Günaydın benim görümce bir kaç gündür kv gilde hep küçük görümce gidiyordu kalmaya bu sefer gidemedi, eşi şehir dışına çıkıyor, tabi bana siniri bastı, ben artık inmiyorum o gelince, emirin inmesinide istemiyorum onun kızını benim oğlumdan sakınıyorlar tamam ilk zamamlar anlıyodum ama artık abarttılar, benim oğlumda gidicem diye ağlıyor, dün o okuldayken indim salak gibi, okuldan gelince mecbur girdik küçük ordaydı çünkü, bunlar daha yaklaşmadan sıkmasa oynayacak demeye başladılar,sıkmıyor artık, sinirimi oğlumdan çıkardım eve gitmek istemedi kızdım ağlattım
eve gelincede eşime mesaj attım tavırlarını yazdım, ablasının nankörlüğünü, eşim anlıyorum seni evet öyle bir durum var yazdı, dalga geçiyor sandım, farkındayım, ablamın kızı emanet diye sakınıyorlar el oğlu laf etmesin diye korkuyorlar yazmış, esimde oğlumu irdelediklerini anlamış, birde kp benim oğluma çok düşkün ilk torun olduğu için, görümcelerimde bunun hazımsızlığı da var, kp farketse onlara çok kızar, eşime zoruma gidiyor dedim o da senin ailenden böyle bir şey sezsem benimde zoruma giderdi haklısın dedi, adamın kafaya taş düştü galiba:) kimse için çocuklara kizma bos ver dedi, bende buna üzüluyorum ya onlara kızip çocukları üzüyorum, benim bunu takacağı mı biliyorsun bne yapmayı düşünuyorsun dedim, kapatalim bu konuyu eve gelincede konuşmayalım dedi, bu mümkun değil eve gelince hic açmadim konuyu ama eşimlede konuşmadim, gece yine uyumadı minik hem ondan hem de o meseleden başım ağrıyor, eşimde gördü halimi çocuklarla ilgili konuştum sadece.
Eşim yine susacak bir şey demeyecek onlara ama ben gerçekten gem kırgin hem kızginım onlara, çok birikti içimde onların son iki yildır tavırları, sizvc bu konuda ne yapmalıyım, konuşmak istiyorum ama nasıl savunmaya gececekler uste bile çıkacaklar, lütfen akıl verin.
Sadece çocukların meselesi değil, görumceme yaptığım iyilikler ve beni nasil kullandığıni anlamam, iyi gün dostuymuş, kendi derdi varken ven can cığerdim ablamdı benim ama benim eşimle sorunlarımda sessiz kaldı ne oluyor size diye büyüklük yapıp konuşmadı misal...