlik arastirmacilik genlerinde var alintilari yaptim ama ev isinden donemedim dönerim bys
daha iyi canım teşekkür ederim ilacın etkisiyle uyuyuor
canım cesaretimi toplsam bende deniycem ama yok ya hiç alışacağa benzemiyor:) abidi 21 aylıktı alıştığında düşün:) bu ondan beter hep ayağımda uyuyor beşığı boşa kurmuşuz:)Canim bikac gun dayansan mutlu sona ulasirsin cunku illaki uyucak ne zamana kadar dayanacakki? Hamilesin sana daha zor olur ama simdi hamileliginin basinda ogretirsen ilerleyen haftalarda sen dahada agirlasinca rahat edersin. Tabi kizinin durumunu tam olarak bilmedigim icin tavsiye benimki. Ama bence simdi ugras hem bebegin doguncada rahat edersin. Kendisi uyuyuncaya kadar bekle. Belki biraz huysuzlasir mizirdanir ama sen kararli olursan ogrenir diye dusunuyorum. Caglarda once hep benim ustume geldi durdu ben hep yatagina yatirdim. Super dadida da izlemistim bu sekilde. Anne cocukla hic konusmuyo her kalktiginda konusmadan geri yatiriyodu. Ben arada konustum tabi duramadim :) huysuzlugu olmadi ama caglarin. Kararini ver ve uygula. Cumartesi gunduz denicektim beb aslinda esim dayanamadi sallasana ne surunduruyon cocugu diye bende salladim 1 dakikada uyudu. Pisman oldum keske sallamasaydim diye esimee farketti aksamina bisey demedi. Simdide hosuna gidiyo ne kadar rahatmis diyo sanki kendisi salliyodu :)
oyy kıyamam arhana zor tabi eşimfen biliyorum çok ateşlenir çocukken havale geçirmış, hala ateşlenir soğuk kompres yaparım koca adam nerdeyse ağlayacak ne olur üşüyorum diyordu halbuki ateşı 40 olmuştu, Rabbim şifa versin arhana hava değisımi çarpmıştır zaten mevsimler tuhaf olfu her yer mikrop kaynıyor kar yâğsa kırılacak mikroplarhızlı hatun maşallah:)
bak sen şu ardaya,kuzum benim niye sinirleniyor acaba giyinmekten nefret ediyor hepsi
okuyunca rahatladıysa nazar mı acaba canm
ama yaa arda = yanak benim için çok seviyorum onu çoookk ne kadar seviyorsam artık hediyemizde size gelecek
sağol canım akşam baya ateşlendi acile götürdük 39 du ateşi kucağımızda yatıyo sessiz sessiz hiç yapmadığı şey
fitil verdiler ve soğuk uygulama yapıldı
kendileri de yapmadı getirdiler ben yaptım bezle kaldı sadece yavrum nasıl ağladı ne zordur sıcak tenine soğuk sular gelince
sonra düştü 37 ye hemen emzirme odasına çıkıp emzirdim uyudu rahatlayınca
allahım ne zordu o an ama yapmak zorundaydım
kolay gelsin canım azimlisin valla helal olsun ben wc ye gitmeye üşeniyorum:)
ayyy iyi bilirim ben o zıplatmayı canıma okuyor
eflal hepsini Bi kenara bırak bak ne güzel eşinle uyumu yakaladınız ne kadar zaman sonra bence eşin halletsin bu işi
oyyyy hemen bir kız doğurup bu hamarat erkeki almalıyımEki Görüntüle 1704300 sabah sabah gülünçocuk cekmeciyi dağıtmış geldi aldı bezi bulaşık makinesinin yüzünü siliyor aferin oğlum diyorum daha hızlı diliyor kızlar artik fazlasıyla anlıyor bebisler konuşarak anlatin sevgiyi yapilmamasi gerekn seyleri canlarım ama yapiyorlar yinede yaramazlik arastirmacilik genlerinde var alintilari yaptim ama ev isinden donemedim dönerim bys
aynen cok mutlu oldum bendeaçtığım konularda silinmiş iyi olmuş
canım zaten son bir senedir çoook uzağım, biliyorsunuz her gün iniyorum yazmıştim, görumcem gelince uçarak giderdim, elim dolu yemek yapıp giderdim ya da davet ederdim gelin bende yiyelim diye, emirin durumundan dolayın gitmemeye başladim, bir kere gel oturalım niye gelmiyorsun diye çağırmadılar, önce yok canım yine ben alınıyorum dedim ama yok ablamlar bile anladı, kv me açıkca dedim küçük kızın ablasını görunce havalanıyor, beni çağırmıyorsunuz dedim açıkca, o da davete ne gerek var her zaman geliyordun çağırmıyorduk ki dedi, bende evet geliyordum öz ablam gibi göruyordum ama ben gelmeyince niye gelmiyor diye çağırma zahmetinde bulunmadınız isteseydiniz çâğırırdınız dedim, o da yok kızim olur mu hiç falan dedi, kv ister biliyorum onu ama görümcelerim çağırma diyorlardır, yani söylemiştim daha önce, eşimde biliyor ablası gelince bana artık seni çagırdılar mı diye soruyor hep, eşime söylrme konusunda haklı olabilirsin, aslında o kirmadan onlarla konuşsun istiyorum ben konuşursam sorun çıkar diye düşünüyorumBen tek çareyi uzak durmanda buldum mümkün olduğu kadar uzak tut kendini çocuklarını onlardan ben olsam bu uygulamayı yapardım..
Neden gelmiyorsun dediklerindede dile getirirdim herşeyi ve tavrımadevam ederdim..
Birde canım beni yanlış anlama gözüme çarptı eşine silesi konusunda herşeyi söylüyordun aranızdaki sorun bundan kaynaşanıyprolmasın biliyprum insan söylemese içinde büyüyor ama mesela birşey olduğunda eşine değişde ablana yengene falan anlatıp içini döksen belki eşin bunlar yüzünden arada kalıyordur eşin zaten herşeyi görüyordur bir sorun çıksa seni destekler işte eflal bana bunları anlatmadı bile erkekler bu durumdan çok hoşnut oluyorlar başta benimrşim mesela.
Yine yazdım bişeyler ama umarım anlaşılmışımdır
Konuşma ozaman canım madem çağırmıyorlar gitme hiç kendinide üzme sen evine mutluluğuna bak onlara onları takmadığını göster eşine gelince ailesi konusunda birşeyleri çöZmesini bekleme bırak oluruna ben üstüne basa basa söylüyorum eşinede anlatma bak gör bir gün gelecek eşin hiç birşey yokken bile ailesine karşı seni savunacak bunları beden söylüyorum kendi eşimden biliyorum kv görümcem hep eşime benim onu dolfurduğumu ima ediyorlar eşine onlar hakkında en ufak kötü söz dahi döylemediğim için eşim otomatikmen beni savunmaya geçiyor kaç kere önümdede annesine döyledi benim eşimin dedikodu ile hiç slakası yok diye kimseden konuşmaz dedi annesine bende düşündüm benim eşim bunları annedine karşı söylüyorsa mutlaka vana laf geliyordurki bunları dillendiriyor ve tahminim çık doğru çıktı..canım cesaretimi toplsam bende deniycem ama yok ya hiç alışacağa benzemiyor:) abidi 21 aylıktı alıştığında düşün:) bu ondan beter hep ayağımda uyuyor beşığı boşa kurmuşuz:)
oyy kıyamam arhana zor tabi eşimfen biliyorum çok ateşlenir çocukken havale geçirmış, hala ateşlenir soğuk kompres yaparım koca adam nerdeyse ağlayacak ne olur üşüyorum diyordu halbuki ateşı 40 olmuştu, Rabbim şifa versin arhana hava değisımi çarpmıştır zaten mevsimler tuhaf olfu her yer mikrop kaynıyor kar yâğsa kırılacak mikroplar
Yok be kuzum eşimin iyilik hali iki sürmez yine aynı, bu sehir bu bina boğuyor bizi, uzaklaşabilsek, ev fiyatları düşse keşke yoksa zor
oyyyy hemen bir kız doğurup bu hamarat erkeki almalıyımtam benlik damat, ahmey yetim senin pamuk ellerini
aynen cok mutlu oldum bendemerak ettim seninkileride
canım zaten son bir senedir çoook uzağım, biliyorsunuz her gün iniyorum yazmıştim, görumcem gelince uçarak giderdim, elim dolu yemek yapıp giderdim ya da davet ederdim gelin bende yiyelim diye, emirin durumundan dolayın gitmemeye başladim, bir kere gel oturalım niye gelmiyorsun diye çağırmadılar, önce yok canım yine ben alınıyorum dedim ama yok ablamlar bile anladı, kv me açıkca dedim küçük kızın ablasını görunce havalanıyor, beni çağırmıyorsunuz dedim açıkca, o da davete ne gerek var her zaman geliyordun çağırmıyorduk ki dedi, bende evet geliyordum öz ablam gibi göruyordum ama ben gelmeyince niye gelmiyor diye çağırma zahmetinde bulunmadınız isteseydiniz çâğırırdınız dedim, o da yok kızim olur mu hiç falan dedi, kv ister biliyorum onu ama görümcelerim çağırma diyorlardır, yani söylemiştim daha önce, eşimde biliyor ablası gelince bana artık seni çagırdılar mı diye soruyor hep, eşime söylrme konusunda haklı olabilirsin, aslında o kirmadan onlarla konuşsun istiyorum ben konuşursam sorun çıkar diye düşünüyorum
Haklısın canım peki nasıl takmıycam bunu da söyle gerçekten bilmiyorum, bu kadar hassas olmasaydım zalim olsaydim diyorumKonuşma ozaman canım madem çağırmıyorlar gitme hiç kendinide üzme sen evine mutluluğuna bak onlara onları takmadığını göster eşine gelince ailesi konusunda birşeyleri çöZmesini bekleme bırak oluruna ben üstüne basa basa söylüyorum eşinede anlatma bak gör bir gün gelecek eşin hiç birşey yokken bile ailesine karşı seni savunacak bunları beden söylüyorum kendi eşimden biliyorum kv görümcem hep eşime benim onu dolfurduğumu ima ediyorlar eşine onlar hakkında en ufak kötü söz dahi döylemediğim için eşim otomatikmen beni savunmaya geçiyor kaç kere önümdede annesine döyledi benim eşimin dedikodu ile hiç slakası yok diye kimseden konuşmaz dedi annesine bende düşündüm benim eşim bunları annedine karşı söylüyorsa mutlaka vana laf geliyordurki bunları dillendiriyor ve tahminim çık doğru çıktı..
Canım sonucu yazayım kv beni görünce çıldırıyor eşimle aram iyi olduğu için dene pişman olmazsın...