2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
MERHABAlarr :))
oglumla hasta olduk cook yorgunum ınanın yemek yapılacak esım ben yapıyım dedı
sıze soruyorum mutfagın dagılarak yemegın koca tarafından pısırılmesını mı Kabul edeyım yoksa hasta hasta mutfak dagılmadan ben mı yapıyım hangısı daha karlı :KK53:
Geçmiş olsun canım bence bırak eşin yapsın hem dinlen hemde sefanı sür bi günde olsa çok dağıtırsada yarın toplarsın bugğn yat dinlen yarınada iyi olursun hem ben olsam öyle yaparım yani

Oğlumla son ses müzik eşliğinde hoplayıp zıplayıp oynadık:KK73:
Hergün böyle yapsam kilodan eser kalmaz:))
Oğlum durmuş bana bakıyor annem delirmiş diye:KK3:
Biz hergün oynuyoruz oynak oldu benim paşam. Benim kilolar belkide öyle gitti :)

C Cucu bide Çağların gece uykularıda düzeldi eskisi kadar sık uyanmıyo ondanda denemek istedim zamanı olduğunu düşündüm doğru düşünmüşüm şuandada mışıl mışıl uyuyo :KK66:

Geçmiş olsun canım bence bırak eşin yapsın hem dinlen hemde sefanı sür bi günde olsa çok dağıtırsada yarın toplarsın bugğn yat dinlen yarınada iyi olursun hem ben olsam öyle yaparım yani

Biz hergün oynuyoruz oynak oldu benim paşam. Benim kilolar belkide öyle gitti :)

C Cucu bide Çağların gece uykularıda düzeldi eskisi kadar sık uyanmıyo ondanda denemek istedim zamanı olduğunu düşündüm doğru düşünmüşüm şuandada mışıl mışıl uyuyo :KK66:
Dans kilo verdiriyor ben bekarken oryantal çok oynuyordum basen ve kalçalar için işe yarıyordı..
Birde büyük abimin üç küçük kızı vardı ben bekarken sonses açıyordum onlarla dans ediyorduk:)
Özledim o günleri şimdi genç kuz oldular ben onları sevdiğim gibi onlarda benim oğlumu seviyorlar:)

YaşasınEn Büyük KK
Bir an sizinle bidaha konuşamıyacam diye çok korktum:))

I imspecial hoş gelmişsiniz canım sefalar getirmişsiniz :))
Ay ne güzel olur gerçekten gelseniz:KK75: benden sana ve kuzularına gelsin sesim kötü ama:))

C Cucu canım bize uyar herşey ama aynı anda teslim olmaz kimisi yakın kimiside uzak bu arada geçmiş olsun kuzuya allah şifa versin..
Cumaya kadar diyelim mi o zaman

Bence bakım değildi kk nü çökertmişlerdi...
Aynen eski konular bile gitmis

teşekkür ederim canım iyi şimdi yeni bugün kendine geldi perişan olduk bu hastalık yüzünden iştahımızda kapandı:KK43:
Arhanda aynicanim valla yemiyor yerlerde surundu bugun

Selam kızlar hediyeleri ne zaman kargoya veriyoruz :)
C Cucu geçmiş olsun canım

sağol canım
hepimiz aynı gün mu verelim,yoksa herkes istediği zaman mı ne dersiniz kızlar aysimason aysimason @Mrssuperfine minione minione I imspecial @praline

İstersek gün belirleyelim öyle verelim.. Gerçi herkes bebekli aynı zamanda vermek zor olur dersek aralıklı tarih veririz:)

aynen canım aralıklı tarih mantıklı bu hafta içi herkese uyar mı kızlar cumaya kadar herkes ne zaman isterse :KK66:
slm kizlarr
ben hizli ciktim sanirim
hediyemiz cuma hazirdi,cmt kargoya verecektik aslinda aaaaa asres kk da msj kutumda ve kk ya girilmiyorrr :KK57: cook sinir bozucuydu bizde pzt yi bekledik oglen verdik ohhhh ustumden buyuk bir yuk kalkti :KK51: yagmur yokken hava guzelken o iside hallettik darisi sizlere :KK66:
@Mrssuperfine canimcim yuzde 10 ihtimalle yari n 90 ihtimalle carsamba gelir :KK66:

sıze soruyorum mutfagın dagılarak yemegın koca tarafından pısırılmesını mı Kabul edeyım yoksa hasta hasta mutfak dagılmadan ben mı yapıyım hangısı daha karlı :KK53:
himmm esin yapsin ama ardindan toplasin :KK66:

dislerimizin 3 kopek disi ucu patladi 1 azi patladi
geriye kalan 1 kopek ve 3 azi o_O
istah 3-5 kasik kahvalti
guzel bir oglen yemegi
zar zor yogurt
gece uykumuz cok kotu o_O saat basi uyanma
dogdu dogali aglamayan yawrum aglayarak uyaniyor deli gibi emmek istiyor sut olmasada 45 dk emdi cmt gecesi :KK43: memeden ayirip tam yatagina koycam agliyor ,ilk defa boyle bir olayla karsi karsiyim ,bu durum halen suren 1 ay olcak nerdeyde dis cikarma surecimi yoksa bir atakmi bilemiyorum herneyse ins kisa surer o_O
cokkk sinirli bir oglum var,artik istemedigi en ufak seyi ofkeyle yada aglama numarasi ilr belli ediyor,giyinmekten nefret ediyor ,sapka takinca ellerini yumruk yapip kendininkaskati katip yuzunu bi tuhaf yapip diskerinj sikip geriyor kendini :KK43: kucucuk bebekte bune sinir bu ne inat anlamadim,esim hic gormemisti bu huyunu,cmt aksami suslendim puslendim dedim gzl bir cafe ye gideriz sicak birseyler icerix ,esim az kaldi geliyorum dedi diye oglana kilotlu corap ustune kot,bady giydirdim,neyse esim geldi artik yrm satte fazla kot ve corapla kaldi diyemi onun ustunede sapka mont giydurdim tam evden cikicsz yine o kendini sıkma kasma hareketini yapti ve bu sefer cok uzun surduu
ayyy esimmm korkk kül gibi ol surati benide korkuttu,gittim yuzynu yikadik soydum hemn corabiciksrdim hafif seyler gitdirdik,esimi sakinlestiremiyorum illa dr a gidelim diyo
yaa diyorum hep yapio yok diobu farkli tovbr est ,sanmiski carpilmis :KK43: rabbim sana siginirim,Allah muhafazaa hemrn annmlere gittik babam abdest alip okudu falan velasil o gecemizide oyle atlattik
anliyacaginiz bu aralar arda taha beyle halimm harap yani:KK11:
Allah baska keder dert vermesin insallahh bugunlerimize sukurr:KK200:

istah 3-5 kasik kahvalti
guzel bir oglen yemegi
zar zor yogurt
dogdu dogali aglamayan yawrum aglayarak uyaniyor deli gibi emmek istiyor sut olmasada 45 dk emdi cmt gecesi :KK43: memeden ayirip tam yatagina koycam agliyor ,ilk defa boyle bir olayla karsi karsiyim ,bu durum halen suren 1 ay olcak nerdeyde dis cikarma surecimi yoksa bir atakmi bilemiyorum herneyse ins kisa surer o_O
cokkk sinirli bir oglum var,artik istemedigi en ufak seyi ofkeyle yada aglama numarasi ilr belli ediyor,giyinmekten nefret ediyor ,sapka takinca ellerini yumruk yapip kendininkaskati katip yuzunu bi tuhaf yapip diskerinj sikip geriyor kendini :KK43: kucucuk bebekte bune sinir bu ne inat anlamadim,esim hic gormemisti bu huyunu,cmt aksami suslendim puslendim dedim gzl bir cafe ye gideriz sicak birseyler icerix ,esim az kaldi geliyorum dedi diye oglana kilotlu corap ustune kot,bady giydirdim,neyse esim geldi artik yrm satte fazla kot ve corapla kaldi diyemi onun ustunede sapka mont giydurdim tam evden cikicsz yine o kendini sıkma kasma hareketini yapti ve bu sefer cok uzun surduu
ayyy esimmm korkk kül gibi ol surati benide korkuttu,gittim yuzynu yikadik soydum hemn corabiciksrdim hafif seyler gitdirdik,esimi sakinlestiremiyorum illa dr a gidelim diyo
yaa diyorum hep yapio yok diobu farkli tovbr est ,sanmiski carpilmis :KK43: rabbim sana siginirim,Allah muhafazaa hemrn annmlere gittik babam abdest alip okudu falan velasil o gecemizide oyle atlattik
minione minione Çağlar'da çok sinirli ya. Bazen ne yapmak istediğinide anlayamıyoruz öle bi sinirleniyo çığlık atıyoki anlatamam. Noluyo bizim çocuklara yahu? Bizde sinirini hayretle izliyoruz yani.

istah 3-5 kasik kahvalti
guzel bir oglen yemegi
zar zor yogurt
Ayy gecmis olsun cnm disler ah disler.... iyi macera olmus size
gecenlerde abdullah buzdolabi acilinca kosuyo yine gitti alt raftaki ilac sisesini al alt yere paramparca tabi kirildi hemen elini kesmis sonra farkettik aglamiyo sipa esimin uzeri kan olmus onu gorunce kan tuttu benzi kul gibi oldu bayilacakti tansiyonum dustu dedi.
dedim git isine be adam abdullaha mi bakayim sana mi.saka gibi y a buyuk cocuk babalari da

minione minione Çağlar'da çok sinirli ya. Bazen ne yapmak istediğinide anlayamıyoruz öle bi sinirleniyo çığlık atıyoki anlatamam. Noluyo bizim çocuklara yahu? Bizde sinirini hayretle izliyoruz yani.

minione minione dişleriniZde hayırlı olsun bu arada :) hepsi çıkarda uykunuz düzelir inşallah.

aminnnn cnmm insallahhh
sizinde uyku egitiminiz hayirli olsun :))
masallah caglar a ,bizim sinirli huysuz sirine ne kdr ugrassamda basaramadigim tek seydi kendi kendine uyutmak :KK43: bu aralar zatencok hassasiz ,dis seruveninin ardindan bende deniycem :KK66:

Canım bende aynen 5 sene sonra 3.diyordum ama eşime diyorum ki eğer 3.icin günlük yardımcı gelmezse kesinlikle dogurmuycam:-)
Ha hay onu eşim bana diyor iki sarı oldu birde kara kızımız olsun diyor:rolleyes:

Göğsün neden şişiyoki Nego Nego ??

Günaydın canlarr. I imspecial biz iyiyiz oğluşumla sizler nasılsınız efendimm :)

İki gündür inat ettim oğluma kendi kendine uyumayı öğretcem diye ve çok şükür iki gecedir kendisi uyuyo hemde hiç ağlamadan :) çok uykusu geliyo ilk gün ninni söyledim yanağını okşadım öyle uyudu dünde hiçbişey yapmadan uyudu. Önce baya direndi parmak emerek yattı yuvarlandı bi o tarafa bi bu tarafa. En son yüzüstü yattı yastıkta başının üstünde kaldı öyle uyudu :) devamı gelir inşallahh. Çook mutluyum çoook :)
Canım süt birikince siser ya öyle şişiyor ama sütüm o kadar yok, ya da şey umdum bazen istemeden yemek programlarını görüyorum:) ya da nazar, ama tıbbi düşünürsek:) süt kanallarımda sorun var gibi
Merhaba kızlar
dun akşam geldik ama oğluşu hasta ettik biraz kırıklığı var ve gece 38.4tu ateşi ateş düşürücü verdim ama hiç,iştah yok sevdiği seylerimi vereyim napayım
bayadır ayakta sallanmak istemiyordu kucakta pış pış yada salıncağında uyuyordu şimdi ayağıma aldım uyudu.kaçıp gidecek takati yok yavrumun
bu arhanın 5.ateş yükselip halsizliği falan çok sık hasta oluyorlar sanki bana mı öyle geliyor acaba anne sütleri fayda etmedi yani diye düşünüyorum tecrübeli anneler normal mi bu
Canım çok geçmiş olsun, hastanın canı ne isterse o verilmeli, birde hastayken iştahımız kapanıyor ya vücut yediklerimizi sindirmekle uğraşmasin diyeymiş, anne sütü uzun vadeli yatırim oyle duşün:) siz daha çok geziyorsunuz daha çok hastalanır
Valla canım benim cumartesi akşamı iyice uykusu geldi yatırdım kendimde yattım yanına önce parmak emerek döndü durdu ( uykusu çok geldiği için kafasını yastıktan kaldıramıyodu zaten) baktım durmıcak yanağını okşadım ninni söyledim bi 5 dakika içinde uyudu. Dün gündüz çanakkaleye gittik geldik yolda arabada uyudu zaten. Akşamda baya direndi ben yatırdım o kalktı ben yatırdım o kalktı ama baya uykusu vardı yine bi süre ellemedim oynadı perdeyle falan sonra emzirdim yatırdım bikaç kere döndü sonra uyudu kaldı. Az öncede uykusu geldi gitti yattı yastığına kendisi. azcık döndü uyudu :) ( bu arada ben onun yer yatağını kaldırmıyorum kenarda duruyo). Böyle işte ben pek bişey yapmadım yani kendisi hazırmış sanırım :)
Uyuyodu şimdide komşunun oğlu zile basınca uyandı :KK43: yatak keyfi yapıyo paşam şuanda :)
Böyle 1 hafta alışsın kendisi uyumaya haftasonu yatağında uyutmayı denicem bakalım.
masallah caglara:nazar: bizimde oturma odasında gündüz için yer yatağı var ama yok benimki hazır değil:)

Gecmiş olsun yapsın ya her durumda sen topluyorsun yemek yapma derdin olmaz:)

Oğlumla son ses müzik eşliğinde hoplayıp zıplayıp oynadık:KK73:
Hergün böyle yapsam kilodan eser kalmaz:))
Oğlum durmuş bana bakıyor annem delirmiş diye:KK3:
Ha hay dunde biz yaptık, buyukle babasi tiyatroya gityi bizde stresimizi öyle attık:)

istah 3-5 kasik kahvalti
guzel bir oglen yemegi
zar zor yogurt
ooyyy ne yapsin o kadar dise, canim eymende daga uzun emmeye başladı gece boyu bütün gün memede, bixim tek dişimiz vardi, üstten iki alttan bir geliyor simdi, benimki ayrılik psikolojisiyle emiyor odadan çiksam ağlıyor, abidini okula götürüyorum ya gidicem sanıyor, sinir bizde de var bizde ben bolca sinir krizi gecirdığim için benden görüyor, sizin ki kimden görüyor ki, inşallah eski düzeninize dönersiniz

Gecmiş olsun yapsın ya her durumda sen topluyorsun yemek yapma derdin olmaz:)

Ha hay dunde biz yaptık, buyukle babasi tiyatroya gityi bizde stresimizi öyle attık:)

ooyyy ne yapsin o kadar dise, canim eymende daga uzun emmeye başladı gece boyu bütün gün memede, bixim tek dişimiz vardi, üstten iki alttan bir geliyor simdi, benimki ayrılik psikolojisiyle emiyor odadan çiksam ağlıyor, abidini okula götürüyorum ya gidicem sanıyor, sinir bizde de var bizde ben bolca sinir krizi gecirdığim için benden görüyor, sizin ki kimden görüyor ki, inşallah eski düzeninize dönersiniz
o_Odusunuyorum gordugu kimse yok ama genlerde delilik asabilik var ,buyuk dede sinir hastasiydu,babam sinirli ben sinirliyim,esim sinirli ama oglumuz henuz bu sinirimizi gormedi gerci gormedi diyorum ama dahs 1 saat evvel real markette kasiyeele kavga ettim:eek:
napimm tum kasalarda 10 kisi tek bir kasa son musterisi geciyor kasa kapali yazmis rica ettim , o sirada arda hickira hickira agliyo tabi,bebegim cok agliyo lutfen bizidevgecip oyle kapasaniz dedim gicikk aaaa dedi yeter her gelen bir mazaret deyinceeeee bana heyyy heyyy gelll hemen o sakin tipimin ardindan canavar cikiyorr bir kavgaa kizla :KK45: elimdekileri attim kasaya almiykrum hicbirini dedim:KK54:
sinirkenince gozum hicbisi gormuyo:KK14:

Ohhh sonunda, ya iki gün şiştim resmen kk sız:) oğlanı salkarken tabletten giriyordum:)

Hanımlar olur ya göğsünüz şişerse çözüm buldum, sütyeninizin içine sabun koyun:) geçti şükür:)
sabun iyi fikirmiş canım saol :KK66:

Ya bu kadar kolay olacağını bileydim bunca zaman sallarmıydım ayağımda yaa. Şimdi yine uykusu geldi Çağlar'ın gitti yastığına koydu kafayı yine azcık döndü ve uyuduu kendisii. Maşallah benim oğluma ya :) darısı tüm bebişlerinizin başınaa. Bide yatağında uyusa tadından yenmicekk :)
maşallah maşallah :nazar::nazar:kendi kendine nazar edecen sevindirik olmussun ya nasıl seviniyoruz en ufka biseye ah annelik:KK51:

Cok sukur kk sız olmuyr cok ozledim ayyy merhabalar canlar:))
bizde seni özledikyazmasak vile okumak için bile kk şart:KK45:

maşallah paşaya

bende başlamak istiyorum ama hava değişiminden sanırım azcık ateşli ve bitkin şu an ferber yöntemini deneyeyim,diyorum sen nasıl yaptın canm
Canım Geçm us olsun tatilde güzelmiş ohh sana yazacaktim kk çöktü diye spada rahatsız etmeyim dedim naptın bakem oralarda eglendi mi arhan :KK59:
Merhaba kızlar
dun akşam geldik ama oğluşu hasta ettik biraz kırıklığı var ve gece 38.4tu ateşi ateş düşürücü verdim ama hiç,iştah yok sevdiği seylerimi vereyim napayım
bayadır ayakta sallanmak istemiyordu kucakta pış pış yada salıncağında uyuyordu şimdi ayağıma aldım uyudu.kaçıp gidecek takati yok yavrumun
bu arhanın 5.ateş yükselip halsizliği falan çok sık hasta oluyorlar sanki bana mı öyle geliyor acaba anne sütleri fayda etmedi yani diye düşünüyorum tecrübeli anneler normal mi bu
yok canım ya süt koruyor ama iste etrafta eskisi gibi değil mikrop çok....şöyle deyim ilk 6 ay emdigi sut cok onemli emzirmede ama zaman gectikce çok hastalanır ..belkide bu kadar emmeseydi daha çok hasta olurdu öyle düşün çünkü ben emzirmeyi bıraktım kizim alerjik astim oldu onceden hic bisey yoktu demekkki koruyormus dedim o zamanda etkisi yok diyordum ateslendigi olduğunda Allah koruyan arhani

Selam kızlar hediyeleri ne zaman kargoya veriyoruz :)
C Cucu geçmiş olsun canım
bencede cumaya kadar müsait oldugumuz günler veel im minione minione vermiş bile

sağol canım
hepimiz aynı gün mu verelim,yoksa herkes istediği zaman mı ne dersiniz kızlar aysimason aysimason @Mrssuperfine minione minione I imspecial @praline

aynen canım aralıklı tarih mantıklı bu hafta içi herkese uyar mı kızlar cumaya kadar herkes ne zaman isterse :KK66:
aynen cumaya kadar :KK66:

Geçm us olsun canim bırak dağıtsın yarin toplarsin
YaşasınEn Büyük KK
Bir an sizinle bidaha konuşamıyacam diye çok korktum:))

I imspecial hoş gelmişsiniz canım sefalar getirmişsiniz :))
Ay ne güzel olur gerçekten gelseniz:KK75: benden sana ve kuzularına gelsin sesim kötü ama:))

C Cucu canım bize uyar herşey ama aynı anda teslim olmaz kimisi yakın kimiside uzak bu arada geçmiş olsun kuzuya allah şifa versin..
Bencede cumaya kadar:KK66: saol şarkı için :KK70:
istah 3-5 kasik kahvalti
guzel bir oglen yemegi
zar zor yogurt
dişler hayirli olsun kuzunun canım..sinirli mi bebis ya oysaki kuzu gibi duruyor ya:rolleyes: yerim ben onu..Çok hızlısın hediye icinde:KK9:

o_Odusunuyorum gordugu kimse yok ama genlerde delilik asabilik var ,buyuk dede sinir hastasiydu,babam sinirli ben sinirliyim,esim sinirli ama oglumuz henuz bu sinirimizi gormedi gerci gormedi diyorum ama dahs 1 saat evvel real markette kasiyeele kavga ettim:eek:
napimm tum kasalarda 10 kisi tek bir kasa son musterisi geciyor kasa kapali yazmis rica ettim , o sirada arda hickira hickira agliyo tabi,bebegim cok agliyo lutfen bizidevgecip oyle kapasaniz dedim gicikk aaaa dedi yeter her gelen bir mazaret deyinceeeee bana heyyy heyyy gelll hemen o sakin tipimin ardindan canavar cikiyorr bir kavgaa kizla :KK45: elimdekileri attim kasaya almiykrum hicbirini dedim:KK54:
sinirkenince gozum hicbisi gormuyo:KK14:
Ohhhh iyi etmişsin ağzına sağlık nolurdu geçse müşteri herzaman haklı...

Canım sinir konusuna gelince benim yiğenim öyleydi şimdi 2. Sınıfa gidiyor kuzu gibi olmuş maşallah ablama sordum nasıl yaptın diye her istediğini yapmadım birde sinirlenince müdahale etmedim susup seyrettim öyle öyle sakinleşmiş benim oğlumda biraz sinir yapıyordu hiç müdahale ermedim kendiliğinden geçiyordu siniri şindi hiç
Siniri kalmadı..
Ben böyle dedimya yarın sinir başlar bunda:)) benim nazarım çok değiyoroğluma

Ohhhh iyi etmişsin ağzına sağlık nolurdu geçse müşteri herzaman haklı...

Canım sinir konusuna gelince benim yiğenim öyleydi şimdi 2. Sınıfa gidiyor kuzu gibi olmuş maşallah ablama sordum nasıl yaptın diye her istediğini yapmadım birde sinirlenince müdahale etmedim susup seyrettim öyle öyle sakinleşmiş benim oğlumda biraz sinir yapıyordu hiç müdahale ermedim kendiliğinden geçiyordu siniri şindi hiç
Siniri kalmadı..
Ben böyle dedimya yarın sinir başlar bunda:)) benim nazarım çok değiyoroğluma
hahahaaaa :))
bnmde malesef cok degiyor cnm
kuzu gibi diye diye benimkide bu hale geldi :)

X