Eski alıntılarım sabahtan beri cevap yazmayınca beni bekleyecek değil ya
neyse aklımda kalanlari yazayim...
Nego oglunu gorumcenler bi kere mimlemis tamam onu hep göz önüne alıyorlar aysimasona katiliyorum kendini uzak tutabildigin kadar tut madem çok kiymetli kizlari herkesin çocuğu kıymetlidir sende tavrını belli et eğer niye girmiyorsun derlerse emir bisey yapmadigi zamanda emirin adı oluyor o yüzden gelmeyim dersin ama esinin kafasına düşen odun hangi odun yada agacsa cook sevindim bol bol düşsün ondan
maşallah inş. Düzeliyordur
nnightsaill Canım super dadı yi izlerken acımasız gelirdi bazen ama o kadar dogru yöntemler uuguluyirlarki cocuklar otoriteden ve kararlı olmaktan hoslaniyor bende iki haftadır büyük kızıma düşünme paspasinin başka versiyonun uyguluyorum o kadar ise yaradi ki bi kere sadece uyguladik düşünme koridorunu
super oldu maşallah deyim simdi sevgi yumagi oldu hep emir vererek konusurdu artik rica ediyoruz öğretmenine de söyledim en ufak emrederse arkadaslarina haberim olsun diye şuan maşallah deyim tekrar
@praline hediyeniz persembe kargoya veriliyor canım
minione hahah kahve falı mi arda mi bence kahve fincanini kırmayı düşünmüştür o ahmet önce sildi sonra bezi kafama atti sanırım erkek milletinun kadin içinde kalsada olacagi bu potansiyel nu kadar
ay model aldiklari biz olursak yandilar ama çok komik benimki habire misafir agirlyan misagirlige giden bi adam senunkide araba suren alışveriş yapan bi adam hahahha hayale bak,,
dedende alem adammış ama