2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim oğlum soyunmayı seviyor üstünü çıkardığım zaman kollarını havaya kaldırıyor çıkardıktan sonrada kaçıyor:))
Çığlık kıyamet giydiriyorum onu daha kolay hiydirme yönteminiz varmı??
Varsa yöntemi ben de alıyım bi de bez değiştirmenin savaşıyoruz resmen

İnşallah donemseldir canım bugün de benimkinin doğumgünü :)

Canım ben hep kendime vakit ayırıyorum ama bu aralar o da iyi gelmiyo o anda iyiyim ertesi gün yine aynı sanırım hareketlenme sürecine alışamadım bunu kabullirsem geçecek :)

Şu alıntılar dün yaptım anca yazabiliyorum
Uuuuuun bir akreple yaşıyorsun sende :))))))
Nice yıllarınız olsun cnm

Dolduruyor canım önümde bile dolduruyor akşam pilav yaparım yer sabah oğlunun önünde akşam pilav yedim şekerim çıktı der birde iyi niyetli anlatoyorki görmeniz lazım:KK62:
ne garip kadınmış:-)

kızlar selam, oto koltuğu aldınız mı? bu aralar harıl harıl onu araştırıyorum. Isofıx olması şart diye düşünüyorum. siz ne markalar aldınız?
mamamia aldik biz kızıma almıştık oglanada kullaniyoruz 9-25 isofixli değil onlar çok paahali bu 250 civarıydı

amin canım, seninkinede akıl fikir versin

ohh yap bakalım keyif:) tadını çıkar güzelce

hah işte o bulmayan ben oluyorum galiba:KK70:

Canım rızkını keseceğim diye düşünme hiç Rabbim onun rızkını senden daha çok düşünür öyle düşün sende

oo bebekle tadilat zor olur

Aldım canım ekliyim fotosunu:) kardeşimin düğünde hepinizin beğendiği bordo feraceyi giydim:) memnun kaldım:) eymende çok hareketli canım ya bu aralar daha hareketlendi tutunup kalkıyor eliptik bisiklete taktı:) anam yapmıyor ben yapıyım spor diyor:KK53:

Eki Görüntüle 1670371 elbise bu yeşildi canım:)

:KK70::KK70::KK70:

doğru olabilir ben ikisinde de lekelenme yaşadım:)

ah canım inşallah çok çok kolay geçer, yakın olsak ben bile gelirim:) tabi iki çocukla beni alırsan:KK70:

canım artık değişmiyorum kıyafet yetişmiyor çünkü:)

canım hiç acele etme bazen hormonlar böyle oyun oynar, eşinin hazır olması çok önemli:)

bende ağlarım sinir olurum bu huyuma

bence çok güzel canım al gitsin, annelere gidince bile götürürsün:)

ya benim eşim özür dilese bende hemen sırıtır barışırım iyi yapmışsın canım:) benimki asla özür dilemez:KK53: hatta özür dilese ahh kocacım diye hemen köle izauraya bağlarım:KK70::KK70:
canım elbisen çok hoşmuş eminim çok yakışmıştr güle güle giy..esler bi yüze gülse hepimiz yağ olup eriyoruz sanırım:-)

2010 13 haziran.
siz bizden bir ay büyüksüz:KK66:

Aynısı bizdede var canım yaa bezini açar açmaz bide pipisini tutmaya çalışıyor resmen savaşıyoruz:KK43:
aynen avuçlama olayida beni baydı

Uuuuuun bir akreple yaşıyorsun sende :))))))
Nice yıllarınız olsun cnm
nolmus akreplere:KK66: bende 31 ekim doğumluyumcumartesi doğum günümEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE esim de akrep 22 ekimdi ipekte akrep 20 kasim:KK76: bi oğlan farklı 23 aralik oğlak mi ne hic aklımda tutamiyorum farklı olunca 3.cye de akrep yapacam:KK12:

doğru olabilir ben ikisinde de lekelenme yaşadım:)
ben hıc lekelenme yasamadım valla zıpkın gıbı bı hamıleydım ah ah hıc naz yapmadım esıme ıkıncıye tecrubelendım sunu alıp suraya koymayacagım dıyecektım kııı bak aklıma ne geldı 2 ay hıc mutfaga gırememıstım ev sını yemegı benım adam yaptıydı ama bak sımdı suclandım o_O
bence çok güzel canım al gitsin, annelere gidince bile götürürsün:)
heh ıste orasıda var alacaz heralde :)))

Eşim şimdide özür diledi çok nadir yaptığı birşeydir:-)
Ah ahh bide ben hemen sırıtp barışmasam iyi olurdu ama huyum kurusun küsmeyi bile becermem:))
enısteye bı alkısss :KK9:
bende boyleyım azıcık kussek surunurum resmen bakıs atarım laf atarım az hareketlerımle bellı ederım :KK68:
bı laf soylese hemen gulerım sarılırım :KK31:
azıcık surunse yalvarsa ıyı olurdu hanı :KK33:

Ben hiç kullanmadım ama yengelerim kullanıyordu yumurta büyümesi iÇindi bu ilaç galiba yanlış hatılamıyorum dimi?
Evet doğru yumurta büyütmek için ya bende bu ay kullanmıştım adete 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti şimdi de adetim 2 gün gecikti acaba adet gecikmesi yapıyo mu merak ettim

Kızlarr yürüteç aldık oğluma çok sevdii ama başıma iş mi aldım bilemiyom onu koltuğun yanına götürüyo üstüne dizleriyle çıkıp koltuğa çıkıyo :) çok güzelde sürüyo valla tavsiye ederimmm

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    147,9 KB · Görüntüleme: 88
Evet doğru yumurta büyütmek için ya bende bu ay kullanmıştım adete 3 gün varken dayanamayıp test yaptım negatifti şimdi de adetim 2 gün gecikti acaba adet gecikmesi yapıyo mu merak ettim
canım gecikme oluyor diye biliyorum:-(
İnşallah hamilesindir..

X