2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İki telefona tango programını yükleyin internetinizde varsa görüşebilirsiniz :)

Acaba hastanenin listesini bizimle paylaşma imkânın olur mu??

benimkide hep 4le +4u karıştırıyor gıcık acaba sayısından dolayı numara mi yapiyo hani 4te sayı çok ya

canım dikkatli ol internet aglantili tvlerle ev içleri izleniyor diye haberler çıkmıştı sonra özel pozlarınız düşer mazallah güle güle kullan bu arada

I imspecial nice nice yıllara ipek gelinime:) sağlıkla huzurla hayırla büyüsün annesine babasına vatanina hayırlı bir evlat olsun, bana da hayırlı gelin:)
haha tam senlik bbaasi tututunu koparan bi adam anneside mulaim ipekte cadı prenses karışımi derler ya nasılsa öyle bisey isteama gelin kaynana toprağından derler mesela olmazsa olmaz takıntıları var koydugu malzemeler orda kalacak mesela makyaj takimi kanepe üstü :tabak çanaklari sepetinde çok güzel bi huy ama ahmet dokunup bozunca saçını başını yoluyir

Pinking Tree evlilik yıl dönümüz kutlu olsun, e sende evde giy mantonu:) adam seni öyle görmek istiyor demek ki:) ya hiç almasaydi buna da şükür:)

canım bizimki de bugün parkta yürürken yere eğilip kapkara yumuşak zemini yemeye kalktı oturduğumuz bankta ayakta dururken tahtasını saymıyorum kafayı yiycem

Pinking Tree evlilik yıl dönümüz kutlu olsun, e sende evde giy mantonu:) adam seni öyle görmek istiyor demek ki:) ya hiç almasaydi buna da şükür:)

Hahha sonra evde deli var diye polisi arasınlar:))
Buna da şükür, düşünmüş mutlu oldum :)
Ama acıdım:) evet kocam süsü çok sever((

Pinking Tree ben seni ve prenses i görmek istiyorum ama :) serrAnin cici elbiseli süslü bir fotoğrafını koy söz maşallah deyip okuyup üflicem :))
Hahaha canım benim :)) nazar takıntım fazla yok, Trklifini değerlendircem ama

Acaba hastanenin listesini bizimle paylaşma imkânın olur mu??
Olur canım ne demek. Şimdi rvde değilim eve gidince çekerim.

bende onu düşünüyorum siz fikir olun bize Antalya da b arkadaş vardı M miss_curious ayyy yanlış yazmış olabilirim nickini ona da soralım

evet tekrarımız olur inş gamzem,benm kv goruyon mu :)
Cnm yeni gordum yazini,konuyu bilmiyorum ama snrm burada havayi sormussunuz,burasi gayet guzel 25 derece civari..Benim cadi yine de usur diye kat kat giydiriyoruz o ayri,babaannemiz hasta olacak diye onlem aliyo..
Cnm giremiyorum eskisi gibi sizleri ozluyorum ama artik hic vaktim olmuyor ((
Tahin evet nile alerji yapmıştı bi daha da surmedim agzina ztn incir de oyle..
Aklima geliyorsun zaman zaman naptin kizin alisabildi mi yemek yemeye ya da sute..

Kızlar bi gorunup kayboluyorum kusura bakmayın olur mu,biz iyiyiz Hamdolsun nil cadiliga devam ediyor fazla bi degisiklik yok huylarinda..Geçen hafta ben ve kayinvalidem griptik ona da bulasti bikac gun sonra bi gün ateslendi cadim cok sukur ertesi gun duzeldi..Viralmis o yüzden ilacsiz atlattik..
Onun disinda kosturmaca gidiyor hayat..
Sizler de iyisinizdir insallah..

Kızlar güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum dualarınızı esirgemeyin benim aklıma takılan çook soru var yavrum hakkında ocağın 12 sinde doğdu hiç kilo almıyor gelişmiyor gibi ayından küçük gösteriyor 10 aylık ama görenler 7 aylık sanıyor çok üzülüyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum ne yapmalıyım sizler nasıl yediriyorsunuz neler veriyorsunuz bana yol gösterin
8 kilo 200 gr kilosu çok mu kötü doktorumuz normal diyor ama ben öyle düşünmüyorum gözümde minnacık gibi görünüyor yavrum bizimkinininde uyku düzeni bozuldu gece 1 de uyuyor
Günde 1 yada 2 defa uyuyor ama en kötüsü akşama doğru uyuyor 9 buçukta uyanıyor engelleyemiyorum daha önceden çok güzel düzeni vardı ne zamandır böyle düzeltemedim gece 10 defaya kadar kalkıyor hep ağlıyor dönmek istediği zaman genelde uyanıyor oyun parkında uyutmak istiyorum yer yatağında daha rahat uyuyor ve dönüyor ama oyun parkında rahat dönemiyor ve hep ağlıyor uykusu bölünüyor nasıl yapayım bana akıl verin ne olur

Bu arada kan damlalarına ne zaman başladınız ben daha 1 hafta oldu günde 8 damla dedi doktor ama yemekten önce mi sonra mı hiç aklımda kalmadı kafam o kadar dağınık ki doktor kaç defa tekrarladı sağolsun unutmuşum arayıp sormaya da utanıyorum kadın kaç defa tekrarladı bebeğim uzun bi zamandır üst solunum yolu enfeksiyonu. . Hep ilaçlarını kullanıyoruz tam geçti diyorum yine tekrarlıyor boğazında ve kulaklarında kızarıklık var dedi doktor peditus verdi 7 gün günde 1 tatlı kaşığı verdim çok öksürüğü vardı geçti ama burun akıntısı hala devam ediyor peditus kullanımı bittikten sonra antibiyotik başla dedi doktor şimdi klamoks verdi inşallah artık iyileşir

Bu oğlanın poposuna yay takılsa mesela düştüğü an arkadan yayla yere değmeden tekrar kalkmış olsa ne güzel olurdu yürüken hop popo üstü çakılınca minik poposuna bisey olacak diye korkuyorum ne kıymetli poposu var benim için

olur mu canım sen görün hep ben sabahları okuup aksmalari takip ettiğim halde yetişemiyorum ama yinede kızlar olmayınca olmuyor özlüyorum sende vakit buldukca uğra yeterki arada nil orensesten senden haber ver ..Geçm us olsun hastalıklar için

speachact canım kilosu için bisye diyemem çünkü doğum kilosu onemli diyo biizm doktor 6 aylk 2 kati 1 yaşına gelince 3 kati oluyorsa doğum.kilosunun normal diyor...bana kız cocuguna göre iyi geldi kıZım 1 yaşına geldiginde 9.500 tu sizde daha bir yaşına baya var ..bence kendini üzme küçük gösteriyor diye kız çocukları çiti pıtı olur narin olur sağlıklı olsunda
..kan damlası 9.aydan beri düzenli veriyoruz test yapmıştık kansızlık ikmisti bizde ..sadece sut ürünleri ile beraber vermiyorum yani onlar yenince 2 saat geçmeli öncesi ve ya sonrası boyle..

Üst solunum yolunuda kaç diisniz var disten dolayı çok tekrarlıyor..birde sigara kullanıyor musun evde kullanan var mi canım dikkat et belki hassastr

İyi pazarlar hepinize cook isim var kuzular uyuyor bugün hem temizlik yapmaliyim eşimle çıkıp pazara gitmeliyim ben olmayınca verdigim dolara en çok gidip kasa kasa elma aliyor kafayı hasta olmayalım diye meyveye takti çokta sevmez sani hepsini bigunde yiyeceğiz yeyin deyip duruyor gideyim yemeklik hafta ici için plan yaparim pazarda..sonrada kızımın ogretmenine hediye alacağım zaten veliler alacaklar ortak ama benim yakin arkadaşım hem kızımın ilk ogretmeni bizi hatirlayacagi bisey almaliyim, yemek yapınca bizi hatırlat aslında ben öğretmenler gününde çok utanıyorum sanki hediye alma günüymüş gibi hissediyorum hatirlanmasi bir resim yapılması bile güzel ana iste veliler arasında çocuk yaristirmadan ziyade hediye yarıştırma işi de var sınıflar arası aa biz ogretmnimizr bunu aldik siz bunu mu layik gördünüz gibi vs ve...tamam hediye alınabilir ama yaninda en güzeli cocugunuzun yaptığı bir öğretmen resmi harika olur eflalim aklında bulunsun emir evde yaparsa ...sonrada ütü falan var...simdide ders calisiyorum güya bu arada praline vize sonuclarin aciklandi mi nasıl geçmiş @sarfansari sen napıyorsun benim gibi sadece çalışmaya mi çalışıyorsun

I imspecial canim ben okulu biraktim sinavlar iki gun ve baska sehirdydi,kizim var esimle ayni anda sinava girmemiz mumkun degil, her sinav zamani oteldede kalamayiz yani olmadi biz kayit olurken konusnustuk hallolur gibisinden konusmuslardi sinav zamani mumkun ddgil dediler. Sinavlardan birgun once biraktik cok uzulmustum

Pinking Tree evlilik yıl dönümüz kutlu olsun canım:)
PINAR45 tost makinen hayırlı olsun canım:)
I imspecial ipek kuzunun doğumgünümüymüş iyiki doğmuş nice güzel yıllara prensese
praline tüh ben göremedim ya herkes çok beğenmiş şimdi daha bi merak ettim
speachact canım bende seni merak ediyodum birden gidince bişey mi oldu acaba allah korusun diyodum. kayınpederine allah rahmet eylesin başın sagolsun. eşinle aranızdaki meseleye de çok üzüldüm allah yardımcın olsun bol bol dua et her türlü kötülükten allaha sığın düzelir inşallah..

kızlar yarım yamalak okudum geçmişi yazamadıklarım kusura bakmasın aklımda kalanları yazdım :)

bugün rüyamda burdan bikaç arkadaşla toplanmış saclarımızı boyuyoduk sadece minione nin yüzünü hatırlayabildim kızıla boyuyoduk saçları benim turuncu oluyomuş ben şaşırıyorum diyorum çok sürdüm heralde

çok üzüldüm canım inşallah herşey düzelir ilerde olur bak ben 2.çocuktan sonra yaptım ümidini kurma seni üzdüm kusura bakma bilseydim sormazdım

speachact canım bit türlü yazamadım kuzum hasta onunla uğraşıyorum ev işi falan, öncelikle başın sağolsun.

Canım her evlilikte olduğuna inanmıyorum doğum sonrası sorunların, temelde ciddi sorunları olan evliliklerde çocuk olduktan sonra sorunlar içinden çıkılmaz hal alıyor, özellikle halledilememis gecistirilmiş sorunların olduğu evliliklerde böyle olduğunu düşünüyorum, ha sanki sen kendine çare buldun mu da bana yazıyorsun, bulmak için uğraşıyorum hatta sorunun kaynağı bulduk diyeyim , bazen çözüm sunamasakta karşımızda ki insana onu anladığımızi söylemek yalnız olmadığını söylemek seni çok iyi anlıyorum demek bile yetiyor, çocuk yetiştirme de etkin dinleme vardır misal çocuk düşünce ağlama geçecek demek çocuğu daha kızdırir ama şu an ağlıyorsun çünkü canın yanıyor diye onun hislerini anladığını belirten bir cümle kurmak çocuğun ağlamasınin daha çabuk kesilmesine sebep olur, bende seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, içinde bulunduğun çıkmazı, nasıl nefessiz kaldığını, artik hiç bir şey düzelmez keşke hiç dogmasaydim olseydim demeni, eski güzel günleri nasıl özledigini, eşinin seni sevmesini sana değer vermesini nasıl istediğini, ben ona çocuk doğurdum obana neler yyaşatıyor dediğini, çocuk büyütmek zaten zor birde o beni yalnız bırakıyor dediğini, bunun gibi içinden geçenleri haykırmak istediklerini, haykirdiklarini çok çok iyi anlıyorum.

Eşin mutlaka sana sebep söylemiştir canım, ima etmiş olabilir, açıkça söylemiş olabilir,sana cçok basit bir neden gelebilir ama erkekleri anlamak zor ufak bir hareketin bile onların gözünde farklı algılanıyor, sakın hatayı bende arıyor eflal deme öyle bir şey yok, sorun neyse ikinizin sorunu, sana şöyle yap böyle yap diye sorumluluk yüklemek değil amacım, mesela eşim benim öfkelenmemden bağırmamdan dolayı sogumus benden, en son psikiyatriste gidince adam daha anlayışlı oldu çünkü onun istediği oldu hatanın bende olduğunu kabul ettim onun gözünde, beni bu hale getiren onun ilgisizligi bana yaşattıklariydi, bunu kabul etmiyor ama onun da zamanı gelecek önce ben bir iyi olayım da.

Eşin senden neden ayrı yattığını söyledi mi açık bir şekilde? Sen çocukla çok ilgilenip eşini ihmal etmiş olabilirmisin, agresif gergin hareketlerin var mı? Ya da tam tersi eşin çocukla çok ilgilenip seni mi ihmal etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…