- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 39
İki telefona tango programını yükleyin internetinizde varsa görüşebilirsiniz :)aysimason nnightsaill kızlar görüntülü görüşüldüğünu bilmiyordum ablamlar gorusulmuyor dedi yoksa ben pc den çok iyi anlarım yani kullanmaktan ama telefon merakım hiç yok işimi görsün yeter diyorum işte:) bu da aklımda olsun eşimin teli phone bir deniyim görüntülü konuşmayı
Acaba hastanenin listesini bizimle paylaşma imkânın olur mu??Merhaba anneler:)
Canım peditus ne anlamamıştım bile ama sen deyince baktım bizim hastanenin verdiği ilaç listesinde de o var, kullanılmasını tavsiye etmediklerini yazmışlar seyahet edenler için...
Yarama parmak bastın. Kızıma ne mama ne bir şey alıyor. Zorda kalınca bezini e mustela pişik lremibi istiyorum. Şu zamana kadar msutela dışında her türlü kremi getirdi, eczacı bunu tavsiyr etti diye ve hiçbir işe yaramıyor evde birikiyor. Başka krem değil mustela diyr çıldırıyorum:)) bezde de er seferinde ayrıntılı mesaj ve foto arıyorum:)) evde hergün baş köşede gördüğü pketi bile tanıyamıyırlar mı numara mı bilmiyorum..
Biz de 3+ da yaşardık aynısını:))
Herkes yaşıyor. Yaşamayanın evinde annes yardımcısı vardır, çocuk doğuyor kocan şoka giriyor kadın daha güçlü ama desteksiz kalıp bebekle ilgiemp yotuluyo. Sinirler gergin.. Ben bir duş alabilmenin derdindeyken eşim eski günler özledim muhabbeti yapıyordu. Yahu o günlerde gelecek şimdi acil durum. Bebek düzene girince birqz büyüyünxe hepsi düzdlecdk.
Eşin kolaya kaçıyor
Sen yorgunsub üzgündün tahammül edemiyorsun
Bir se üstüne vefat vs sıkıntılar art arda gelmiş..
Herkes aynısını benzerini yaşıyor.. İnan geçecek düzelecek.
Eşine öok duygusala bağlamadan duyguşarını anlat ve yapması gerekenler kistele.
Her gece de yanına çağır.
Hepsi geçecek:) üzme kendini. Rabbim tes vakitte gönlüne göre versn inş..
Oh kuzucuk:)) gamze annelik böyle bir şey. Çocuk bırakıp gidecek ama annesi bırakamıyorve hep haksızlık yaptığını erken büyürtüğünü onu bunu düşünüyor... Çalışmayan anne mi var allahaşkına. İpek seninle annesyle babasıyla ahmetiyle çok mutlu ve kızlar zaten yapı itibar ile erken olgunlaşıyor beş yaşında evlilik hayali kuruyor:))) hiç mgle düşünme.. Rabbim mutlu nesut nice yaşlarını göstersn inş hepimize.
benimkide hep 4le +4u karıştırıyor gıcık acaba sayısından dolayı numara mi yapiyo hani 4te sayı çok yaİyi geceler hatunlar misafirlerim gitti ni göz atayım dedim yarım yamalak okudum ..
Kızlar bebek bezlerini mamasını sizmi alıyorsunuz yoksa eşinizmi benim eşim alıyor ama her seferinde hangisini alacak bilmiyor mesaj at diyor gına gelfi bana insan sürekli aldığı birşeyi aklında bulundurmazmı yaa...
canım dikkatli ol internet aglantili tvlerle ev içleri izleniyor diye haberler çıkmıştıBende teknoloji manyağıyım ve iphoneleri çok pahalı olduğu için sevmem ama bu iphone 4s canavar gibi maşallah bilgisayar gibi hızlı bu hızından dolayı çok seviyorum birde günde 10 kere şiddetli birşekilde düşüyor ama demir kasası var banamısın demiyor eşim iphone 6 aldı bir iki kere düşürdü ekran paramparça oldu..
Enson teknoloji merakım android tv ydi onuda sldırdım eşime tv ile internete girmekte bir başka oluyor:)
haha tam senlik bbaasi tututunu koparan bi adam anneside mulaim ipekte cadı prenses karışımi derler ya nasılsa öyle bisey iste
Pinking Tree evlilik yıl dönümüz kutlu olsun, e sende evde giy mantonu:) adam seni öyle görmek istiyor demek ki:) ya hiç almasaydi buna da şükür:)
canım bizimki de bugün parkta yürürken yere eğilip kapkara yumuşak zemini yemeye kalktı oturduğumuz bankta ayakta dururken tahtasını saymıyorum kafayı yiycemGünaydın güzel anneler mutlu h sonları,annmle babam eşim yurt dışında olduğu için bize kalmaya geldiler,oğlum arda 3. Cü ayından brri herşeyi ağzına sokuyor ve halen aynı değişmedi,tüm oyuncaklarını oynamak yerine ısırıyor az evvel babam yatağımın köşe mobilyasını ısırırken yakalamış,yok artık diyor ısırma süreci bitmedimi bu anormal bir durum değilmi diyor bende dedim hemennn kızlara sorayım sizinkilerde ısırma süreci bittimiii ? Mobilya yiyen varmııı aranızda ???Eki Görüntüle 1696092
Pinking Tree evlilik yıl dönümüz kutlu olsun, e sende evde giy mantonu:) adam seni öyle görmek istiyor demek ki:) ya hiç almasaydi buna da şükür:)
Hahaha canım benim :)) nazar takıntım fazla yok, Trklifini değerlendircem amaPinking Tree ben seni ve prenses i görmek istiyorum ama :) serrAnin cici elbiseli süslü bir fotoğrafını koy söz maşallah deyip okuyup üflicem :))
Olur canım ne demek. Şimdi rvde değilim eve gidince çekerim.Acaba hastanenin listesini bizimle paylaşma imkânın olur mu??
Cnm yeni gordum yazini,konuyu bilmiyorum ama snrm burada havayi sormussunuz,burasi gayet guzel 25 derece civari..Benim cadi yine de usur diye kat kat giydiriyoruz o ayri,babaannemiz hasta olacak diye onlem aliyo..bende onu düşünüyorum siz fikir olun bize Antalya da b arkadaş vardı M miss_curious ayyy yanlış yazmış olabilirim nickini ona da soralım
evet tekrarımız olur inş gamzem,benm kv goruyon mu :)
Cnm giremiyorum eskisi gibi sizleri ozluyorum ama artik hic vaktim olmuyorAnnecimmm tahin alerjik gıda en fenası, pişikten ziyade alerji pişiği olmuştur.
Bol su ile sil yıka, mutlaka iyide kurula, havalandır ve kremini bolca sürpasta kreması gibi kapla(aklım hala yemeklerde:)))
Mustela pişik kremi iyi bu konuda.
Ve tahini 6 ay verme bir daha. Alerji yer etmesin. Aynısı kızımda ve de M miss_curious in kızında ds olmuştu. Ben sofradan pekmez diye tahini vermiitim yanlışlıkla( çok geçmiş olsun..
Alıntıların felaket:))
Miss curious nerelerde acaba?
olur mu canım sen görün hep ben sabahları okuup aksmalari takip ettiğim halde yetişemiyorum ama yinede kızlar olmayınca olmuyor özlüyorumKızlar bi gorunup kayboluyorum kusura bakmayın olur mu,biz iyiyiz Hamdolsun nil cadiliga devam ediyor fazla bi degisiklik yok huylarinda..Geçen hafta ben ve kayinvalidem griptik ona da bulasti bikac gun sonra bi gün ateslendi cadim cok sukur ertesi gun duzeldi..Viralmis o yüzden ilacsiz atlattik..
Onun disinda kosturmaca gidiyor hayat..
Sizler de iyisinizdir insallah..
Buyumus mu diyecektim:)Bizden de foto eklendi kızlar. .oglum büyümüş bakin bakalim
çok üzüldüm canım inşallah herşey düzelir ilerde olur bak ben 2.çocuktan sonra yaptım ümidini kurma seni üzdüm kusura bakma bilseydim sormazdımI imspecial canim ben okulu biraktimsinavlar iki gun ve baska sehirdydi,kizim var esimle ayni anda sinava girmemiz mumkun degil, her sinav zamani oteldede kalamayiz yani olmadi biz kayit olurken konusnustuk hallolur gibisinden konusmuslardi sinav zamani mumkun ddgil dediler. Sinavlardan birgun once biraktik cok uzulmustum