- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
Canı
Aile apartmanındasın gelip gittiğn bi onlar var haliyle onlar olmasa sıkılırsın bir qtkadaşın veya başka bir komşun yokmu gidip oturasın derdini paylaşacak biri gibi mesela ozaman onlardan uzak durmak daha kolay olur tamam illaki kv ye gidecekdin ama mesafe koymak zor değil ki koymuşsunda..
canım onlardan uzak durmakla zalim olmazsın yeri geldimi kendi annemizden ablamızdan bile bazen aramıza mesafe koyarız..Haklısın canım peki nasıl takmıycam bunu da söyle gerçekten bilmiyorum, bu kadar hassas olmasaydım zalim olsaydim diyorum sesleti grliuor aşağıdan duydukça sinir oluyorum hani yazın baba evine gitmistim ya eşimin ablası o zaman da annesigildeydi, eşim bunların tavrıni biliyor ya, hiç suratlarına bakmamış, ben yokken anasi bize gelmis yüzune bile bakmadan banyoya girmiş, mormalde gel ana hos geldin der, esim bana kızmış gibi yapar ama hep söylediğim meseleyle ilgili bir şey yapmıs olur, bunda da yapacak ama bu sefer her şey aleni olsun istiyorum benden gizli saklı değil, kv de yine iyi diyorum ona eminim kızlarından korkuyor belli, çünkü bir kere kendide bana dert yanmışti, kız geliyor yine küçük kız burnumdan getirecek gelmesini hic istemiyorum demisti, ben kv ile konuşurumda o onlara söylemiyor bence
Aile apartmanındasın gelip gittiğn bi onlar var haliyle onlar olmasa sıkılırsın bir qtkadaşın veya başka bir komşun yokmu gidip oturasın derdini paylaşacak biri gibi mesela ozaman onlardan uzak durmak daha kolay olur tamam illaki kv ye gidecekdin ama mesafe koymak zor değil ki koymuşsunda..